|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
luskap zbiory imponujące
![]() ![]() Wpadłam dzisiaj na chwilę do Carrefoura i kupiłam żel pod prysznic Dove nektarynkowy ![]() ![]() Poza tym widziałam też duże półlitrowe balsamy Eveline czerwony i niebieski, smakowych chyba jeszcze nie było ![]() Kusiły mnie strasznie, tak jak cała reszta maseł ![]() ![]()
![]() |
#4172 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Coś czuję, że maj jednak nie będzie miesiącem zdrowego rozsądku ![]() Kupiłam dziś odżywkę Herbal E. ![]() ![]() Luskap witaj i tu ![]() ![]() Co do Zmierzchu to ja najpierw oglądałam film i żałuję bardzo, bo potem średnio mi się czytało pierwszą część. I wrażenie miałam dokładnie takie jak Sleepy tzn. głupiutka opowieść dla nastolatek ![]() Ale dałam się namówić na przeczytanie książek i chyba nigdy tak szybko nie pochłonęłam 4 tomów po kilkaset stron ![]() ![]() Ta saga to faktycznie taki trochę fenomen, na 5 osób w metrze czy tramwaju z książką w ręku 3 na 100% czyta Zmierzch ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-05-11 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miała/ma może któraś z was to nowe serum antycellulitowe Lirene? Warte toto coś?
![]() |
#4174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie jej użyłam, zobaczymy co to warte ![]() ![]() Ja czytam głównie w drodze do pracy i z pracy, wieczorami nie mam siły ani czasu, ale Zmierzch polecam, myślę, że Cię wciągnie i znajdziesz czas ![]() Cytat:
![]() Te 12 rozdziałów też już pochłonęłam, mogliby całą sagę zrobić oczami Edwarda ![]() Ale i tak uważam, że najciekawsza była 3 część, oczywiście już po depresji Belka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bella bywa irytujaca momentami, tak samo jak jake - ale tego polubilam bardzo w 4. czesci ![]() ![]() a saga oczami Edwarda... ach ![]()
![]() |
#4177 | ||
Zakorzenienie
|
A w Tesco na Kapelance??
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kusicie tymi ksiązkami ![]() ![]() EDYCJA: powspominałam sobie Sage o Ludziach Lodu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Saga_o_Ludziach_Lodu i mam ochote zamówić wszystkie 47-części i przeczytac trzeci raz całośc ![]() EDYCJA 2: Chyba dzis złoze zamówienie na BU ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-12 o 09:08 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja miałam w planach zakupy kosmetykowe, ale dziś dorwałam śliczne sandałki firmy Bravo ze skóry za 50 zł!i w moim ulubionym kolorze lila! kupiłam też spodnie jasne rurki no i kasa się rozeszła. Moze to i lepiej dla mnie. (Buty to mój następny nałóg, w dodatku nie uznaję butów nie-ze-skóry więc też mnie trochę kosztuje, a w tym roku to już 3 para) Ale mam jeszcze mamy koleżance zamówić na All Etiaxil i chcę sobie dobrać u tego samego sprzedawcy żel Effaclar + 12 ml próbek, będzie jak znalazł do mojego zestawu...tym bardziej że za wysylkę powiedział tylko 4 zł. tylko nie wiem czy dobry ten żel? miał ktoś jakieś doświadczenia? Nie słyszałam nawet o tych książkach o których piszecie ![]() A ja mam tyle czytania na sobotę i do egzaminu już się powinnam uuczyć i czytać (mam 31 maja) a tak mi się nie chce i robię sto innych rzeczy. Oczywiście się nie wyrobię. Chłopów czytam teraz... ![]()
![]() |
#4179 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne butki
![]() Raz napisałam o nim Samiec (zanim jeszcze zostalismy parą) i tak jakoś zostało :-o Napisał mi własnie na pocieszenie zaprasza mnie dzis do kina ![]()
#4180 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Co do szczotki to może się skuszę na nią, choć nie wiem czy akurat jest mi tak koniecznie potrzebna ![]() EDIT: Obejrzałam na szybko Twój zbiór Lucynko i powiem tylko tyle: szacun! ![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-05-12 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
Złożyłam dziś do południa zamówienie na BU
![]() 1 x Butelka 150 ml z nakrętką (1.00 zł) = 1.00 zł 1 x Hydrolat migdałowy - 100 ml (6.50 zł) = 6.50 zł 1 x Kwas hialuronowy HMW - proszek - 1g (+ konserwant) (13.90 zł) = 13.90 zł 1 x Puder bambusowy z jedwabiem - 55 ml (12.90 zł) = 12.90 zł 2 x Puder perłowy - 12 ml (12.80 zł) = 25.60 zł 1 x Słoik kosmetyczny mały 20 ml (1.95 zł) = 1.95 zł 1 x Tonik różano-mleczny AHA 8% - 105 g (16.50 zł) = 16.50 zł Od razu wpłaciłam i teraz czekam na paczuche ![]() W drodze dod omu wstąpiłam do sklepiku z prod. pszczelarskimi - chciałam kupić mleczko do demakijażu Korana, ale nie było ![]() Na stopisku z biżerią kupiłam kolczyki z połyskującymi kamyczkami i w sumie nie wiem czy one sa granatowe czy czarne bo kolor zalezy od konta padania światła, tak samo jak i to czy sa matowe czy błyszczące. Takie małe cudeńko za 8 zł ![]()
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
Hosenko szalona jesteś z tym kupowaniem na BU
![]() Co do kolczyków to ja też chciałabym jakieś nowe, ale nic mi jakoś ostatnio w oko nie wpadło a byłam w Orsayu, Camaieu i nawet w Bijou Brigitte i kicha ![]()
#4183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4184 | |||
Miss Pudernica
|
Hej
![]() Cytat:
To była czerwień Scarlett Eveline, numer 333. Trzyma się 3 dni bez niczego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A skoro już się spowiadam to kupiłam w maju jak do tej pory ![]() fioletowy lakier Bell Fashion Colour i czerwony Scarlett Eveline żel pod prysznic Joanna Naturia gruszkowy, pachnie identycznie jak peeling ![]() baze pod cienie Joko żel do mycia buzi Mydlnica Lekarska 2 błyszczyki Essence pure beuty Dziewczyny, obejrzałam Wasze zbiory na pielęgnacji i jestem pod wrażeniem. Piękne i mogę zabrać Wam połowę.
![]() |
#4185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Belek irytował mnie od 2 części a Jacoba znienawidziłam w 3 ![]() Kupiłam dziś 2 maseczki Dermiki ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale dziś czekając aż facet dorobi mi fleki do butów przeszłam się do MACa i kupiłam ten róż ![]() ![]() Aha, i nie wiem czy dam radę się z wami w czwartek spotkać ![]()
Trust the lust. Go deeper. Edytowane przez lizzie Czas edycji: 2009-05-12 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Przyjaciółka KWC
|
Hej
![]() ostatnio ciężko mi się dostać do komputera, bo strasznie mało czasu spędzam w domu, ale podczytałam was trochę dziś rano. ![]() ![]() Odkryłam dzisiaj stoisko Vipery w Galerii Kazimierz. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kto się wybiera na targi w ten weekend? Ja miałam iść ale jestem kompletnie bez kasy i wycieczka wisi na włosku ![]() ![]() ![]() W każdym razie Estello jak możesz to podpytaj czy jest jakaś zniżka dla wizażanek ![]()
![]() |
#4189 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdzie to stoisko Vipery? ![]() ![]()
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
Nie pochwaliłam sie, ze dostałam kupon rabatowy -4% na kolejne zakupy na BU
![]() Wczoraj zamówiłam, od razu zapłaciłam, dziś już w realizacji ![]() ![]() Bylismy wczoraj w kinie na Zapowiedzi - film wciągnał mnie bardzo, ale zakończenie (a wlaściwie pierwsza cześć zakończenia ![]() ![]() EDYCJA: znalazłam winnnego wysypu na moje twarzy ![]() Dodatkowo na noc nakładam hialuron+ekstrakt przeciwtrądzikowy - lada dzień skóra będzie gładziutka i bez żadnego świństwa ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-13 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | |
Przyjaciółka KWC
|
Stoisko jest koło C&A.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Miss Pudernica
|
Wysmarowałam się wymieszanym balsamem Eveline z olejkiem Babydream i mam taką mięciutką skórę
![]() W ogóle to coś mi się ostatnio miesza pielęgnacja. Do tej pory na buzię nakładałam lekki krem nawilżający na dzień i na noc. Teraz na dzień muszę mieć nawilżający, ale nie za lekki, bo inaczej mam ściągniętą skórę. A na noc smaruję się mocno nawilżającymi, odżywczymi, inaczej rano mam szczypiącą, mega suchą buzię i podkreślone skórki są gwarantowane. Na ciało też już mi nie wystarczają lekki balsamy, najlepsze są gęste, zostawiające film albo właśnie oliwka. Starzeję się i wysycham ![]()
![]() |
#4194 |
Zakorzenienie
|
![]() Mi dziś przyszły kosmetyki z Avonu! Wszystkie mi się podobają. Hosenko, dziękuję za polecenie błyszczyka Icy Nude jest pięęękny ![]() Z nowego katalogu wezmę też chyba Natural Peck. A z metalicznych to dobre są? polecasz jakiś kolor? (myślę o mauvelous Metal) Po obejrzeniu gazetki z natury jednak niewiele mi się podoba (oprócz perfum. ![]() No chyba że balsamy, ale muszę się jednak powstrzymać, przecież później też będą w promocji (piszę to a sama w to nie wierzę)Proszę mi jakoś przetłumaczyć do tej mózgownicy, że mam wystarczająco balsamów! ćoś długo mi nie przychodzi pędzel TBS. Wczoraj kliknęłam jeszcze żel Effaclar ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-05-13 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |
Zakorzenienie
|
![]() To pewnie tylko przejściowe. Smaruj się, smaruj! Cytat:
![]() ![]() Mnie nic z gazetki nie skusiło. Słaba ta gazetka... Cała nadzieja na jutrzejszą z SP ![]()
![]() |
#4196 | ||
Zakorzenienie
|
O, to na pewno tam zajrzę
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zauważyli chyba w BU, że mają nałogową klientkę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że ja nie mam w pobliżu Supher Pharm (chociaż chciałabym, bo z aptecznych kosmetyków to zostaje mi allegro, apteki internetowe albo słabo zaopatrzone, ale liczne w mieście) Mam wielką ochotę na coś z Avene. Jeszcze nic nigdy nie miałam. W sumie z tej gazetki to podoba mi się Lolita Lempicka i CK One(ale nie wiem jak pachnie) no i Echo edp. no i balsamy Dove ujędrniające i Lirene i żel Water Lily
![]() |
#4198 |
Zakorzenienie
|
![]() Oj poszalałam dziś kosmetycznie ![]() Kupiłam: - 2 cienie sypkie Ingrid (a dokładniej 2 poczwórne cienie sypkie ![]() ![]() - balsam Eveline truskawkowy 500ml - mleczko do demakijażu Rival de Loop (seria w białych opakowaniach) - mleczko było konieczne, bo nie mam zadnego, więc od razu będzie w użyciu W Avonie zamówiłam: - maseczkę z drzewem herbacianym - 3 błyszczyki UCR, ale przy Icy Nude mam czerwoną kropę, więc pewnie nie przyjdzie (choć różnie z tym bywa ![]() - peeling do stóp z zieloną herbatą - kulkę W Marionaud mieli wyprzedaż Chanela i Diora ![]() Edycja: błyszczyk mimo czerwonej kropy przyjdzie ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-13 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Zakorzenienie
|
zrobilam zamowienie w Eskulapie. moj micel tam najtanszy, zrobilam male zapasy bo micel u mnie jak woda idzie
![]() ![]() w SP zalapalam sie na koncowke promocji meskiej Euphorii, zrobilam chlopu zapas ![]() nigdzie nie mgoe znalezc tego nowego Maybelline ![]() ![]() ![]() poza tym mialam ciezka noc, chyba strulam sie wczoraj czyms. od 3:00 siedzialam w lazience z glowa nad kiblem ![]() a dzisiaj byla u mnie fryzjerka ![]() ![]() ![]() ![]()
#4200 |
Zakorzenienie
|
Hosenko dobrze, że mi przypomniałaś o Avonie, bo ja napisałam konsultantce, że coś bedę na pewno chciała a nadal jej nie odpisałam co zamawiam
![]() zizku zazdroszczę, takie oczekiwanie na pewno jest fajne bardzo ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.