Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-11, 19:04   #4171
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

luskap zbiory imponujące ale naprawdę bardzo bardzo piękne.

Wpadłam dzisiaj na chwilę do Carrefoura i kupiłam żel pod prysznic Dove nektarynkowy w końcu mam tylko jeden i w dodatku już zostało mniej niż pół

Poza tym widziałam też duże półlitrowe balsamy Eveline czerwony i niebieski, smakowych chyba jeszcze nie było od piątku w promocji za 15zł.

Kusiły mnie strasznie, tak jak cała reszta maseł ostatni raz kupiłam balsam w grudniu

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 19:52   #4172
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć

Coś czuję, że maj jednak nie będzie miesiącem zdrowego rozsądku
Kupiłam dziś odżywkę Herbal E. I mam ochotę na kolejne zakupy

Luskap witaj i tu

Co do Zmierzchu to ja najpierw oglądałam film i żałuję bardzo, bo potem średnio mi się czytało pierwszą część. I wrażenie miałam dokładnie takie jak Sleepy tzn. głupiutka opowieść dla nastolatek
Ale dałam się namówić na przeczytanie książek i chyba nigdy tak szybko nie pochłonęłam 4 tomów po kilkaset stron Ostatnią część dosłownie połknęłam w 1 dzień
Ta saga to faktycznie taki trochę fenomen, na 5 osób w metrze czy tramwaju z książką w ręku 3 na 100% czyta Zmierzch

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2009-05-11 o 20:55
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 21:21   #4173
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Cześć
Coś czuję, że maj jednak nie będzie miesiącem zdrowego rozsądku
Kupiłam dziś odżywkę Herbal E. I mam ochotę na kolejne zakupy
A którą

Cytat:
Co do Zmierzchu to ja najpierw oglądałam film i żałuję bardzo, bo potem średnio mi się czytało pierwszą część. I wrażenie miałam dokładnie takie jak Sleepy tzn. głupiutka opowieść dla nastolatek
Ale dałam się namówić na przeczytanie książek i chyba nigdy tak szybko nie pochłonęłam 4 tomów po kilkaset stron Ostatnią część dosłownie połknęłam w 1 dzień
Ta saga to faktycznie taki trochę fenomen, na 5 osób w metrze czy tramwaju z książką w ręku 3 na 100% czyta Zmierzch
Ja jeszcze nie widziałam ani filmu ani nie czytałam książek Mimo, że uwielbiam książki i szybko je pochłaniam to ostatnio mi niestety na to kompletnie czasu brakuje.

Miała/ma może któraś z was to nowe serum antycellulitowe Lirene? Warte toto coś?
Stary 2009-05-11, 21:25   #4174
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
4. czesc to ja akurat rozciagnelam sobie na dwa dni czytania szkoda bylo mi tak szybko skonczyc... potem przeczytalam 12 pierwszych rozdzialow Midnight Sun, niby akcja taka sama jak w Zmierzchu ale od strony Edwarda wygladalo to zupelnie inaczej... uch, czekam na wiecej
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 21:44   #4175
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
A którą

Ja jeszcze nie widziałam ani filmu ani nie czytałam książek Mimo, że uwielbiam książki i szybko je pochłaniam to ostatnio mi niestety na to kompletnie czasu brakuje.

Miała/ma może któraś z was to nowe serum antycellulitowe Lirene? Warte toto coś?
Pomarańczową, ten kwiat różowego koralowca mnie skusił
Właśnie jej użyłam, zobaczymy co to warte Od kiedy na wyjeździe skusiłam się na zapach i użyłam od koleżanki szamponu Herbal stałam się ich zagorzałą przeciwniczką, nic mi tak włosów nie splątało

Ja czytam głównie w drodze do pracy i z pracy, wieczorami nie mam siły ani czasu, ale Zmierzch polecam, myślę, że Cię wciągnie i znajdziesz czas

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
4. czesc to ja akurat rozciagnelam sobie na dwa dni czytania szkoda bylo mi tak szybko skonczyc... potem przeczytalam 12 pierwszych rozdzialow Midnight Sun, niby akcja taka sama jak w Zmierzchu ale od strony Edwarda wygladalo to zupelnie inaczej... uch, czekam na wiecej
Mnie z jednej strony szkoda było tak szybko skończyć, ale z drugiej nie mogłam się oderwać
Te 12 rozdziałów też już pochłonęłam, mogliby całą sagę zrobić oczami Edwarda
Ale i tak uważam, że najciekawsza była 3 część, oczywiście już po depresji Belka No i jak można było tak po macoszemu opisać noc poślubną? Mam nadzieję, że w filmie to nadrobią

Stary 2009-05-11, 21:49   #4176
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie z jednej strony szkoda było tak szybko skończyć, ale z drugiej nie mogłam się oderwać
Ale i tak uważam, że najciekawsza była 3 część, oczywiście już po depresji Belka No i jak można było tak po macoszemu opisać noc poślubną? Mam nadzieję, że w filmie to nadrobią

noc poslubna mnie rozczarowala. wielkie mi co, napisala ze pogryzl poduszki zadnego uczucia w tym nie bylo, ani nic, phi
Bella bywa irytujaca momentami, tak samo jak jake - ale tego polubilam bardzo w 4. czesci chociaz wpojemnie mnie rozwalilo, turlalam sie po podlodze ze smiechu

a saga oczami Edwarda... ach
Stary 2009-05-12, 08:51   #4177
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Hosenko- Gleru to i w Krakowie nie ma
A w Tesco na Kapelance?? Był Gler na 308649% Chyba, ze własnie "był"

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Poza tym widziałam też duże półlitrowe balsamy Eveline czerwony i niebieski, smakowych chyba jeszcze nie było od piątku w promocji za 15zł.
Mnie ze smakowych korci truskawkowy

Cytat:
W filmie nie ma żadnej nocy poślubnej, ani śłubu. Chyba, że sa jakies kolejne części.

Kusicie tymi ksiązkami U mnie w bibliotece napewno nie będzie

EDYCJA: powspominałam sobie Sage o Ludziach Lodu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Saga_o_Ludziach_Lodu i mam ochote zamówić wszystkie 47-części i przeczytac trzeci raz całośc

EDYCJA 2: Chyba dzis złoze zamówienie na BU (jak to powiedziałam Samcowi: jako pocieszynkę, a on zmartwony: a ja nie jestem Twoja pocieszynką? Odp. że on jest pocieszynkiem, a jeszcze chce pocieszynke

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-05-12 o 09:08
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 10:42   #4178
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
EDYCJA 2: Chyba dzis złoze zamówienie na BU (jak to powiedziałam Samcowi: jako pocieszynkę, a on zmartwony: a ja nie jestem Twoja pocieszynką? Odp. że on jest pocieszynkiem, a jeszcze chce pocieszynke
łał, sweet , fajnie brzmi [samiec]

Ja miałam w planach zakupy kosmetykowe, ale dziś dorwałam śliczne sandałki firmy Bravo ze skóry za 50 zł!i w moim ulubionym kolorze lila! kupiłam też spodnie jasne rurki no i kasa się rozeszła. Moze to i lepiej dla mnie. (Buty to mój następny nałóg, w dodatku nie uznaję butów nie-ze-skóry więc też mnie trochę kosztuje, a w tym roku to już 3 para)
Ale mam jeszcze mamy koleżance zamówić na All Etiaxil i chcę sobie dobrać u tego samego sprzedawcy żel Effaclar + 12 ml próbek, będzie jak znalazł do mojego zestawu...tym bardziej że za wysylkę powiedział tylko 4 zł. tylko nie wiem czy dobry ten żel? miał ktoś jakieś doświadczenia?

Nie słyszałam nawet o tych książkach o których piszecie
A ja mam tyle czytania na sobotę i do egzaminu już się powinnam uuczyć i czytać (mam 31 maja) a tak mi się nie chce i robię sto innych rzeczy. Oczywiście się nie wyrobię. Chłopów czytam teraz...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5120741.jpg (25,1 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5120747.jpg (30,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5120749.jpg (24,0 KB, 23 załadowań)
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 13:12   #4179
Hosenka*
Zakorzenienie

Bardzo ładne butki

Raz napisałam o nim Samiec (zanim jeszcze zostalismy parą) i tak jakoś zostało :-o
Napisał mi własnie na pocieszenie zaprasza mnie dzis do kina

Instagram

Stary 2009-05-12, 16:24   #4180
isa666
Zakorzenienie

Hej Wpadam dosłownie na sekundkę, bo bierze mnie jakaś choroba, więc zażyłam Tabcin i już mnie zaczyna rozkładać. Zaraz się walnę do wyrka i będę się kurować.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
No to wrzuciłam już swoje zbiory na perfumy, kolorówkę i pielęgnację. Z pielęgnacji jestem w miarę zadowolona, ale patrząc na zdjęcia kolorówki... podobają mi się tylko tusze MF i szminki. Muszę pozużywać wszystko i kupić sobie coś porządnego.

mam tą szczotę- jest naprawdę duża, ale nie kłuje i jest niezła, choć rzadko jej używam. Grecka seria faktycznie jest kiepska(mam maseczkę, krem pod oczy-ten przypomina mi dawny żel anew zielony, no i maskę do włosów- ta najgorsza chyba z tej serii-mam po niej matowe jakby obklejone czymś włosy)
O, zaraz zobaczę zbiory, bo ciekawa jestem
Co do szczotki to może się skuszę na nią, choć nie wiem czy akurat jest mi tak koniecznie potrzebna

EDIT: Obejrzałam na szybko Twój zbiór Lucynko i powiem tylko tyle: szacun! Powaliła mnie ilość pielęgnacji

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-05-12 o 16:30
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 16:53   #4181
Hosenka*
Zakorzenienie

Złożyłam dziś do południa zamówienie na BU

1 x Butelka 150 ml z nakrętką (1.00 zł) = 1.00 zł
1 x Hydrolat migdałowy - 100 ml (6.50 zł) = 6.50 zł
1 x Kwas hialuronowy HMW - proszek - 1g (+ konserwant) (13.90 zł) = 13.90

1 x Puder bambusowy z jedwabiem - 55 ml (12.90 zł) = 12.90 zł
2 x Puder perłowy - 12 ml (12.80 zł) = 25.60 zł
1 x Słoik kosmetyczny mały 20 ml (1.95 zł) = 1.95 zł
1 x Tonik różano-mleczny AHA 8% - 105 g (16.50 zł) = 16.50 zł

Od razu wpłaciłam i teraz czekam na paczuche

W drodze dod omu wstąpiłam do sklepiku z prod. pszczelarskimi - chciałam kupić mleczko do demakijażu Korana, ale nie było Kupiłam więc krem do rak z propolisem i krem do stóp z propolisem z tejże firmy, a po mleczko mam przyjść za ok 3 tygodnie.

Na stopisku z biżerią kupiłam kolczyki z połyskującymi kamyczkami i w sumie nie wiem czy one sa granatowe czy czarne bo kolor zalezy od konta padania światła, tak samo jak i to czy sa matowe czy błyszczące. Takie małe cudeńko za 8 zł

Instagram

Stary 2009-05-12, 18:12   #4182
isa666
Zakorzenienie

Hosenko szalona jesteś z tym kupowaniem na BU
Co do kolczyków to ja też chciałabym jakieś nowe, ale nic mi jakoś ostatnio w oko nie wpadło a byłam w Orsayu, Camaieu i nawet w Bijou Brigitte i kicha Nie wybrałam nic.
Stary 2009-05-12, 18:15   #4183
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hosenko szalona jesteś z tym kupowaniem na BU
Co do kolczyków to ja też chciałabym jakieś nowe, ale nic mi jakoś ostatnio w oko nie wpadło a byłam w Orsayu, Camaieu i nawet w Bijou Brigitte i kicha Nie wybrałam nic.
Isa, ja ostatnio poszalałam trochę kolczykowo na All, kupiłam kryształki Svarowskiego, do nich odpowiedni bigle i sama sobie zrobię kolczyki A kryształki piękne są, trzeba przyznać. Może popatrz sobie, drogo to nie wychodzi a jest naprawdę wiele wzorów i kolorów, na pewno sobie coś wybierzesz.
Stary 2009-05-12, 18:47   #4184
aante_e
Miss Pudernica

Hej
Cytat:
Tak samo obejrzałam najpierw film, pod którego byłam dużym wrażeniem. Książka niestety baardzo rozczarowała. Prosta, banalna. Teraz będę zaczynać 4 część i Bella bywa już irytująca.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ewo jaki miałaś lakier na paznokciach? Bardzo ładnie wyglądał.
To była czerwień Scarlett Eveline, numer 333. Trzyma się 3 dni bez niczego

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość

A jak się udało spotkanie? Kto najbardziej nagrzeszył kosmetycznie na zakupach?
Było bardzo fajnie, wreszcie mogłam chodzić tylko po sklepach kosmetycznych bez jęczenia nad uchem I kupiłam tylko CK one summer w sp.

Cytat:
Aantee jeszcze raz dzięki za odwiedziny, mam nadzieję, że będziesz wpadać częściej, musimy w końcu zabrać Cię na Pola
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość

Aante, fajnie, że do nas przyjechałaś

A skoro już się spowiadam to kupiłam w maju jak do tej pory
fioletowy lakier Bell Fashion Colour i czerwony Scarlett Eveline
żel pod prysznic Joanna Naturia gruszkowy, pachnie identycznie jak peeling
baze pod cienie Joko
żel do mycia buzi Mydlnica Lekarska
2 błyszczyki Essence pure beuty

Dziewczyny, obejrzałam Wasze zbiory na pielęgnacji i jestem pod wrażeniem. Piękne i mogę zabrać Wam połowę.
Stary 2009-05-12, 19:25   #4185
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:

W filmie nie ma żadnej nocy poślubnej, ani śłubu. Chyba, że sa jakies kolejne części.
Bo film to na razie I część, czyli Zmierzch a noc poślubna jest w IV, czyli Przed Świtem.

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Tak samo obejrzałam najpierw film, pod którego byłam dużym wrażeniem. Książka niestety baardzo rozczarowała. Prosta, banalna. Teraz będę zaczynać 4 część i Bella bywa już irytująca.
Oj nie, u mnie odwrotnie tzn. film był dla mnie właśnie taką bajeczką dla nastolatek, książki za to czytało mi się rewelacyjnie, tylko I część była najmniej interesująca, bo już wiedziałam po filmie czego się spodziewać.
Belek irytował mnie od 2 części a Jacoba znienawidziłam w 3

Kupiłam dziś 2 maseczki Dermiki Ja nie mogę mieć nawet chwili wolnej przed pociągiem, bo to się źle kończy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-12, 20:15   #4186
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Kupiłam dziś 2 maseczki Dermiki Ja nie mogę mieć nawet chwili wolnej przed pociągiem, bo to się źle kończy
Dlatego ja najczęściej z Ochoty jeżdżę bo tam żadnych sklepów nie ma
Ale dziś czekając aż facet dorobi mi fleki do butów przeszłam się do MACa i kupiłam ten róż ale jest śliczny I jeszcze ten mały zestaw nawilżający do twarzy Eris ekologiczny, zobaczę co to za cudo.

Aha, i nie wiem czy dam radę się z wami w czwartek spotkać Mamy długie doświadczenie w tym tygodniu, jutro jestem cały dzień na uczelni i w czwartek chyba też :/ Jak wyjdę stamtąd ok. 18-19 to będę jechała już prosto do domu.

Edytowane przez lizzie
Czas edycji: 2009-05-12 o 21:11
lizzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 20:45   #4187
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hej

ostatnio ciężko mi się dostać do komputera, bo strasznie mało czasu spędzam w domu, ale podczytałam was trochę dziś rano. Nie spałam w domu od piątku. Trzeba będzie trochę się opanować, bo sesja nadciąga, a ja cały semestr sobie bimbałam.

Odkryłam dzisiaj stoisko Vipery w Galerii Kazimierz. I znalazłam sobie lakier prawie idealnie pod kolor mojego obitego paznokcia (swoją drogą, to chyba niedługo odpadnie ). Coś czuję, że niedługo znowu odwiedzę to stoisko, bo tyyyyle tam kolorów do wyboru. TŻ niestety nie dał się naciągnąć na więcej niż 1 kolor, a ja nie miałam przy sobie nic.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:05   #4188
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Hej

ostatnio ciężko mi się dostać do komputera, bo strasznie mało czasu spędzam w domu, ale podczytałam was trochę dziś rano. Nie spałam w domu od piątku. Trzeba będzie trochę się opanować, bo sesja nadciąga, a ja cały semestr sobie bimbałam.

Odkryłam dzisiaj stoisko Vipery w Galerii Kazimierz. I znalazłam sobie lakier prawie idealnie pod kolor mojego obitego paznokcia (swoją drogą, to chyba niedługo odpadnie ). Coś czuję, że niedługo znowu odwiedzę to stoisko, bo tyyyyle tam kolorów do wyboru. TŻ niestety nie dał się naciągnąć na więcej niż 1 kolor, a ja nie miałam przy sobie nic.
Gdzie ono jest?

Kto się wybiera na targi w ten weekend? Ja miałam iść ale jestem kompletnie bez kasy i wycieczka wisi na włosku kupić chciałam krem do stóp Bielendy- wreszcie otworzyłam odlewkę od Mag którą zrobiłam jak Jej kupowałam ten krem na jesieni i podoba mi się i może jakiś lakierek OPI?

W każdym razie Estello jak możesz to podpytaj czy jest jakaś zniżka dla wizażanek
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 06:09   #4189
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
To była czerwień Scarlett Eveline, numer 333. Trzyma się 3 dni bez niczego
Faaajny odcień
Cytat:
Dlatego ja najczęściej z Ochoty jeżdżę bo tam żadnych sklepów nie ma
Ale dziś czekając aż facet dorobi mi fleki do butów przeszłam się do MACa i kupiłam ten róż ale jest śliczny I jeszcze ten mały zestaw nawilżający do twarzy Eris ekologiczny, zobaczę co to za cudo.
No pięknie! a ten mini zestaw też mnie kusi, bo jest w atrakcyjnej cenie. Ale ja mam tyyyle kremów do twarzy, a pod oczy jeszcze więcej chyba coś poodaję :/
Cytat:
W każdym razie Estello jak możesz to podpytaj czy jest jakaś zniżka dla wizażanek
Czy to są targi Spa & Wellness? Jeśli tak to mamy wejściówki i może my Ci wysłać cały plik

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-13, 07:10   #4190
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa, ja ostatnio poszalałam trochę kolczykowo na All, kupiłam kryształki Svarowskiego, do nich odpowiedni bigle i sama sobie zrobię kolczyki A kryształki piękne są, trzeba przyznać. Może popatrz sobie, drogo to nie wychodzi a jest naprawdę wiele wzorów i kolorów, na pewno sobie coś wybierzesz.
Oj tak, kryształki Svarowskiego są cudne Kiedyś myślałam o samodzielnym robieniu biżu, ale jakoś nigdy się za to nie wzięłam. Wolę kupić gotowe

Cytat:
Odkryłam dzisiaj stoisko Vipery w Galerii Kazimierz.
Gdzie to stoisko Vipery? Muszę je zobaczyć
Stary 2009-05-13, 07:53   #4191
Hosenka*
Zakorzenienie

Nie pochwaliłam sie, ze dostałam kupon rabatowy -4% na kolejne zakupy na BU
Wczoraj zamówiłam, od razu zapłaciłam, dziś już w realizacji W watku o BU dziewczyny piszą że błyskawicznie realizują, że mają swoje paczki p 4-5 dniach od zamówienia. Fajnie, ale znając mojego pecha ostatnio to pewnie ja dostane w nastepnym tygodniu

Bylismy wczoraj w kinie na Zapowiedzi - film wciągnał mnie bardzo, ale zakończenie (a wlaściwie pierwsza cześć zakończenia ) wywołało mój niesmak - za bardzo sf

EDYCJA:
znalazłam winnnego wysypu na moje twarzy Od kilku dni nie uzywam podkładu (zamiast niego: puder perłowy lub jedwabny) i od razu jest lepiej - nic nowego nie wyskoczyło, a to co miałam - jest już prawie zagojone.
Dodatkowo na noc nakładam hialuron+ekstrakt przeciwtrądzikowy - lada dzień skóra będzie gładziutka i bez żadnego świństwa

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-05-13 o 09:37
Stary 2009-05-13, 09:59   #4192
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Gdzie ono jest?
Cytat:
Gdzie to stoisko Vipery? Muszę je zobaczyć
Stoisko jest koło C&A.

Cytat:
Kto się wybiera na targi w ten weekend? Ja miałam iść ale jestem kompletnie bez kasy i wycieczka wisi na włosku kupić chciałam krem do stóp Bielendy- wreszcie otworzyłam odlewkę od Mag którą zrobiłam jak Jej kupowałam ten krem na jesieni i podoba mi się i może jakiś lakierek OPI?
A gdzie są targi? Tradycyjnie w NCK? Bo ja bym chciała się wybrać chyba, chociaż średnio mam fundusze. Ale Mag tak pokusiła lakierami OPI, że mnie ciągnie. BTW, ile one kosztują na targach?
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:22   #4193
aante_e
Miss Pudernica

Wysmarowałam się wymieszanym balsamem Eveline z olejkiem Babydream i mam taką mięciutką skórę
W ogóle to coś mi się ostatnio miesza pielęgnacja. Do tej pory na buzię nakładałam lekki krem nawilżający na dzień i na noc. Teraz na dzień muszę mieć nawilżający, ale nie za lekki, bo inaczej mam ściągniętą skórę. A na noc smaruję się mocno nawilżającymi, odżywczymi, inaczej rano mam szczypiącą, mega suchą buzię i podkreślone skórki są gwarantowane.
Na ciało też już mi nie wystarczają lekki balsamy, najlepsze są gęste, zostawiające film albo właśnie oliwka.
Starzeję się i wysycham

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-13, 12:41   #4194
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Starzeję się i wysycham

Mi dziś przyszły kosmetyki z Avonu! Wszystkie mi się podobają.
Hosenko, dziękuję za polecenie błyszczyka Icy Nude jest pięęękny bardzo ładnie wygląda na moich ustach i nie waży się.
Z nowego katalogu wezmę też chyba Natural Peck. A z metalicznych to dobre są? polecasz jakiś kolor? (myślę o mauvelous Metal)

Po obejrzeniu gazetki z natury jednak niewiele mi się podoba (oprócz perfum.)
No chyba że balsamy, ale muszę się jednak powstrzymać, przecież później też będą w promocji (piszę to a sama w to nie wierzę)Proszę mi jakoś przetłumaczyć do tej mózgownicy, że mam wystarczająco balsamów!
ćoś długo mi nie przychodzi pędzel TBS. Wczoraj kliknęłam jeszcze żel Effaclar

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-05-13 o 12:43
Stary 2009-05-13, 13:34   #4195
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Starzeję się i wysycham

To pewnie tylko przejściowe. Smaruj się, smaruj!

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Po obejrzeniu gazetki z natury jednak niewiele mi się podoba (oprócz perfum.)
No chyba że balsamy, ale muszę się jednak powstrzymać, przecież później też będą w promocji (piszę to a sama w to nie wierzę)Proszę mi jakoś przetłumaczyć do tej mózgownicy, że mam wystarczająco balsamów!
ćoś długo mi nie przychodzi pędzel TBS. Wczoraj kliknęłam jeszcze żel Effaclar
MASZ WYSTARCZAJĄCO BALSAMÓW!

Mnie nic z gazetki nie skusiło. Słaba ta gazetka...
Cała nadzieja na jutrzejszą z SP
Stary 2009-05-13, 16:01   #4196
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Stoisko jest koło C&A.
O, to na pewno tam zajrzę Chcę w piątek po pracy wpaść do Kazia i do C&A na pewno pójdę(poszukać nowych kolczyków ), więc przy okazji zahaczę o Viperę

Cytat:
Nie pochwaliłam sie, ze dostałam kupon rabatowy -4% na kolejne zakupy na BU

Zauważyli chyba w BU, że mają nałogową klientkę

Cytat:
Gazetka SP już jest na stronie!
Stary 2009-05-13, 16:12   #4197
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:

MASZ WYSTARCZAJĄCO BALSAMÓW!

jeszcze jestem średnio co do tego przekonana
Dobrze, że ja nie mam w pobliżu Supher Pharm (chociaż chciałabym, bo z aptecznych kosmetyków to zostaje mi allegro, apteki internetowe albo słabo zaopatrzone, ale liczne w mieście) Mam wielką ochotę na coś z Avene. Jeszcze nic nigdy nie miałam.
W sumie z tej gazetki to podoba mi się Lolita Lempicka i CK One(ale nie wiem jak pachnie) no i Echo edp. no i balsamy Dove ujędrniające i Lirene i żel Water Lily
Stary 2009-05-13, 17:06   #4198
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Zauważyli chyba w BU, że mają nałogową klientkę

Oj poszalałam dziś kosmetycznie
Kupiłam:
- 2 cienie sypkie Ingrid (a dokładniej 2 poczwórne cienie sypkie na zbiorach ktoś wklejał, pieknie połyskują )
- balsam Eveline truskawkowy 500ml
- mleczko do demakijażu Rival de Loop (seria w białych opakowaniach) - mleczko było konieczne, bo nie mam zadnego, więc od razu będzie w użyciu

W Avonie zamówiłam:
- maseczkę z drzewem herbacianym
- 3 błyszczyki UCR, ale przy Icy Nude mam czerwoną kropę, więc pewnie nie przyjdzie (choć różnie z tym bywa )
- peeling do stóp z zieloną herbatą
- kulkę

W Marionaud mieli wyprzedaż Chanela i Diora Już miałam w koszyku pojedynczy cień Chanel "Berry" za 77 zł, ale odłozyłam :-D

Edycja:
błyszczyk mimo czerwonej kropy przyjdzie

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-05-13 o 17:29
Stary 2009-05-13, 17:07   #4199
zizou
Zakorzenienie

zrobilam zamowienie w Eskulapie. moj micel tam najtanszy, zrobilam male zapasy bo micel u mnie jak woda idzie za 500ml zaplacilam 49 zlotych, w SP ta sama pojemnosc prawie 20 zlotych drozej

w SP zalapalam sie na koncowke promocji meskiej Euphorii, zrobilam chlopu zapas
nigdzie nie mgoe znalezc tego nowego Maybelline w SP brak, w Rossmannie brak Smoky Lash nie nadaje sie juz do uzytku

poza tym mialam ciezka noc, chyba strulam sie wczoraj czyms. od 3:00 siedzialam w lazience z glowa nad kiblem

a dzisiaj byla u mnie fryzjerka pieknie mnie uczesala generalnie to mam juz wszystko, tylko na buty czekam. ale i te na dniach beda u mnie nie pozostaje mi nic innego, jak skreslac dni w kalendarzu
Stary 2009-05-13, 17:25   #4200
isa666
Zakorzenienie

Hosenko dobrze, że mi przypomniałaś o Avonie, bo ja napisałam konsultantce, że coś bedę na pewno chciała a nadal jej nie odpisałam co zamawiam Chyba muszę przysiąść zaraz nad katalogiem.

zizku zazdroszczę, takie oczekiwanie na pewno jest fajne bardzo

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości