|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
musisz z nim pogadać i powiedzieć, ze nie ma szlajania się samemu po imprezach
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze ten numer, że miał wrócić .... pisze smsa, że nie wróci bo za bardzo pijany... a tu nagle odkrywa, że wybierał dużą ilość pieniędzy w środku nocy.. i ten sms... ja bym poważnie z nim pogadała, bo myśli by mnie zeżarły widzialysciee? http://allegro.pl/item631703582_piek...is_diadem.html jaka cena
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2009-05-10 o 14:54 |
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
ech kobitki własnie wrócilam z weekendu z TZ-em
![]() kurcze, sorki ale nie jestemw stanie dokładnie wszystkiego nadrobić.... heh... naprawde chyba ktos rzucil jakas klatwe na moja i TZ-ta rodzinke... wczoraj tesciu spadl z krzesla i żebra połamał, ledwo chodzi... mój brat wczoraj palca obciął i przyszywali mu.... ja od jakiegos czasu coraz gorzej sie czuje... co zjem to zaraz mdli mnie jak nie wiem co, a zawroty głowy to mam czasem takie, ze po scianach normalnie chodze... w ciązy nie jestem, bo test robilam... moj chrzestny co sie schyli to mdleje.... jeju co sie dzieje... ![]() aaaa i oczywiscie wczorajszym PM wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia i oczywiscie niecierpliwie czekamy na relacje
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
o moze ma dla ciebie jakos niespodzianke i kolega mu w tym pomaga ? daj koniecznie znac jak sie cos wyjasni
|
|
#2435 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() znowu mnie troszke nie bylo i nie jestem wstanie wszystkiego nadrobic i jeszcze net mnie laczy tak jak chce czyli co chwile znika a czasem nie ma go pol dnia madzia ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji..wszystkim sie przejmuje i jesli mi cos nie pasuje to mowie oo tm wprost..ty tez powinnas w tym przypadku;( zgadzam sié z dziewczynami mozna czasem wyjsc osobno aczkolwiek nie za czesto i nie t ak ze ty siedzisz w domu porozmawiaj z nim szczerze bo sama sie zadreczysz!!! 3mam kciuki zeby jednak wszystko zaknczylo sie pozytywnie i zeby twoje podejrzenia nie pokryly sie z prawda!!a ja juz nie chce tu byc dziewczyny..normalnie juz mnie tu yrafa a tu jeszcze dwa miesiace ehhhmam wogole pytanko ktores z was planuja budowe domow moglysbyscie mi napisac czy macie juz projekty i oszacowane koszty ??
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#2436 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Ja właśnie wróciłam od mojego tżcika i jakoś tak się źle czuję...mdli mnie i głowa mnie boli jak ch****a ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byliśmy w sobotę z tżcikiem wybierać krój garnituru do uszycia...w sklepie spędziliśmy chyba ponad godzinę i już myślałam, że nic nie wybierzemy i już mieliśmy wychodzić, kiedy w ostatniej chwili Pani powiedziała "a może taki?" I to było włąśnie to ![]() Śliczny, grafitowy garniturek ![]() w czwartek mamy jechać jeszcze raz żeby zdjąc miarę i tżcik ubranko będzie miał już gotowe ![]() |
|||||
|
|
|
#2437 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Madzia, musicie to sobie koniecznie wyjaśnić!!!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakiś pech mnie prześladuje, bo to już drugie wydarzenie w niedługim czasie... przedostatnio jak wracałam ze szkoły to znów taką drogą na wiosce już... w zasadzie osiedlem można to nazwać, to babiszon jechał jakimś żukiem czy czymś z przyczepą i wyjechała na mnie z zakrętu (ścięła zakręt, bardzo ostry) i jechała na mnie na czołówkę, a głowę miała skierowana w stronę rozmówcy i na całe szczęście w ostatniej chwili pasażer jej odbił kierunek jazdy ze mnie a swój pas.... Porażka, wtedy to już upłakana dojechałam do domu...
|
||||
|
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze ze ci sie nic nie stalo...
|
|
|
#2439 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
a co tam, slub ma sie raz w zyciu Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2440 |
|
Zadomowienie
|
bardzo dobrze, ale dziś mam @ i chyba nogi mi spuchły bo butki cisną...ale się wkurzyłam, jak zamierzyłam...kurcze, ale mierząc w sklepie do jednego musiałam włożyć wkładkę, bo wyskakiwala mi pięta....o rany oby moje stópki wróciły do normalnych rozmiarów
|
|
#2441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Maggie1983 no to super, ze już po napewno zdasz |
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce zapeszac, ale mysle ze do przodu, ale najgorsze dopiero przede mna-w kolejna sobote i niedziele, zeby tylko sie udalo
to sie nazywa szczescie, oczywiscie nie ide, ale kombinowalam, czy by nie przelozyc fryzjera itp, ale i tak juz bede miala wystarczajaco duzo atrakcji w tym dniu |
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim wczorajszym PM wszytskiego naj naj i jak najwięcej tak szczśliwych dni jak wczorajszy w całym życiu.
Madzia rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. nie trzymaj w sobie takich niepewności bo zwariujesz. Będziesz chodzić wnerwiona, on nie będzie wiedział o co chodzi...a okaże się na pewno, że Twoje przypuszczenia są błędne. Trzymaj się o koniecznie z nim porozmawiaj! Wszystko się wyjaśni i jeszcze będziesz się śmiała z tej całej sytuacji. zlotko jak tylko sie dowiem o tą dziewczyne to od razu dam znać! |
|
|
|
#2444 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny,
chcialam Wam tylko powiedziec, ze wlasnie przetrwalismy kursy przedmalzenskie i mamy swiadectwa ich ukonczenia neska22 moim zdaniem ciemny roz bedzie pasowal do srebrnego auta. my mamy czarny samochod i bedzie ubrany na rozowo (raczej). Ana*** dobrze, ze ci sie nic nie stalo iwka28 mozesz mi napisac, gdzie jest Growikar? nie wiem nawet co to maja tam male rozmiary butow? ahhh ty masz juz niebawem slub, wiec niedziwie sie, ze juz jestes przy koncu ale Ci fajnie![]() a co do tych sukni z falbankami to pewnie ta sama pani wziela Cie w obroty, ktora mnie tez obslugiwala ![]() Riana ja te kolczyki wlasnie w cymbeline widzialam diya ja mysle, ze raczej pasowac beda krotkie kolczyki do Twojej sukni, ale to tak na oko mowie ![]() madzia pogadaj z nim koniecznie, ja juz tu zaczelam paznokcie obgryzac ze stresu Maggie faktycznie Ty tez 6-tego juz ciesze sie, ze na egzaminie sie powiodlo
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
my wkoncu kupilismy obraczki
takie ... http://www.kay.com/webapp/wcs/stores...51.15058.15114 tylko ze zamiast bialego zlota po bokach bedzie zolte za 2 tygodnie do odebrania .. tylko jaki grawer teraz ![]()
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy takie same, tylko ze po bokach białe a w srodku zółte
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie dzięki za ponowne przywitanie
Już myślałam że mnie wywaliłyście stąd za obijanie się :P A tak serio to strasznie mi Was brakowało... czasem wieczorem kiedy przychodziłam lekko mówiąc zmęczona, tak myślałam o Was, że z miłą chęcią bym tu popisała jeszcze. Ale jak dla mnie doba ma zdecydowanie za mało godzin. Teraz będę tu zaglądać najczęściej jak się tylko da.
|
|
|
|
#2448 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() cio do kolczyków, to Twoja rada na oko hehehhe jest dobra, też mi się wydaje, że długie to byłoby za dużo biorąc pod uwagę, że będzie kwiat we włosach, do tego welon- w sumie nawet jak zdejmę bolero to może być przepych lekki. Naszyjnika już wiem na pewno że nie biorę. A kolczyki znalazłam takie, chyba już zresztą wklejałam ale nie mogę znaleźć w tym gąszczu postów :http://www.allegro.pl/item623482825_...et_sm3463.html lub po prostu: http://www.allegro.pl/item628851477_...uper_cena.html Cytat:
|
||
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam bardzo podobne cudne sa
|
|
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
strippi w avatarku to jest Twoje zdjęcie?
|
|
|
|
#2451 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2452 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
zabcia bardzo ładne obrączki. Madzialenka koniecznie z nim porozmawiaj i daj szybko znać czy coś się wyjaśniło Mój TŻ beze mnie wychodzi tylko raz w roku, bo mają zawsze grilla z kumplami z zakładu, ale to najpóźniej o 23 jest w domu. A tak poza tym to jutro mam pierwszą przymiarkę i fryzurkę próbną Już się nie mogę doczekać
|
|
#2453 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane
Ale naskrobałyście przez weekend dopiero to wszystko przeczytałam. byłam w weekend w szkole i jestem padnięta ![]() No ale już jestem z Wmi ![]() byłam sobie w piątek chumorek poprawić u kosmetyczki i pomalowałam sobie pazurki ![]() Z racji tego że mnie z Wami nie było w weekend Sobotnim Paniom Młodym składam lekko spóźnione ale szczere życzenia na nową drogę życia!! |
|
|
|
#2454 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
będzie trzeba uważać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co zrobić? Może jak ta nie będzie chciała przerabiać to szukać innej ![]() Kasiu, grunt to znaleźć dobry model, z dość neutralnych/tradycyjnych materiałów- bez większych zdobień (jak to robią lepsi projektanci) bo najprawdopodobnie takich samych zdobień nie dostaniesz- jeżeli chodzi o suknie sznurowane to naprawdę polecam bo jest idealnie skrojona na górze (wszyte fiszbiny, miseczki) Cytat:
Mam dzisiaj świetny humor bo zakończyłam kurs kadrowy i wczoraj świętowałam.
|
||||||
|
|
|
#2455 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Biorę się za nadrabianie a ja załatwiłam juz sale, tzn. wybrałam menu i narzie mam odgadanego kamerzystę. Moja teściowa wkurzyła się na mnie za to że jej nie wziełam do restauracji na ustalenie Menu, ale powiedziałam jej że była moja mama ze mną ale i tak tylko pytałam się jej o zadanie ale wszystko sama ustalałam, a tż ponieważ był w pracy to wszystko pytałam się przez telefon co myśli, ale zdał się na mnie i stwierdził że wszystko dobrze ustaliłam.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewuszki!
![]() Wszystkim świeżo upieczonym mężatkom składam najlepsze życzenia U mnie troche się porobiło: - przede wszystkim jestem na finiszu zpraca magisterską, teraz tylko poprawki i dopisac zakończenie, na które kompletnie nie mam pomysłu... ![]() - mam przedłużona umowę w pracy do końca maja przyszłego roku ![]() - byliśmy na weselu z TŻem 2 maja za Kielcami. Wesel;e wspaniałe, orkiestra fenomenalna, całkiem inne obyczaje, niż u nas na Śląsku itd. Tylko warunki noclegowe mnie powaliły - pokoje bez drzwi tylko z kotarami, to samo z łazienką! Jako, że bylismy pierwsi z TŻem na miejscu, to wzieliśmy jedyny pokój z drzwiami No, ale dzięki Bogu nasz pospiech sprawił, że byliśmy sami i to w pokoju z drzwiami ![]() - po wizytach u kilku lekarzy, wiemjuż , że ten mój guz to włókniak. 8 czerwca idę do szpitala na zabieg... Boję się jak cholera, ale cóż, trzeba, to trzeba... |
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Wrocławia:
Gdzie zanosiłyście/zaniesiecie swoje suknie do czyszczenia chemicznego? I jaki jest koszt czyszczenia?
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
5asec płaci sie 100 zł, ale chyba są najbardziej profesjonalni
|
|
|
|
#2459 |
|
Zadomowienie
|
a ja pisze z zapytaniem odnośnie formalności w USC...
mamy ślub za 3,5 miesiąca, a za miesiąc ksiądz kazał nam złożyć zaświadczenie o skończeniu nauk i poradni oraz z USC o braku przeciwskazań do małżeństwa. Czy tam się coś płaci? I czy musimy być oboje i świadkowie też czy to przed ślubem??? |
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Madziu, wydaje mi się że nie masz się czym przejmować. Serio. Pewnie TŻ chciał spędzić ten wieczór z kolegą/kolegami, moze to był taki a'la kawalerski, chcieli się porządnie napić i tyle. Zabrakło im kasy, więc wybrał, wiem jakie są ceny za granicą, więc wystarczy, że kupił kilka piw w pubie i 50 euro poszło. Bawił sie dobrze, moze aż za dobrze więc na zegarek nie patrzył i nie miał siły wracać nad ranem. Oczywiście to nie tak, że masz nie zwracać uwagi na takie sytuacje, bo trzeba mieć ręke na pulsie Niech wie, że nie wszystko mu wolno, ale niech też czuje ,,wolnosc". Kiedys też tak się wkurzyłam maksymalnie bo poszedł na panieńsko-kawalerski, ja byłam chora, wiec zostałam w domu a on wrócił około 5. Z perspektywy czasu żałuję że tak się zachowałam, bo nakrzyczałam na niego itd. Bo to głupie było- nic złego nie zrobił, powiedział gdzie i z kim idzie, mam do niego zaufanie...Madziu, moze juz to się wyjaśniło i nie potrzebnie to piszę... sms był niedopowiedziany. Najgorzej jak zaczyna nam wyobraźnia pracować w ,,zła" stronę. Nie martw się. masz fajnego narzeczonego, który naprawdę Cię kocha, zresztą pamietam jak wiele razy pisałaś że TŻ chce tego slubu, jak bardzo sie postarał przy zaręczynach. Bądź spokojna. To facet i czasami potrzebuje takiego męskiego towarzystwa. Oczywiście jeszcze raz podreślę: CZASAMI ! a Ty musisz mkieć ręke na pulsie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

musisz z nim pogadać i powiedzieć, ze nie ma szlajania się samemu po imprezach

dobrze ze sie nic nie stalo 

Mój TŻ beze mnie wychodzi tylko raz w roku, bo mają zawsze grilla z kumplami z zakładu, ale to najpóźniej o 23 jest w domu. A tak poza tym to jutro mam pierwszą przymiarkę i fryzurkę próbną