![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: ubieramy w zapachy - zabawa
Sabb- Zawsze mi sie już chyba bedzie kojarzyć z Black Tourmaline. Pasuje doń idealnie, a co wiecej- dzięki niej zorientowałam się że do mnie również
![]() Daff- cocon. ciepło, słodyć, niezwykłość. skarbiatko- jakis fiołek oczywiście ![]() ![]() princes- OI, Theosia, Secret melange. słodko ale nie banalnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
nie znam Timbuku ![]() aa nosiłam perły, nosiłam i bardzo mnie się podobały dopóki mi ich ktoś nie obrzydził ![]()
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Katt- oczywiście Dzongkha ale i zwierzecy Dzing- z powodu łączącej nas miłości do koni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Ciebie ubrałabym w coś podobnego, jakiegoś Millera Harrisa na przykład, z odrobiną trapikalnych nut. Cytat:
![]() Aga, Ciebie widzę w delikatnych fiołkach, Verte Violette może... Golgie - Ciebie ubrałabym w Stellę. Kompletnie nie wiem czemu ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla Ciebie Aggie , zważywszy m.in Twój blog, wybrałabym trochę niepokojące, tajemnicze La Nuit Paco Rabanne i Love in Black
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
a mi do Gothic pasowałoby Midnight Poison... nie wiem, chyba przez ten avatar... i może jeszcze Pocałunek Smoka Cartiera EDP...
jakieś propozycje dla mnie? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Ja też się przyłączę!!
Mitsuko - CK eternity lub Acqua di gio madziczka- Addict Melk - samsara KasiaxQ - Wandy Warhol ![]() Ropuszka - Poison klasyczny Basiek - Chanel no19 aguskaaa2 - pink sugar Gothic Aristocrat - Night Aoud ![]() Polly_ - Cinema YSL agaa13 - City glam od armaniego golgie - chanel no5 bajeczka- gucci by gucci EDT aggie125 - 1 million Paco Rabanne rozwydrzona - pure white linen EL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
Może za lat naście, kiedy już przestanę czuć się w nich przebrana za dorosłą
![]() ![]() __ Dziewczyny, jeszcze mała uwaga! Uważajmy, żeby rozgraniczać ten wątek i wątek 'kto z jakim zapachem nam się kojarzy', bo - o ile dobrze rozumiem - idea tej zabawy jest jednak trochę inna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyznam szczerze, że ewentualne propozycje dla mnie, nawet te najbardziej niesamowite, zamierzam przetestować. A nuż spodoba mi się coś innego, niż do tej pory?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
grozi wypollizowaniem
|
Aggi! za co ty mnie tak nie lubisz? ![]() ![]() ja bym ubrała Aggi w Habanitę! ![]()
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
a ja dziś testowałam EdM EDT i tak bardzo skojarzyły mi się z Madzikiem - dobre skojarzenie, Madzik, czy nietrafione?
widzę Aszku i do niej mogła by pasować CC Mademoiselle... tzn jak dla mnie ![]()
![]() |
#43 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pocałunek Smoka bardzo lubie, jednak, jak zresztą nie tylko ja- bardziej na kims niż na sobie... ![]() w ogóle wszystkie typy co do mojej osoby były trafione! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
klasyk... nie wiem, takie trochę przyprawowe jak dla mnie... tak jakoś
![]() Gothic - właśnie chodziło mi o Hypnotic... ![]() ![]()
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
ja też poproszę...o strój zapachowy.......
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() __ A mnie w co ubrałybyście? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ja z kolei, słusznie lub niesłusznie, sugeruję się głównie awatarem. I ubrałabym Cię w Pannę Habanitę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
grozi wypollizowaniem
|
Jade, Alchimie i może jeszcze Rock Crystal?
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Libertine, Yvresse, Dzing! - są takie...rozwydrzone
![]() "elfie" - Chanel Cristall Eau Verte , Mure et Musc
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aggie - ja bym widziała Aggie w Harmattan Noir ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-10 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wiedźma
|
Ja już pisałam, że Ciebie widzę w Daim Blond. Nieodwołalnie.
Ale poczekaj do złotej jesieni z testami. ![]() Cytat:
![]() Tobie już wykrakałam Straight to Heaven By Kilian. Bardzo chciałabym wiedzieć, jak Ci się spodoba. Sacrebleu Parfums de Nicolai? ![]() A ja? ![]() Widły i beczka smoły się nie liczą. ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Ze wszystkich udzielających się w tym wątku osobiście znam tylko Aggie i Sabbath, wydaje mi się, że jednak to ma znaczenie
![]() Do Aggie, pasuje mi Santal de Mysore , i charakterologicznie i wizualnie, pod każdym względem w zasadzie ![]() A Sabbath ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2009-05-10 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciebie widziałabym w... kokosie, albo migdałach. Ale okraszonych gorzkimi nutami lub lekko dymnymi, żeby to nie były typowo spożywcze, słodkie ulepy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
grozi wypollizowaniem
|
jak dla mnie BC a nie żadne asfaltowe turmaliny
![]()
![]() |
#56 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Jak już pisałam wcześniej... również dla mnie czarny turmalin jest nieodłącznym elementem stylu Sabb ![]() O! wiedzmowate BC również ![]() Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-05-10 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak koncentruję się Sabbath jedynie na Twojej fotografii, to z miejsca widzę L'Heure Bleue ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja może już zacznę odkładać do skarbonki? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Z rzeczy, których nie nosisz widzę Cię w sposób oczywisty w Bois De Violette i w sposób mniej oczywisty, ale skłonna jestem zaryzykować: Cruel Intentions By Kilian. Mrrr... I nazwa do Ciebie pasuje. ![]() Wiedźmo. Proszę dbać o formy Treserko Ciastek. ![]() Cytat:
![]() A kiedyś jeszcze lubiłam Dalimanię. ![]() Polly, nie uwierzysz, ale na mnie Turmalnin naprawdę nie jest asfaltowy. Choć BC wcale, ale to wcale się nei wypieram. Cytat:
![]() Oba "moje" zapachy trafione. ![]() ![]() Sama nie wiem, co pisać w tym wątku. Bo oczywiście dziewczyny piszące tu kojarzą mi się z zapachami. Ale nieczęsto zdarza mi się przekonanie, że komuś podpasuje jakiś zapach, którego ta osoba nie zna. Chociaż... jak widać ryzykuję. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.