|
|
#841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Cytat:
no to Słonko może coś tego rodzaju: Dobre czasy są za nami lub przed nami, ale z pewnością nie ma ich teraz. Mam ochotę wyjść i iść jak najdalej, nie patrząc w tył zostawić problemy i żale Problem - to moje drugie imie, które towarzyszy mi zawsze. Powiedz, gdzie jest miejsce, w którym problemy nie istnieją...? Kiedyś się obudzę i znikną problemy wiem to, ciągłe wkur.wianie stanie się legendą. Nie żyć, nie myśleć. Nie być, nie istnieć. Na chwilę się zgubić, a kiedy będzie po wszystkim wtedy wrócić. znów nie jest tak jak miało być, ogarnij się i nie patrz w tył tylko pstryk i już-nie ma mnie, czasem tylko tego chcę. Mała bezradna dziewczynka,która da rade bo musi! moje starania jak zwykle nic dla nikogo nieznaczyły ściskasz ból, złość głęboko w pięściach, wiele chcesz bo aż tylko szczęścia . Tylko tyle niestety. ![]() __________________ Ile razy znajdę klucz do szczęścia, jakiś dupek wymienia zamek. Wiem, to był błąd ze strachu zabić w sobie każde uczucie. ja tylko marzę, by zobaczyć Twoją jasność. bo jeśli idzie problem za problemem, powiem krótko: skończ scenę! Gdyby porażka nie znała kary, sukces nie byłby nagrodą. Ciało puszczone raz puszcza sie cały czas.. |
|
|
|
|
#842 |
|
Zadomowienie
|
Była tylko małą głupią istotą, która chciała raz w życiu poczuć co to miłość.. Jesteś pi*****onym debilem, bo doprowadziłeś mnie do tego stanu, że nie zasnę bez Twojego zdjęcia. Myślę o Tobie ok. 50 minut na godzinę, a pozostały czas staram się o Tobie nie myśleć. Albo o Tobie mówię, a gdy przestanę, modlę się w duchu, aby ktoś zaczął o Tobie mówić z własnej woli. Nie wiesz, że bije mi szybciej serce, gdy idziesz korytarzem. Nie wiesz, że mam dobry dzień gdy powiesz mi 'cześć' częściej niż raz i uśmiechniesz się szerzej niż do przeciętnej szkolnej koleżanki. To cholernie ciężkie, że mimo wszystkich Twoich wad, dalej wieczorem chcę, abyś mi się śnił. Zasypiam myśląc, którymi wejść schodami żeby na Ciebie wpaść, a gdy o Tobie nie myślę, pomarańcze smakują zupełnie inaczej. Uwielbiam drogi, którymi chodziliśmy razem - a nie było ich dużo, bo przecież to były przypadki. I nienawidzę czasem i siebie i Ciebie, za to, że jestem w pieprzonym martwym punkcie i żadne z nas nic z tym nie zrobi. Będziemy tak tkwić, ja będę dla Ciebie koleżanką ze szkoły, a Ty będziesz sprawiał, że szbciej oddycham, gdy mówisz mi 'cześć', ale mimo wszystko warto mieć nadzieję, nie? Nadzieja, zawsze ta k***a w zielonej sukience. - Czy Ty nie widzisz? - Czego? - Tego jak ona reaguj na Twój uśmiech.. Zechciej podać mi rękę, mój niedoszły księciu.. Wzdrygnęła się. Może naprawdę ją kochał? Przypadkowe spotkanie. Już wtedy poczułam, że okradłeś mnie ze wszystkich myśli. - Dlaczego ciągle na mnie patrzysz? - Bo boję się, ze jak spuszczę zwrok to Cię zgubię.. Ile kosztuje kilogram Twoich pocałunków?
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-05-11 o 15:21 |
|
|
|
#843 |
|
Raczkowanie
|
zgodnie z obietnicą. zabiorę Cię już dziś na koniec świata.
chcialabym posiadać i być posiadaną. znajdujemy się oboje w betonowych kręgach rzeczywistości. porzuć wszystko, by mieć czas na wszystko. duchowa pustka. mówisz, ze mogłbys umrzec z miłosci. wobec tego nie powinieneś z nią żyć. Farba płynie w moich żyłach, wyblakła, odkąd umieram ze strachu, ze odejdziesz. jeśli chcesz nauczę cię kroków tańca życia. splećmy nasze serca i umysły w miejscu, gdzie akurat nas nie ma. oddaję duszę życiu, narodzinom i nowemu początkowi. ![]()
|
|
#844 |
|
BAN stały
|
takie swego typu opętanie mózgu.
irytuje mnie tylko ta cholerna upośledzona miłość w filmach. przez dym papierosa zaglądam w Twoje oczy. to Tobie wydaje się, że spotkałeś grzeczną dziewczynkę z zasadami. skoro oczy są odzwierciedleniem duszy to co Ty swoimi prezentujesz? |
|
|
|
#845 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I bardzo mi miło za wymienienie ;* Oj... Buraczka puściłam ![]() Cieszę się, sama ładuje Twoich ile wlezie tylko moja wrodzona nieśmiałość zwykle o tym nie mówi ;*Cytat:
____________ 1. I polecieli... Tak wysoko, wyżej od gwiazd. 2. Zostawię Ci pusty list. Bo nie wiem jak opisać co czuję. 3. Jak kleszcz wgryzasz się w mą skórę. 4. Przyrównałabym go do pasożyta: wyniszcza mój organizm doszczętnie, sieje całkowite spustoszenie w organach, w tym wypadku w sercu, a pozbyć się go trudno. Aż w końcu człowiek się przyzwyczaja... A z tego przyzwyczajenia umiera. 5. Osoba, która wyciągnęła mnie z depresji wpędziła mnie w nerwice. Czy to nie ironiczne? 6. Ej, nie przeleciała Ci czasem przez tą Twoją pusta potylicę myśl, że ja też mam uczucia? Tak o Tobie mówię Panie WidzęTylkoSwójTyłek! 7. Chciałabym byś był mój. Ale wybacz takiej zdziry jak ta, za którą poleciałeś jak pies za suczką, która ma cieczkę, z siebie nie zrobię. 8. Zapomnij ratlerku. Ta suc.zka lubi jedynie dobermanów. 9. Wyeksponuje swoje nogi, uwydatnię biust i zrobię zalotne spojrzenie. A Twoi kumple pomyślą, żeś frajer, bo takie dziewczyny się nosi na rękach, a nie puszcza po katach z innymi. 10. Z twoich ust tylko plastikowe słowa. 11. Tutaj nie ma nic po kolei. Jak wszystko się wali to WSZYSTKO. Po prostu ***.! i nic nie zostaje... 12. Zbuduje Arkę. Posiedzę w niej i poczekam, aż Bóg się obudzi z drzemki i zobaczy co tu się działo przez te 2000 lat... |
||
|
|
|
#846 |
|
Zadomowienie
|
<33
sheisunusual- mała poradzisz sobie! jesteś silną iskierką kochana :*
1. normalnie ręce opadają !! 2. niewątpliwie mam skłonności do autodestrukcji .. 3. jak się pieprzy, to się pieprzy na całego! nigdy się nie pieprzy w życiu na pół albo na trzy czwarte, zawsze na całość -,- 4.wszechbajzel osobisty .. może to wina nie odsyłania łańcuszków szczęścia?? 5. systematycznie rzucam sobie kłody pod nogi 6. brudna od przygnębienia 7. przybyły chmury pełne złej nowiny 8. koszmarny dzień, toksyna w czystej formie wręcz .. 9. oszaleć można przez presję! mam tylko dwie ręce i cały świat stresów !! 10. a życie znów ze mnie drwi .. 11. zmęczona już jestem tymi wszystkimi sprzecznościami 12. niszczy się, wszystko, totalnie. ( mam takie, o )
Moje myśli biegną nieustannie Dookoła Ciebie, tworząc nową Teorię heliocentryczną z Tobą W centrum mojego wszechświata
|
#847 |
|
Przyczajenie
|
- to co nas dzieli, to coś więcej niż ulubiony film - kiedyś będziemy razem, napewno - my favorite drug - jesteś i zawsze będziesz - i w jedną całość złożę świat - na nowo zacznę wierzyć w to, że si ę w sobie mam - kochem te motliki w brzuchu, gdy Cię widzę - ej ,uwielbiam Cię, wiesz ? - więc postanowiła, że przestanie Go kochać, ednak nie umiała - skończyło się wszysko - może to był błąd, że pozwoliłam byś zbliżył się do mnie - ja chciałam być tylko szczęśliwa .. - jesteś słodszy niż czekolada - i nie wiem dlaczego, to tak skonczyło się - wiesz co Ci powiem po tym wszystkim co mi zrobiłeś ? - przepiękna torba bawełniana z Indii. - masz coś na swoją obronę ? jeżeli tak to odejdź, nie chcę tego słuchać - a mówiłeś, że będzie pięknie tak
___ - wali się, wali, no wszystko się wali - przytłoczona życiem - oby po tej burzy wyszło w końcu słońce - z utęsknieniem wyczekując spokoju - czasami mam ochotę powiedzieć sobie dość - ile jeszcze można żyć w takim burdelu ? - żeby wszystko było tak dziecinnie proste - jak sie wali to wszystko po kolei
' srutututu majtki z drutu ! ![]() moje, moje życie w moich, moich rękach.. x x x x x ![]() Edytowane przez inspiracjaa Czas edycji: 2009-05-11 o 15:34 |
|
|
|
#848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Postaram się pomóc ale nie wiem czy coś sobie wybierzesz. Z dnia na dzień coraz gorzej. Kiedy to minie. "Przetrwaj prędzej czy później będzie lepiej"-łatwo mówić. w szkole, w domu wciąż to samo aż normalnie chce się wyć. Mnóstwo nauki, w domu awantury i jeszcze Ty zamiast mnie wspierać dodajesz zmartwień. Wśród problemów znaleźć sens. Pójść gdzieś daleko.Zniknąć na jakiś czas- wrócić jak minie. To co sie tu dzieje, mogę nazwać huraganem,który niszczy moje dotychczasowe zycie. Wybacz rybko, ale jako nie mam weny. źle sie czuje. ![]() ______________ W wokoło hipokryci. Mam dość nieustannego wracania wspomnieniami do Twych pocałunków. To mój teren pod Twoim ubraniem. Dlaczego ciągle siedzisz w mojej głowie.?
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
idealnie do mnie pasuje _________ żyj przyszłością co było nie wróci. odetchnij z radością. gubię się w słowach, które służą po to by nas zaczarować. między nami jakieś miliony słońc. gdy patrzę na ciebie czuję szczęście, gdy patrzę na ciebie mówię wierszem.
|
|
#850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() -walcze z życiem, walcze z myślami.. ale jak narazie przegrywam.. -zakładam twarz, która pozwoli mi przetrwać kolejny dzień.. -gorzka sałata i herbata bez cukru jest najlepsza gdy chcemy płakać.. -tutaj nawet czekolada nie pomoże.. -melancholia jest we mnie. -nie wszystko układa się tak prosto jak głupie puzzle.. -cicho i smutno...ciemno i głucho.. -nie ma zdrowych uczuć, jeśli myśli chore są. oj.. myślałam,że lepiej mi pójdzie.. ale mam nadzieję,że chociaż jedno się spodoba. W każdym razie starałam się
|
|
#851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam ostatnio alergię na prawdę
panicznie boję się łaskotek ! trzeba ich krótko trzymać, bo jak nie, to zawsze z czymś wyskoczą. mówię ci, faceci to psy wbrew pozorom nie mam skłonności sadystycznych
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-05-11 o 16:01 |
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
wreszcie byłam bezwarunkowo i nieodwołalnie w nim zakochana.
sama moja obecność działa na ciebie uspokajająco. spojrzał na mnie ciepło, a potem pochylił się ku mnie i musnął wargami mój policzek, wzdłuż linii szczęki, od ucha po usta i z powrotem. zadrżałam. szalenie kocham trochę cię, ale ty to wiesz. skrzywiłam się tylko i odwróciłam wzrok, choć miałam ochotę pokazać mu język niczym pięciolatka. spojrzał na mnie niemalże z czułością. tego się nie spodziewałam. |
|
|
|
#853 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko dla Twej miłości.
Wszystko za te słowa dwa Te słowa: kocham Cię... and you're listening to the sound of my breaking heart... /i ty słuchający dźwięków mojego złamanego serca.../ Kiedy mnie pytasz: - Czym jest miłość?
Mówię: - Tobą jest ![]() t's time to face the truth, I will never be with You. /już czas, żebyu zmierzyć się z prawdą, nigdy z Tobą nie będę./ i really, really want You... słodki smutek w Twoich oczach... ![]()
|
#854 |
|
Raczkowanie
|
`ból jest dzisiaj mym kochankiem.
`Brak pokory gubi mnie! Choć pętle zaciska na szyi .. jak unosić ciężar słów . ( ? ! ) Pomóż mi znaleźć Ciebie w sercu . !jak sen pocałunków twych smak . |
|
|
|
#855 |
|
Przyczajenie
|
stchórzyłam
po raz kolejny .! przepraszam za tą miłość nadal Ciebie nie rozumiem.. moja ręka jest wyćwiczona w pisaniu Twojego imienia w moich myślach ciągle Ty .! tęsknie za przyjaźnią ,w którą tak bardzo wierzyliśmy....
|
#856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powinnam - Ś W I E T N I E Słonko. *; Plotkaraaa - coś mi się wydaje, że obie kochamy MARILYN MONROE. Pamiętam, że kiedyś dodawałaś o niej taki wiersz, masz może jeszcze jakieś inne z nią związane. Takie mówiące o niej, podobne do tego co dodawałaś.? (: _ Narysuję Ci ogromne, puste serce, chcesz.? Jesteś JA i TY, a do MY wciąż tak daaaleko. A teraz rozmawiamy już tylko o pogodzie. Żadna miłość nie umiera do końca. Możemy strzelać do niej z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ona jest sprytniejsza - wie jak przeżyć. Zauroczyłeś mnie wizją szczęścia, napoiłeś marzeniem. Pozwoliłeś mi uwierzyć, że marzenie może przestać być tylko marzeniem.
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
czasami życie wywija jakiś pieprzony numer i nic nie wychodzi. wtedy często popijam gorącą czekoladę, słucham smutnych babskich piosenek i rozmyślam o tym co było i o tym co jest. ale najważniejsze jest to, że pilnuję, aby nie poparzyć sobie języka czekoladą, tak jak poparzyłam się tobą..
lubię sprawiać ci ból. sadystyczna kur.wa ze mnie? nie. po prostu skrzywdzona kobieta. |
|
|
|
#858 |
|
Raczkowanie
|
Feministką nazywają mnie, gdy robię coś, co odróżnia mnie od ścierki do podłogi.
pod cienką skórką przypadku, jest głęboko zapleciona nić sensu Lepiej odejść, niż patrzeć, jak wszystko wali się w błoto. Dni pełne dziur, kto je teraz poceruje? Moje ręce są za słabe by utrzymać lęk Nawet tęsknota przychodzi nie patrząc, czy mamy na nią czas czy nie. Biologia mężczyzn jest przestarzała.Oni myślą, że monogamia to jest gatunek muzyczny.
|
#859 |
|
Raczkowanie
|
All I wanna do is (BANG BANG BANG BANG!)
And (KKKAAAA CHING!) And take your money.. xd
|
|
|
|
#860 |
|
Raczkowanie
|
Po długiej i może nie zauważonej nieobecności wracam
![]() Długi nie było ,bo byłam w białym domu [szpital]Wybaczcie.. Dziękuje za wyróżnienie mnie tam gdzieś..bo przewiął mi sie mój nick w jakimś poście : ** Wracam na stałe ![]() Jesteście niesamowite..już 10 magiczna część ![]() Płakała tak, jakby uchodził z niej cały ból nagromadzony w ciągu kilku ostatnich miesięcy. słowo ' kocham ' bardzo wiele znaczy i zobowiązuje, więc nie można wypowiadać go jeśli nie jest się pewnym tego uczucia .. to cholernie boli .. A horokopy czytam wstecz, żeby zobaczyć czy się sprawdziły. Taka jestem. |
|
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli wodospad Niagara jest jednym z 7 cudów świata, to Marilyn Monroe jest cudem ósmym.
Sława budzi zawiść. Ci, których napotykasz, myślą sobie, no dobrze, kim ona właściwie jest, kim jej się zdaje, że jest tą całą Marilyn Monroe. Czują, że twoja sława daje im jakiś przywilej aby podejść do ciebie i coś ci powiedzieć, cokolwiek, wszystko jedno co, a to i tak nie zrani twoich uczuć – tak jakby przydarzyło się to twojemu ubraniu... Nie chciałam umrzeć, jedynie prowokowałam śmierć. Nie otrułam się. Bóg umiera, jeśli go nie kochamy, ale ja nie umarłam, choć nikt mnie nie kochał.— Marilyn Monroe Życie mija teraz jak krajobraz za oknem pędzącego samochodu... Po prostu unoszę się na powierzchni jak listy, które do Ciebie wysyłam. Moje poszukiwanie Ciebie jest niekończącą się pogonią skazaną na przegraną. Rozmawialiśmy o wielu rzeczach, i wiele razy, ale nigdy nie poruszyliśmy tematu naszej miłości Ludzie mówią, że nie można żyć bez miłości ja z miłości umieram. Ludzie mówią, że bez miłości nie istniałby świat mój świat przez miłość zawalił się w mgnieniu oka. Ludzie mówią, że miłość jest rajem dla mnie jest środkiem piekła. Ludzie mówią, że miłość jest lekarstwem na wszystko ja potrzebuję lekarstwa na miłość. Jutro zatonę w twoich ramionach. Może uda mi się wreszcie coś wytłumaczyć. Wydostawanie się z własnego bólu nie należy do łatwych zadań. Otoczyły mnie szczelnie szyby. Jakby wokół mnie była tylko wielka kryształowa bańka. Nigdy nie mogłam pogodzić się z kreowaniem mnie na symbol seksu. Z seksu uczyniono przedmiot. Nienawidzę myśli, że mam być przedmiotem.— Marilyn Monroe |
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pożółkłe klawisze fortepianu stękały cicho. nawet muchy przestały brzęczeć wcale nie jest fajnie wszystko oszalało. już padasz na ryj, a tu kolejna runda możesz wygrać dużo i stracić jeszcze więcej najciemniej jest tuż przed wschodem słońca kto mógł tak rzeczywistość zdeformować? dlaczego jest tak źle, skoro mówią, że tak dobrze? patrzyłeś, jak upadam... dokąd dalej iść, skoro już nie mam z kim? nie upadam, lecz potykam się opisy nie są mojego autorstwa, są z wizażu, z poprzednich części. może Ci się spodobają chociaż wątpię, że o to chodziło ;p
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2009-05-11 o 17:01 |
|
|
|
|
#863 |
|
Zadomowienie
|
u're my type of guy .
/Jesteś w moim typie ./ Just because I liked u back then, It doesn't mean I like u now . /To, że lubiłam ciebie przedtem Nie znaczy, że cię lubię teraz ./ I can't stop thinking bout the stuff u were sayin' /nie mogę przestać myśleć o tym, o czym rozmawialiśmy ./ Chcesz wszystko mieć na własność, nawet głaz . Don’t walk away, when I’m talking to u. /Nie oddalaj się, kiedy mówię do ciebie ./ I’m living a double life. /Żyję podwójnym życiem ./
|
#864 |
|
Raczkowanie
|
nie mam ci już nic do powiedzenia. szepnę tylko ostatnie 'do widzenia' ..
za mało jest w nas odwagi, żeby żyć dla kogoś chociaż raz. tak wiele dałabym, ale nie mam nic. mam marzenia z których nie wyrastam.
|
#865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty Serce Zlamales,zostawiles Udawales Ze Nic Nie Zrobiles..... Moje Zycie Nie Ma Sensu Gdy Mnie Nie Ma W Twoim Sercu ;(( Byłeś.... Kochałeś.... Zrezygnowałeś...;(( Ja Go Kocham...A On Mnie Nie ![]() ![]() Czemu To Właśnie Zdarzyło .Raz Mówisz ''kocham'',raz Rozstajemy Sie...nie Rozumiem Cie ..
|
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
peculiarity - natomiast ja uwielbiam, wręcz kocham takie jak TY! <3
![]() Primadonna - o kurde. to kochasz mnie mega bardzo, ale i tak nie dorównasz mojemu uczuciu do Ciebie !;** ![]() Narcyza95 - wiesz, lubię być okradana ;*truskawkowa1993 - mrr. I love you sobe much, do you know? My sweetheart! <3 Paulqa94 - postaram się coś wymyślić Słonko ;* kiedyś to w końcu nadejdzie będę jeszcze nieprzytomnie zakochana, zobaczycie w moich kieszeniach już niedługo będę leżeć cukierki miłosne nic na siłę, tyle. Chcę niepowtarzalnego ideału, a nie idioty z pod sklepu Zawsze coś, zawsze jakaś przeszkoda, ale za kilka lat, moją jedyną przeszkodą do miłości, będzie brak odpowiedniej fryzury sheisunusual - dość trudne zadanie, ale spróbuję. Trzymaj się Promyczku nasz <3 Brak siły na cokolwiek Nie mając sił, jak mam to wszystko udźwignąć? Czuję się ponad normę przeciążona Wszystko się sypie, ale wiem, że niedługo uda mi się pozbierać Wszystko coraz bardziej przyciska do ziemi Czuję dno ~~~~~~~ Cały czas, tuż za Tobą Bo czasem to wszystko, zaczyna mnie przerastać… Jestem zmuszona odkochać się na pstryknięcie palcami Jeśli chcesz doprowadzać mnie do płaczu i ataku histerii do końca życia, to lepiej wydłubię sobie oczy, żeby tego wszystkiego nie widzieć A ja wciąż przybita do ściany, powoli zaczynam się odczepiać Chciałabym skleić Twój mózg z moim, ciekawe jakbyś zareagował na inteligencję Jesteśmy jakby nierozłączni, na zawsze. Ja w rzeczywistości, a Ty wciąż w moich myślach Ty puszczach perskie oko, a ja mimowolnie zaczynam płakać Moje serce na widok Ciebie ucieka w h.uj daleko .
|
|
#867 |
|
Raczkowanie
|
JednaNaMilion - Wszystkie, wszystkie Ci zabrałam!
![]() sheisunusual - spróbuję Przestałam wierzyć w szczęście?
Czuję cholerny niedosyt. To przykre cieszyć się nawet najmniejszą rzeczą w samotności. Nie wiem jak pokonać dzień. Za dużo. Zbyt źle. Po prostu niewystarczająco. Burdel na kółkach. O tak, tak teraz wygląda moje życie. Zagubiłam się we wczorajszym dniu. Proszę, przyjdź. Tyle się między nami zmieniło. Milczenie którego nigdy miało nie być. Ty. Oni. Wy. Ta sytuacja jest męcząca. Wiedziałam że będzie ciężko. Nie wiedziałam, że tak bardzo. Momenty kiedy czuję to samo co Ty. Czujesz nic? Przepraszam, ale nie stać mnie na więcej. ________ I tak właśnie zaczyna się niewiarygodna historia. Spełnienie jednego z marzeń. Od tej pory wszystko było wspólne: czas, ciało, oddechy. Serce pokroiła, nie wybaczyła, życiem się bawiła. Zawsze marzyłam żeby być kimś z kogo byłbyś dumny. Wiesz, ja nie zapomniałam. Udaję, że nie pamiętam. Jeśli będzie Ci na mnie zależało to znajdziesz do mnie drogę. Nawet przez piekło.
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Sheisunusual,
brak siły na cokolwiek wywieszam białą flagę, kapituluje, życie z Tobą nie wygram! w sumie nie wiem co się dzieje, czyżby kolejne tsunami w moim życiu? tak, proszę, śmiało! dobij mnie jeszcze Ty! życie, halooo! wiesz, że leżącego się nie kopie? to może by tak pora przestać? tylko tyle.. trzymaj się ![]() myślałam, że złamanie barku to największy ból.. myliłam się, złamane serce jest bezkonkurencyjne jeszcze raz prześlesz mi to cholerne serduszko, a zrobię ci krzywdę bolało? kobiety to też ludzie, TEŻ mają uczucia ![]() przecież mówiłam, że nie chcę cię już nigdy więcej widzieć.. jeżeli byłam tylko przecinkiem w twoim życiu, to zejdź mi z oczu! |
|
|
|
#869 |
|
Rozeznanie
|
Patrzyłam mu w oczy tak długo, aż on przestawał patrzeć w moje ... Zamknęłam jego twarz w swoich myślach.
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
każdy nieszczęśliwie zakochany mężczyzna wygląda jak pajac
samotnych kobiet jest bardzo dużo, a samotnych mężczyzn – jak na lekarstwo poddaję się. całkowicie i bezwarunkowo. możesz mnie zakuć w kajdanki i wychłostać pejczem cholera. chyba będę musiała ze sobą poważnie porozmawiać proponuję ci życie u mojego boku. ze wszystkimi jego atrybutami my to jest zbyt ważny temat, by go unikać utopiłam się w Twoich oczach wołanie do wszystkich kobiet, żeby się nie zakochiwały ślepo, bo inaczej facet wyrwie im serce z korzeniami i zrzuci do zsypu! następnego faceta zabiję, zanim się do mnie zbliży przyjaźń to bardzo deficytowy towar spodobał mi się ten twój kawałek świata jasne. chciał wytrzeć nos i przypadkiem poszedł z nią do łóżka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

A tu już dziesiątka. Więc dla tych którzy jeszce pamiętają, a także dla najlepszych:
cudowne opisy!

idealnie do mnie pasuje

;*
wystarczy Marzena