|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Plotkary jedne! przyszłam a tu tyle czytania
![]() Dobra angielski zdany- kiepsko bo kiepsko ( 14/20) ale zdany jeszcze chemia i polski i wakacje
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z angielskiego ustnego
Wynik - 1oo% Dzięki wam kochane wizażanki bo wylosowałam zestaw który zamieściłyście w wątku z zestawami Jak go zobaczyłam to zaczęłam się śmiać do tego stopnia nie potrafiłam sie opanować że komisja się spytała czy wszystko w porządku Wogóle lepszego nie mogłam wylosowac bo 2 dialog był o meczu na jakim ostatnio byłam ( dlaczego poszłam jak było jak zachowywała się największa gwiazda spotkania ) Ofcourse nawijałam o siatkówce do tego stopnia że poproszono mnie o zakończenie wypowiedzi A w ostatnim miałam że egzaminator chce iśc do opery a ja nie i mam powiedzieć gdzie chce iść i mam go przekonać. To powiedziałam że opera jest nudna i chce iść na koncert Muse ( tego zmierzchowego zespołu ) on na to że to jest za drogi koncert a ja no ale tam będzie ROBERT PATTINSON i zaczęłam jęczeć że to jedyna taka okazja w życiu No i jako jedna z 2 osób z całego dnia ( miałam bardzo ostra komisję za cały dzień tylko 2x 100% raz 95% i reszta po 80 i mniej... ) Jak mi przeczytała 100% to kamień spadł mi z serca ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#3663 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Tragicznie mi poszla matma
Zadania z ciągiem i skarbcem (...?) nie rozwiazalam do konca, ale sadze ze za zapisy na akzdym choc 1 punkt dostanę. A tak to rypnelam sie tylko w prawdopodobienstwie, wyszlo mi n=1, czyli 4 kule, wiec obetna mi jakies punkty, pewnie ze dwa.Eeeech, nie jestem zadowolona z tego jak mi poszło. Ale biorac pod uwage ze dziewczyna obok miala rozwiazana co druga strone, narysowala w brudnopisie drzewo i wyszla, stwierdzam ze tragicznie nie będzie. Czyli pewnie ponad 70%, ale mało, liczylam na wiecej a z głupoty zawaliłam.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-05-13 o 14:30 |
|
|
|
#3665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ajj, uwielbiałam to! Chyba nawet do końca przeszłam ![]() A król lew mnie wkurzał bo nigdy nie mogłam jednej planszy przejść ![]() A teraz lubię sobie pograć w jakieś symulatory, albo w gry w stylu Rollercoaster Tycoon ![]() (tzn teraz nie mam czasu, żeby pograć. Ale od piątku... )To może masz złą szafkę? Ajj niedługo 3 wychodzi ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Wszełka, Arkadia- gratki Arkadia- jesteś szalona! (Pattinson?!
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
grudniowa przez Ciebie ściągam sobie prehistoryka i Dyne
jak ja to lubię ![]() arkadia nawet na ustnej o Zmierzchu mówisz
|
#3667 |
|
Wtajemniczenie
|
no to melduje sie zalamana matematyca... co prawda podstawowa, ale byla zenujaca...
zeszloroczna byla banalna, a ta... zgnaj Toruniu
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
oo, dziękuję
gratuluję oralnych zdobyczy! ;D
|
|
#3669 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja melduje sie po matmie P, była łatwa, aczkolwiek były drobne haczyki. Aaaa i bardzo nie lubie zadań typu: wykaż, uzasadnij....
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
ja też gratuluję
![]()
|
|
#3671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jednego zadania w ogole nie zaczelam, a 2 mam zapewne cale zle... w kazdym zadaniu cos pokrecilam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
wszełka gratulacje
Arkadia jezu, jesteś mistrzynią ustnych. xD Pytam, bo na żaden wrocławski zestaw jeszcze nie trafiłam. xD
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
] ale dopiero 20.05
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Zdałaaaaam
90 % Uhu! Wakaaaacjeee niech żyją wakaacjeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale był stres, troche poomijałam w tej prezentacji A jak mnie wymęczyli dwoma pytaniami. 1. Co to znaczy mieć narcystyczną osobowość... I tak mnie babka męczy, no ale to przecież jest narcyzm, a nie narcystyczna osobowość, no to jaka jest różnica 2. To było mistrzostwo... Mam "Wenus w lustrze" i koleś do mnie czy jakbym nie wiedziała że to barokowy obraz to co by świadczyło o tym, że jest barokowy... To mówie, o tych kobiecych kształtach. I sie kłócił ze mną, że nie, że nieprawda a ja mówie, że tak prawda bo w baroku przecież takie kobiece babki malowali też A jakby sie uprzeć to można powiedzieć, ze to z każdej epoki bo gusta są różne. Potem mi coś o purpurze dał, że to władza... i coś gada gada, a ja zauważyłam jakiś związek z tym cholernym kupidynem... I tak pod konec pytania o barok wyszedł nam związek między władzą a pięknem...Matko co ja za pierdoły opowiadałam 3. No to na lajcie - dlaczego lustro było ważne dla Harry'ego
|
|
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;12282421]
ale ejste głodna. ide sobie ugotować pierogi ruskie no tak koncza sie matury to teraz zaczne tyć. gdzie stop! jade do paryża!ale ale laska mi pow ze jak byla rok temu i jej sie juz nudzilo na maxa bo nie miala nawet laptopa. to przytyła i ja odesłali do domu ![]() uff dobrze ze ktos ze mna jedzie, bedize do kogo otworzyć gębe po polsku heheh[/quote] haha dobre ![]() Cytat:
a jutro popoprawiać ją, bo pewnie będzie trzeba ![]() shewa gratuluję ![]() i zazdroszczę!
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
jezu.. nie nadrobię teraz tego
![]() słyszałam, że matma podst. była w miarę ok ![]() zrseztą zaraz rozwalę arkusz byłam na rajdzie po SH czyt. załamka jedna fajna bluzka ![]() shewa- brawo! |
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
niki to ja już niestety będę po
![]() shewa gratulacje, świetny wynik
|
#3678 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co, pomarudze Wam trochę....
Przyszłam z matmy byłam załamana, a teraz jestem jeszze bardziej gdy właśnie sobie uświadamiam jakie ja głupie błędy porobiłam |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później się przełamałam i sama grałam
|
|
|
|
|
#3681 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Heh nadrabiam wasze posty właśnie
![]() xboo Ja cie tu ostatni raz w prehistorii widzialam Arkadia gratulacje! I dobrze że ich zmiotłaś Ja gadałam o tym że jak dowiedzala rodzine to spotkalam Madonne pod Big Benem xDO f pyte. Własnie skapowalam ze nie zakreslilam równoległoboka. no to leci punkt, leci...Burbon - zadanie z monetami faktycznie bylo kompletnie nie po polsku o.o Dramat jakis. Ja liczylam na ponad 80% ale teraz widze że oscyluję właśnie koło 74-6... Co do matmy, Matmanki kochane, biorąc pod uwagę, że chodze do jednej z lepszych szkół w Krakowie,a moja klasa, w ktorej tlyko nieliczni schodzili ponizej 75-80% wyszła z sali zawiedziona, bo kazdy cos spieprzyl, to moze tak jest w calej Polsce i odbije sie to na progach. A jeśli na zeszłorocznej, badź co bądź łatwej wystarczyło np 40pkt (czyli40%R) na matme stosowaną (heh utrzymac sie juz gorzej:P), to teraz te progi wcale nie będą wyższe. Ja wierzę, że będzie dobrze, utwierdźcie mnie w tym ![]() Shewa gratulacje Co do NIPa to chyba sie nie placi, a co do papiurów z nim zwiazanych to nie wiem bo mi tata to wyrobił :P PS. Dostalam zwrot podatku: 4zeta xD Jakbym miala wlsanego kompa u siebie w pokoju i miejsce na dysku to zainstalowalabym simsy a tak to dupa, o
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-05-13 o 14:48 |
|
|
|
#3682 |
|
Raczkowanie
|
arkadia Powaliłaś mnie swoją wypowiedzią.
Na miejscu komisji przy wzmiance o Pattisonie pewnie już bym leżała pod stołem. Bujna wyobraźnia. ![]() Ja właśnie kończę (?) moją prezentację omawiającą motyw arkadii, toteż musiałam się do Cię odezwać podczas mego kryzysu pisarskiego. ^^ Gratuluję 100%, niesamowita.
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Tam chyba trzeba bylo jako sume przedzialow jak dobrze pamietam. Ale tez tak mam, tylko wlasnie z suma.
|
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Nie macie pojęcia jaka to radość, ulga ajjjj. Już po wszystkim! Chociaż nadal boli mnie ta biologia zwłaszcza jak słysze, ze moja koleżanka bedzie miała jakoś 70 % ![]() Alexia Bo w Bdg to przecież sami miszczowie... |
|
|
|
#3686 | |||
|
Pani Buka
|
cześć, trochę mnie nie było i chyba nie nadrobię
![]() śmieszny dzień wczoraj miałam wieczorem po tej maturze z historii - na 17 umówiłam się z przyjaciółką, poszłyśmy do kawiarni, wzięłyśmy sobie po szarlotce a ona jeszcze kawę. pogadałyśmy o różnych raczej poważnych tematach a potem przed 20 przyszedł TŻ no i się zaczęło na krzesło, na podłogę, na moją torebkę... yhhhh... było mi potwornie głupio ale żadna kelnerka nie podeszła i nic nie powiedziała, nie miałam pojęcia co zrobić. w końcu któraś przyszła i wytarła podłogę a ja myślałam że się zapadnę pod ziemię, bo co mogłam zrobić poza przeprosinami?w ogóle ciągle coś wywalam, tłukę, rozlewam, upuszczam... masakra Cytat:
Cytat:
![]() arkadia gratuluję Cytat:
w sumie nie wiem dokładnie które piosenki były w tym filmie (a pewnie z ostatniej płyty, która niestety zmieniła ich cały wizerunek na gorsze), ale chodzi o to, że Muse to mój ukochany zespół od lat prawie pięciu, słuchałam ich, kiedy w Polsce naprawdę nie byli jeszcze popularni, i wkurza mnie to co się teraz wokół nich dzieje... głupie, wiem
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2009-05-13 o 14:52 |
|||
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawkiem się nie przejmuj, zdasz za drugim A facetem też nie, bo faceci to świnie..Dziewczyny, nie przejmujcie się matmą. Jeśli była trudna, to wszyscy będą mieć porównywalne wyniki i progi będą niższe A wiecie że niedługo wyjdą Simsy 3??
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję
![]() n oto niestety nie pomogę
|
|
#3689 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się cieszę, że będzie w Poznaniu
Cytat:
i właśnie wczoraj ten miesiąc minął, a teraz jeszcze pozostały mi trzy strony![]()
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

Wynik - 1oo%
) 

Zadania z ciągiem i skarbcem (...?) nie rozwiazalam do konca, ale sadze ze za zapisy na akzdym choc 1 punkt dostanę. A tak to rypnelam sie tylko w prawdopodobienstwie, wyszlo mi n=1, czyli 4 kule, wiec obetna mi jakies punkty, pewnie ze dwa.
)
mąż i żona

gratuluję oralnych zdobyczy! ;D

no to leci punkt, leci...
na krzesło, na podłogę, na moją torebkę... yhhhh... było mi potwornie głupio ale żadna kelnerka nie podeszła i nic nie powiedziała, nie miałam pojęcia co zrobić. w końcu któraś przyszła i wytarła podłogę a ja myślałam że się zapadnę pod ziemię, bo co mogłam zrobić poza przeprosinami?