|
|
#2911 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż mnie i tak pewnie tu nie będzie bo robię z dziewczynami imprezę urodzinową na stancji Trzymajcie się Miłego dnia
|
||
|
|
|
#2912 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć lasesitki
![]() Tak mi głupio bo miałam wgrać zdjęcia na gmaila Miałam komputer u naprawy a na nim były fotki. W domku tylko z lapka brata korzystałam z doskoku. Obiecuję Wam, że dzisiaj wstawię I może jeszcze fotki z siostry wesela jakiego bezika miała będąc w 6 miesiącu ciąży Chyba, że nie chcecie oglądac to nie wstawię.;PA wczoraj do Tżta przywieźli zaproszenie na wesele kuzyna na 20 czerwca. A tak mi sie nie chce iść na to wesele, że szok. Szkoda, ze w ten dzień nie mam szkoły prztynajmniej miałabym pretekst. Ehh wredna jestem ale naprawdę nie mam ochoty iść. Jeszcze nie mam się w co ubrać. A kupić nie kupię bo w moiim rozmarze to ciężko, żeby nei wyglądać jak babcia. A szycie to krawcowa już mi 2 miesiące temu odmówiła, bo tyle ma szycia. ehhh Trzeba przejrzeć szafę i może coś znajdę
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-05-13 o 07:33 |
|
|
|
#2913 |
|
Wtajemniczenie
|
cześc dziewczynki
ehhh nie mogę się doczekać wieczora bo ......... Lain wstawi fotki Obca Ty się tutaj nie wykręcaj nam i obowiązkowo wstawiaj fotki, ze ślubu też ![]() miłego dnia
|
#2914 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak wrócę z pracy to wstawię ![]() Miłego dnia
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(oby nie oczywiście )A zdjęcia wstaw jak najbardziej ![]() lain witamy i czekamy na fotki ![]() I tak wogóle to Dzień Dobry
|
|
#2916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. A druga sprawa to sesja w mniędzyczasie.Chociaż to może być miła przerwa od nauki Ale znając życie ponarzekam trochę i tak będę się super bawić![]() A co do moich gości niech se myślą co chcą Wszystkich i tak nie zadowolisz.A tak w ogóle to młodzi mieli już ślub cywilny. Później mieli przyjęcie dla najbliższej rodziny. Teraz biorą ślub koscielny i zapraszają resztę rodzinki
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-05-13 o 08:55 |
|
|
|
|
#2917 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, skoro Norwegia ma wypalić to brzmi to rozsądnie ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko ja jestem strasznie młoda na żonę, tż będzie miał 27 lat ja 23, jemu już nawet pasuje mieć żonę Fajnie mieć młodą żonę![]() Cytat:
Kurcze ja dziś idę na dziewczyńską imprezkę, ale najwyżej pójdę na krótko![]() Cytat:
a jaki masz rozmiar?Nie wiedziałam sie, że tez należysz do odchudzających się panien młodych Chyba, że się nie odchudzasz nie wiem![]() Ja dziś znów idę na aqua. Jutro na rowerek z bratem, bo mi obiecał a w weekend może wyciągnę tżcika na basen przed kinem A wczoraj kupiłam sobie nowy czepek niby specjalny do długich włosów, zobaczymy jak zadziała. A w Rossmanie kupiłam szampon Biosilk taki malutki i zamiast odżywki jedwab do włosów ten malusi, żeby torba nie była ciężka, bo wczoraj jak szłam z nią to szampon, odżywka i żel pod prysznic mi strasznie ciążyły. Jeszcze jak znajdę jakiś mikro żel pod prysznic to też kupię - znacie jakis w małym opakowaniu? Zastnawiałam sie nad takimi pojemniczkami z plastku co są w Sephorze i można tam przelewać kosmetyki.Spałam 13 godzin i nareszcie czuję się wyspana
|
|||||
|
|
|
#2918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zależy od ubrania A co do odchudzania to różnie z tym bywa:P Teraz mam motywację i działam.Dieta 1200 kalorii. Myśle, ze poskutkuje. Tylko leniuch jestem i ćwiczyć mi się nie chce.
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz kiedyś pisałam, ale im ma się większą nadwagę tym łatwiej ją zrzucić Zapisz sie na fitness, bo samodzielnie w domu, żeby sie zabrać to potrzeba na prawdę silnej motywacji.A co jesz, żeby było 1200 kalorii?JA tez bym chciała taka dietę. Nie ma co jeść, żeby było dietetycznie poza twarożkiem, warzywami i owocami. Teraz jem sałatkę owocową i do tego zjadłam plasterek serka białego. To już pewnie z 400 kalorii ma. Później nie wiem co zjem, bo wracam do domu późnym wieczorem to albo zjem cos na mieście albo u tz coś sobie zrobię, ale nie wiem co. |
|
|
|
|
#2920 |
|
Wtajemniczenie
|
Bluzki i spódnice to nie jest kłopot, gorzej właśnie z sukienkami i spodniami. Ale jakoś daję radę
A co do diety to jem ciemne pieczywo(jakieś 2 kromki na dzień),owoce, warzywa, jogurty, zupy bez makaronu i niezabielane, mięsko z kurczaka tylko-smażone na oliwie z oliwek(ale ja uwielbiam i mogłabym jeść coodziennie), , serki topione(zamiast masła smaruje tym chleb), surówki bez majonezu, szynke z indyka, serki wiejskie, do potraw dodaje dużo ziół, sałatkę z pomidora(jem codzieniie na kolacje bo ja kocham pomidorki 0 itp.PAtrze na tabele kalorii i mniej więcej wiem, co mogę zjeść a co nie. Na razie efektów nie ma, bo zaczęłam od poniedziałku, ale kiedyś już stosowałam tą dietę. I chudłam wtedy 1 kg na tydzień. Ale to było przed siostry weselem i jakoś ta dieta długo sie nie utrzymała. Bo później juz nie było motywacji![]() Zawsze takiego rozmiaru nie miałam, ale zapuściłam się gdy siedziałam w domu i jeszcze nei pracowałam. Choć teraz tez lepiej nie jest bop siedze przy biurku. Ale za to nie jem
|
#2921 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak przyłożyłam prześcieradło to było ładnie podoba mi się tylko kremowej bluzki nie mam,muszę potem od mamy albo siostry przyłożyć cosik żeby wiedzieć dzięki za radę![]() Cytat:
![]() Cytat:
oczywiście,że wstawiaj,nawet nie pytaj wstawiaj co masz![]() Lain witaj ale super,że Wam się podobało i macie nowe hobby hehe może odkryjecie jakieś nowe rafy koralowe kiedyś czekamy na fotencje i oczywiście dogłębszy opis zdarzeń
|
|||
|
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też teraz przytyłam, bo nie ćwiczyłam, mało co sie ruszałam, nawet nie chodziłam za dużo tylko wszędzie autem. A dziś to może nawet pójdę na aqua na nogach. Chociaż nie, bo założę balerinki a długie wyprawy wolę w adidaskach Juz wiem co zrobię - wysiądę z tramwaju tak, żeby sie przejść taką ulicą gdzie są salony sukien ślubnych
|
|
|
|
|
#2923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może dlatego, że ja duzo ważę to dlatego te efekty widać Truskawki też bym sobie zjadła mniam mniam I agrest taki zielony, kwaśny. Pycha I zeby pomidorki smakowały jak te pomidorki latem. Bo teraz jeszcze nie mają takiego smaku. Co nie zmienia faktu że i tak je kocham
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez uwielbiam kwaśny agrest A co do letnich pomidorków - mama kupiła ostatnio właśnie takie pachnące jak w lecie W ogóle pomidorki malinówki są pyszne Zastanawiam się co mogę zjeść dietetycznego na obiadek. Chyba zjem rzodkiewkę Tylko muszę mieć gotówkę w portfelu, bo kartą na placu nie zapłacę![]() Rozmawiałam z tż i ponoć w tej jego nowej firmie są problemy z urlopami Oby to były ploty, bo chcemy się wyrwać na jakąś plażę w okolicach października. Tż juz nawet wczoraj patrzył na oferty.
|
|
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Lain wróciła!!!! na pewno będę wieczorem
![]() no jak mogłaś tak pomyśleć że MY nie chcemy oglądać fotek my jesteśmy napalone na zdjęcia wszelkiego rodzaju![]() Cytat:
zburzyłyście wczoraj mój cały światopogląd na temat sukni ślubnej!!! ale i tak uważam że wy macie cenne rady więc nie będę uparta i pomierzę wszystkie fasony jakie tylko zdołam wypatrzec myślę że jak będą zdjęcia jakieś to łatwiej będzie nam oceniać coś bo tak "na sucho" to sobie można... wywaliłam sobie pościel za okno żeby była świeżutka i odkurzyłam a teraz mam 50 minut dla siebie a potem na uczelnię a potem będę wyczekiwać na fotki na gmailu
|
|
#2926 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Chciałam się przyłączyć do Waszego grona. Mój wielki dzień przypada 28. 08. 2010
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejna sierpnióweczka- super!!!dziewczyny mi ostatnio się jakaś taka miłość do tżta włączyła że normalnie rozpływam się jak o nim myślę
|
|
#2928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już w sobotę 3 z przodu Do momentu, żeby został mi tylko rok czas szybko zleci, bo za dwa tygodnie zaczynają mi się zaliczenia i egzaminy, w sesji chyba tylko jeden będzie i do połowy czerwca będe juz po sesji![]() Cytat:
![]() nie będzie euro w Krk. Dziwne, że we Wrocku będzie skoro ani hoteli nie ma ani stadionu, jeszcze z budową ziemii nie wyszli. Ale nic, korków nie będzie. A jeszcze się może okazać, że się nie wyrobią i przyjdą na kolanach do Krk
|
||
|
|
|
#2929 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym Cie widziała w takiej rybce albo A ,bez ramiączek tylko z jednym w koło szyji(jak to się tam nazywa:P ale może się okazać,że właśnie w Twojej bezie będzie Ci najlepiej![]() ja jestem ciekawa w czym mi będzie ładnie ![]() Cytat:
![]() napisz coś więcej o sobie i Twoim TŻ ![]() Samciu a Chorzów też odpadł??? nie słuchałam bo byłam na zakupach Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-05-13 o 12:07 |
||
|
|
|
#2930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajny avatarek masz taki wiosenny, optymistyczny
|
|
#2931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() a ja dziś jade po brata i bratową na lotnisko i w przyszłym tygodniu wyruszam po salonach w poszukiwaniu sukni ślubnej, no tyle,że nie dla mnie póki co
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy nową PM
![]() Ciekawe ile nas jeszcze będzie ![]() Kasia powiedz no mi ile nas już jest oczywiście odliczając te które albo zrezygnały, albo zmieniły termin ?? |
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
któraś pytała czy Chorzów też odpadł- otóż odpadł. a na mojej wsi lubelskiej nic nie będzie hihihihihi chociaż podobno Puławy-Nałęczów-Kazimierz mają gościć jakąś reprezentację- bo w Kazimierzu jest wypasiony hotel-SPA, w Nałęczowie odnowa biologiczna a puławy coś tam też.. ale czy to tylko plotka to nie wiem.. i nie obchodzi mnie to bo nie interesuje mnie piłka nic a nic.
ja się martwię bo będę mieć sesję cały czerwiec- chyba aż do 26 czerwca egzaminy lipa jak nie wiem...właśnie poczułam potrzebę zakupienia małego czarnego sweterka... muszę coś z tym zrobić... ale dziś chyba mi się nie chce...
|
#2935 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=chilanes;12281562
Hmm nie przesadzaj, w Twoim rozmiarze i tak jest wiele ciuchów, za to w moim.... worek jutowy i tyle... [/quote] Masz rację ostatnio coraz więcej si ę takich ciuchów pojawiło, ale i tak większość na mój wielki tyłek nie wejdzie A zreszta czy to ważne jaki mamy rozmiar i tak jesteśmy najpiekniejsze. Ja nigdy żadnych kompleksów z powodu mojej wagi nei maiałam. Teraz odchudzam się wyłącznie dla zdrowia. Widzę bowiem jak mi już ciężko po schodach się wchodzi. I w ciągu kilku lat najbliższych chcę mieć dziecko i chcę się do tego przygotować. Moja waga może by i uszła w tłumie bo jestem wysoka(176) Tylko te moje biodra i tyłek.Ale nie płaczę po nocach z tego powodu. Mam przyjaciół, ukochanego tżta i im moja nadwaga nie przeszkadza![]() Trzeba akceptować siebie takim jakim się jest.
|
#2936 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Kaśka87 potknęłabyś się o mnie na mieście;p, a udajesz że nie widzisz i nie znasz nie gryzę![]() Dziewczyny udanych przygotowań i rozmów przedślubnych. zazdroszczę że macie to wszystko przed sobą ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#2937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki za info szkoda,tam jest park rozrywki i zoo i fajnie no ale trudno . Mnie interesuje piłka od kiedy jestem z TŻ hehe nie tak bardzo znowu ale bardziej niż kiedyś i fajnie oglądać mecze z TŻ-on ogląda a ja leżę mu na kolankach i mnie głaszcze po główce a potem zasypiam tak ![]() co do odmawiania sobie smacznych ale tuczących rzeczy-zawsze jak se czegoś odmówie albo postanowię nie jeść to mam potworną ochotę na to macie też tak?
|
|
|
|
|
#2938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I ciągle o tym myślę
|
|
#2939 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tancerka mi tego kitu nie wciśniesz Jakieś pół roku Cię znam i To od tego czasu ciągle powtarzasz od tej miłości do TZta ![]() Więc gdzie tam ostatnio ![]() Cytat:
Poza tym jak sie TZtowi podoba to tylko i wyłącznie dla zdowia można parę kilo zrzucic
|
|||||
|
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.

ale najpierw od samego rana do 16 uczelnia 

Miłego dnia 
Miałam komputer u naprawy
a na nim były fotki. W domku tylko z lapka brata korzystałam z doskoku. Obiecuję Wam, że dzisiaj wstawię

dlatego napalona jestem na mierzenie kiecek i zweryfikowanie moich oczekiwań z rzeczywistością... ale ja tak marzę o bezie... te małe suknie jakies takie mało ślubne mi się wydają... no ale czuję że już niedługo czegoś się dowiem
podoba mi się 

Oby to były ploty, bo chcemy się wyrwać na jakąś plażę w okolicach października. Tż juz nawet wczoraj patrzył na oferty.

lipa jak nie wiem...
macie też tak?