Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-10, 14:41   #2431
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja tez bym zapytala inaczej niemoglabym isc z nim do olatarza i slubowac mu milosc WIERNOSC i UCZCIWOSC malenska majac w swiadomosci takiego klina ze on moglby albo moze mogl albo nic niezrobil ale zadzior jest...
no to by była patologia musisz z nim pogadać i powiedzieć, ze nie ma szlajania się samemu po imprezach

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 14:42   #2432
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
no rozumiem, my tez wychodzimy sami, ja z przyjaciolka wojtek z kumplami i jest oki, ale nie kazde wyjscie do lokalu czy gdzies, wy pewnie tez gdzies wychodzicie razem jest to zrownowaznone raz osobno ty raz razem raz osobno on... tak NORMALNIE a nie ze magda ciage w domu - tak pisze ze ona w domku bo tz z chlopakami... dla mnie to jest troche chore, rozumiem ze raz na jakos czas nawet tak jest lepiej jak sie wyjdzie osobno bo we 2 to by sie zgnilo we wlasnym sosie ale bez przesady...

ja tez bym zapytala inaczej niemoglabym isc z nim do olatarza i slubowac mu milosc WIERNOSC i UCZCIWOSC malenska majac w swiadomosci takiego klina ze on moglby albo moze mogl albo nic niezrobil ale zadzior jest...
dokładnie
a jeszcze ten numer, że miał wrócić ....
pisze smsa, że nie wróci bo za bardzo pijany...
a tu nagle odkrywa, że wybierał dużą ilość pieniędzy w środku nocy..

i ten sms...

ja bym poważnie z nim pogadała, bo myśli by mnie zeżarły

widzialysciee? http://allegro.pl/item631703582_piek...is_diadem.html
jaka cena

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2009-05-10 o 14:54
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 17:30   #2433
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

ech kobitki własnie wrócilam z weekendu z TZ-em

kurcze, sorki ale nie jestemw stanie dokładnie wszystkiego nadrobić....

heh... naprawde chyba ktos rzucil jakas klatwe na moja i TZ-ta rodzinke... wczoraj tesciu spadl z krzesla i żebra połamał, ledwo chodzi... mój brat wczoraj palca obciął i przyszywali mu.... ja od jakiegos czasu coraz gorzej sie czuje... co zjem to zaraz mdli mnie jak nie wiem co, a zawroty głowy to mam czasem takie, ze po scianach normalnie chodze... w ciązy nie jestem, bo test robilam...
moj chrzestny co sie schyli to mdleje.... jeju co sie dzieje...

aaaa i oczywiscie wczorajszym PM wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia i oczywiscie niecierpliwie czekamy na relacje

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 18:18   #2434
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
o zdrade...

o moze ma dla ciebie jakos niespodzianke i kolega mu w tym pomaga ?

daj koniecznie znac jak sie cos wyjasni

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 19:20   #2435
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
znowu mnie troszke nie bylo i nie jestem wstanie wszystkiego nadrobic i jeszcze net mnie laczy tak jak chce czyli co chwile znika a czasem nie ma go pol dnia
madzia ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji..wszystkim sie przejmuje i jesli mi cos nie pasuje to mowie oo tm wprost..ty tez powinnas w tym przypadku;( zgadzam sié z dziewczynami mozna czasem wyjsc osobno aczkolwiek nie za czesto i nie t ak ze ty siedzisz w domu porozmawiaj z nim szczerze bo sama sie zadreczysz!!! 3mam kciuki zeby jednak wszystko zaknczylo sie pozytywnie i zeby twoje podejrzenia nie pokryly sie z prawda!!

a ja juz nie chce tu byc dziewczyny..normalnie juz mnie tu yrafa a tu jeszcze dwa miesiace ehhh

mam wogole pytanko ktores z was planuja budowe domow moglysbyscie mi napisac czy macie juz projekty i oszacowane koszty ??
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 20:00   #2436
monarika
Wtajemniczenie

Witam

Ja właśnie wróciłam od mojego tżcika i jakoś tak się źle czuję...mdli mnie i głowa mnie boli jak ch****a

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Jestem HAPPY !!!
Byłam na przymiarce i okazało się, że schudłam, suknia się dopięła i leżała super, więc nie trzeba będzie jej popuszczać. Pokombinowałam z dodatkami i welonem i już mam wizję Z bolerka chyba ostatecznie wogóle zrezygnuję.
I o to ja...
Agatko ślicznie wyglądasz w tej sukni...idealnie do Ciebie pasuje

Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
Byłam na przymiarce suknia mi sie podoba, kolor którego nie widzialam przy zamawianiu też ale trzeba zmniejszyć sporo i skrócić. W czwartek będzie gotowa na 2 przymiarke. Co myslicie o mnie w niej, jeszcze nie jest idealnie dopasowana.
Cudna suknia

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
hej, dziewczyny...wreszcie znalazłam i kupiłam butki...
dałam za nie 195 zł
Super butki...a dobrze trzymają się na nodze? Bo ja mam jedne podobne i strasznie mi "kłapią"

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dziewczynki, co myślicie o takim bukiecie tylko w tonacji różowej??
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk.../WFB46-11.html
wczesniej obstawałam przy kaliach ale storczyki zaczęły mnie kusic
Storczyki są the best aaaaa właśnie orientujecie się czy storczyki są we wrześniu

Cytat:
|Nie mogłam zajrzałam mu do portfela-- nie ma tam nic. wiec gdzie jest te 50 euro??
a teraz dostał smsa... nawet nie myslałam, sprawdziłam (choc nigdy nie grzebie mu w telefonie) to był od kolegi z którym wczoraj sie spotkał tresc: " wiem juz wszytsko, dobrze było, jest ok"
i co ja mam myslec?? jedna mysl przychochodzi mi do głowy tylko co robic?? zapytac sie wprost??
zapytaj go wprost, po co masz się zadręczać...może to wszystko nie jest tak jak myślisz

Byliśmy w sobotę z tżcikiem wybierać krój garnituru do uszycia...w sklepie spędziliśmy chyba ponad godzinę i już myślałam, że nic nie wybierzemy i już mieliśmy wychodzić, kiedy w ostatniej chwili Pani powiedziała "a może taki?" I to było włąśnie to Śliczny, grafitowy garniturek tylko oczywiście był za mały, bo największy jaki Pani znalazłą był na 194 cm, a tżcik posiada ich 196 no i tak po 2 cm brakowało w rękawach i nogawkach...ale Pani zaraz zadzwoniłą do producenta zapytać czy niedałoby się uszyć troszkę większego no i okazało się, że owszem da się w czwartek mamy jechać jeszcze raz żeby zdjąc miarę i tżcik ubranko będzie miał już gotowe
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 21:04   #2437
Ana***
Zakorzenienie

Madzia, musicie to sobie koniecznie wyjaśnić!!!

Cytat:
...
niezly koles... ale czy nie ma u was zakazu wjazdu na tej drodze dla pojazdow konnych? bo ja z mojej uczelni tez wracam (z tego co mi sie wydaje) odobna droga do twojej i jest zakaz..
Chyba nie, a nie jest czasem tak że taki zakaz wjazdu zaprzęgów konnych jest na ekspresowej albo autostradzie? bo droga, którą jechałam to nie byłą żadną z nich, tylko taką poza terenem zabudowanym, gdzie jest ograniczenie 90km/h .

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

...
Dobrze że nic Ci się nie stało. I nie myśl już o tym, bo to jak niektórzy jeżdżą, wyjeżdżając np. traktorem z pola na zasadzie - przecież jestem większy, to dramat. Jak mawiał mój instruktor jazdy - ufaj tylko sobie, bo nigdy nie wiesz, co zrobi inny użytkownik drogi.
...
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

...
ana dobrze ze sie nic nie stalo a dziada bym zatlukla chyba tam!!
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Ana o Boże co za ludzie!!!! Dobrze że nic Ci się nie stało!!!!! Wyobrażam sobie Twój szok i w ogóle to wszystko... ja bym chyba umarła na zawał!!!
...
Cytat:
witam.

dobrze, ze nic sie nie stało. Widac jakis kurde dziad co nie mysli dobrze, ze konie sie nie spłoszyły i nie wyleciały na ulice do tych wszystkich aut.
...
Ehhh... czy jest w ogóle coś takiego jak uprawnienia na prowadzenie zaprzęgu konnego, czy coś? bo skąd on ma znać znak "ustąp pierwszeństwa" .
Jakiś pech mnie prześladuje, bo to już drugie wydarzenie w niedługim czasie... przedostatnio jak wracałam ze szkoły to znów taką drogą na wiosce już... w zasadzie osiedlem można to nazwać, to babiszon jechał jakimś żukiem czy czymś z przyczepą i wyjechała na mnie z zakrętu (ścięła zakręt, bardzo ostry) i jechała na mnie na czołówkę, a głowę miała skierowana w stronę rozmówcy i na całe szczęście w ostatniej chwili pasażer jej odbił kierunek jazdy ze mnie a swój pas.... Porażka, wtedy to już upłakana dojechałam do domu...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 21:47   #2438
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Chyba nie, a nie jest czasem tak że taki zakaz wjazdu zaprzęgów konnych jest na ekspresowej albo autostradzie? bo droga, którą jechałam to nie byłą żadną z nich, tylko taką poza terenem zabudowanym, gdzie jest ograniczenie 90km/h .
no wlasnie droga ktora wracam tez jest taka zwykla tzn katowice tychy... tam tez jest ograniczenie do 90 ale jak sie na nia wjerzdza to jest zakaz rowerow i zaprzegow wiec pytam czy u ciebie gdzies go nie ma

dobrze ze ci sie nic nie stalo...
Stary 2009-05-10, 21:55   #2439
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Powodzonka na tym egzaminie
juz po i mam dobre przeczucia
Cytat:
Byłam na przymiarce suknia mi sie podoba, kolor którego nie widzialam przy zamawianiu też ale trzeba zmniejszyć sporo i skrócić. W czwartek będzie gotowa na 2 przymiarke. Co myslicie o mnie w niej, jeszcze nie jest idealnie dopasowana.
slicznie, proste rzeczy maja najwiecej klasy i sa ponadczasowe hmmm tez chcialam skromnie, a wyszlo calkowicie inaczej a co tam, slub ma sie raz w zyciu
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
witajcie.

bylismy dzis na naukach, ciesze sie, bo bedzie zalatwiona kolejna sprawa. polecam w krakowie nauki na zamoyskego , fakt faktem, ze trzeba wysiedziec caly dzien, ale jest bardzo sympatycznie, zabawnie i czas szybko minal. nikt nikogo nie przekonywal do swoich pogladow. jutro bedzie krocej

Riana, a gdzie widzialas te kolczyki? ja w cymbeline, ale niestety nie wiem ile tam kosztuja, bo jak poszlam sprawdzic cene to byly juz sprzedane , ale maja jeszcze przyjsc poszukam w necie, moze beda gdzies taniej? a wiesz moze jak one sie fachowo moga nazywac?

Gucia jesli uda Ci sie zdobyc namiary na ta dziewczyne z krk to bardzo prosze o namiary fajnie, ze dostalas komplecik i nie musisz kupowac

Maggie trzymam kciuki

Agatka i Evelina suknie macie sliczne

iwka28 dzieki, tak to cymbeline. a Ty jaka masz suknie? mozesz wkleic fotke? akurat te suknie mierzylam z halka, ale jak przyjdzie juz moj rozmiar i pojade na przymiarke to zmierze bez halki, moze nie bedzie potrzebna?? a ty jaki masz fason? masz halke? no wlasnie bizu jest droga w salonach jakbys znalazla gdzies fajny sklepik daj cynka

aha dostalam zaproszenie od kolezanki na wesele, takze bedziemy sie bawic z TZcikiem 6 czerwca moze odgapie od niektorych z Was i na te okazje uczesze sobie probna fryzurke i zrobie probny makijaz

dzisiejszym PM zycze szczescia i radosci u boku TZ przez cale zycie!!!!
za powodzonka buziak a 6-go moze sie bawisz u mnie
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Jeku już tyle dziewczyn ma niedługo ślub a ja muszę czekać do sierpnia

Madzia nie martw się będzie dobrze tylko musisz z nim pogadać.

Ktosia bardzo dawno Cię nie widziałam ... zresztą dlatego , że sama bardzo rzadko tu bywam .... wow 6 dni...
Daysy, tak dawno Cie nie bylo
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 21:57   #2440
n.ik.a
Zadomowienie

bardzo dobrze, ale dziś mam @ i chyba nogi mi spuchły bo butki cisną...ale się wkurzyłam, jak zamierzyłam...kurcze, ale mierząc w sklepie do jednego musiałam włożyć wkładkę, bo wyskakiwala mi pięta....o rany oby moje stópki wróciły do normalnych rozmiarów

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 22:08   #2441
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
hej, dziewczyny...wreszcie znalazłam i kupiłam butki...
dałam za nie 195 zł
Bradzo łądne buciki

Maggie1983 no to super, ze już po napewno zdasz
Stary 2009-05-10, 22:28   #2442
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Bradzo łądne buciki

Maggie1983 no to super, ze już po napewno zdasz
nie chce zapeszac, ale mysle ze do przodu, ale najgorsze dopiero przede mna-w kolejna sobote i niedziele, zeby tylko sie udalo a wogole to w dzien slubu tez mam jeden egzamin to sie nazywa szczescie, oczywiscie nie ide, ale kombinowalam, czy by nie przelozyc fryzjera itp, ale i tak juz bede miala wystarczajaco duzo atrakcji w tym dniu ale to trzeba miec szczescie, co
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 22:49   #2443
Gucia0987
Zakorzenienie

Wszystkim wczorajszym PM wszytskiego naj naj i jak najwięcej tak szczśliwych dni jak wczorajszy w całym życiu.

Madzia rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. nie trzymaj w sobie takich niepewności bo zwariujesz. Będziesz chodzić wnerwiona, on nie będzie wiedział o co chodzi...a okaże się na pewno, że Twoje przypuszczenia są błędne. Trzymaj się o koniecznie z nim porozmawiaj! Wszystko się wyjaśni i jeszcze będziesz się śmiała z tej całej sytuacji.

zlotko jak tylko sie dowiem o tą dziewczyne to od razu dam znać!
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 00:25   #2444
zlotko855
Rozeznanie

czesc dziewczyny,
chcialam Wam tylko powiedziec, ze wlasnie przetrwalismy kursy przedmalzenskie i mamy swiadectwa ich ukonczenia jeszcze poradnia :/

neska22 moim zdaniem ciemny roz bedzie pasowal do srebrnego auta. my mamy czarny samochod i bedzie ubrany na rozowo (raczej).

Ana*** dobrze, ze ci sie nic nie stalo

iwka28 mozesz mi napisac, gdzie jest Growikar? nie wiem nawet co to maja tam male rozmiary butow? ahhh ty masz juz niebawem slub, wiec niedziwie sie, ze juz jestes przy koncu ale Ci fajnie
a co do tych sukni z falbankami to pewnie ta sama pani wziela Cie w obroty, ktora mnie tez obslugiwala

Riana ja te kolczyki wlasnie w cymbeline widzialam

diya ja mysle, ze raczej pasowac beda krotkie kolczyki do Twojej sukni, ale to tak na oko mowie

madzia pogadaj z nim koniecznie, ja juz tu zaczelam paznokcie obgryzac ze stresu

Maggie faktycznie Ty tez 6-tego juz to w takim razie bedzie podwojnia okazja. wypije za wasze szczescie bankowo ciesze sie, ze na egzaminie sie powiodlo

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 04:59   #2445
zaaaabcia
Zakorzenienie

my wkoncu kupilismy obraczki

takie ...
http://www.kay.com/webapp/wcs/stores...51.15058.15114
tylko ze zamiast bialego zlota po bokach bedzie zolte za 2 tygodnie do odebrania .. tylko jaki grawer teraz

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 05:44   #2446
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

takie ...
tylko ze zamiast bialego zlota po bokach bedzie zolte za 2 tygodnie do odebrania .. tylko jaki grawer teraz
śliczne my mamy takie same, tylko ze po bokach białe a w srodku zółte

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 07:25   #2447
Daysy85
Zakorzenienie

Maggie dzięki za ponowne przywitanie Już myślałam że mnie wywaliłyście stąd za obijanie się :P A tak serio to strasznie mi Was brakowało... czasem wieczorem kiedy przychodziłam lekko mówiąc zmęczona, tak myślałam o Was, że z miłą chęcią bym tu popisała jeszcze. Ale jak dla mnie doba ma zdecydowanie za mało godzin. Teraz będę tu zaglądać najczęściej jak się tylko da.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 07:32   #2448
diya1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny,
chcialam Wam tylko powiedziec, ze wlasnie przetrwalismy kursy przedmalzenskie i mamy swiadectwa ich ukonczenia jeszcze poradnia :/

diya ja mysle, ze raczej pasowac beda krotkie kolczyki do Twojej sukni, ale to tak na oko mowie
my już mamy i to i to za sobą, ale chodziliśmy na bardzo fajne, wyciągnęłam z nich bardzo wiele, mój TZ trochę mniej

cio do kolczyków, to Twoja rada na oko hehehhe jest dobra, też mi się wydaje, że długie to byłoby za dużo biorąc pod uwagę, że będzie kwiat we włosach, do tego welon- w sumie nawet jak zdejmę bolero to może być przepych lekki. Naszyjnika już wiem na pewno że nie biorę. A kolczyki znalazłam takie, chyba już zresztą wklejałam ale nie mogę znaleźć w tym gąszczu postów :

http://www.allegro.pl/item623482825_...et_sm3463.html

lub po prostu:

http://www.allegro.pl/item628851477_...uper_cena.html

Cytat:

takie ...
bardzo mi się podobaja
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 07:40   #2449
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

takie ...

ja mam bardzo podobne

cudne sa
Stary 2009-05-11, 08:11   #2450
diya1983
Zadomowienie

strippi w avatarku to jest Twoje zdjęcie?
Stary 2009-05-11, 09:01   #2451
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
witam.

a ja mam mój ostatni weekend w Holandii do dupy. Jak juz wspomniałam wam wczoraj TZ poszedł na wódke. miał wrócic ostatnim autobusem do domu, czyli o 1:30 (to jest w innym miescie tak ze 20km od naszego) o 24 poszłam spac i dopiero o 6 sie obudziłam. patrze, TZ nie ma. o 1 wysłal mi smsa, ze sie napił i przegapił ostatni autobus i wróci rano... Tak mi sie smutno zrobiło zalezało mi na tym by był. wiecie, moze to nic. ale dzis jest ansz ostatni taki wspólny dzien. ostatni wspólny poranek, kiedy moglimsy jak zwykle powylegiwac sie w łozku, zjesc razem sniadanko, pooglądac filmy w łozku. Ostatni taki poranek, kiedy po obudzeniu nie musze za minutę wstawac do pracy... kolejny taki bedzie dopiero po slubie(bo za tydzien juz kazdy z nas bedzie mieszkał oddzielnie).
Juz nie zasnęłam od tej 6. leze i mysle co tu zrobic, bo spac juz mi sie nie chce. Mysle, czy miec focha na TZ, czy nie. zawiódł mnie... smutno mi ale cóż. Hm... moze bedzie dzis ładna pogoda to zaraz zjem sniadanko, wykąpie się i pójde sobie nad morze. Telefon zostawie w domu...
i tak sobie mysle ile razy po slubie TZ nie bedzie wracał do domu na noc... powiem jedno. nie pasuje mi to

edit:
kurrrrde i jak ja sobie pójde na miasto jak TZ zabrał naszą karte od bankomatu a ja nie mam nic kasy
wiecie.. sprawdziłam wlasnie nasze konto i TZ o godz. 1:28 pobierał z bankomatu 50 euro. Teraz juz wiem, ze jakby chciał to by zdązył na ten autobus.. ciekawe po co mu było o tej godz tyle kasy. jestem wsciekła na maksa....
Wiesz co nie dziwie ci sie, mój Tż rzadko wychodzi beze mnie a już na pewno nie jak mam siedziec sama w domu i na noc zawsze wraca...Kurcze tez bym sie wsciekla i martwiła na Twoim miejscu...Najlepsze wyjscie to porozmawiac i powiedziec prawde : że wiesz o kasie sms-ie itp. I napisz co z tego wynikło. Trzymam kciuki, żeby jednak to było jedno wielkie nieporozumienie.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to on był sam na imprezie?! tego nie doczytałam, nie wyobrażam sobie takiego czekgoś Ty w domu czekasz a on z kumplami na dyske idzie
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
No wlasnie troche to podejrzanie wyglada.Moj TZ nigdy mnie nie zostawia w domu.Niechby sprobowal
U mnie tak samo. Zgadzam sie z dziewczynami
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 09:31   #2452
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny Nie było mnie tu cały weekend, bo byłam u mojego TŻ zabcia bardzo ładne obrączki. Madzialenka koniecznie z nim porozmawiaj i daj szybko znać czy coś się wyjaśniło Mój TŻ beze mnie wychodzi tylko raz w roku, bo mają zawsze grilla z kumplami z zakładu, ale to najpóźniej o 23 jest w domu. A tak poza tym to jutro mam pierwszą przymiarkę i fryzurkę próbną Już się nie mogę doczekać
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 09:37   #2453
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć kochane
Ale naskrobałyście przez weekend dopiero to wszystko przeczytałam. byłam w weekend w szkole i jestem padnięta
No ale już jestem z Wmi
byłam sobie w piątek chumorek poprawić u kosmetyczki i pomalowałam sobie pazurki

Z racji tego że mnie z Wami nie było w weekend Sobotnim Paniom Młodym składam lekko spóźnione ale szczere życzenia na nową drogę życia!!:dziek uje-kwiatek:

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 09:43   #2454
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
W końcu znalazłam swoją sukienkę!
CAMILLE są 3 zdjęcia. Moja będzie bez welonu i będzie troszke dłuższa, wtedy się ładniej układa...
Śliczny materiał. ładne wiązanie, ale koniecznie musisz mieć wyraziste dodatki fryzurę, bukiet

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
byc moze to od tego jeszcze niecałe 3 miesiace i tez odstawie ciekawe czy schudne... tym bardzoej że ja zawsze byłam szczupła ba nawet kiedys to byłam mega chuda, potem byłam szczypła a potem były tabletki i zaczeałm tyć... ale teraz to juz przesada może nie waże duzo ( przy wzroście 165 waże 55 kg) ale ten cholerny brzuch... mam troche sadełka na brzuchu co niepasuje do reszty ciała Okropnie to wygląda i to nie mój wymysł bo juz wszyscy mi to mówią....
Też postanowiliśmy odstawić hormony po ślubie. z końcem lipca kończę ostatnie opakowanie będzie trzeba uważać

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja jestem zalamana,szukalam dzis znow stanika bez ramiaczek i katastrofaone po prostu nie leza.Zamiast podnosic to splaszczaja a jak juz sa w miare ok to i tak odstajaNie wiem co zrobic,bo przez internet nie chce kupowac.Jutro przejde sie jeszcze do dwoch sklepow.Niestety tu na miejscu nie mam zbyt duzego wyboru....
ja swój kupiłam w H&M i jestem zadowolona. Mam push-up.

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Jestem HAPPY !!!
Byłam na przymiarce i okazało się, że schudłam, suknia się dopięła i leżała super, więc nie trzeba będzie jej popuszczać. Pokombinowałam z dodatkami i welonem i już mam wizję Z bolerka chyba ostatecznie wogóle zrezygnuję.
I o to ja...
Wow wyglądasz idealnie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Gold Ty kupiłas suknię na all, bo chciałam wiedzieć czy na prawdę te suknie są dobrej jakości i czy nie dostanę jakiegos prześcieradła
Apropo mojej sukni... Wczoraj jeszcze raz ja przymierzyłam i kurcze... czuję się w niej swietnie- od bioder w górę leży idealnie, ma ładne wiazanie itd. I okazało się że kolor materiału z którego teraz krawcowa będzie szyła nową suknie jest niemal identyczny co tamtej sukni- więc zaczęłam dumać czy nie pogadać z krawcowa żeby odcięła pierwszą suknie na wysokości bioder i doszyła dołu satynowego, z trenem itd. Moze wyszłoby taniej, a naprawdę idealnie się czuję w pierwszej sukni. Mam nadzieję ze jeszcze nie zaczęła jej szyć Co zrobić? Może jak ta nie będzie chciała przerabiać to szukać innej

Kasiu, grunt to znaleźć dobry model, z dość neutralnych/tradycyjnych materiałów- bez większych zdobień (jak to robią lepsi projektanci) bo najprawdopodobnie takich samych zdobień nie dostaniesz- jeżeli chodzi o suknie sznurowane to naprawdę polecam bo jest idealnie skrojona na górze (wszyte fiszbiny, miseczki)

Cytat:
Śliczna suknia wyglasz w niej bardzo elegancko

Mam dzisiaj świetny humor bo zakończyłam kurs kadrowy Z tej okazji zakupiłam nawet winko i wczoraj świętowałam.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 09:59   #2455
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć
Biorę się za nadrabianie
a ja załatwiłam juz sale, tzn. wybrałam menu i narzie mam odgadanego kamerzystę.
Moja teściowa wkurzyła się na mnie za to że jej nie wziełam do restauracji na ustalenie Menu, ale powiedziałam jej że była moja mama ze mną ale i tak tylko pytałam się jej o zadanie ale wszystko sama ustalałam, a tż ponieważ był w pracy to wszystko pytałam się przez telefon co myśli, ale zdał się na mnie i stwierdził że wszystko dobrze ustaliłam.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 10:00   #2456
Rybulka
Zakorzenienie

Witajcie dziewuszki!
Wszystkim świeżo upieczonym mężatkom składam najlepsze życzenia

U mnie troche się porobiło:
- przede wszystkim jestem na finiszu zpraca magisterską, teraz tylko poprawki i dopisac zakończenie, na które kompletnie nie mam pomysłu...
- mam przedłużona umowę w pracy do końca maja przyszłego roku Z tego cieszę się na maksiora
- byliśmy na weselu z TŻem 2 maja za Kielcami. Wesel;e wspaniałe, orkiestra fenomenalna, całkiem inne obyczaje, niż u nas na Śląsku itd. Tylko warunki noclegowe mnie powaliły - pokoje bez drzwi tylko z kotarami, to samo z łazienką! Jako, że bylismy pierwsi z TŻem na miejscu, to wzieliśmy jedyny pokój z drzwiami No i dzieki temu też byliśmy w pokoju tylko we dwoje, bo chwilę wcześniej pan mody powiadomił nas, że bęziemy w pokoju z inną parą! Ja bym zrozumiała, gdyby to byli jacyś znajomi, ale sami obcy ludzi, poza tym ja nawet pizamy nie miałam ze sobą, więc ciśnienie mi skoczyły do maksimum No, ale dzięki Bogu nasz pospiech sprawił, że byliśmy sami i to w pokoju z drzwiami
- po wizytach u kilku lekarzy, wiemjuż , że ten mój guz to włókniak. 8 czerwca idę do szpitala na zabieg... Boję się jak cholera, ale cóż, trzeba, to trzeba...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 10:12   #2457
azzis
Zakorzenienie

Dziewczyny z Wrocławia:
Gdzie zanosiłyście/zaniesiecie swoje suknie do czyszczenia chemicznego? I jaki jest koszt czyszczenia?

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 10:15   #2458
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Wrocławia:
Gdzie zanosiłyście/zaniesiecie swoje suknie do czyszczenia chemicznego? I jaki jest koszt czyszczenia?
5asec płaci sie 100 zł, ale chyba są najbardziej profesjonalni

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-05-11, 10:18   #2459
diya1983
Zadomowienie

a ja pisze z zapytaniem odnośnie formalności w USC...
mamy ślub za 3,5 miesiąca, a za miesiąc ksiądz kazał nam złożyć zaświadczenie o skończeniu nauk i poradni oraz z USC o braku przeciwskazań do małżeństwa.
Czy tam się coś płaci? I czy musimy być oboje i świadkowie też czy to przed ślubem???
Stary 2009-05-11, 11:07   #2460
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
a ja pisze z zapytaniem odnośnie formalności w USC...
mamy ślub za 3,5 miesiąca, a za miesiąc ksiądz kazał nam złożyć zaświadczenie o skończeniu nauk i poradni oraz z USC o braku przeciwskazań do małżeństwa.
Czy tam się coś płaci? I czy musimy być oboje i świadkowie też czy to przed ślubem???
musicie isć na nauki i do poradni rodzinnej przy kosciele- czasami jest za darmo, czasami się płaci. Żeby otrzymać z USC to zaświadczenie musicie mieć akty urodzenie (wydają je za 24 albo 26 zł (nie pamietam) z USC. A akty urodzenia musza być ważne w dniu slubu i jeszcze około tydzień po. Więc idźcie załatwiać te akty za 2-3 tygodnie i później (moze być w tym samym dniu w USC załatwcie to pozwolnienie. Za to płaci się chyba 84 zł. Świadkowie nie potrzebni

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Madziu, wydaje mi się że nie masz się czym przejmować. Serio. Pewnie TŻ chciał spędzić ten wieczór z kolegą/kolegami, moze to był taki a'la kawalerski, chcieli się porządnie napić i tyle. Zabrakło im kasy, więc wybrał, wiem jakie są ceny za granicą, więc wystarczy, że kupił kilka piw w pubie i 50 euro poszło. Bawił sie dobrze, moze aż za dobrze więc na zegarek nie patrzył i nie miał siły wracać nad ranem.

Oczywiście to nie tak, że masz nie zwracać uwagi na takie sytuacje, bo trzeba mieć ręke na pulsie Niech wie, że nie wszystko mu wolno, ale niech też czuje ,,wolnosc". Kiedys też tak się wkurzyłam maksymalnie bo poszedł na panieńsko-kawalerski, ja byłam chora, wiec zostałam w domu a on wrócił około 5. Z perspektywy czasu żałuję że tak się zachowałam, bo nakrzyczałam na niego itd. Bo to głupie było- nic złego nie zrobił, powiedział gdzie i z kim idzie, mam do niego zaufanie...
Madziu, moze juz to się wyjaśniło i nie potrzebnie to piszę... sms był niedopowiedziany. Najgorzej jak zaczyna nam wyobraźnia pracować w ,,zła" stronę. Nie martw się. masz fajnego narzeczonego, który naprawdę Cię kocha, zresztą pamietam jak wiele razy pisałaś że TŻ chce tego slubu, jak bardzo sie postarał przy zaręczynach. Bądź spokojna. To facet i czasami potrzebuje takiego męskiego towarzystwa. Oczywiście jeszcze raz podreślę: CZASAMI ! a Ty musisz mkieć ręke na pulsie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości