Żony doskonałe PM2008 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-12, 07:41   #1351
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia
Dot.: Żony doskonałe PM2008

Dzień dobry kobietki
Tak Sofciu-byłam tu wczoraj ale humor miałam tak zrąbany że nie chciałam by Wam się udzieliło.
Przyjezdzam po weekendzie (jeszcze wracając z pociągu zmokłam masakrycznie)a tu syf tragiczny, naczynia w zlewie a podłoga w łazience tak ufajdana pyłem że nie widać koloru kafli(a wczesniej fugi myłam szczoteczką do zębów!!!).
Chcę umyś to paskudztwo-buch nie ma wody. Dzwonię do męża by go opieprzyć zdrowo i zapytać gdzie ten kurek zakręcił a on nie odbiera, a jak odebrał powiedział "za tym białym jest kurek" i się wyłączył.
Jak kurek znalazłam, włożyłam prysznic do wiadra żeby wody nalać, przekręcam wodę a tam co?Niespodzianka-wajcha przełączona na hydromasaż tak więc całe spodnie i dół koszulki mokry. Takiego mądrego męża mam.

A tak poza tym w szkole dobrze-napisałam test z angielskiego, nie wydawał mi się jakiś trudny czego się boję bo brak szacunku do przeciwnika (sprawdzianu) nie raz sprowadził mnie na manowce
Prezentacja się podobała, koledzy sobie ją skopiowali-jak to Mario powiedział-pierwszy wykład , który mnie nie znudził (mówiłam o procesach membranowych i skupiłam się na zastosowaniach-membrany odzieżowe, membranowe odwadnianie alkoholu, membranowe odzyskiwanie par benzyny z powietrza itp).
Zaraz idę na zakupy bo w domu nie ma nic-mąż moj nic nie kupił-tylko dostawałąm rozpaczliwe sms-y ("ta bułka co ją zachomikowałaś w zamrażarce uratowała mi życie. Zjadłem suchą bo nie ma masła. Była pycha").

Malutka jak znajdziesz sposób jak z mężem nie zwariować to napisz książkę-będziesz milionerką

Dawidek rośnie jak na drożdzach (a to dziwne że on bo ciocia Iza wcina właśnie drożdzówkę)
Daj mu całusa ode mnie-dzielny chłopak
Stary 2009-05-12, 08:19   #1352
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki Ale leje dzisiaj u mnie Ale to dobrze, bo już sucho było aż do przesady, niech popada troszeczkę, a potem niech słoneczko wraca

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Dzień dobry kobietki
Tak Sofciu-byłam tu wczoraj ale humor miałam tak zrąbany że nie chciałam by Wam się udzieliło.
Przyjezdzam po weekendzie (jeszcze wracając z pociągu zmokłam masakrycznie)a tu syf tragiczny, naczynia w zlewie a podłoga w łazience tak ufajdana pyłem że nie widać koloru kafli(a wczesniej fugi myłam szczoteczką do zębów!!!).
Chcę umyś to paskudztwo-buch nie ma wody. Dzwonię do męża by go opieprzyć zdrowo i zapytać gdzie ten kurek zakręcił a on nie odbiera, a jak odebrał powiedział "za tym białym jest kurek" i się wyłączył.
Jak kurek znalazłam, włożyłam prysznic do wiadra żeby wody nalać, przekręcam wodę a tam co?Niespodzianka-wajcha przełączona na hydromasaż tak więc całe spodnie i dół koszulki mokry. Takiego mądrego męża mam.

Zaraz idę na zakupy bo w domu nie ma nic-mąż moj nic nie kupił-tylko dostawałąm rozpaczliwe sms-y ("ta bułka co ją zachomikowałaś w zamrażarce uratowała mi życie. Zjadłem suchą bo nie ma masła. Była pycha").
Faceci to porażka czasem Ja jak jeździłam sama do moich rodziców w ciągu tygodnia, to gotowałam często mojemu mężusiowi obiady. Raz pamiętam nagotowałam mu pomidorówki, a ten do mnie dzwoni i mi mówi, żebym na następny raz, to mu i kluski gotowała, bo jemu to długo z tym schodzi i on dopiero GODZINĘ po przyjściu do domu je obiad. No normalnie nie wiedziałam czy śmiać się płakać. Potem mu powiedziałam kilka słów do słuchu, i że następnym razem niech sobie sam gotuje, a jak mu z ugotowaniem klusków aż godzinę schodzi to już nie moja wina. No i się więcej nie powtórzyło
Ale oni to naprawdę w jakimś innym świecie żyją.

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 09:59   #1353
kina2807
Zakorzenienie

Cześć Kochane

wpadłam tylko życzyć Wam miłego dnia i zmykam pracować

buziaki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 10:10   #1354
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dzień doberek
Nie mam czasu się dzis rozpisywać Napiszę później - ale macie się postarac dziewczyny żeby było na co odpisywać

Miłego dzionka
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 10:50   #1355
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Czeko21 mi chodzi zebys zakleila stopy nim jeszcze wlozysz je w buty Mam podobnie z butami, nawet buty rozchodzone potrafia mnie obetrzec.... Kiedys probowalam na twarda skore buta nakleic plaster Schoola wlasnie do butow i troche mi pomagał. Jest tez plaster w sprayu, psikasz i tworzy powloczke ochronna.
wiem.......mam tez wkladki zelowe i na piety i pod stopy.....powiem tobie ze na moim wlasnym weselu zdaly egzamin, ale i tak zmienilam potem buty na nizszy obcas

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
stosunki z mężem lepsze......

to zycze zeby te stosunki byly jeszcze lepsze

ja wczoraj poszalalam z zakupami!! kupilam 1 ciuszki dla dzidziolka
bylam tak zafascynowana ze nie moglam potem zasnac, a moja dzidzia chyba czula ze to dla niej bo tak w nocy buszowala ze szok!!
dzisiaj chyba znowu pojade na zakupy.......
jak bede miec aparat to pokaze wam fotki....

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 11:26   #1356
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka żonki

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
A Dawidek śpiocha? Jak tam brzusio?
śpiocha śpiocha, jak tylko zje do końca swoją porcję w butli to zasypia jak aniołek a pytasz się o mój brzusio czy synka

Cytat:

A tak poza tym w szkole dobrze-napisałam test z angielskiego, nie wydawał mi się jakiś trudny czego się boję bo brak szacunku do przeciwnika (sprawdzianu) nie raz sprowadził mnie na manowce
Prezentacja się podobała, koledzy sobie ją skopiowali-jak to Mario powiedział-pierwszy wykład , który mnie nie znudził (mówiłam o procesach membranowych i skupiłam się na zastosowaniach-membrany odzieżowe, membranowe odwadnianie alkoholu, membranowe odzyskiwanie par benzyny z powietrza itp).

Malutka jak znajdziesz sposób jak z mężem nie zwariować to napisz książkę-będziesz milionerką

Dawidek rośnie jak na drożdzach (a to dziwne że on bo ciocia Iza wcina właśnie drożdzówkę)
Daj mu całusa ode mnie-dzielny chłopak
ad. 1 czasami ich inteligencja mnie poraża
ad. 2 gratuluję zdania testu i udanej prezentacji
ad. 3
ad. 4 a wiesz, że kiedyś chciałam pisać książki
ad. 5 ucałowany

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
to zycze zeby te stosunki byly jeszcze lepsze

bylam tak zafascynowana ze nie moglam potem zasnac, a moja dzidzia chyba czula ze to dla niej bo tak w nocy buszowala ze szok!!
ad. 1 ja też sobie tego życzę
ad. 2 oj to koniecznie się pochwal takie malusie zakupki są najlepsiejsze
Stary 2009-05-12, 13:21   #1357
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Jestem od rana, ale trochę musiałam popracować a poza tym czytam namiętnie - poszukiwania wakacji c.d. Jak tak dalej pójdzie to chyba trzeci raz w Egipcie wylądujemy W sumie to nic nie mam przeciewko temu, chociaż z drugiej strony chciałabym coś jeszcze zobaczyć.
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
No i nie mogłam sobie popić bo jak by to później wyglądało - zaczeli by badac te moje próby a tam stężenie alkoholu przekracza normy i jeszcze by mi zaświadczenia o zdolności do pracy nie wydali
haha i strasznie by współczuli tym, którzy takiego alkoholika zatrudnili

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
wczoraj wlasnie pierwszy raz ubralam w tym roku moje klapeczki drewniane i znowu sobie nogi zdarlam we wszystkich mozliwych miejscach

Witaj w klubie. Zawsze nogi obcieram, nawet w japonkach.

Cytat:
O matko współczuję. Mój mąż posprząta i ugotuje (jak chce oczywiście), ale takiego bałagany nigdy bym po powrocie nie zastała bo z mojego męża to taki troche pedant jest A z jedzenia to nieźle się uśmiałam.

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Raz pamiętam nagotowałam mu pomidorówki, a ten do mnie dzwoni i mi mówi, żebym na następny raz, to mu i kluski gotowała, bo jemu to długo z tym schodzi i on dopiero GODZINĘ po przyjściu do domu je obiad. No normalnie nie wiedziałam czy śmiać się płakać. Potem mu powiedziałam kilka słów do słuchu, i że następnym razem niech sobie sam gotuje, a jak mu z ugotowaniem klusków aż godzinę schodzi to już nie moja wina. No i się więcej nie powtórzyło
Hahaha dobry jest.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 13:47   #1358
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

ad. 1 ja też sobie tego życzę
ad. 2 oj to koniecznie się pochwal takie malusie zakupki są najlepsiejsze
a tż jaki byl zachwycony zakupami

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej. Jestem od rana, ale trochę musiałam popracować a poza tym czytam namiętnie - poszukiwania wakacji c.d. Jak tak dalej pójdzie to chyba trzeci raz w Egipcie wylądujemy W sumie to nic nie mam przeciewko temu, chociaż z drugiej strony chciałabym coś jeszcze zobaczyć.
o jacie!! ja tez chce na wakacje!!!
moje beda wygladaly tak ze bede jezdzic na spacerki z wozeczkiem

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 13:47   #1359
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cześć MYSZUCHNY
Cytat:
śpiocha śpiocha, jak tylko zje do końca swoją porcję w butli to zasypia jak aniołek a pytasz się o mój brzusio czy synka
Pisałaś coś o boleściach synka...już dobrze?
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane
wpadłam tylko życzyć Wam miłego dnia i zmykam pracować
buziaki
Co tam u Ciebie? Jak meżowy sie sprawuje?
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Dzień doberek
Nie mam czasu się dzis rozpisywać Napiszę później - ale macie się postarac dziewczyny żeby było na co odpisywać
Powoli sie rozkręca...
Cytat:
czekoladko czekamy...
Bystra dzidzia...
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Faceci to porażka czasem Ja jak jeździłam sama do moich rodziców w ciągu tygodnia, to gotowałam często mojemu mężusiowi obiady. Raz pamiętam nagotowałam mu pomidorówki, a ten do mnie dzwoni i mi mówi, żebym na następny raz, to mu i kluski gotowała, bo jemu to długo z tym schodzi i on dopiero GODZINĘ po przyjściu do domu je obiad. No normalnie nie wiedziałam czy śmiać się płakać. Potem mu powiedziałam kilka słów do słuchu, i że następnym razem niech sobie sam gotuje, a jak mu z ugotowaniem klusków aż godzinę schodzi to już nie moja wina. No i się więcej nie powtórzyło
Ale oni to naprawdę w jakimś innym świecie żyją.
Z kluskami niezła akcja...
Ah CI faceci...
Mój sie wycwanił i nie chce ścielić łóżka. I akcja była taka, ze kto ostatni wstaje ten ścieli, no chyba, ze on pracuje...
I co on robi....wstaje grubo po mnie. Zaciaga mnie na łóżko i że to niby ja wstałam ostatnia....
Cytat:
Gratulacje Izuś ..
ojjj niegrzeczny był...
wajcha przełączona na hydromasaż- skad ja to znam...
udany ten Twój mężu...życie CI zawdzięcza....

gosiu mój też lubi porządek, ale kto wie jakby Go tak na dłuzszy czas zostawić...hmm

no to idę...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-05-12 o 13:49
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 14:15   #1360
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

Co tam u Ciebie? Jak meżowy sie sprawuje?

Ah CI faceci...
Mój sie wycwanił i nie chce ścielić łóżka. I akcja była taka, ze kto ostatni wstaje ten ścieli, no chyba, ze on pracuje...
I co on robi....wstaje grubo po mnie. Zaciaga mnie na łóżko i że to niby ja wstałam ostatnia....
cześć Izuś

dziękuję, sprawuje się bardzo dobrze, ostatnimi czasy to taki przekochany się zrobił, że aż nie chcę zapeszać

my mieliśmy taki układ, że ja rozścielam a mąż zaściela, ale że ja wstaję później teraz niż on, to i rozścielam i zaścielam, ale on za to sprząta, ja nawet palcem się nie muszę tykać

Mąż i żona...
Stary 2009-05-12, 14:26   #1361
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
ao jacie!! ja tez chce na wakacje!!!
Nie martw się u mnie jak dobrze pójdzie to następne będą tak wyglądały Dlatego w tym roku chcę zaliczyć i wczasy zagraniczne i nasze, polskie morze Spryciula ze mnie

Cytat:
U nas to ja nie znosze ścielenia, dobrze, że łoża małżeńskiego nie trzeba...
Stary 2009-05-12, 14:28   #1362
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
cześć Izuś

dziękuję, sprawuje się bardzo dobrze, ostatnimi czasy to taki przekochany się zrobił, że aż nie chcę zapeszać

my mieliśmy taki układ, że ja rozścielam a mąż zaściela, ale że ja wstaję później teraz niż on, to i rozścielam i zaścielam, ale on za to sprząta, ja nawet palcem się nie muszę tykać
No to żeby nie zapeszać...
Ty masz rozkosznie, że tak to ujmę...mój do sprzątania sie nie bierze, bo nie ma co...ciagle w pracy, a jak ma wolne to i tak tesiowa i ja sprzątamy...
Tak już teśiowa nauczyła, że niby to kobieta powinna sprzatać, ale jak pójdziemy na swoje, to nie będzie tak milusio...
Tak jak z dzidziusiem, jej sie wydaje, że to obowiązek mamy, ale ja jestem zdania, ze skoro dziecko jest rodziców, to przewinac też powinien i zostać z nim, zeby nie było tak, że nie bedzie wiedział jak sie zająć nim...
Ale chyba nie bedzie źle, bo mi tłumaczył kiedyś, że on przecież siostry dzieckiem się zajmował, więc wie jak sie obchodzić z dziećmi...
...tylko nie wiem jak ze sprzątaniem(bo nie widziałam nigdy, zeby miał cokolwiek przydatne do sprzątania)...ale w autku to ma błysk...

gosia mnie to nie przeszkadza i tak nie mam do sprzątania za dużo, bo jak tylko mnie nie ma w domu, to teściowa tak wysprząta, że nie mam sie co dotykać, a ja się śmieję, bo jak jej nie ma w domu, to robie to samo...i w ten sposób powstaje idealny porządek ...ze współpracy tzn "potajemnej"

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-05-12 o 14:33
Stary 2009-05-12, 14:36   #1363
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
No to żeby nie zapeszać...
Ty masz rozkosznie, że tak to ujmę...mój do sprzątania sie nie bierze, bo nie ma co...ciagle w pracy, a jak ma wolne to i tak tesiowa i ja sprzątamy...
Tak już teśiowa nauczyła, że niby to kobieta powinna sprzatać, ale jak pójdziemy na swoje, to nie będzie tak milusio...
Tak jak z dzidziusiem, jej sie wydaje, że to obowiązek mamy, ale ja jestem zdania, ze skoro dziecko jest rodziców, to przewinac też powinien i zostać z nim, zeby nie było tak, że nie bedzie wiedział jak sie zająć nim...
Ale chyba nie bedzie źle, bo mi tłumaczył kiedyś, że on przecież siostry dzieckiem się zajmował, więc wie jak sie obchodzić z dziećmi...
...tylko nie wiem jak ze sprzątaniem(bo nie widziałam nigdy, zeby miał cokolwiek przydatne do sprzątania)...ale w autku to ma błysk...
Izuś to dobry znak, że w autku ma błysk, to znaczy, że jak mu zależy, to dba

super, że umie się zajmować dziećmi, mój niestety nie miał styczności z maluszkami jeszcze, ale myślę, że sobie poradzi
jeśli chodzi o przewijanie i zajmowanie się dzidzią, to masz rację oboje rodziców powinno się to robić

Mąż i żona...
Stary 2009-05-12, 15:09   #1364
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Izuś to dobry znak, że w autku ma błysk, to znaczy, że jak mu zależy, to dba

super, że umie się zajmować dziećmi, mój niestety nie miał styczności z maluszkami jeszcze, ale myślę, że sobie poradzi
jeśli chodzi o przewijanie i zajmowanie się dzidzią, to masz rację oboje rodziców powinno się to robić
Na pewno sobie poradzi, jesli daje sie facetowi szansę...to jednak potrafi...

Oby tak było, że posprząta...bo jak nie, to ja Go nauczę...

Mój miał trójkę dzieci, z którymi przebywał, zanczy się, kazdy w innym roku...bo obie siostry K. mieszkały po ślubie chwilowo u niego w domu...czyli tu gdzie teraz i my mieszkamy...

Ja nie wyobrażam sobie, że mój mąż nie umiałby przewinąc, bo mu sie nie chce, czy nie wie jak...albo, że boi sie sam z nim zostać...

Mam już na to uczulenie, bo mojego brata żona nie zwracała na to tak uwagi i potem ona prawie wszystko przy dziecku robiła, moze nie przesadnie, bo umiał przewijac i te podstawowe czynności znał, ale nie garnał sie do tego...
Stary 2009-05-12, 15:15   #1365
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Moim zdaniem dziecko i zajmowanie sie nim to obowiązek jednego i drugiego z rodziców. Nie może być tak, że mężulo chodzi sobie jak bezpański pies a żona ciągle z dzieckiem. W końcu kobiecie też się coś od życia należy, też chciałaby wyjść czy zrobić coś dla siebie. Uważam, że obowiązki trzeba dzielić i mam nadzieję, że u mnie też tak będzie.
Stary 2009-05-12, 15:25   #1366
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem dziecko i zajmowanie sie nim to obowiązek jednego i drugiego z rodziców. Nie może być tak, że mężulo chodzi sobie jak bezpański pies a żona ciągle z dzieckiem. W końcu kobiecie też się coś od życia należy, też chciałaby wyjść czy zrobić coś dla siebie. Uważam, że obowiązki trzeba dzielić i mam nadzieję, że u mnie też tak będzie.
dokładnie Gosiu, tak jak piszesz

Mąż i żona...
Stary 2009-05-12, 15:31   #1367
kasienka1985
Zakorzenienie

hej Kociaki
Żadna nie tęsknila za bardzo... widzę
Co zrobić

Jestem na chwilke tylko, bo już po pracy <znów jakoś dziwnie dużo zajęć mam> siedzę u węża w pracy i czekam aż odwiezie mnie do domku.
Czuję się fatalnie... dopiero co byłam chora a już świńska grypa mnie dopada.
Katar okropny <woda z nosa leci> i nos zatkany <umęczyłam się całą noc>. A głowa to mi pęka w 10 miejscach i Łukasz mi mówi, że po oczach widać ze chora jestem...
Jadę zaraz na chatę, gorąca arbatka, fervex i pod kołdrę. Mam nadzieję, że przejdzie
Swoją drogą... nic dziwnego że jestem chora jak w sobotę latałam z gołym tyłkiem <stara torba Kasia w mega mini z gołymi giczałami polazła na dicho>. O zgrozo- pewnie tyłek przewiało i stąd katar

Cytat:
Zmarłam
Cytat:
dzięki za rozbawienie dziewczynki

Widzę, że temat dzieci i psów na tapecie cały czas <nic dziwnego skoro tyle tu zainteresowanych > tylko ja jakaś dziwna jestem <to przez uczulenie na psy ... i dzieci >.

Malutka- cieszę się, że Skarb Twój rośnie. a męża stłucz na kwaśne
Moonik i Kotuś- zdrowiec mi tam

Miłego popołudnia żaby

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 15:36   #1368
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
hej Kociaki
Żadna nie tęsknila za bardzo... widzę
Co zrobić
Kasieńko tęskniły, tęskniły, ale tak w ukryciu

zdrowiej babucho

Mąż i żona...
Stary 2009-05-12, 15:42   #1369
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kasieńko tęskniły, tęskniły, ale tak w ukryciu

zdrowiej babucho
eeeeeeeeeeeeee tam
i tak Ci nie wierzę
Ty to juz wogle kozica jesteś górska!
Prawie nic sie nie rozwijasz ino sie witosz i se idziesz aaaa i jeszcze ściemniasz że tesknilas

O 16,00 jade na chałupkę, bo Wąż ma jeszcze nieco pracy a ja tu kicham jak gupek

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-05-12, 15:50   #1370
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
eeeeeeeeeeeeee tam
i tak Ci nie wierzę
Ty to juz wogle kozica jesteś górska!
Prawie nic sie nie rozwijasz ino sie witosz i se idziesz aaaa i jeszcze ściemniasz że tesknilas

O 16,00 jade na chałupkę, bo Wąż ma jeszcze nieco pracy a ja tu kicham jak gupek
ło żesz Ty cholernico jedna, mnie tu oskarżać o kłamstwo
tęskniłam, tęskniłam

jakoś tak nie mogę się rozwinąć ostatnio, zresztą to nawet nie mam o czym

Mąż i żona...
Stary 2009-05-12, 16:07   #1371
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
I o tym właśnie napisałam kilka postów, a Ty to tak ładnie zebrałaś w jeden...mocna jestem.
I dokładnie tak sobie to wyobrażam u nas....
Cytat:
Jestem na chwilke tylko, bo już po pracy <znów jakoś dziwnie dużo zajęć mam> siedzę u węża w pracy i czekam aż odwiezie mnie do domku.
Czuję się fatalnie... dopiero co byłam chora a już świńska grypa mnie dopada.
Katar okropny <woda z nosa leci> i nos zatkany <umęczyłam się całą noc>. A głowa to mi pęka w 10 miejscach i Łukasz mi mówi, że po oczach widać ze chora jestem...
Jadę zaraz na chatę, gorąca arbatka, fervex i pod kołdrę. Mam nadzieję, że przejdzie
dzięki za rozbawienie dziewczynki

Widzę, że temat dzieci i psów na tapecie cały czas <nic dziwnego skoro tyle tu zainteresowanych > tylko ja jakaś dziwna jestem <to przez uczulenie na psy ... i dzieci >.
to sie kuruj Słońce....niech Cię wąż wygrzeje...

kinuś, a co Ty tam tak pracujesz w ogóle, bo ja nie wiem...co wypracowałaś?
Stary 2009-05-12, 16:12   #1372
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
kinuś, a co Ty tam tak pracujesz w ogóle, bo ja nie wiem...co wypracowałaś?
tzn.
bo nie kumam

Mąż i żona...
Stary 2009-05-12, 16:17   #1373
kasienka1985
Zakorzenienie

no jasna ciasna klientów się nalazło i czekam na tego cholernika
a chciałabym się juz położyc
Cytat:
ło żesz Ty cholernico jedna, mnie tu oskarżać o kłamstwo
tęskniłam, tęskniłam

jakoś tak nie mogę się rozwinąć ostatnio, zresztą to nawet nie mam o czym
ja nie oskarżam jeno stwierdzam fakt
aaaaaaaaaaaa tam nie masz o czym...
myślisz, że ja mam o czym?? płodzę o total-pierdołach wszystkim co tam się dzieję... a zazwyczaj jak się dzieje... to zapomne o tym napisać

Edit:
Przeczytałam to 2 razy i nic nie zrozumiałam
Cytat:
tzn.
bo nie kumam

Cytat:
to sie kuruj Słońce....niech Cię wąż wygrzeje...
ech ten wąż... grzać nie chce cosik
ostatnio

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-05-12, 16:19   #1374
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
no jasna ciasna klientów się nalazło i czekam na tego cholernika
a chciałabym się juz położyc

ja nie oskarżam jeno stwierdzam fakt
aaaaaaaaaaaa tam nie masz o czym...
myślisz, że ja mam o czym?? płodzę o total-pierdołach wszystkim co tam się dzieję... a zazwyczaj jak się dzieje... to zapomne o tym napisać

Edit:
Przeczytałam to 2 razy i nic nie zrozumiałam

ech ten wąż... grzać nie chce cosik
ostatnio
oj biedulko, mam nadzieję, że mąż szybko skończy i Cię do domku zawiezie, a później oczywiście mooooocno wygrzeje

Mąż i żona...
Stary 2009-05-12, 16:40   #1375
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
tzn.
bo nie kumam
Ja sama sie nie rozumiem, a Ty mi każesz tłumaczyć....
A tak poważnie, to co robisz w pracy... w sensie ...jaka to praca...

kasienko jak to nie grzeje ostatnio? a co mu?
Stary 2009-05-12, 16:42   #1376
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sama sie nie rozumiem, a Ty mi każesz tłumaczyć....
A tak poważnie, to co robisz w pracy... w sensie ...jaka to praca...

pracuję jako specjalista ds. marketingu w firmie informatycznej

ja się zmywam, do domku, a później na zakupki z mężem, mam nadzieję, że coś fajnego upoluję

do zobaczenia jutro

Mąż i żona...
Stary 2009-05-12, 17:02   #1377
izka19855
Zadomowienie

Cytat:

pracuję jako specjalista ds. marketingu w firmie informatycznej

ja się zmywam, do domku, a później na zakupki z mężem, mam nadzieję, że coś fajnego upoluję

do zobaczenia jutro
No i wszystko jasne...
Udanych zakupów, aja spadam do liczenia, bo jutro musze wysłać ostateczna wersje pracy....
Stary 2009-05-12, 17:11   #1378
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka żoneczki

u mnie lato
pieknie jest az chce sie zyc
biznesik sie lepiej kreci to wogole sczesliwa jestem
tylko o te moje zapalenie z deka sie martwie

Cytat:
Witaj w klubie. Zawsze nogi obcieram, nawet w japonkach.[/CENTER]
ja dziekuje za taki klub
normalnie teraz mam takie nogi pozdzierane ze nawet w japonkach mnie bola

Cytat:
o jacie!! ja tez chce na wakacje!!!
to super bedziesz miala wakacje
ja sie postaram zeby moje takie byly nastepne

a ja nie wiem czy mowilamale w pazdzierniku prawdopodobnie skoczymy na tydzien gdzies w cieple strony cieszy mnie to strasznie bo mielismy w tym roku calkiem odpuscic ale upolujemy pare dni przed jakies last minute i odpoczniemy za caly rok
Stary 2009-05-12, 17:22   #1379
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

A Iza słowa dotrzymuje i wrzuca kilka fotek- special for you
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8776.jpg (133,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8656.jpg (148,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8467.jpg (120,1 KB, 24 załadowań)
Stary 2009-05-12, 18:52   #1380
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
A Iza słowa dotrzymuje i wrzuca kilka fotek- special for you
fajne focie
ta srodkowa najlepszejsza

ale tu pustki....

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości