|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podziwiam Cię, że dałaś radę napisać w takim stanie mature |
|
|
|
|
#3273 |
|
Rozeznanie
|
Melduje się kolejna matmanka R :P Jak samopoczucie dziewczyny? Mi się trochę poprawiło, zaraz będę się relaksować w wannie pełnej gorącej wody mmm...
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz, że to wszystko nie zależało od Ciebie, na pewno jesteś rozgoryczona wynikiem ale miej w d.... wszystkich którzy próbują Ci dokopać. ludzie są zawistni
|
|
|
#3276 |
|
Konto usunięte
|
Ja też pisze matmę R, a pojutrze fizyke R
![]() Jestem coraz bardziej przerażona |
|
|
|
#3277 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Ma któraś z was odpowiedzi do próbnej z matmy ze stycznia??? bo ja mam jakieś głupie:/
|
#3279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi jest po prostu przykro, przykro, że akurat w taki dzień mi się coś takiego przytrafiło. Jak pisałam wcześniej, ja przebimbałam całe liceum, bo po prostu zapamiętywałam wszystko z lekcji i nie musiałam się uczyć dużo. Angielski i biologia to były jedyne przedmioty do których naprawde się przykładałam a tu takie coś I wiem, że gdybym czuła się dobrze dociągnęłabym chociaż do 60 %... Chociażby ta głupia krzyżówka.. nigdy w żadnej nie zrobiłam błędu. No i akurat wczoraj ehh...Pójde jak mi nie przejdzie... narazie do jutra musze się jakoś trzymać. Pójde na czczo to powinno być dobrze. |
||
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
shewa nie ma co się przejmować gadaniem ludzi
Ja na początku miałam za krótką prezentację i z ledwością wychodziło mi 10 minut, więc dodałam jeszcze jeden obraz i kilka info. Dzisiaj zrobiłam sobie próbę ze stoperem, mówiłam dość szybko i wyszło mi 15 min 50 s
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a zauważyłyście że brakuje naszego rodzynka?? xD
ciekawe jak mu idzie ^^ |
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
eh lece do matmy...
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Postaram się za chwilę nadrobić trochę, bo od wczoraj nei dotykałam się komputera. Uczę się matmy i boję
Mam świadomość, że jutrzejszy dzień zadecyduje o wszystkim. I żyję nadzieją, że nie będzie trudniejsza matma niż na próbne.
|
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Jejka jejka jutro ustny angielski, a ja nic nie umiem
O własnie miałam pisać, że brakuje naszego rodzynka pewnie pilnie się uczy
|
#3285 |
|
Konto usunięte
|
troche z innej beczki
![]() na gg dostalam Modlitwa wieczorna kobiety : Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duze mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę Oglądać romansy, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mogł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara Modlitwa wieczorna faceta : Panie mój daj mi głuchoniemą nimfomankę z dużym kontem w banku. Ma być właścicielką sklepu monopolowego i mieć własny jacht i napalone koleżanki nimfomanki. Wiem że to się nie rymuje - ale tu nie o rym chodzi
|
|
|
|
#3286 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Sonnerin łądny av
Ja zrobilam przerwę z matmą... Może jutro jakos bedzie. Boje sie ze tak samo jak i na próbnych zrobi mi sie po dwoch godzinach słabo i niedobrze
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Shewa a to masz na tle nerwowym czy jakiś wirus?
a nasz rodzynek pisał na początku że po maturach chyba przestanie sie tu udzielać ale nie jestem pewna.. |
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja przepraszam! Ja wiem że teraz matura jest na goraco i wyniku itp ale ja naprawdę nie mogę się powstrzymać żeby nie podzielić się tym z wami ( a zwłaszcza z siatkówki i Zibimaniaczkami
Tytuł artykułu był 'Gamlet Zibi' Mój ulubiony Zibi wzią udział w sesji charytatywnej fundacji Herosi. A oto jej rezultaty z za kulis ( i mój komentarz na goraco )1. Zibi w stroju herosa z różowym plecaczkiem i bluzeczką w ręku 2. Niby puszczanie papierowych statków na wodzie a jednak poza jak na adonisa prawdziwego przystało no i ta minaa ahh 3. To spojrzenie I wogole on w tym stroju 4. A na tym zdjęciu moją uwagę przykuła najpier RÓŻOWA piłka do siatkówki która Zibi 3ma w ręku jeszcze są na niej autografy siatkarzy 5. Cały Zibi minka gesty i tylko ten laur na głowie ![]() 6. Zdjęcie z maleństwem mnie rozwaliło na kwałki. Raz że uwielbiam widok młodych facetów z takimi berbeciami na ręku. Dwa że siedzi na troszke za małej na niego huśtawce 3. Spójrzcie jak on ją mocno 3ma tymi swoimi wielkachnymi dłonmi ) I 3ma tak że na pewno dziewczynce włos by z głowki nie spadł 7. Jak zobaczyłam to zdjęcie to było tylko 'Striptiz! Striptiz! Striptiz!' Ok Arkadia zbok Trudno jesli chodzi o Zibiego nie mam nawet co próbować ściemniać ![]() 8. A na tym zdjęcie wg mnie najfajniejsza jest... jego NOGA że np ' z tym nie pójdę na randkę bo ma za mało owłosione nogi' ) A tu relacja mała z sesji i filmiki jak Zibi dmucha bańki i gra w klasy! Musicie przyznać ze jest przy tym przesłodki i przeuroczy http://www.reprezentacja.net/siatkow...alnosci/20411/
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2009-05-12 o 18:46 |
|
|
|
#3289 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę a ja przeczytałam: Świadomie mi robić - nie tylko w sobote ![]() matuchno kochana... jakie ja mam zbereźne myśli
|
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa! Głupia jestem! Zamiast sie prezentacji uczyc ładnie to smędzę się po mieszkaniu i nie wiem co mam ze sobą zrobić. Byłam już w piwnicy na rower popatrzeć i oczy nacieszyć, bo obiecałam sobie, że po ostatniej maturzę sie ruszę i o. Przychodzę i nie ma powietrza -.-' Pompuje mi brat- bo ja takich zdolności nie posiadam- i sie okazuje, że znów mam dętkę dziurawą.
A teraz siedzę i po głowie mi piosenka chodzi. W końcu wpadłam co to za piosenka i stwierdziłam, że idę się pociąć gumką do gumowania... http://www.youtube.com/watch?v=pakrsLkhzPU I jakoś tak nie jest mi wesoło tak jak wczoraj, i co teraz? |
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
Brr.. no to dziewczyny, jutro walczymy z matematyką, oby i teraz podobnie jak w historii poziomy się odwróciły, nie chcę zawsze pisać tego gorszego.
A więc do dzieła! ;DKurczę, ale są przeładowane stronki matematyczne..
Żyj pełnią życia i nie bój się tego co Cię spotyka. Wszystko zawsze kończy się dobrze! Edytowane przez biedronka91 Czas edycji: 2009-05-12 o 19:07 |
|
|
|
#3292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro polski ustny.. boję się
|
|
|
#3293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oooo rewelacja
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Najgorsze jest to, że u mnie w szkole wyniki są podawane dopiero po 19:00... A ja mam egzamin o 14:00 Aa no i oczywiście wyniki czytają na głos
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Uhhh pobieżnie wszystko przeczytałam
I nawet nie wiem, co napisać, bo tyle tego było, że... ![]() Tym które coś pięknie zdały gratuluję, smutnym radzę się nie smucić, bo na pewno nie będzie tak źle jak sądzicie. A wszystkim matematyczkom (w tym sobie) życzę jutro powodzenia. Niech moc będzie z wami! Wpadnę tu jutro po maturze. |
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też napisałam, że charakterystyczne są te stroje z epoki, w których widać wpływy mody rosyjskiej, dokładnie czapeczki męskie nie wiem czy takie coś uznają
|
|
#3297 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba wiele osób tak napisało :P a w 1 pytaniu napisałyście Rzym czy Cesarstwo Rzymskie? I czy w tym pytaniu gdzie było trzeba wpisac "fałsz", to czy w pozostalych zdaniach trzeba bylo napisac "prawda"?
|
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a egipt napisałam państwo egiptu, myślisz, że uznają? to z fałszem to chyba tylko wpisać fałsz, bo w poleceniu było, że tylko jedno jest nieprawdziwe
|
|
#3299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na pewno uznają ;P Ja napisałam "Rzym" i w jednym kluczu jest napisane, ze to jest ok, a w drugim, że nie
|
|
|
|
|
#3300 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Oj dziewczyny dziewczyny...
ja też napisalam Rzym a jak mi nie uznaja to sie odwołam Pewnie nie uznaja...Mam juz dosc tych matur. Robi mi sie niedobrze jak ksiazki widze...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

Kto jeszcze? 

wróciłam na sale i jakoś dokończyłam reszte. Zostawiłam chyba z 2 zadania za 1 pkt gdzie nie widziałam co wpisać a nie pół pracy
Zresztą do teraz leże cały czas w łóżku. Wczoraj pół dnia wymiotowałam, drugie pół spałam, nie jadłam prawie nic. Dzisiaj też prawie nic nie jadłam, cały dzień leże... ale niech kopią leżącego 

Żart jakiś - gospodarka ? No,ale napisałam..

I wiem, że gdybym czuła się dobrze dociągnęłabym chociaż do 60 %... Chociażby ta głupia krzyżówka.. nigdy w żadnej nie zrobiłam błędu. No i akurat wczoraj ehh...

Trudno jesli chodzi o Zibiego nie mam nawet co próbować ściemniać