|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
luskap zbiory imponujące
ale naprawdę bardzo bardzo piękne.Wpadłam dzisiaj na chwilę do Carrefoura i kupiłam żel pod prysznic Dove nektarynkowy w końcu mam tylko jeden i w dodatku już zostało mniej niż pół ![]() Poza tym widziałam też duże półlitrowe balsamy Eveline czerwony i niebieski, smakowych chyba jeszcze nie było od piątku w promocji za 15zł.Kusiły mnie strasznie, tak jak cała reszta maseł ostatni raz kupiłam balsam w grudniu
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Coś czuję, że maj jednak nie będzie miesiącem zdrowego rozsądku ![]() Kupiłam dziś odżywkę Herbal E. Luskap witaj i tu ![]() Co do Zmierzchu to ja najpierw oglądałam film i żałuję bardzo, bo potem średnio mi się czytało pierwszą część. I wrażenie miałam dokładnie takie jak Sleepy tzn. głupiutka opowieść dla nastolatek ![]() Ale dałam się namówić na przeczytanie książek i chyba nigdy tak szybko nie pochłonęłam 4 tomów po kilkaset stron Ostatnią część dosłownie połknęłam w 1 dzień Ta saga to faktycznie taki trochę fenomen, na 5 osób w metrze czy tramwaju z książką w ręku 3 na 100% czyta Zmierzch
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-05-11 o 21:55 |
|
|
|
#4173 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mimo, że uwielbiam książki i szybko je pochłaniam to ostatnio mi niestety na to kompletnie czasu brakuje. Miała/ma może któraś z was to nowe serum antycellulitowe Lirene? Warte toto coś?
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda bylo mi tak szybko skonczyc... potem przeczytalam 12 pierwszych rozdzialow Midnight Sun, niby akcja taka sama jak w Zmierzchu ale od strony Edwarda wygladalo to zupelnie inaczej... uch, czekam na wiecej
|
|
#4175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie jej użyłam, zobaczymy co to warte Od kiedy na wyjeździe skusiłam się na zapach i użyłam od koleżanki szamponu Herbal stałam się ich zagorzałą przeciwniczką, nic mi tak włosów nie splątało ![]() Ja czytam głównie w drodze do pracy i z pracy, wieczorami nie mam siły ani czasu, ale Zmierzch polecam, myślę, że Cię wciągnie i znajdziesz czas ![]() Cytat:
![]() Te 12 rozdziałów też już pochłonęłam, mogliby całą sagę zrobić oczami Edwarda ![]() Ale i tak uważam, że najciekawsza była 3 część, oczywiście już po depresji Belka No i jak można było tak po macoszemu opisać noc poślubną? Mam nadzieję, że w filmie to nadrobią![]()
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadnego uczucia w tym nie bylo, ani nic, phi ![]() Bella bywa irytujaca momentami, tak samo jak jake - ale tego polubilam bardzo w 4. czesci chociaz wpojemnie mnie rozwalilo, turlalam sie po podlodze ze smiechu ![]() a saga oczami Edwarda... ach
|
|
#4177 | ||
|
Zakorzenienie
|
A w Tesco na Kapelance??
Był Gler na 308649% Chyba, ze własnie "był" Cytat:
![]() Cytat:
Kusicie tymi ksiązkami U mnie w bibliotece napewno nie będzie ![]() EDYCJA: powspominałam sobie Sage o Ludziach Lodu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Saga_o_Ludziach_Lodu i mam ochote zamówić wszystkie 47-części i przeczytac trzeci raz całośc ![]() EDYCJA 2: Chyba dzis złoze zamówienie na BU (jak to powiedziałam Samcowi: jako pocieszynkę, a on zmartwony: a ja nie jestem Twoja pocieszynką? Odp. że on jest pocieszynkiem, a jeszcze chce pocieszynke
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-12 o 10:08 |
||
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam w planach zakupy kosmetykowe, ale dziś dorwałam śliczne sandałki firmy Bravo ze skóry za 50 zł!i w moim ulubionym kolorze lila! kupiłam też spodnie jasne rurki no i kasa się rozeszła. Moze to i lepiej dla mnie. (Buty to mój następny nałóg, w dodatku nie uznaję butów nie-ze-skóry więc też mnie trochę kosztuje, a w tym roku to już 3 para) Ale mam jeszcze mamy koleżance zamówić na All Etiaxil i chcę sobie dobrać u tego samego sprzedawcy żel Effaclar + 12 ml próbek, będzie jak znalazł do mojego zestawu...tym bardziej że za wysylkę powiedział tylko 4 zł. tylko nie wiem czy dobry ten żel? miał ktoś jakieś doświadczenia? Nie słyszałam nawet o tych książkach o których piszecie ![]() A ja mam tyle czytania na sobotę i do egzaminu już się powinnam uuczyć i czytać (mam 31 maja) a tak mi się nie chce i robię sto innych rzeczy. Oczywiście się nie wyrobię. Chłopów czytam teraz...
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne butki
Raz napisałam o nim Samiec (zanim jeszcze zostalismy parą) i tak jakoś zostało :-o Napisał mi własnie na pocieszenie zaprasza mnie dzis do kina
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wpadam dosłownie na sekundkę, bo bierze mnie jakaś choroba, więc zażyłam Tabcin i już mnie zaczyna rozkładać. Zaraz się walnę do wyrka i będę się kurować.Cytat:
Co do szczotki to może się skuszę na nią, choć nie wiem czy akurat jest mi tak koniecznie potrzebna ![]() EDIT: Obejrzałam na szybko Twój zbiór Lucynko i powiem tylko tyle: szacun! Powaliła mnie ilość pielęgnacji
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-05-12 o 17:30 |
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Złożyłam dziś do południa zamówienie na BU
![]() 1 x Butelka 150 ml z nakrętką (1.00 zł) = 1.00 zł 1 x Hydrolat migdałowy - 100 ml (6.50 zł) = 6.50 zł 1 x Kwas hialuronowy HMW - proszek - 1g (+ konserwant) (13.90 zł) = 13.90 zł 1 x Puder bambusowy z jedwabiem - 55 ml (12.90 zł) = 12.90 zł 2 x Puder perłowy - 12 ml (12.80 zł) = 25.60 zł 1 x Słoik kosmetyczny mały 20 ml (1.95 zł) = 1.95 zł 1 x Tonik różano-mleczny AHA 8% - 105 g (16.50 zł) = 16.50 zł Od razu wpłaciłam i teraz czekam na paczuche ![]() W drodze dod omu wstąpiłam do sklepiku z prod. pszczelarskimi - chciałam kupić mleczko do demakijażu Korana, ale nie było Kupiłam więc krem do rak z propolisem i krem do stóp z propolisem z tejże firmy, a po mleczko mam przyjść za ok 3 tygodnie.Na stopisku z biżerią kupiłam kolczyki z połyskującymi kamyczkami i w sumie nie wiem czy one sa granatowe czy czarne bo kolor zalezy od konta padania światła, tak samo jak i to czy sa matowe czy błyszczące. Takie małe cudeńko za 8 zł
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko szalona jesteś z tym kupowaniem na BU
![]() Co do kolczyków to ja też chciałabym jakieś nowe, ale nic mi jakoś ostatnio w oko nie wpadło a byłam w Orsayu, Camaieu i nawet w Bijou Brigitte i kicha Nie wybrałam nic.
|
#4183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kryształki piękne są, trzeba przyznać. Może popatrz sobie, drogo to nie wychodzi a jest naprawdę wiele wzorów i kolorów, na pewno sobie coś wybierzesz.
|
|
#4184 | |||
|
Miss Pudernica
|
Hej
Cytat:
To była czerwień Scarlett Eveline, numer 333. Trzyma się 3 dni bez niczego ![]() Cytat:
I kupiłam tylko CK one summer w sp.Cytat:
A skoro już się spowiadam to kupiłam w maju jak do tej pory ![]() fioletowy lakier Bell Fashion Colour i czerwony Scarlett Eveline żel pod prysznic Joanna Naturia gruszkowy, pachnie identycznie jak peeling ![]() baze pod cienie Joko żel do mycia buzi Mydlnica Lekarska 2 błyszczyki Essence pure beuty Dziewczyny, obejrzałam Wasze zbiory na pielęgnacji i jestem pod wrażeniem. Piękne i mogę zabrać Wam połowę.
|
|
#4185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Belek irytował mnie od 2 części a Jacoba znienawidziłam w 3 ![]() Kupiłam dziś 2 maseczki Dermiki
|
|
#4186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego ja najczęściej z Ochoty jeżdżę bo tam żadnych sklepów nie maAle dziś czekając aż facet dorobi mi fleki do butów przeszłam się do MACa i kupiłam ten róż ale jest ślicznyAha, i nie wiem czy dam radę się z wami w czwartek spotkać Mamy długie doświadczenie w tym tygodniu, jutro jestem cały dzień na uczelni i w czwartek chyba też :/ Jak wyjdę stamtąd ok. 18-19 to będę jechała już prosto do domu.
Trust the lust. Go deeper. Edytowane przez lizzie Czas edycji: 2009-05-12 o 22:11 |
|
|
|
|
#4187 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Hej
![]() ostatnio ciężko mi się dostać do komputera, bo strasznie mało czasu spędzam w domu, ale podczytałam was trochę dziś rano. Nie spałam w domu od piątku. Trzeba będzie trochę się opanować, bo sesja nadciąga, a ja cały semestr sobie bimbałam.Odkryłam dzisiaj stoisko Vipery w Galerii Kazimierz. I znalazłam sobie lakier prawie idealnie pod kolor mojego obitego paznokcia (swoją drogą, to chyba niedługo odpadnie ). Coś czuję, że niedługo znowu odwiedzę to stoisko, bo tyyyyle tam kolorów do wyboru.
|
|
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kto się wybiera na targi w ten weekend? Ja miałam iść ale jestem kompletnie bez kasy i wycieczka wisi na włosku kupić chciałam krem do stóp Bielendy- wreszcie otworzyłam odlewkę od Mag którą zrobiłam jak Jej kupowałam ten krem na jesieni i podoba mi się W każdym razie Estello jak możesz to podpytaj czy jest jakaś zniżka dla wizażanek
|
|
#4189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ten mini zestaw też mnie kusi, bo jest w atrakcyjnej cenie. Ale ja mam tyyyle kremów do twarzy, a pod oczy jeszcze więcej chyba coś poodaję :/Cytat:
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie to stoisko Vipery? Muszę je zobaczyć
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pochwaliłam sie, ze dostałam kupon rabatowy -4% na kolejne zakupy na BU
![]() Wczoraj zamówiłam, od razu zapłaciłam, dziś już w realizacji W watku o BU dziewczyny piszą że błyskawicznie realizują, że mają swoje paczki p 4-5 dniach od zamówienia. Fajnie, ale znając mojego pecha ostatnio to pewnie ja dostane w nastepnym tygodniu ![]() Bylismy wczoraj w kinie na Zapowiedzi - film wciągnał mnie bardzo, ale zakończenie (a wlaściwie pierwsza cześć zakończenia ) wywołało mój niesmak - za bardzo sf ![]() EDYCJA: znalazłam winnnego wysypu na moje twarzy Dodatkowo na noc nakładam hialuron+ekstrakt przeciwtrądzikowy - lada dzień skóra będzie gładziutka i bez żadnego świństwa
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-13 o 10:37 |
|
|
|
#4192 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Stoisko jest koło C&A.
![]() Cytat:
Ale Mag tak pokusiła lakierami OPI, że mnie ciągnie. BTW, ile one kosztują na targach?
|
|
|
|
|
#4193 |
|
Miss Pudernica
|
Wysmarowałam się wymieszanym balsamem Eveline z olejkiem Babydream i mam taką mięciutką skórę
![]() W ogóle to coś mi się ostatnio miesza pielęgnacja. Do tej pory na buzię nakładałam lekki krem nawilżający na dzień i na noc. Teraz na dzień muszę mieć nawilżający, ale nie za lekki, bo inaczej mam ściągniętą skórę. A na noc smaruję się mocno nawilżającymi, odżywczymi, inaczej rano mam szczypiącą, mega suchą buzię i podkreślone skórki są gwarantowane. Na ciało też już mi nie wystarczają lekki balsamy, najlepsze są gęste, zostawiające film albo właśnie oliwka. Starzeję się i wysycham
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dziś przyszły kosmetyki z Avonu! Wszystkie mi się podobają. Hosenko, dziękuję za polecenie błyszczyka Icy Nude jest pięęękny bardzo ładnie wygląda na moich ustach i nie waży się.Z nowego katalogu wezmę też chyba Natural Peck. A z metalicznych to dobre są? polecasz jakiś kolor? (myślę o mauvelous Metal) Po obejrzeniu gazetki z natury jednak niewiele mi się podoba (oprócz perfum. )No chyba że balsamy, ale muszę się jednak powstrzymać, przecież później też będą w promocji (piszę to a sama w to nie wierzę)Proszę mi jakoś przetłumaczyć do tej mózgownicy, że mam wystarczająco balsamów! ćoś długo mi nie przychodzi pędzel TBS. Wczoraj kliknęłam jeszcze żel Effaclar
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-05-13 o 13:43 |
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() To pewnie tylko przejściowe. Smaruj się, smaruj! Cytat:
![]() ![]() Mnie nic z gazetki nie skusiło. Słaba ta gazetka... Cała nadzieja na jutrzejszą z SP
|
|
#4196 | ||
|
Zakorzenienie
|
O, to na pewno tam zajrzę
Chcę w piątek po pracy wpaść do Kazia i do C&A na pewno pójdę(poszukać nowych kolczyków ), więc przy okazji zahaczę o Viperę ![]() Cytat:
Zauważyli chyba w BU, że mają nałogową klientkę ![]() Cytat:
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że ja nie mam w pobliżu Supher Pharm (chociaż chciałabym, bo z aptecznych kosmetyków to zostaje mi allegro, apteki internetowe albo słabo zaopatrzone, ale liczne w mieście) Mam wielką ochotę na coś z Avene. Jeszcze nic nigdy nie miałam. W sumie z tej gazetki to podoba mi się Lolita Lempicka i CK One(ale nie wiem jak pachnie) no i Echo edp. no i balsamy Dove ujędrniające i Lirene i żel Water Lily
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Oj poszalałam dziś kosmetycznie ![]() Kupiłam: - 2 cienie sypkie Ingrid (a dokładniej 2 poczwórne cienie sypkie na zbiorach ktoś wklejał, pieknie połyskują - balsam Eveline truskawkowy 500ml - mleczko do demakijażu Rival de Loop (seria w białych opakowaniach) - mleczko było konieczne, bo nie mam zadnego, więc od razu będzie w użyciu W Avonie zamówiłam: - maseczkę z drzewem herbacianym - 3 błyszczyki UCR, ale przy Icy Nude mam czerwoną kropę, więc pewnie nie przyjdzie (choć różnie z tym bywa )- peeling do stóp z zieloną herbatą - kulkę W Marionaud mieli wyprzedaż Chanela i Diora Edycja: błyszczyk mimo czerwonej kropy przyjdzie
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-13 o 18:29 |
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
zrobilam zamowienie w Eskulapie. moj micel tam najtanszy, zrobilam male zapasy bo micel u mnie jak woda idzie
za 500ml zaplacilam 49 zlotych, w SP ta sama pojemnosc prawie 20 zlotych drozej ![]() w SP zalapalam sie na koncowke promocji meskiej Euphorii, zrobilam chlopu zapas nigdzie nie mgoe znalezc tego nowego Maybelline Smoky Lash nie nadaje sie juz do uzytku ![]() poza tym mialam ciezka noc, chyba strulam sie wczoraj czyms. od 3:00 siedzialam w lazience z glowa nad kiblem ![]() a dzisiaj byla u mnie fryzjerka pieknie mnie uczesala nie pozostaje mi nic innego, jak skreslac dni w kalendarzu
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko dobrze, że mi przypomniałaś o Avonie, bo ja napisałam konsultantce, że coś bedę na pewno chciała a nadal jej nie odpisałam co zamawiam
zizku zazdroszczę, takie oczekiwanie na pewno jest fajne bardzo
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

ale naprawdę bardzo bardzo piękne.
w końcu mam tylko jeden i w dodatku już zostało mniej niż pół 
ostatni raz kupiłam balsam w grudniu 

U mnie w bibliotece napewno nie będzie 

Kupiłam więc krem do rak z propolisem i krem do stóp z propolisem z tejże firmy, a po mleczko mam przyjść za ok 3 tygodnie.

). Coś czuję, że niedługo znowu odwiedzę to stoisko, bo tyyyyle tam kolorów do wyboru.