![]() |
#301 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
A gdzie to Was dziś wywiało???
Za mną troszkę nijaki dzionek. A zapowiadało się całkiem przyjemnie. Rano wybraliśmy się na zakupy dla bobka. Pojechaliśmy pożyczonym autkiem, bo w naszą "stonkę" nie zmieściłoby się łóżeczko no i samochodzik zaczął się grzać do 110 stopni, więc postanowiliśmy ominąć korki i dotrzeć na smoluchowskiego bocznymi drogami. A że na jakiejś głupiej bocznej uliczce przed światłami utworzył się korek, mąż postanowił ominąć parę samochodów i skręcić w jakieś zadupie. Co prawda nic z naprzeciwka nie jechało, ale wymijał na przejściu dla pieszych i podwojnej ciągłej. Tak samo zrobił jeszcze jeden kierowca. Traf chciał, że te kilka samochodów przed nami stał radiowóz, którego nie widzieliśmy ![]() ![]() ![]() Poza tym jeszcze jedna sprawa zwiazana ze firmą męża nie daje nam spokoju. Nawet nie chce myślec jak to się może skończyć. Jedyny plus tego wszystkiego, jest taki, że jeszcze bardziej nas to do siebie zbliżyło. Staram sie nie denerwować, ale kiedy widze jak mąż się zamartwia, az mnie ściska. I tak to nieciekawie mija nam weekend ![]() Oby Wasze były lepsze ![]() Martuko - pochwal się co ładnego kupiłaś ![]() Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2009-05-09 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Ojej Skrzatek to mieliście przygody. Nie zazdroszczę. Dobrze, że przynajmniej mąż nie dostał tylu punktów. A łóżeczko przynajmniej kupione?
Annabel! Jak operacja? Jodie! A u Ciebie jak? Odpoczywasz trochę w tym Lublinie? Daj znać, jak będziesz już po weselu. A właśnie w końcu z kim idziesz? Bandola! Dla Ciebie moc uścisków! ![]() ![]() Ruda! Jak tam wyjazd? Lepiej? A u mnie załatwiania na wariackich papierach ciąg dalszy. W pt dowiedziałam się, że do mojej siostry zostały już wysłane papiery o możliwości podróżowania, tak więc najpóźniej w pon powinna je dostać. Wtedy szybko rezerwuje bilety na samolot i przylatuje 21.05. Tak więc wczoraj poleciałam do Kościoła załatwiać chrzest, a że u nas są chrzty w każdą nd miesiąca, tak więc chrzest odbędzie się 24.05. No i zostały mi 2 tygodnie na załatwienie wszystkiego. A że chodzę teraz do pracy, to łatwe to nie będzie. Najgorsze, że nie mam ubrania dla siebie i Mikiego, bo wiadomo małż w jakiś garnitur wskoczy i luzik. Tak więc dziś wybieram się na podbój sklepów. Mam nadzieję, że coś znajdę, bo na razie innego terminu na horyzoncie nie widzę. No normalnie tak się cieszę, że moja siostra przylatuje!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Miłej niedzieli! ![]()
![]() |
#303 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rzeczywiście zostało Ci niewiele czasu do chrztu, ale dasz radę ze wszystkim ![]() U mnie dziś nastrój o wiele lepszy - co ma być to będzie, a na zapas nie ma co się zamartwiać ![]() Miłego dzionka!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Skrzatek - dobrze że udało się Wam wynegocjować te ulgi. Mam nadzieję że wszystko dobrze się ułoży z pracą męża ![]() Tola - faktycznie jak najpierw nic się nie działo to teraz wszystko musisz na raz robić, ale zazwyczaj tak jest że im więcej do zrobienia tym bardziej człowiek zorganizowany jest. Udanych zakupów ![]() Idę coś pokombinować w kuchni - w planach są rogaliki maślane z dżemem ![]()
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() oj Skrzatek to rzeczywiście mieliście niemiłą przygodę ![]() ![]() Tola to super że siostra ci przyjeżdza no i że będą chrzciny ![]() ![]() a jak upolujesz coś na chrzest to sie nam pochwal ![]()
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
hej!
Tola rozesłałam maila po znajomych szkołach itd.jak rozmawiałyśmy ![]() odpoczywanie idzie średnio, mam kaca giganta i głowa pęka w szwach ; ale wesele rewelacja ![]() ![]() ![]() Skrzatek 19 pkt ![]() Martuko zdjęcia sukienki nie mam , ale i tak nie poszłam w tej co ostatnio kupiłam bo było mi w niej zimno i padło na czerwoną w której byłam na ślubie Miss.Hot. Miss.Hot zaproszenie na kawę aktualne?? a teraz zmykam leżeć ![]()
![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Skrzatek dobrze, że jednak udało się Wam wynegocjować mniejszy ten mandat
![]() Tola super, że w końcu się zobaczysz z siostrą, a że chrzciny tak szybko organizujesz, to przynajmniej mniej nerwów może będzie ![]() Ja dziś byłam na zakupach po spodnie na wesele za tydzień, ale niestety nic nie znalazłam ![]() Jutro w takim razie ciąg dalszy poszukiwań ![]() A mój małż śpi po kawalerskim kolegi ![]() Jodie - oczywiście zaproszenie nadal aktualne, tylko daj znać wcześniej ![]()
![]() |
#308 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Malpka powiedz mi, jak to jest - masz mniejsze dziecko i więcej czasu na wizaż ![]() Niedawno wróciłam ze spacerka, pogoda taka sobie, zaczęło padać - ale pewnie jak zwykle przejdzie bokiem... Annabel melduj się, jak tylko tu zajrzysz - mam nadzieję, że operacja się udała i szybko dojdziesz do siebie. Pewnie czeka Cię jakaś rehabilitacja? ![]() ![]() Sonia i jak po weselu? Martuko mi by się też przydały porządki w szafie, ale troche się boje, że będzie odwrotnie niż u Ciebie - kilka ubrań w szafie, a reszta na podłodze, bo już w nich nie chodze ![]() Pola_m a daleko masz do pracy? fajnie tak rowerkiem ![]() Skrzatek ![]() ![]() Tola ![]() ![]() ![]() ![]() a cóż za tajemnicy w kancelarii nie wyjawiłaś? ![]() ![]() Omikrona ![]() Bandola jak uda Ci się dorwać do komputera, to napisz, czy masz ochote w środe na spacerek ![]() ![]() ![]() Teraz pytanie na szybko: muszę jutro pojechać po złoty łańcuszek na komunię - gdzie najlepiej? nie chcę wydać fortuny, żeby coś do koperty zostało (jestem chrzestną) a w cenach złota się zupełnie nie orientuję
![]() |
#309 |
Rozeznanie
|
Sija zajrzyj na Krolewska do sklepu "U Marka" tak po schodkach w dol...wg mnie ceny nie sa jakos wygorowane i wybor chyba dosc spory...
Skrzatek- ale przygoda! pytalam nawet meza czy to mozliwe zeby za 1 przewinienie az taki mandat i tyle pkt mogli dac i powiedzial ze to za duzo... moze sprawdz w taryfikatorze mandatow... bo wydaje mi sie ze ten policjant przegial... dziewczyny ja sie nie znam bo prawka nie mam ale ile jest max pkt?? 21?? i po tym juz trzeba zdawac egzamin powtorny co nie?? Annabel- pewnie jeszcze w klinice... odezwij sie do nas jak tylko wrocisz... i daj znac jak sie czujesz... pewnie obolala,ale nie martw sie patrzac na szwagierke wiem ze w miare szybko rehabilitacja pomaga i nie tzreba byc tak zaleznym od innych... tylko ten bol po operacji nie jest zyt przyjemny i srodki przeciwbolowe to niestety na poczatku codziennosc... Tola- no to masz kolejne zadanie bojowe do wykonania ![]() ![]() Jodie- a gdzie bawilas na weselu??
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za pocieszenie
![]() A egzamin zdaje się na nowo po uzbieraniu 24 punktów. Malpka - ja tez zastanawiam sie skąd masz czas na wizaż. Musisz być chyba bardzo zorganizowana. Jodie - a jak pan S. bawił sie na weselu?? Z tego co mówiłas nie bardzo lubi weselne klimaty?? Tola - udało Ci sie kupić coś sensownego?? Omikrona - dzięki ![]() Miss.hot - jak tam Twoje samopoczucie?? Hmmmmm coś Indygo dawno się nie odzywała Sija - z tego co pamiętam chyba na narutowicza, przy skrzyżowaniu z okopową jest najtańsze złoto w Lublinie. A jak już będziesz na królewskiej możesz sprawdzić koło piekarni naprzeciwko bramy krakowskiej. Tam też ceny nie są kosmiczne. Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2009-05-10 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
katey - wesele pod Świdnikiem
skrzatek - byłam sama na weselu ![]() ![]() Toluś przepraszam że już nie oddzwoniłam , ale moja Droda to męcząca bestia ![]()
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Cześć śpiochy
![]() Dziś ja pierwsza, zbieram się właśnie do wyjścia na zakupy - plan już ustalony - najpierw oglądanie karniszy i firan (bo już od dłuższego czasu planuję zmianę w oknach i nie miałam kiedy ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#313 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#314 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() A ja szykuję się dziś na nalot znajomych. W ramach mojego seminarium doktoranckiego spotykamy się dziś u mnie całym rokiem ![]() ![]() Wczoraj pierwszy raz w życiu miałam zgagę. Okropność!!! niby przeszło, ale boję się dziś cokolwiek jeść. Tola, kobieto, jak sobie z tym radziłaś przez tyle miesięcy, bo pamiętam, że męczyła Cie strasznie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() hehehe - prawdą okazało się, że wyjazd znakomicie mi poprawił humor ![]() teraz muszę zaplanować kolejny ![]() w kazdym razie dwutysięcznik zaliczony, wieczory z wesołą kompanią nad herbatą z prądem zaliczone, zjazd na tyłku po śniegu z mini "lawiną" zaliczony, no i masę fot - jak tylko poobrabiam to wkleję ![]() dzisiaj siedzę w pracy i odliczam godziny do wyjścia, żeby zgrać fotki i obejrzeć na ekranie i przeżyć wszystko jeszcze raz
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
hej!
Ruda super że odpoczynek się udał ![]()
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Heloł.
Ja już po owocnych, sobotnich zakupach ![]() ![]() Jutro nasza sprawa w sądzie ![]()
![]() |
![]() |
#318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja niedawno wróciłam - nóg nie czuję, już się chyba odzwyczaiłam od jeżdżenia autobusami ![]() Ale najważniejsze jest to, że plan zrealizowany w 95% ![]() Spodnie kupione, fryzjer zaliczony, firany i karnisz wybrane, a do tego zaszłam do ciuchlandu i nie mogłam się optrzeć maleńkim ubrankom - kupiłam 6 sztuk za całe 5,25 ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
ja z tym moim dzieckiem nie wytrzymam
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit - fotki do obejrzenia tu http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7#post12252527 ![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2009-05-11 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Rozeznanie
|
Monia czuję się się wyrwana do odpowiedzi
![]() ![]() no ale powinnam zacząć od: miłego dnia Żonki ![]() ![]() skoro już zostałam zrugana, to pragnę wyjaśnić że moja długaśna nieobecność na wizażu była spowodowana zmianą pracy (nareszcie to czego chciałam ![]() ![]() z babskich nowinek mogę jeszcze powiedzieć, że moja mama wynalazła świetną dietę, dzięki której jest mnie 8 kg mniej ![]() z grubsza to tyle u mnie nowości. postaram się znaleźć trochę czasu żeby się zorientować co u was słychać (no chyba że ktoś napisze streszczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |||
Rozeznanie
|
Ja już po bardzo przyjemnym spotkanku. Pogoda nam się udała więc zrobiłyśmy grilla, przy którym przegadałyśmy 6 godzin
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miss.hot - ciuszki śliczne. Czyżbyś stawiała na dziewczynkę??:P Ja też nie mogłam się oprzeć i dużo wcześniej zaczęłam kupować no i nie żałuję. Teraz już nie mam tyle siły na bieganie po ciuchlandach, aczkolwiek jutro zamierzam jeszcze trochę poszperać (to chyba z przyzwyczajenia ![]() Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2009-05-11 o 18:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witamy z powrotem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#326 | |||
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() proszę bardzo, oto moje wczorajsze wypieki ( z nudów) ![]() Na koniec pochwalę się - dziś rano zobaczyłam w kuchni ten bukiet - mąż na służbie w nocy narwał. Swoją drogą kiedy zapytał kolegę dlaczego on żonie nie zrywa, ten mu odpowiedział że nie ma mowy, bo się przyzwyczai i potem ciągle będzie musiał kwiaty dawać ![]()
![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Wtajemniczenie
|
cześć
Mi dziś jakoś melancholijnie... Małż w Brukseli, za oknem deszcz... spędziłabym ten dzień w łóżku z książką najchętniej...A tu znowu dużo sie będzie dziać i w domu będę dopiero koło21... aha, rowerem do pracy jadę pół godziny, nie wiem ile km- muszę zmierzyć, ale myślę, że z 7 ![]() omikrona, cudny ten bukiet, ja dostałam ostatnio narcyzy, pachną oszołamiająco ruda, fajnie że wypad się udał ![]() miss.hot, fajne ciuszki ostrowczanka, gratuluję udanych zakupów, powodzenia w sądzie dzisaij!! trzymam kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
U mnie po weselu tak sobie - fajnie ale bez rewelacji. Zapewne przyczyniła się do tego choroba Szymona bo już w sobotę dostał temperatury. W niedziele byliśmy u lekarza - prawdopodobnie wius. Wesele było 2 dniowe więc w niedzile poszliśmy na poprawiny, ale tylko ze względu na to że musieliśmy zaiwść teściów bo teściowa jest chrzesną pana młodego. Tak więc zamiast dobrze się bawić myślałam co u małego, chociaż wiem że moja mama świetnie się nim zajmuje. Wczoraj miałam urlop, a dziś też pracuje z domu bo na 11 idziemy z Szymonem do lekarza - ciągle ma gorączkę - wydaje mi się że za długo jak na wirusa-zobaczymy co powie... To tyle na razie - wybaczcie że nie odniosę się do Waszych postów, ale muszę trochę popracować zanim Szymon się obudzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.