|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
co do Mazur, to super jest w okolicach Giżycka. Wilkasy, Gawliki, Kruklanki. Pod koniec maja sama jade do Gawlików to powiem coś o tamtych okolicach
![]() w zeszłym roku byłam w Wilkasach i było super
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
marcia ależ oczywiście
![]() karolina 4 pod rząd?! o matko i córko
|
#2163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstyd się przyznac mieszkam od Rucianego nie całe 50 km a byłam tam tylko przejazdem. Ale miasteczko piękne.
|
|
|
#2165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przywracasz mi wiare w ludzi, bo zazwyczaj jest gadka "co to za rpaca modeling, chodzisz po castingach, uśmaechasz sie do aparatu i do tego masz darmowe wakacje" mało kto wie że tdrzeba wstawać rano ,wygladać pięknie, iśc do agencji po "liste castingow" lecieć na te castingi (sr 10 na dzien) czesto kazdy ejst w innej czesci miasta. wiec lataj człowieku w upale, usmiechaj sie, wygladaj swiezo i przezyj psychiczna jazde pt "bylam juz na 100 castingach i nadal zadnej pracy" zanim mi sie trafiła opcja tej francji to na 10 castingach byłam... juz rpzestawałam wierzyć w jakiegolwiek szanse na wyjazd ja wiem ja wiem, to nie kopanie rowów. ale jak ja bylam na testach i miałam 4 h zdjec to nie miałam czasu zjesc bułki bo szybko szybko i mi w brzuchu burczało beszczelnie i ejszcze spotykasz zadufanych w sobie bookerów agencji ktorzy traktuja cie jak towar na półce a coniektóre modelki są wrecz zołzowate no a najlepsze ejst to zę nie zadne "darmowe wakacje" bo agecnja i owszem da mi bilety, mieszkanie,kieszonkowe, zdjecia itp. ale oni to odlicza przy wypłacie za samo emiszkanie bede winna 4000..... a najlepsze ze ja tam nie mam zadnej opcji pracy.. jak spodobam sie na castingu to dopiero wtedy najgorsza opcja? polece na miesiac i wroce z długiem...
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam bardzo za opóźnienie ale u dziadków byłam...
Daty wysłane
Czasami tracę wiarę we wszystko co robie złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie.. Jeżeli ciągle coś przeszkadza ci i gryzie pokonaj wreszcie to i stań od tego wyżej Jeżeli myślisz że już nic ci nie pomoże rozejrzyj sie dokoła inni maja gorzej
|
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Lir ja też to rozumiem, bo kumpela mi sporo na ten temat odpowiadała. Tylko za granicą nigdy nie była. Teraz coś załatwia, niby Japończycy byli zainteresowani, ale kazali jej schudnąć kilka kg
![]() Wiecie co, przybłąkał się do nas kot ![]() Stoi pod drzwiami i nie chce odejść. Jeszcze mój tato dał mu mleka, to już na pewno nie odejdzie.Ja nie chcę kota
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
A teraz biologia.... tylko za bardzo to mi się nie chce... Co obstawiacie na podstawę? Mnie się wydaje, że będzie trochę zadań z układu hormonalnego, bo na próbnym chyba nic nie było
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo... może na biologii dadzą coś o kozicy?
Wtedy mój sen byłby choć trochę proroczy
|
#2170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ok. Ja mam właśnie fazę motywacji. Chcę = potrafię! Biorę się za powtarzanie fotosyntezy i układu hormonalnego. Nie mam pojęcia co jutro dadzą, ale mam nadzieję, że jak najmniej z roślinek...
|
|
#2171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam dwa czarne i oba mnie nienawidzą
|
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jednego czarnego ;P wogóle mam 3 koty i chyba żaden mnie nie lubi wzajemnie |
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na osiedlowe koty u mnie zwykle to działa i uciekają...Flames ja mam nadzieję, że poziom będzie wyższy, czyli do opisania będzie schemat kończyny górnej, a nie dolnej tak jak na próbnej... Aaaa! Twarz dziewczynki od zapałek w mojej wersji jest dziwna. Wyszła tak jak jakis rozpieszczony dzieciak, któremu rodzice nie kupili kolejnej zabawki. Aaa! |
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
anlejka dla mnie to zadanie z próbnej było trudne!
Wyleciała mi z głowy nazwa "kość udowa" Noo, ale tym razem się obrażę, jak będzie coś podobnego.
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paula ja mam nadzieję, że będzie coś w stylu: 'Doktor Hałs musi wyleczyć pacjenta X z jakiejs tam choroby, która w tym przypadku ważna nie jest. Wskaż, którą osobę zrówna z ziemią.' Zadanie typu ABC. Albo: 'Jakie tabletki należy przepisać Hałsowi?' Ale tu już trzeba wykazać się umiejętnością pisania. |
|
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Jak koń pod górę prezentacja mi idzie, bo... usnęłam jak się uczyłam
Szukam potrzebnych informacji w internecie, potem poczytam trochę jeszcze ją. Jako tako umiem powiedzieć, ale wymaga to dopracowania jeszcze sporego Ale spoko, dużo czasu do jutra
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Oo Sydunia widze że jutro też polski ustny. Ja właśnie mówiłam całą swoją prezentacje. Jak tZ przyjedzie to mnie popyta troche
Która ma jeszcze jutro ustny polski ?
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wkuwam historię, właśnie za 10 min minie moja godzinna przerwa. Dlaczego to, co dobre, tak szybko się kończy :/ Muszę jeszcze prezentacje z polskiego ładnie napisać, jakoś po "pięknopolskiemu", bo mam na razie wersję roboczą, w której składnia woła o pomstę
![]() Ja mam ustny polski w czwartek. |
|
|
|
#2179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię zwierzęta, ale na odległość, szczerze mówiąc. Nie wyobrażam sobie mieć jakiegoś zwierzaka w domu. Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2180 |
|
Konto usunięte
|
umiem prawie pol prezentacji al zerkajac w kartke
a jak wam idzie?? |
|
|
|
#2181 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Haha dziewczyny
Ja mam dwa koty, jeden sie mnie boi i ucieka, chyba ze ma nagłą potrzebe bycia glaskanym po brzuchu, a drugi kot wlasnie siedzi u mnie w pokoju i ogląda tv (tzn z usmiechem gapi sie na telewizor, o nc glebszego tego kota nie podejrzewam, bo ma najnowszej generacji mózg próżniowy) i ogólnie caly czas ten kot pojac nie mzoe jak jej pokoj mogę ja uwazac za sowj i spac tam na doa niej poscielonym łozku... Ile razy wywalałam w nocy futrzaka z poduszki xD W ogóle jutro ostatni ustny, skserowalam wiec z ksiazki przykladowe rozmowy strerowane to jest zwroty to sobie moze poczytam jutro w autobusie. W ogóle rpzeżywam koszmar bo nie mam ciemnoszarej spódnicy i musze ubrac czarna a do czarnej nie pasuja czarne rajstopy a do jasnych rajstop/cielistych nie pasuja mi buty... Ech xD Ciezkie jest zycie kobiet ![]() Zadanie dla biolożek: Ulubiony lek House'a: a) vicodin b) vicodin c) wszystkie odpowiedzi są prawidłowe d) podwójna dawka vicodinu xD
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-05-10 o 17:04 |
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
palma_nova nie sprawdziłam, czy doszło, ale dzięki ;D och, wygrałam drugą wojnę światową! i w nagrodę teraz mam przerwę, o tak. przetrwać dziś komunistów i prl i wszystko będzie dobrze..
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Kachaa ja juz umiem całą, w końcu jutro zdaje ale jeszcze nie tak idelanie no ale jak sydunia powiedziała do jutra kupa czasu
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam 5 minut temu wrócić do historii but I can't! Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-05-10 o 17:07 |
|
|
|
|
#2185 |
|
Konto usunięte
|
ehh janie wiem czy sie naucze mem3 str a4:/
zaczynam panikowac |
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
mychamycha, a gdzie jestes?
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Kachaa ja mam 4 strony a4 i nie zajęlo mi to aż tak dużo czasu.. W sumie to zalezy od tematu ja mam lekki i przyjemny bo wizerunek kobiety
|
|
|
|
#2188 |
|
Konto usunięte
|
ide kawe wypis i sie uczyc:/
do wieczora |
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jazda by była gdyby powiedzieli mi np po skończeniu 'Przepraszam może Pani powtórzyć bo nic nie zrozumieliśmy z początku' Chociaż na egzaminie dyplomowym w muzycznej to dyra mi tak zrobiła ja już zadowolona zagrałam to najgorsze ( wiadomo najlepsze na koniec zeby dobre wrazenie było ) a kobieta do mnie: 'Zagraj to złotko jeszcze raz bo Cię nie słuchałam' myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok. A potem jedna ja zemdleje a druga nakopie jej do > I w sumie egzaminy w muzycznej to był największy stres w życiu. Nigdy później już tak się nie denerwowałam. Zazwyczaj jak się stresują to jestem roztrzęsiona wiadomo ręce nogi wszystko lata jak chce. A wtedy weszłam już na wyższy poziom wewnętrznego paraliżu. Siedziałam jak lalka nic nie czułam w głowie czarna dziura oczy jak u misia puste leciały mi łzy strumieniami ( nie płakałam po prostu ciekły ze mnie ) i tylko ściskałam w ęku ołówek. Moi rodzice myśleli że zwariowałam Pamiętam jak po tamtym egzaminie ostatnim juz i najgorszym powiedziałam sobie że nigdy więcej nie będę bała się żadnego egzaminu na którym będę musiała coś tylko pisać albo móić bo to pestka zawsze idzie się wybronić, naściemniać. Dlatego do boju wizażanki!!!
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pytaj
Kompletnie zaniedbałam naukę, zaczęłam niewiele więcej jak tydzień temu....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.