|
|
#4981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. II
Irmuś tajlaa zazdroszcze wam wyjazdów
)Burza była okropna pozniej nie było prądu więc wszyscy w domu poszli spać o 21.30 ![]() Dziś najcięższy ze wszystkich dni tyg w pracy... Ale sie wyspałam więc nie bedzie tak źle może... Biore kanapke zielona herbate w termosie jabłuszko bananka i zmykam do pracy. Dziś aż do 14 więc w domu bede troche pozniej niż zwykle ;/ Życze wszytskim miłym paniom milego dnia
|
|
#4982 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, hej Sokoły
Tu ja z rana, no niestety pomarudze troszki na wstepie. najpierw, że obudziłam się o 3 w nocy i nie mogłam zasnąc do 4,30 juz nawet wstałam i gazetę czytałam. i teraz oczy jak podkowy to wzięłam już te lodowe okularki z avona i może będzie ok. ale całą buzie mam ogólnie ładną żadnych krost i w oógle conajmniej ślu bym dziś mogła mieć![]() Nastepjna kwestia to pogoda....no miałobyc tak pieknie jeszcze jak w ubiegłym tygodniu patrzyłam na poogodę i co deszcz pada;( niby później ma się wypogodzić bo na interii patrzyłam ale wiadomo Trzeba ścielić, jeść bo taka wygłodzona jestem i tak dalej ![]() To tyle co u mnie pói co ![]() Sabcia już w pracy ale Ty na 6 masz??jej ale chociaż z opkazji burzy byłaś zmuszona wcześniej się położyc to bardziej wypoczęta jesteś:PCopy a Ty za każdym razem pzresadasz z %, Ty niegrzeczna
|
|
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wcale nie
![]() eeech zmykam do nauki bo kolokwium jutro a ja jestem ze tak powiem, w ciemnej dupie
|
#4984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najchętniej bym siedziała tylko w domu cały czas i nigdzie nie wychodziła.. W ogóle ta Moja derma zamiast mi przepisać 3 opakowania tabletek to 2 wypisała.. i muszę 25 maja znowu iść na kontrolę.. wrr.. A nie mam ochoty z tym wyglądem na miasto wychodzić.. ![]() ![]() ![]() Copy.. od słodkiego też wychodzą nowe gady podczas tej kuracji..? bo ostatnio jadłam drożdźówkę i dzisiaj patrze nowe 2.. ![]() Wiesz co Ci powiem wolałabym chyba pojedyńcze pryszcze niż te strupy.. bo to wygląda ochydnie i nie estetycznie.. bardzo.. No nic koleejny smutny dzień przede mną.. przedszkole od 13.30 do 15.30 i potem nuda w domu..
|
|
|
#4985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zagladalas juz na ten watek? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176316 tam sie duzo osob wypowiada na temat izo, napewno wiecej sie dowiesz niz ode mnie
|
|
#4986 |
|
Zadomowienie
|
Nie miałaś o kurcze jak ja Ci zazdroszczę.. a ja się meczę normalnie.. każdy dzień jest okropny.. nie mam momentu, żeby o tym nie myśleć.. cały czas mam przed oczami swój widok.. To jest okropne.. tak bardzo bym chciała, żeby to już się skończyło..
![]() Na prawdę nikt nie wie jak ja się z tym źle czuje..
|
|
#4987 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Tajlaa ja mam róznie do pracy Pon 5.20 wt 5.30 środa 4.50 czwartek 5.20 piatek i sobota 8 ![]() I jak dzień mija?? W pracy u mnie zapierdziel ale do tego jestem przyzwyczajona i do tych beznadziejnych ludzi też.. Ide na obiad i bede dom sprzatać bo mama go zaniedbała troszke ![]() Miłego popołudnia ![]() Aaa Magic tylko sie nie dołuj prosze
|
|
#4988 |
|
Raczkowanie
|
ja tez dzis cos spac nie moglam,wczoraj dlugo lezalam w lozku zanim zasnelam,myslalam tylko o wszystkim...
![]() Magic strasznie Ci wspolczuje,ale tez pamietaj,ze tu zawsze mozesz sie wygadac wlasnie i na pewno juz niedlugo bedzie dobrze u mnie byla przed chwila kumpela,pogadalysmy sobie,musialam sie jej wygadac,bo juz sobie nie radze ze wszystkim... ![]() kolejny smuty dzien przede mna...
|
#4989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz jeśli pominęłam jakiegoś posta z wyjaśniieniem tego nastroju ale nie nadążam czasami za Wami Magic głowa do góry po to tu jesteśmy aa fajną bluzkę zakupiłaś od sąsiadki same widzicie że ja czytam dzisiaj posty z 10 maja
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
Eeech a ja dalej nic nie umiem
jeszcze 10 postow i trzeba bedzie zalozyc nowy watek
|
#4991 |
|
Zadomowienie
|
Może ja się zamknę gdzieś w pokoju na tydzień bez lustra bez makijażu i w ogóle bez wychodzenia gdziekolwiek.. bo już nie mogę patrzeć na siebie
|
|
#4992 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie pisalam dokaldnie o co chodzi,tylko,ze mam problemu osobiste i rodzinne dosc powazne . narazie jeszcze krotko tu jestem,ale z czasem Wam opowiem o co chodzi.Cytat:
![]() a czy ktos od zalozenia nowego jest wyznaczony juz? Cytat:
Ja chyba zaraz z kumpela pojde na spacerek i do biedronki moze zajde,bo mam blisko osiedla ![]() Musze wyjsc z domu bo zwariuje...przed chwila wciagnelam czekolade z mama na pol...
|
|
#4993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
serio.. chyba tak zrobię bo nie mam innego wyjścia .. ![]() Nic mnie nie cieszy nawet zakup nowej bluzki.. ![]() Czuje się tak jakbym straciła coś co sprawiało, ze czułam się zadowolona i uśmiechnięta.. straciłam siebie..
Edytowane przez Magic Girl Czas edycji: 2009-05-12 o 16:56 |
|
|
|
|
#4994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem jak wyglada dokladnie Twoja buzia teraz,ale to nie zmienia faktu ze jestes brzydka teraz czy cos takiego. A przeciez po to przechodzisz ta kuracje zeby bylo ok,zeby buzia byla znow ladniejsza. Ile cala twoja kuracja ma trwac? od kiedy juz bierzesz te tabletki? i wlasciwie od czego pojawil sie u Ciebie ten problem??
|
|
#4995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No pzrechodze ją, zeby było ok.. ale nie mogę już patrzec na siebie.. chcę wyglądac tak jak kiedyś chcę znowu normalnie żyć.. ![]() Nie wierzę w to, ze kiedyś się obudze i powiem że jestem super.. nie wierze Ach.. znowu się popłakałam..
|
|
|
#4996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak napisalas,ze to od tabletek anty,a ja juz biore 5 lat...ale teraz czekam na wizyte u normalnego gina w koncu,bo do tej pory trafialam na samych popaprancow:/ I zamierzam zmienic tabletki. Az sie wystraszylam.
|
|
#4997 |
|
Zadomowienie
|
Magic kurka bo w końcu Ci coś zrobie!! Jesteś super laska a nie liczy sie wygląd tylko wnętrze... A wyniki opini publicznej stosującej tą kuracje chyba są zadowalające wiec skoro innym sie udało to Tobie tez sie uda tylko troche cierpliwości...
Monika a jakie bierzesz teraz tabletki?? Dobrze że ja biore 5 miesiąc i żadnych skutków ubocznych, cera mi sie poprawiła ciut nie mam już mieszanej tylko normalną, mniej krostek mi wyskakuje a okres, nie czuje że go mam A biore NovynetteSwoją drogą, gdzie znowu jest Kal??
|
|
#4998 |
|
Zadomowienie
|
Ja brałam cilest i były super tylko na okres mi czasami coś wyszło.. głupia byłam że sobie je odstawiłam bez wiedzy lekarza.. co za głupi debil ze mnie.. sama sobie zrobiłam to teraz..
![]() Ja juz nie mam siły czekać czekałam kolejny miesiąc w nadzieji na lepsze dni i co dupa jest.. i teraz znowu mam zcekac na kolejny i znowu będzie to samo. Inni się wyleczyli.. nie wiem może mają więcej ciepliwości. Wygląd to nie wszystko ale jak tu być atrakcyjna kiedy każdy patrzy nmajpierw na twarz a ja juz jej nie mam prawie.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#4999 |
|
Raczkowanie
|
Ja biore Diane35 rozne kraza opinie o nich,ale mi wlasnie bardzo sluza,tylke ze nie mozna ich niby za dlugo brac...wyniki przy nich jednak mam dobre,dobrze sie czuje,nie tylam od nich.
Kurcze nie wiedzialam,ze odstawienie tabletek bez wiedzy lekarza moze byc az tak wazne...a sama juz chcialam przestac teraz te diane brac ...ale na szczescie stwierdzilam,ze poczekam do wizyty. Magic cierpliwosci!!Spokojnie. Nie mozesz tak sie tym zamarwiac!!Bedzie ok. wytrzymaj do konca kuracji i bedziesz cieszyla sie super efektami
|
#5000 |
|
Zadomowienie
|
Magic Monika ma racje, musisz wytrzymać
![]() Ja ide w przyszłym miesiącu na badania zobaczymy co to będzie ![]() Monika 5 lat to dużo... A dlaczego zaczęłaś brać? Zwględy zdrowotne czy antykoncepcja?
|
|
#5001 |
|
Zadomowienie
|
Nie dam rady.. poddaje się.. już.. musze chyba przyzwyczaić się do tego jak wyglądam.. już nigdy nie pójde na impreze nigdzie na miasto.. zostanę w domu do końca życia..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : (![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brak chęci do życia..
|
|
#5002 |
|
Zadomowienie
|
Ehh juz nie wiem co Ci mam napisać
|
|
#5003 |
|
Zadomowienie
|
Najlepiej nic ..
Echh idę się wypłakac może pomoże.. na trochę..
|
|
#5004 |
|
Zadomowienie
|
Karmen, no proszę cię! Co wchodzę was podczytać to widzę smutne buźki. Bierz się w garść dziewczyno! Do końca nie zostało tak dużo, wszystko może się zdarzyć bądź dobrej myśli a nie... Nawet podpis zlikwidowałaś, a szkoda bo powinien być Twoim mottem- co Cię nie zabije to Cię wzmocni. MYŚL POZYTYWNIE!!
|
#5005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale z każdym dniem nie widze poprawy jest coraz gorzej.. nie wierzę w ta kurację przestałam wierzyć, że będe śłiczna.. pamiętam, ze nie mogłam się doczekać juz tej kuracji miałam plany itp. a teraz jestem w ciemnej dupie. Wszystko widze na szaro i czarno.. nmie mam żadnych chęci doniczego.. po prostu jest źle i nie będzie już dobrze.. A podpis zlikwidowałam bo mnie teraz to zabija psychicznie a napewno nic mnie nie wzmocni.. ![]() ![]()
|
|
|
#5006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba troche przesadzasz.... inni maja gorzej
|
|
#5007 |
|
Zadomowienie
|
No kochana, z takim myśleniem to daleko nie zajdziesz. Przecież jeszcze przed tą kuracją sama pisałaś że będzie strasznie, że cię będzie cholernie wysypywać itp itd. Zrób coś relaksującego, film obejrzyj, muzyki posłuchaj, poczytaj książkę, przestań ciągle mysleć o buzi i się tak nakręcać bo zwariujesz
Ja jestem zdania takiego- choćby nie wiem jak ładna buzia to bez uśmiechu będzie sto razy brzydsza od tej z "wadami" ale uśmiechniętej. I do ludzi koniecznie wychodź, z szerokim uśmiechem na ustach. I nie obraź się, ale podobnie jak Mav zdaje mi się, że odrobinkę przesadzasz... A odbiegając od tematu, to widzę że nam 5,000 postów stuknęło ![]() A dziewczynkom wyjeżdzającym życzę pięknej pogody! I sobie również- jutro w nocy jadę nad morze ze znajomymi
Edytowane przez mag_rat Czas edycji: 2009-05-12 o 18:53 |
|
|
|
#5008 |
|
Zadomowienie
|
Ja już najlepiej nie będę nic pisać..
Cius.. 3majcie się Kochane.. Może jak ochłonę i się lepiej poczuje to zawitam ponownie.
|
|
#5009 |
|
Zadomowienie
|
wiedziałam że tak bedzie
![]() tez tak raz zrobiłam jak bodajże Irma napisała mi swoje zdanie na pewien temat... przestałam pisać, ale z perspektywy czasu wydaje mi sie to totalnym szczeniactwem... Więc Magic nie masz o co obrażać na dziewczyny, to jest forum i każdy wyważa swoje zdanie
|
|
#5010 |
|
Zadomowienie
|
Ja się nie obrażam, ale nie chcę Was po prostu już tym męczyć. Nie mieliście nigdy takiego czegos nie rozumiecie.. możecie pocieszac jedynie.. ale jak to siedzi w człowieku w srodku i widzi to zcego by się nie chciało to aż się płakać chcę.. co innego gdybym tak miała cały czas i dopiero zaczęła walczyć..a le ja taknigdynie miałam i teraz takie coś echh..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

)

to wzięłam już te lodowe okularki z avona i może będzie ok. ale całą buzie mam ogólnie ładną żadnych krost i w oógle conajmniej ślu bym dziś mogła mieć