|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
no wlasnie w tym jest problem ze on sie odzywa caly czas! Ja chce chwili spokoju kilka dni zeby mi przeszla zlosc a on pisze do mnie ciagle i przeprasza i jeszcze bardziej sie przez to denerwuje
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
hah, wstałam przed 12 xD odsypiałam matury i mój sen chyba mówi wszystko na ten temat - śniło mi się, że sprzedali mnie i moja kumpelkę z klasy jacys handlarze żywym towarem xDDD i zamiast kelnerką iałam być dziewczyną do towarzystwa xDD anlejka gratulacje tż mi właśnie napisał, że matma R tragiczna.. kurcze, szkoda mi go, bo naprawdę dużo robił pod tę maturę.. eh, no zobaczymy.
|
|
#3573 |
|
Wtajemniczenie
|
melduje sie po matmie R :d
jestem zenujaca
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Bo przyszłam i powiedziałam, że mi nie poszło. Oni święcie przekonani, że jak się siedzi nad biologią od września to się jej można nauczyć na 100%. Tylko nie wzięli pod uwagę tego, że od września to ja się musiałam na bieżąco do szkoły uczyc coby do matury byc w ogóle dopuszczoną, bo moja szkoła jest tak fajna, że pierwsze dwa lata nam odpuszczają, za to w trzeciej klasie na głowę można dostać.
Ja Cię chyba sobie wezmę jako osobistego psychologa xD Przez Cię zawsze mam głupawkę albo cos w tym rodzaju. |
|
|
|
#3575 |
|
Rozeznanie
|
Matma R, co oni ku*** dali??
dla mnie beznadziejne..... dwóch zad wogóle nie ruszyłam...próbna z CKE o wiele łatwiejsza... |
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
oj tam oj tam
![]() Cytat:
cuekawe jak oni by sobie poradzili
|
|
|
#3577 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
z monetami to prawdopodobieństwo było?
jaa matma rozszerzenie, w ogóle was podziwiam
|
|
#3579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Zdaje relacje z matmy. Tez zadanie z monetami porazka. Od kiedy na rozszerzeniu daje sie zadania takie tekstowe? Ech. Ale ogolnie calkiem dobrze mi poszlo. Bylo co liczyc i ledwo mi czasu starczylo, zeby wszsytko dokladnie sprawdzic. Boje sie patrzec na odpowiedzi.
|
|
|
|
#3581 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prawdopodbienstwa z***ał**, bo uzylam permutacji <debil>, ale mojemu tztowi wyszlo chyba 4. liczylam na 90, teraz modle sie zeby uskubac ok 75 ![]()
|
|
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle dowiedziałam się dziś, że koleżanka, która co roku miała poprawki z angielskiego- raz komisyjny, a tak to ciagle pani ją ciągła za uszy żeby tylko to dwa miała- dostała 12 pkt z ustnego angielskiego o.O Stwierdziłam, że w takim razie ja chcę te 20. W ogóle, paula, to jest ta co o tej subkulturze pisała i z tą stolicą Słowacji- Bośnia i Hercegowina - maturę pisemną z angielskiego napisała ołówkiem. Na WOS poszła bez żadnego przygotowania. Ot, już widzę jak zdała A druga koleżanka co się w poniedziałek nie stawiła, okazało się, że miała wypadek w drodze do szkoły. Jechała sama samochodem i nie wiem czy ktoś jej wjechał czy ona gdzieś wjechała. Wiem tyle, że leży w szpitalu i toczyła wojnę o to żeby móc jutro przyjść na ustny polski.
|
|
|
|
|
#3584 |
|
Wtajemniczenie
|
a co do monet to robilam sume ciągu ale pozniej sie zapolatalam
|
|
|
|
#3585 |
|
Konto usunięte
|
xboo gdzie ty byłaś jak cie nie było ?!
![]() dziewczyny prezentacja zaczyna mieć ręce i nogi nawet mi sie podoba. troche taka hmm "intrygująca" czyli jak zawsze w moim stylu ![]() miałabym 5 stron tej prezentacji, gdyby nie to ze wzięłam dies irae, ktory zajmuje mi 2 str ! i mam 7 (i tak sukces bo mialam na poczatku 14) ale, mowie ze "po krotce" chcialabym nawiazac do motywu sadu ostatecznego ktory jest powiazany z motywami smierci. wiec dies irae bedzie powierzchownie i bede emiala 5 stron hehe ale ejste głodna. ide sobie ugotować pierogi ruskie no tak koncza sie matury to teraz zaczne tyć. gdzie stop! jade do paryża!ale ale laska mi pow ze jak byla rok temu i jej sie juz nudzilo na maxa bo nie miala nawet laptopa. to przytyła i ja odesłali do domu ![]() uff dobrze ze ktos ze mna jedzie, bedize do kogo otworzyć gębe po polsku heheh |
|
|
|
#3586 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja liczyłam jeszcze wczoraj na 70-80% - przeliczyłam sie![]()
|
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Maturę ołówkiem?!
A z tym wypadkiem... ona nie może pisać w czerwcu w dodatkowym terminie?
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Obawiam się, że mogę powiedzieć... Żegnaj SGGW
Liczę na to, że jednak da się wyciągnąć z tych rozwiązań punkty, i że to co mam doprowadzone do końca, a wyniki wyglądają dość przyjaźnie okaże się prawdą... Swoją drogą od kiedy nas niby ciąg nieskończony obowiązuje?
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
xxboo
![]() właśnie poćwiczyłam sobie, uff ale się leje ze mnie idę wziąć prysznic, zjeść coś i powrót do prezentacji :Ptak w ogóle to może będę mieć pracę(metkowanie ).. ale to jeszcze nie jest pewne, dzisiaj się dowiem, braciszek mi załatwia u niego w pracy
|
|
|
|
#3590 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale tak to już jest w życiu, nie można mieć wszystkiego i jeszcze się taki nie urodził coby każdemu dogodził
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12282421]xboo gdzie ty byłaś jak cie nie było ?!
![]() dziewczyny prezentacja zaczyna mieć ręce i nogi nawet mi sie podoba. troche taka hmm "intrygująca" czyli jak zawsze w moim stylu ![]() miałabym 5 stron tej prezentacji, gdyby nie to ze wzięłam dies irae, ktory zajmuje mi 2 str ! i mam 7 (i tak sukces bo mialam na poczatku 14) ale, mowie ze "po krotce" chcialabym nawiazac do motywu sadu ostatecznego ktory jest powiazany z motywami smierci. wiec dies irae bedzie powierzchownie i bede emiala 5 stron hehe ale ejste głodna. ide sobie ugotować pierogi ruskie no tak koncza sie matury to teraz zaczne tyć. gdzie stop! jade do paryża!ale ale laska mi pow ze jak byla rok temu i jej sie juz nudzilo na maxa bo nie miala nawet laptopa. to przytyła i ja odesłali do domu ![]() uff dobrze ze ktos ze mna jedzie, bedize do kogo otworzyć gębe po polsku heheh[/QUOTE]a no szwedalam sie to tu to tam ![]() ja tez mam dies irae i zajmuje mi pol strony tylko, tak ogolnie mam nawizanie do ludzi potepionych i ze sadu dokonuje sam bog ;P boze mam 4 strony a umiem 1/3 pierwszej strony ![]() ![]() ![]()
|
#3592 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
cos was mialam spytac. aha! z ang na ustnym mozesz miec max20 pkt. a na polskim? |
|
|
|
|
#3593 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Może, moze. 9 jej dali. Ale polski chciała teraz, bo stwierdziła, że się już dobrze czuje i toczyla wojnę o to żeby ją wypuścili xD Oczywiście wygrała, bo jak to tak. Lekarze powiedzieli, że ma iść i wrócić i poleżeć jeszcze do końca tygodnia, o.
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12282501]
cos was mialam spytac. aha! z ang na ustnym mozesz miec max20 pkt. a na polskim?[/quote] też
|
|
#3596 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja mam motyw smierci. czyli danse macabre, vanitas, morsomnia aequat, ars bene moriendi itpmoty sadu to wzielam dodatkowo bo ja tak mam zawsze ;/ wrrr |
|
|
|
|
#3597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie w szkole masakra. 4 matematyczne klasy, wszyscy pobrali matme R na obowiązek. po prostu placza ludzie ze masakra :/ smutne to troche... |
|
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może jednak nie będzie tak źle z matmą. Jeśli była bardzo trudna, to pewnie progi będą niższe. Nie martwcie się.
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale teraz spokojniej się czuję, myślę, że większości 30% nie usatysfakcjonuje, ale powinni dać radę jak się nie obijali 3 lata, hm?
|
|
|
#3600 |
|
Wtajemniczenie
|
zdać do zdamy dziewczyny
![]() trzeba bedzie teraz wziac sie za rysunek bueeee nie chce ;( |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

hah, wstałam przed 12 xD odsypiałam matury i mój sen chyba mówi wszystko na ten temat - śniło mi się, że sprzedali mnie i moja kumpelkę z klasy jacys handlarze żywym towarem xDDD i zamiast kelnerką iałam być dziewczyną do towarzystwa xDD anlejka gratulacje
tż mi właśnie napisał, że matma R tragiczna.. kurcze, szkoda mi go, bo naprawdę dużo robił pod tę maturę.. eh, no zobaczymy.
Nie przejmuj się nimi, i tak jesteś miszczem
dla mnie beznadziejne.....
cuekawe jak oni by sobie poradzili