Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-12, 20:39   #2761
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez wiolek200 Pokaż wiadomość
hej!a ja jestem tu nowaślubuje 25lipca2009r sale zespół kucharki kamerzysta fotograf obraczki wodka zaproszenia załatwione .kościół w połowie bo protokuł spisany i 1 nauki zaliczone,suknia się szyje..zamówiona w salonie w Radomiu.ponizej wklejam zdjęcie.co sadzicie o niej/podoba sie wam?tylko że ja zamówiłam ją w kolorze białym i juz nie mogę się doczekać przymiarki bo boję sie że bedzie cos nie tak...nie wiem jak ta suknia bedzie wygladała w bieli bo nie miałam możliwości jej zobaczenia w tym kolorze a na internecie jest tylko kilka fotek i to właśnie w ecri bo to nowy model z 2009.Nie wiem jeszcze jaki welon sobie dobrać,dodam że jestem niziutka bo mam zaledwie 153 cm wzrostu.pozdrawiam wszystkie kobitki
Witam nową PM Suknia bardzo ładna Ja jestem jeszcze niższa od Ciebie mam 150 wzrostu
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 20:39   #2762
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
dzieki zamowilam juz ja z cymbeline.
a tak pytanko do ciebie zaszla pomylka my tez mamy z red rubin, ale fotek w necie nie moge znalesc.
Ale czemu nie ma ich na stronce w ogóle?? A do jakich podobne?? Proszę mi się u ładnie pochwalić

ślubujemy sobie pięknie 01.08.2009 r. [/quote]

jus sie chwale wiec sa nieco podobne do obraczek zaaaabci, tylko ze te paseczki po bokach sa ze zlota zoltego a srodek bedzie ze zlota bialego nierodowanego i w mojej bedzie brylancik. moja szerokosc 6mm, a TZ ma 7 mm. nie moge sie doczekac az je zobacze, bo oczywiscie po powrocie do domu stwierdzilam, ze juz mi sie nie podobaja mam nadzieje, ze mnie olsnia przy odbiorze. a ty masz juz obraczki w domu? dlugo czekaliscie? (jesli juz je masz oczywiscie). my zamawialismy 23 kwietnia i pani powiedziala, ze gdzies za 6 tyg beda, wiec czekam

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 20:43   #2763
diya1983
Zadomowienie

wiolek moze byc problem z trwaloscia takiej fryzurki

kwiatuś wygadasz tak niewinnie i slodko...

jaga LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!! suknia przegenialna!!!!!!!!!!!!!

ja szukam etykiet na wódkę - mamy 2 rodzaje, jedna ma napisy tylko z przodu, a 2 tez z tylu i nawet te etykiety obustronne nie wystarcza bo sa za male z tylu by przykryc... co robic
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 20:45   #2764
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
kwiatuś wygadasz tak niewinnie i slodko...
Dziękuję Jak się dzisiaj zobaczyłam tak ze wszystkimi dodatkami w lustrze to stwierdziłam co taka malutka dziewczynka robi w sukni ślubnej
Stary 2009-05-12, 20:46   #2765
wiolek200
Przyczajenie

wow bardzo ladna suknia
fryzurki tez ladne, ja natomiast stawiam na spiete wlosy, zeby rozpuszczone nie zmmienily sie w straczki tez jestem niska, masz buciki? wysokie?
bylas na probnym czesaniu?[/quote]

ja mam ogólnie krecone włoski oczywiscie nie tak pięknie jak po wałkach ale mają tendencję do kręcenia dlatego nie martwię sie że mi się wyprostują zreszta już kilka razy miałam kręcone na wałki i robione na wesela więc wiem że mi się trzymają...a bucików jeszcze nie wybrałam...myślałam nad tymi ale chyba z nich zrezygnuje bo jednak za wysokie... wstawiam link nie wiem czy poprawnie... http://stylowebutki.pl/products/Envy27-bia%C5%82e.html

Edytowane przez wiolek200
Czas edycji: 2009-05-12 o 21:03
wiolek200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 20:49   #2766
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
Ale czemu nie ma ich na stronce w ogóle?? A do jakich podobne?? Proszę mi się u ładnie pochwalić

ślubujemy sobie pięknie 01.08.2009 r.
jus sie chwale wiec sa nieco podobne do obraczek zaaaabci, tylko ze te paseczki po bokach sa ze zlota zoltego a srodek bedzie ze zlota bialego nierodowanego i w mojej bedzie brylancik. moja szerokosc 6mm, a TZ ma 7 mm. nie moge sie doczekac az je zobacze, bo oczywiscie po powrocie do domu stwierdzilam, ze juz mi sie nie podobaja mam nadzieje, ze mnie olsnia przy odbiorze. a ty masz juz obraczki w domu? dlugo czekaliscie? (jesli juz je masz oczywiscie). my zamawialismy 23 kwietnia i pani powiedziala, ze gdzies za 6 tyg beda, wiec czekam[/quote]

czekaliśmy 3 tygodnie i już od 10 kwietnia mamy je w domu. Nie mamy jeszcze graweru, ale to podobno tylko chwila, aby go umieścić... Obrączki są tak piękne, że już bym ją chciała nosić Też miałam chwile zwątpienia, ale jak je odebrałam to nie zamieniłabym ich na żadne inne...
i ślubuję Ci ... 01.08.2009 r.

groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 20:53   #2767
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wiolek200 Pokaż wiadomość
wow bardzo ladna suknia
fryzurki tez ladne, ja natomiast stawiam na spiete wlosy, zeby rozpuszczone nie zmmienily sie w straczki tez jestem niska, masz buciki? wysokie?
bylas na probnym czesaniu?
ja mam ogólnie krecone włoski oczywiscie nie tak pięknie jak po wałkach ale mają tendencję do kręcenia dlatego nie martwię sie że mi się wyprostują zreszta już kilka razy miałam kręcone na wałki i robione na wesela więc wiem że mi się trzymają...a bucików jeszcze nie wybrałam...myślałam nad tymi ale chyba z nich zrezygnuje bo jednak za wysokie... wstawiam link nie wiem czy poprawnie... http://images.google.pl/imgres?imgur...3D231%26um%3D1[/quote]
Ja dzisiaj byłam na próbnym czesaniu i na pierwszej przymiarce zdjęcia z obydwu załanczałam wcześniej Jednak ślubna fryzurka nie będzie taka jak ta próbna, bo mi się próbna nie podoba i przed następną przymiarką idę jeszcze raz na próbną i chce mieć troche upięte i troche rozpuszczone włosy Buty mam gdzieś na 7 cm koturnie wklejam zdjęcie poniżej i zapłaciłam za nie całe 28 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Fotka-0019.jpg (29,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Fotka-0020.jpg (34,4 KB, 13 załadowań)
Stary 2009-05-12, 20:54   #2768
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
PO 1-SLICZNA SUKNIA PO 2-to wasz slub i to wy powinniscie zapraszac gosci takich jakich chcecie.Dobrze ze ja na samym poczatku dala,m do zrozumienia bo moja mama chyba jest podobna.Tez wybierali mi sale gdzie cjhcieli ale im powiedzialam jak bedziecie mieli slub to bedziecie sobie wybierac i koniec moj slub i TZ i my decydujemy.Od tego czasu mam spokoj.Wiem jak sie czujesz trzymam kciuki niedaj sie malutka badz silna!!Jesli teraz pokazecie ze moga w was ingerowac to co bedzie pozniej?!!
tylko widzisz. Do ojca TZ to nie dociera za cholere. Ma byc tak jak on chce, bo jak nie to nie bedzie na weselu. Bo dla niego nie honor byc na slubie syna gosciem honorowym. Ten koles jest po***any. Tylko tyle powiem.
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Jaga masz przepiękną suknię błagam wklej ja na sobie albo chociaż powiedz co to za model żebym mogła poszukać sobie jej w necie na żywych dziewczynach a nie tylko na modelce- strasznie mi sie podobał model Kate z sukni Annais ale dół jak dla mnie miała za wąski a ta jest przepiękna!!!!! proszę wklej coś więcej o tej sukni!!!!!!!

edit: już znalazłam twoją fotkę w tej sukni w 5 części wątku hehehe śliczna;D
A dziekuje No fakt, mozna mnie znalezc w kiecy No i tylko na mnie jako na zywej osobie ta kieca w necie jest :P Wiele osob chce ja kupic, ale dla nich jest za droga. Teraz kosztuje ponad 4 tys...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:04   #2769
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Jaga-rozumiem ze jestescie zalezni od niego z kasa.Jak po**b moze powiedziec ze niebedzie slubu!!!!!Co za idiota.Ku**a to wasz slub to wy jestescie najwazniejsi i to wy macie byc szczeslwi.Powiem ci tak jesli niebylabym zalezna od nich i mialabym kase na slub(pozyczka,druga stronaby zrobila luc cos podobnego)to olalabym go szerokim lukiemWRRRRRRRRRR co za palant

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:13   #2770
liliputek
Raczkowanie

My dzis z Tż-tem skonczylismy 2-ga czesc nauk pr\edmałżeńskich (ym razem koscielne) i mamy juz to z głowy całkowicie.

Dziewczyny ja nie wiem, może jestem przewrażliwiona ale martwi mnie troche nieobecnosc Madzialenki......mam nadzieje, że wszytsko dobrze sie tam u niej skonczyło...
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:16   #2771
BEAMI
Raczkowanie

wiolek200 witaj śliczna sukieneczka Buciki ładnie, ale rzeczywiście obcas dośc duży i ja to bym chcyba nie wytrzymała

groszek80 śliczne masz te obrączki droższe ale naprawde ładne. Również kupiłam swoje w red rubin i czekam

kwiatuszekk88 moim zdaniem ten bukiecik co wkleiłas to bedzie pasował do twojej sukienki

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
My dzis z Tż-tem skonczylismy 2-ga czesc nauk pr\edmałżeńskich (ym razem koscielne) i mamy juz to z głowy całkowicie.

Dziewczyny ja nie wiem, może jestem przewrażliwiona ale martwi mnie troche nieobecnosc Madzialenki......mam nadzieje, że wszytsko dobrze sie tam u niej skonczyło...
Własnie ciekawie co tam u niej
Stary 2009-05-12, 21:16   #2772
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie też to zastanawia dość długo już jej nie ma

BEAMI dziękuję
Stary 2009-05-12, 21:18   #2773
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Jaga-rozumiem ze jestescie zalezni od niego z kasa.Jak po**b moze powiedziec ze niebedzie slubu!!!!!Co za idiota.Ku**a to wasz slub to wy jestescie najwazniejsi i to wy macie byc szczeslwi.Powiem ci tak jesli niebylabym zalezna od nich i mialabym kase na slub(pozyczka,druga stronaby zrobila luc cos podobnego)to olalabym go szerokim lukiemWRRRRRRRRRR co za palant
TZ prowadzi z nim firme. Takze on na te frimne tez pracuje. Pilnuje wszystkiego, ale wyplacaniem kasy zajmuje sie niestety ojciec TZ... Pierwotnie mowilismy, ze sami sobie fundujemy wesele i sami zapraszamy swoich gosci. Byl spokoj do teraz, gdy zaczelismy juz zapraszac (wypracowalismy kompromis, ze jak ojciec chce miec do gadania cos w temacie naszego wesela to niech placi za cala gastronomie gosci TZ). I jak nie ojciec to matka TZ robi problemy. Ta wczoraj powiedziala dla niego, ze nie jest jego matka, bo zaprosil kobiete ojca. No i jak w niedziele byla mowa, ze ojciec ma zaplacic za jedzenie, ciasta i alkohol, tak teraz tZ powiedzial, ze on czasem nawet w ostatniej chwili moze zmienic zdanie. Takze moze byc tez tak, ze powie, ze za alkohol np. nie zaplaci.
I takim sposobem z wyczekanego dnia zrobila sie taka kolomyja, ze ja to juz nawet slubu nie chce brac. Mam dosc wszystkiego i wszystkich.

AV by jaga_2001
Stary 2009-05-12, 21:20   #2774
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Witam nową PM Suknia bardzo ładna Ja jestem jeszcze niższa od Ciebie mam 150 wzrostu
Ja mam 156 cmmyslalam ze nie ma mniejszych ode mnie hihi

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:23   #2775
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
A jednak są U mnie to jest rodzinne, bo wszyscy są tacy mali
Stary 2009-05-12, 21:32   #2776
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
A jednak są U mnie to jest rodzinne, bo wszyscy są tacy mali
Moja mama jest taka malutka-150 ja i moje siostry tylko troszke wyzszeTez mialas taki problem ze znalezieniem sukni slubnej?Ja w wiekszosci wygladalam jak w sukienkach komunijnych

szafa

Stary 2009-05-12, 21:35   #2777
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja mama jest taka malutka-150 ja i moje siostry tylko troszke wyzszeTez mialas taki problem ze znalezieniem sukni slubnej?Ja w wiekszosci wygladalam jak w sukienkach komunijnych
Moja mama też jest mojego wzrostu Ja nie miałam problemu ze znalezieniem sukni. Nawet tą którą kupiłam była jak na mnie szyta Trzeba ją tylko 2 cm skrócić i teraz troche zwążyć bo schudłam odkąd przymierzałam ją pierwszy raz
Stary 2009-05-12, 21:38   #2778
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć kobietki
Widzę, że co dzień nas tu przybywa
Witam serdecznie nowe PMki

Martuś, atomufko, Basiu, Katuniu, Sysuniu, moniqac dziękuje Wam kochane za słowa otuchy . Jak PMki będa trzymały kciuki, to wszystko będzie dobrze
Tylko smutno mi, że nasze plany o ciąży tuż po ślubie mogą się nie ziścić. Podobno mam tez powiększone jajniki i coś trzeba będzie z tym zrobić po zabiegu...

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć Pięnne Panie

Wysłałam na NK kilka zaproszeń do Was
tylko sie już pogubiłam i nie wiem która jest która
ale dopisałam wam w komentarzach że to ja
a więc:
Magda z Rybnika
Natalia ze Stalowej Woli
Weronika z Lubania
Dominika z Jeleniej Góry
To ja, to ja

kliwia, sliczna bielizna! Boska dokumentacja

moniqac, ja tez juz wiem do jakiego lekarza będę chodziła .
Nie łam się, nie ustepuj teściowej i nie bój sie wyrażać swoich pragnień związanych ze slubem i weselem.

azzis, piekne te sztućce!

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)
Ubraliśmy już Tż na ślub, ma praktycznie wszystko oprócz bielizny Bardzo się cieszę, że mamy to już za sobą
To jesteśmy na tym samym etapie Z facetami tak jest- kobiety wybierają, przebierają itd., zaczynają zakupy kilka miesięcy późnioej, a faceci jak kupuja to wszystko naraz i już sa ubrani

Jaguś, spóźnione: wszystkiego, co najlepsze Trzymam za Was kciuki

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2009-05-12 o 22:02
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:40   #2779
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
A ja mam 180 cm I dopiero miałam problem z długością

coraz bliżej... 01.08.2009 r.

groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:41   #2780
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama też jest mojego wzrostu Ja nie miałam problemu ze znalezieniem sukni. Nawet tą którą kupiłam była jak na mnie szyta Trzeba ją tylko 2 cm skrócić i teraz troche zwążyć bo schudłam odkąd przymierzałam ją pierwszy raz
wow a mnie wszystkie były o 2-3 rozmiary za duze i za dlugoe o 20 cm...Nadal nie wiem jaki bedzie efekt koncowy w mojej sukni,bo ta ktora mierzylam byla rozmiar 40 a ja nosze 34

szafa

Stary 2009-05-12, 21:44   #2781
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
wow a mnie wszystkie były o 2-3 rozmiary za duze i za dlugoe o 20 cm...Nadal nie wiem jaki bedzie efekt koncowy w mojej sukni,bo ta ktora mierzylam byla rozmiar 40 a ja nosze 34
No to ty jesteś chudziutka dlatego miałaś taki problem Ja do niedawna nosiłam rozmiar 40 teraz troche schudłam i mam 38. Także ja przy Tobie to taka grubiutka jestem
Stary 2009-05-12, 21:45   #2782
azzis
Zakorzenienie

Dziękuję za komplementy nt sztućców

Dzisiaj w końcu trafiłam do fryzjera i obcięłam włosy Zrobiłam sobie delikatną grzywkę (TŻ lubi ).

P.S. Ja też karzełek ---> ok. 157cm

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:46   #2783
jaga_2001
Zakorzenienie

dziekuje rybulko

AV by jaga_2001
Stary 2009-05-12, 21:47   #2784
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość

Dzisiaj w końcu trafiłam do fryzjera i obcięłam włosy Zrobiłam sobie delikatną grzywkę (TŻ lubi ).

Ja też zamierzam po ślubie obciąć włosy A co do wzrostu to i tak masz 7 cm więcej ode mnie a to dużo
Stary 2009-05-12, 21:48   #2785
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Własnie ciekawie co tam u niej
Cytat:
Mnie też to zastanawia dość długo już jej nie ma
to samo pytanie miałam zadać dzisiaj rano, mam nadzieje że wszystkow porzadku
Madzia odezwij się , martwimy się o ciebie
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:58   #2786
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość

O a nie bylo tego widac na zdjeciu

szafa

Stary 2009-05-12, 22:03   #2787
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć. Dziś miałam pracowity dzień spotkałam się moimi koleżankami , z pierwszego roku jak jeszcze chodziłam na dzienne spędziłyśmy razem 4 godziny a i tak nagadać się nie mogłyśmy...
I zaraz idę spać pewnie nie usnę tak szybko... bo jeszcze trochę tv pooglądam a w sobote nie uwierzycie maluję chyba z 6 kobiet w tym pann emłdą na ślub !!!!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:03   #2788
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
O a nie bylo tego widac na zdjeciu
no właśnie
czekamy
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:04   #2789
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
no właśnie
czekamy
No przecież wklejałam zdjęcia

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:14   #2790
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Polska korporacja finansowa skarbiec
tak myslalam, ale nie ma za fajnych opinii od ludzi..

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Dziewczynki kupiłam sobie wczoraj stanik do ślubu. Generalnie to ja mam zamiar iść bez stanika do ołtarza dlatego jest ten stanik taki żebym go jeszcze mogła spokojnie założyc
superrr

Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
martucha jesli moge to odradzam kredyt malzenski, jest nieoplacalny, moge ci to powiedziec, bo pracuję w tym fachu
Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
nie orientuje sie w banku pocztowym, ale faktycznie tak jest ze przy wplacie wlasnej marża jest inna, jesli masz mozliwosc to zrezygnuj z ubezpieczenia albo zmiejsz, niektore banki maja mozliwosc sterowania tym ale nie mowia, takze dowiedz sie dokladnie
ale czmeu niepolecasz bo co jest nie tak co jest lepsze wedlug ciebie? jak przeladalismy wiele ofert - w polskich zlotych to ten wydal nam sie najfajniejszy... i najbardziej nam dogodny.. i wiem ze trzeba sie poimnastykowac zeby ubezpieczenie ominac, dlatego mamy wplate wlasna wetdy naprawde jest juz full wypas, ubespieczenie kjest minimalne jesli wogole, do tego marza mniejsza...

rybulkoooo ja wiem wiem buziak i pozdrowienia od Wojtka ,

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości