![]() |
#31 |
Zakręcony Chochlik
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Foch! A mnie to nikt nie poinformowal o 3ciej czesci
![]() Ale mam rewelacje ![]() ![]() ![]()
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
A co miało by sie stać?
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
ten sam co zerwal z Toba i sie zaraz puscil z inna?
![]() Moj eks to w ogole byl paranoicznie zazdrosny, a przy tym totalnie chamski. Nie chce mi sie opowiadac o jego zalosnych wystepach, ale przytocze pare historii (chociaz sie waham, bo do dzis mi wstyd ze bylam z takim debilem, no ale przed Wami moge sie wyzalic...). Nie ma co wspominac o takich banalach jak to ze za kazdym razem zagladal mi w komorke, i robil afery jak np skasowalam smsy bo mi sie skrzynka zapchala, napewno mam cos do ukrycia. Kiedys znalazl nr do chlopaka ode mnie z pracy, ktory mial mi naprawic komputer, oczywiscie zaraz podejrzenia ze napewno mam romans ![]()
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mi sie z nikim spotykać nie wolno było, towarzystwa mam różne i teksty w stylu "nie bo oni palą zioło""nie bo ona za dużo pije" "nie bo on ma dziewczyne i po co ty z nim masz sie spotkać" Nie nie nie nie... Nk i komenty, wojny (o czym juz pisałam) tez sprawdzał tel... Dekolty tylko jak jestem sam na sam z nim... ![]() Z perspektywy czasu widze wszystkie mądrzejemy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#36 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No ale nic to! Na pewno nie będzie to trwało wiecznie- muszę się tylko przestawić na nowy tryb życia i z pewnością przyjdzie taki dzień, że przestanę umierać wieczorem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To tak szybciutko... Pejtoon, Ewelika- witam cieplutko ![]() ![]() Magic- trzymaj się dzielnie ![]() a) są ważniejsze rzeczy na świecie niż brzydka cera b) przecież to nie będzie trwało wiecznie. NIE WIERZĘ, że w końcu nie będzie poprawy! Na prawdę są ludzie, którzy chcieliby mieć taki problem jak Ty. To na prawdę nie koniec świata. Musisz być dzielna. Niestety życie to nie bajka i trzeba nauczyć się radzić sobie z różnymi problemami. Tri- super, super, super ![]() ![]() Irmuś- chyba przegapiłam... Kiedy będziesz w Wawce? Wszystkie panie nie wymienione z imienia- całują mooooocno, tym ze złymi humorkami życzę dużo uśmiechu na buzi i obiecuję, że postaram się wpadać wcześniej ![]() ![]() ![]() A tymczasem zmykam, bo mam aż mroczki przed oczami- chyba ze zmęczenia ![]() Buziak ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Łłło Jezusie Lim nie poznaje Cie normalnie, jak zobaczyłam że coś już napackałaś to sobie pmyslałam napewno epopeja a tu masz babo placek...
Ehhh ale w końcu masz ta prace i zajęcie ![]() ![]() ![]() ![]() Ja sobie czytam weronike książka ponoć bdb jak wszytskie Coelha ![]()
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taa, moj eks tak samo nie znosil moich kolezanek, bo jak sa wolne to napewno chodza podrywac, wiec po co mam chodzic z nimi. Nie mowiac o wyjsciu na impreze czy wyjezdzie, bo jak dziewczyny jada gdzies same, no to wiadomo przeciez, ze tylko po to, zeby sie puszczac (a mi sie, cholera, nigdy nie udalo! ![]() Co do madrzenia - czlowiek moze raz wdepnac w gowno, ale jak wdepnie w to samo gowno po raz drugi, to znaczy ze jest po prostu glupi ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Copykat - czego? hm praktycznie wszystkiego po trochu
![]() ![]() ![]() ooo ja miałam tak samo, na początku było cudownie być samej, ale teraz ... nie ma się do kogo przytulić, no po prostu brak tej drugiej osoby ... monika7891 - ![]() Sabcia87 - a ja myślałam, że tu stanowcza większość ma TŻ ![]() ![]() Limonka1987 - a można wiedzieć, gdzie pracujesz? czym się zajmujesz w nowej pracy? ![]() Nie wiem czy za Wami zdążę, ale będę się starać ![]() A ja idę oglądać you Can Dance - swoją drogą kocham taniec i podziwiam tych ludzi ![]() A potem poczytam sobie książkę (o to też lubię robić) i lulu Dobranoc ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Cop dokładnie masz racje
![]() Pejtoon taaa własnie, szybko sie z tego otrzasnełam aczkolwiek rana została ![]() Dobra ja tez juz wizaż zamykam i zagłębiam sie w książke... Dobranoc ![]() Rano jak zawsze o 4 coś napisze ![]() Sweet dream Misiaki ![]()
![]() |
#41 | |
Zakręcony Chochlik
|
Ze moze z nas zrezygnowac?
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tri gratuluje mieszkania ![]()
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Jestem za parapetówą..
![]()
![]() |
#44 |
Zakręcony Chochlik
|
Hehe a Wy tylko o jednym
![]() ![]() A miejscowa - Bielany -> przy Metrze Wawrzyszew ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-05-13 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#46 |
Zakręcony Chochlik
|
Ja w niedziele w CK jestem - bede zapraszana na wesele
![]() ![]()
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#48 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#49 | ||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Lim sie wypowie na pewno. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Nie zapeszam i nie dziekuje. Podziekuje po podpisaniu umowy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
To pisz
![]()
#51 |
Zadomowienie
|
Nie pomyślałam o tym
![]() Ale trzymam kciuki żeby sie udało ![]() Ja mimo tego że do poznna czytałam wyspałam sie, jeszcze jakiś palant przyszedł do nas po połnocy tzn walił jak głupi do trzwi nie wiem ocb... Oooo kurcze ja juz powinnam siedzieć w aucie i jechać do pracy ;/ Więc miłego dnia ![]()
![]() |
#52 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() O tym,że początki zawsze są ciężkie wiem doskonale dlatego też się nie zrażam, tylko czekam cierpliwie aż się wszystko unormuje. Jedno już jednak wiem na pewno- nie polubię księgowości nigdy ![]() ![]() Cytat:
![]() Czym się zajmuję? Na razie głównie nauką nowych obowiązków (bo dla mnie księgowość to czarna magia, nigdy nie miałam z tym do czynienia)+ wklepywaniem danych do kompa+ (co jest zdecydowanie, zdecydowanie najgorsze!) windykacją. Muszę dzwonić do ludzi, którzy zalegają z wpłatami za mieszkanie i przypominać o uregulowaniu należności. Domyślacie się jak to wygląda- część osób jest w porządku, ale jest też zaskakująco dużo aroganckich dupków, którzy zachowują się w stosunku do mnie bardzo agresywnie ![]() ![]() Odnośnie bycia singlem- ja jestem sama od... ho ho ho! I jeszcze trochę ![]() ![]() Cytat:
![]() Się wypowiedziała ![]() No ładnie! Muszę się szybciutko zbierać, bo nigdy nie zdążę do pracy o czasie! Jak tu wchodzę nagle znajduję się w jakiejś innej czasoprzestrzeni ![]() ![]() Całuję moooooooooooooocno i życzę miłego, uśmiechniętego dnia ![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co to da takie bezgarniczne podporzadkowanie sie facetowi? bedzie cie lepiej traktowal ? 5 minut moze...wiem bo moja kolezanka ma takiego faceta totalny kretyn zabronil jej kontaktow z innymi trzyma krotko a sam chodzi na imprezy i ma przyjaciolek od liku...jest od niej 14 lat starszy a zachowuje sie jak gowniarz ide do pracy, jeszcze tylko 4 razy i urlop ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ja mam jeszcze troszkę czasu - zajęcia mam na 10 ![]()
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
AAAAAA III czesc!
![]() ![]() Ja sie melduje i zegnam bo jade w koncu do Szczawnicy za 2 h dokladnie :P ale dzien bez Was to dzien stracony ![]() ![]() I chcialam sie pochawlic ze pierwszy egzamin za mna! ![]() I widze ze świeżaków nam przybylo ![]() ![]() Kal nie piernicz o wkrecaniu sie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Lim mojego boya kuzynka jest warszawianka i cos tam podobno mowila zebysmy w koncu przyjechali, to jest mocno na wodzie pisane i w ogole.. ale ja sie juz ucieszylam i musialam sie podzielic ta nowina :') mysle ze bede w sierpniu jezeli juz.. ale wiem ze umawiacie sie od pol roku wiec moze akurat do sierpnia sie zdazycie umowic ![]()
#56 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Dzieki dziewczeta za pocieszenie....ale smutno mi sie zrobilo tym bardziej po pozniejszej gadce. ze co to za róznica ten rok czy następny.mamy czas, a źle Ci jest jak jest.ojjj nie marudź.a ja nie wiedzialem ze ty dziś chcesz jakbym wiedzial to bym kupil ![]() ![]() to teraz i ja bede nie miła i zmienie się... ![]() a wasze wypowiedzi przeczytalam i powiem mialyscie cie jazdy ![]() a ja dzis w domku poki co pozniej masz ałatwienia na miescie. i na jutro musze opracowac 5 pytan na obrone bo mnie rozszarpia jak tego nie zrobie;p to buziaki kochane i milego dzionka w waszych pracach, domach, a IRm na wyjezdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
czesc wszystkim
![]() ja teraz tu tylko na chwile bo zaraz na rowerku jade do dziakow ![]() ![]() mam nadzieje,ze wroce o wlasnych silach bo 1,5 roczna kuzynka to aniolek z rogami ![]() ![]() ![]() irmandara super,ze masz juz pierwszy egzamin za soba ![]() tajlaa faceci to zawsze tak...gada sie im,a jak przychodzi co do czego,to wielce zdziwieni,nie wiedza i takie ich tlumaczenie...ale nie martw sie-przyjdzie i Twoja kolej i blyskotka zablysnie na twoim palcu ![]() Magic pamietaj- trzymaj sie i nie poddawaj! Juz blizej niz dalej do konca kuracji!! Sciskam wszystkie mocno ![]() ![]() ![]() ![]()
#58 |
Wtajemniczenie
|
monika7891 Tak zerknełam na Twoj suwaczek;p a Ty nie jesteś też zareczona?? ehhh no włąsnie faceci to taki prymitywny gatunek:PP
ale mi sie wydaje, że jak kogoś się kocha to chce sie z Toba osobą jak najszybciej związać i coś zmienić by razem być. a nie chodzić za rączke 100 lat:P ha wiem, że ja to coś już na psychice mam. a Ty na rowerek hihi ale Ci fajnie masz jakies dzieciaczki w rodzince ja żadnego to znaczy u rodziny gdzieś sa ale ja bezpośrednio nie mam w ogóle kontaktu, także nie mam rodzeństwa....i nawet nie mam okazji pobyć z małym dzieckiem. milego wypadziku;* |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Witam nowe osobki pejtoon i ewelinke. Trinette prosze mi tu fochow nie strzelac, gdyz nikt nikogo nie informował o nowej cześci, Tajla podala link do nowej i tyle ![]() Gratuluje nowego lokum! - no pogratuluje jak zlozycie podpisy na umowie ![]() mav moj facet tez by raczej nie byl zachwycony gdybym spala z innym - obok siebie. I nie wyobrazam sobie sytuacji gdyby on mial spac obok jakies kobiety... nie nie nie ![]() Zazdrosc zazdroscia, ale to zbyt ryzykowne sytuacje jak dla mnie. irma ja tez mam pierwszy egz za mna i to na 4 ![]() Ale wiecie co... facet podał wyniki na stronie, a pod wynikami list od kogos z naszej grupy: przeczytajcie i powiedzcie jak mozna byc takim durnym podlizywaczem!!!!! Idiotka jakas, na 2 miesiace przed konce robi problemy! "Oto list od osoby z Państwa Grupy: Witam.Panie doktorze. Jestem studentką III FiR Koszalin. Chciałabym Panu napisac, że nie podobała mi sie ostatnia forma zaliczenia z rach instytucji ubezpieczeniowych. Niesprawiedliwe jest to, że niektórym pozwalał Pan ściągad, a innym nie. Dużo studentów czuję sie przez to pokrzywdzonych. Poza tym, zaliczenie powinno się odbyd bez ściągania. Jedni sie uczą i starają a inni nie chodzą na zajęcia i ściągając-bez problemów zaliczaja i jestem pewna, że często nie mają pojęcia o rachunkowości. Mam nadzieje,że wyciągnie Pan wnioski na kolejnym zaliczeniu i sprawiedliwie zweryfikuje naszą wiedze." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tym bardziej, ze z tym facetem mamy jeszcze 2 zaliczenia!
Edytowane przez freddy296 Czas edycji: 2009-05-14 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Freddy ooo masakra z takim listem!!! co za idiotka a kto jej broni sie uczyć i dobrze napisać a to ze inni sciągaja to ich sparwa. to jej w głowie zostanie coś a nie im ale to każdy sam o sobie decyduje po co takie coś pisać.....;/;/
Gratuluje 4;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.