|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D
Jejku co za historie
Ginekologa mam fajnego ale trafilam kiedys na parszywą babke (lek. ogolny) mojej lekarki akurat nie było, wiec losowo trafiłam na nią... Potrzebowalam zaswiadczenie lekarskie, o stanie zdrowia zeby dołączyc do papierów na studia i oczywiscie usłyszałam ze nie dostane zadnego zaswiadczenia! nakrzyczała na mnie, ze takie zaswiadczenia wydaje szkoła (!) Genialne- zaswiadczenia lekarskie wydaje szkoła a co do włosów to obciełam sobie wczoraj grzywke
|
#3512 |
|
Raczkowanie
|
tez tak mialam. oni te Diane przepisuja chyba za kare... ale spoko niech mu bedzie ze mam za duzo testosteronu ;P
przym\najmniej mialam taktyke bycia wredniejsza niz pan ginekolog. Lekarzom z NFZ nie raz trzeba sie postawic, to wtedy lepiej Was potraktuja. Az sama siebie zaskoczylam ze bylam taka zadziorna - moze testosteron sie odezwal w porę ;D
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja miałam na myśli takich zboczeńców, którzy wykorzystują swoją pozycję (lekarze) po to aby obmacywać pacjentki. O tego typu zboczenie mi chodziło. Dla mnie to jest molestowanie seksualne i tyle.
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
straszne te Wasze historie... Ja na szczęście nigdy nie trafiłam na kogoś takiego. Do ginekologa chodzę prywatnie do kobiety, bardzo miła zresztą u ginekologa byłam tylko raz w życiu ciągle odkładam termin następnej wizyty
|
|
|
|
#3516 |
|
Rozeznanie
|
Ja tylko 1 raz zetknęłam się z niemiłą panią ginekolog, była to moja pierwsza wizyta u ginekologa, jak miałam 18 lat, bardzo się wtedy zraziłam do lekarzy. Nigdy już do niej nie poszłam, bo była niemiła i niedelikatna. Chodziłam do kilku ginekologów, mężczyzn i kobiet, prywatnie i na kasę chorych. Mam nadzieję, że nie natrafię juz nigdy na złego lekarza.
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
ta, jestem najsławniejszym żigolakiem xD miałam każda w swojej klasie xD haha xd a tak serio to mamy w klasie, a raczej nie mamy granicy, klepiemy sie, macamy, porównujemy piersi w szatni i raczej nikt specjalnie sie temu nie dziwi itd. No raz wyłączyłysmy sońkę, bo została ninja.
Włosy: 75/100 Waga: 68/55 ![]() „Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.” Edytowane przez Nerchie Czas edycji: 2009-05-12 o 20:23 |
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Ojejku jakie Wy macie perypatie z panami ginami
![]() Pani-jesien ![]() Ja jak narazie bylam u dwóch. A w piatek ide do innego gina. za kazdym razem chodze prywatnie. Do pierwszego przestalam chodzic, ze wzgeldu na to, ze jest teraz zastapca dyrektoa w szpitalu, zaangazowany w jakies zycie polityczne i watpie, zeby podczas porodu przybyl (podobno sie nie pojawial, mimo, ze przez cala ciaze prowadzil dobrze i byl mily). ostatnio bylam u jednego ale taki sobie, nie za mily. jak robil mi USg to bardzo brzuch naciskal, poza tym dziwne to usg mi zrobil juz takie przez powloki, jezdzac po brzuchu, a takie robia podobno dopiero okolo 20 tyg. A w piatek ide do juz polecanego lekarza. Wczytalam na necie, ze kolo 17ego tygdonia ustepuje naturalne wypadanie wlosow
|
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Domi, napisz cioteczką pozniej co i jak
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o włosy, to do szamponu Dove Intense Repair nadal nie jestem przekonana, choć nie jest najgorszy, jak się go BARDZO rozcieńczy. A spray na noc z tej samej seri... hmm... sama nie wiem. Jak dla mnie on przeraźliwie cuchnie!! Niby lubię "mydlane" zapachy, ale od ten akurat strasznie mnie drażni. Dużo bardziej przypadł mi do gustu spray Nivea Diamond Gloss (odżywka z ekstraktem z kalii bodajże). Ale z tamtej odżywki to taki średni psikacz był, teraz go trochę stjuningowałam ![]() Mam pytanie do właścicielek oleju kokosowego z mazideł: jak Wy go wydostajecie z tej przeklętej buteleczki? Ja się z tym strasznie męczę
|
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam co prawda z BU, ale wygrzebuje go łyzeczka i rozgrzewam w dłoniach
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3523 |
|
Rozeznanie
|
Doszła dziś suszara jutro bedzie pierwsza próba..tylko szkoda że waxa nie mam..
ale najwyżej potrzymam kallosa mlecznego
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
i jak wrażenia?
|
#3525 |
|
Rozeznanie
|
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
a takie wzorokowe na początek? bo ja zaraz ja złozyłam i wlączylam. Wydała mi sie taka wieeelka
|
#3527 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiesz, ja chciałabym być hm fryzjerem, kosmetyczką, takie rzeczy mnie najbardziej ''kręcą'' ale wiem, że moja mama chce , żebym szła na studia, no ja też, ale hmm mogłabym oprócz tego właśnie być fryz /kosm... kurcze mam w sobie taką blokadę po tej bio, że nie wiem czy pójdę na ustne w ogóle ![]() ale no może zdam ![]() ![]() ![]() a o ginekologach nie mogę się wypowiedzieć, choć powinnam iść
|
|
|
|
|
#3528 | |||||
|
Zakorzenienie
|
He he, no
Cytat:
![]() Cytat:
A ja myślałam, że w ciąży włosy się zagęszczają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Więc sobie stoi i się kurzy ![]() Cytat:
|
|
#3529 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Znalazłam w domu tą maskę http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11256 i patrząc na dość skrajne opinię zastanawiam się czy ją użyć. ![]() Może zrobię tak, że nałożę ją na skórę głowy, a na resztę włosów jakąś maskę. Kurcze jeszcze mam z 5 saszetek masek mariona rozgrzewających...Nie wiem kiedy ja to wszystko zużyję...
|
|
#3531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do bycia fryzjerem/kosmetyczką itp., to ja poznałm sporo osób po studiach, które wykonują podane przez Ciebie zawody. Głównie w salonach sieciowych, jak JLD. Pamiętam jedną fryzjerkę, która była po anglistyce i po prostu skończyła ten ich kurs. Jak ona pięnie potrafiła prostować włosy na szczotce, mówię Wam, wyglądały jak po prostownicy. Też tak próbowałam w domu, ale nie potrafiłam uzyskać tego efektu niesamowitej gładkości... No właśnie mam chyba jakieś dziwne łyżeczki, bo mi się do tej buteleczki nie mieszczą (chodzi mi o drugi koniec) ![]() A co do tego dzidziusia, to dwie strony muszą go pragnąć więc trochę poczekam. Chociaż będę z Domi przeżywała jej ciążę ![]() Cytat:
Dziękuję wszystkim za porady |
||
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czerwony Kolczyk, nie mów, że nie wiesz, czy pójdziesz na ustne
|
|
#3533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Siedzę chora w domu. Wczoraj mnie tak przymuliło, że ło. Ja nie wiem co się ze mną dzieje, ciągle śpiącą chodzę, głowa mnie boli tak, że wytrzymać nie można, szybko się męcze, no o co chodzi. Miałam robione badania, nic nie wykazały, zwalono to na "szkolne przemęczenie", mam znów przyjśc za dwa tygodnie,ale chyba pójdę wcześniej, nie mogę ciągle opuszczać szkoły przecież. Wczoraj znów to było mi strasznie zimno cały dzień, a wieczorem znów gorąco, cała spocona leżałam z gorączką. Nie cierpię chorób. No to pomarudziłam
![]() Cytat:
Sama sie zastanawiam,czy jej nie kupić, mam jakieś dziwne strupki na głowie :fSpray Color Protect z Gliss kura doskonale spisuję się jako serum na końcówki. ![]() Cytat:
![]() I zdasz, nie marudź :P
|||
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zastanawiałam się, dlaczego Wy chcecie w ciążę zachodzić
|
|
#3535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Kupiłam ją parę miesięcy temu w Rossmannie.Zdrówka życzę!
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
te opinie dziewczyn ktore zle stosowaly trzebylo by do : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150810
|
|
|
|
#3537 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
hm chyba na poprawę humoru mama kupiła mi buty |
|||
|
|
|
#3538 |
|
Rozeznanie
|
Motylku nie wiem kiedy jej 1 raz użyje jak narazie TŻ mi ją zabrał bo sie z nim pokłóciłam (z jego budżetu była zakupiona) a po 2 jest dość głośna więc poczekam aż nikogo w domu nie bedzie i wax musze zakupić..dziś nawet jedną nową odżywke za okno wyrzuciłam w awanturze z nim (dzis mi ją listonoszka przyniosła i TZ opłacał to wszystko) a potem jak TZ juz poszedł to wyleciałam i szukałam jej znalazłam z popękaną nakrętką a bałam sie że całkiem mogła sie rozlać z taką mocą fruneła przez podwórko ...ale ja walnięta jestem
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-05-13 o 18:35 |
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3540 |
|
Rozeznanie
|
pomijając to że jest walnięty gorzej odemnie to poszło z moich ust pare ostrych słów( podobnych do takich jak kiedys tutaj) i dlatego też zabrał mi ją...takie ogólnie dziecinne to i głupie bo zaraz mi ją odda...
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-05-13 o 19:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

Więc sobie stoi i się kurzy