|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Cytat:
Właśnie próbowałam prezentację. Wykorzystuję fakt, że mam to napisane i zamiast mówić z głowy to ciągle zerkam na kartkę, zÓo. Ale i tak dziesięć minut mi to zajmuje wszystko. W środę dojdzie do tego moje słynne: 'eee, yyy, umm, hmm...' Tym zawsze polonistkę do śmiechu doprowadzałam
|
|
|
|
|
#2852 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie zauważyłam, że jesteś z Bdg. Nawet studniówkową salę rozpoznaję ![]() Mogę wiedzieć z jakiej szkoły jesteś? I co zdajesz/zdawałaś na maturze, bo mi umknęło
|
|
|
#2853 |
|
Wtajemniczenie
|
tzn. ja ogladam u babki na korkach
![]() http://cdn.gazeta.pl/bi.gazeta.pl/im...2/m5672432.pdf to jest przykładowy z wyborczej... smiech na sali ;/ edit: dodam że te z cke byly jeszcze o wiele prostsze... Edytowane przez DeBourbon Czas edycji: 2009-05-11 o 20:50 |
|
|
|
#2854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jako human, stwierdzam, że to jest łatwe.
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogą do tego dopuścić tylko zachować jakieś pozory ![]() ps. w sumie dobrze, że jest ta matura z matmy. załuje, że nie musiałam jej pisać bo moze bym się cos wiecej nauczyła
Edytowane przez grudniowa-szatynka Czas edycji: 2009-05-11 o 21:08 |
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
I tak jestem pewna, że wiele osób tej matury z matmy nie zda. Jakby ona łatwa nie była.
Chodziłam do klasy humanistycznej i z takim brakiem matematycznego myślenia jak u tych ludzi, nigdy się jeszcze nie spotkałam. xD I zapewne już nie spotkam.
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podstawa będzie łatwiejsza, bo podstawa i rozszerzenie będą pisane oddzielnie. Rozszerzenie będzie dużo trudniejsze. Poza tym samą podstawę z tego co wiem będzie można zdawać tylko z polskiego, języka i matmy |
|
|
|
|
#2858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale zważywszy na fakt, że od przyszłego roku matma jest obowiązkowa muszą dać takie zadania co by najmniej ludzi oblało. Rozbroiło mnie zadanie z kątami i okręgiem Nie wiedziałam, że na podstawie są logarytmy!
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym na przyklad tej matmy wyzej nie zdala..brak matematycznego myslenia/logiki.
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozwaliłam sobie ucho i mogę zapomnieć o powaleniu komisji moimi mega kolczykami ;C Trzeba na ładne oczy próbować. |
|
|
|
|
#2861 |
|
Konto usunięte
|
Boże
Napisałam prace.miałam 14 stron Siedziałam i skracałam, mam 10 jak ja mam coś ejszcze z niej odrzucić?! ;( nie umiem |
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
jutro historia....
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dzisiaj "wybitna koleżanka", o której wspominała, nie zjawiła się na biologii.
To dziwne, bo na polski i ang przyszła, nawet ustny polski zdała. Fakt faktem nic z tej biologii nie umiała, ale jak już na inne przyszła, to mogła i na biologii spróbować.
|
#2864 |
|
Zadomowienie
|
DeBourbon- miałam zpytać
. Czy Ty masz siostrę bliźniaczkę? ![]() Bo pisałaś, że sprawdzałaś siostrze odpowiedzi z bio itp
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie lubie jak ktos ma blizniacze rodzenstwo, super to jest bez aluzji politycznych
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do rodzeństw to ja przez lat dziewięć chodziłam z trojaczkami do klasy
|
|
|
|
|
#2867 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w podstawówce miałam braci bliźniaków, ale zupełnie niepodobnych, w gim miałam brata i siostrę (ale z różnych roczników ), a w LO mam siostry bliźniaczki- jak 2 krople wody (po 3 latach nie potrafię ich rozróżnić
|
|
|
#2869 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no nie wiem czy tak super ojj ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() bliźniaczek i bliźniakow znam mnostwo! az sama mysle skad ich tyle ale 3czkow na oczy nie widzialam!
|
|||
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Alexia ja w pierwszej klasie podstawówki potrafiłam z zamkniętymi oczami powiedzieć, która z sióstr do mnie mówi czy koło mnie stoi, ot tak. Z tym, że dwie były do siebie podobne strasznie, a ta trzecia nic a nic, więc problem zwykle polegał na tym żeby te dwie rozróżnić. Byłam klasowym miszczem, bo w ciągu dnia jednego opanowałam, która to która. Teraz jak je widuję to wiem, którą widzę i w ogóle ale jak idą we dwie to już się problem pojawia, np. wiem, że mówi do mnie A, a ja do niej mówę B chociaż dobrze wiem jak ma na imię. Tak jakoś to wyszło.
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Ale by było, jakby Hałs miał dwóch braci bliźniaków - czy jak to się mówi - trojaków?
![]() I by nawzajem się wkurzali i prześcigali w rozwiązywaniu zagadek medycznych.
|
#2872 |
|
Wtajemniczenie
|
nasz przypadek jest dziwny bo niektorzy mowia ze identyczne ze szok a niektórzy mysla ze jestesmy kolezankami
hhehehe :P
|
|
|
|
#2873 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jak amsz to mu współczuje a jak nie to pewnie czekasz na Hałsa? hehehehura!! podłączyli mi prysznic. ide sie w końcu umyć... heehhe |
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12259705]
![]() jak amsz to mu współczuje a jak nie to pewnie czekasz na Hałsa? hehehe[/quote] Nie, nie mam. Zresztą już zauważyłaś, że trudno ze mną wytrzymać.
|
#2875 |
|
Konto usunięte
|
trzymam jutro kciuki za hist(o/e)ryczki
za Tż też. siedzi i czyta wszystko na ostatnią chwile. a mowilam mu zeby zaczal wczxesniej...mowilam... ale tak to ejst jak sie mnie nie słucha dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- da sie da on do ciebie "misiu misiu" a ty "nie teraz nie widzisz że morfine mu wstrzykują!?" hehe
|
|
|
|
#2876 | |||
|
Zakorzenienie
|
ojej zawstydziłam się
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12259765]trzymam jutro kciuki za hist(o/e)ryczki
za Tż też. siedzi i czyta wszystko na ostatnią chwile. a mowilam mu zeby zaczal wczxesniej...mowilam... ale tak to ejst jak sie mnie nie słucha dobranoc ![]() da sie da on do ciebie "misiu misiu" a ty "nie teraz nie widzisz że morfine mu wstrzykują!?" hehe[/quote]Raczej byłoby "nie teraz, bo patrzę jak hałs zażywa vicodin" xD Bo akurat morfina i jej wstrzykiwanie mało mnie interesują. ![]() Dobranoc anlejka moja kumpela już wie, czemu nie dochodzą kartki ode mnie Zrobiła nawet o tym filmik na acapela
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze do pełni radości naszej tu brakuje acapeli ![]() Bourbon mi znów wmawiają, że moje koleżanki to moje siostry i nie chcą wierzyć jak pokazuję im swoją siostrę. Jak już uwierzą to stwierdzają, że ona wcale nie jest pięć lat młodsza ode mnie tylko rok czy dwa starsza. Wtedy czuję się jak dziecko
|
|
|
|
|
#2879 |
|
BAN stały
|
oficjalnie rozpoczynam teraz nauke na historie - zdaje rozszerzoną.
wiem- jestem głupia i niepowazna. i dziś chyba pomodle sie o cud 15 punktów
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
paula no to już wszystko wiemy
Zrobimy napad z dłonią w ręku na nauczyciela.+ malwinka założymy tajne stowarzyszenie maniaków bycia detektywo-policjanto- czymś tam A! zachwycałaś się 'Kórtem i Albinem' Obejrzyj skecz kabaretu yyy... przecinek (?) nie wiem xD Z mojej szkoły grupa Tytuł: 'Rabin Hood i faceci w kalesonach'. Będziesz leżeć i kwiczeć.A teraz historia dla ludzi o mocnych nerwach ![]() Właśnie odkryłam, że mój chomik vel. Ryszard czy tam Rysio z 'Klanu' zostanie aktorem. Wyreżyserowałam z nim już jedną sztukę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

**

Ja jako human, stwierdzam, że to jest łatwe.