|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
witam
powoli wracam do "swiata zywych" ale strasznie jestem wymeczona tym chorobskiem a na dodatek dzis musialam wrocic do pracy, dobrze ze chociaz szefowej nie ma ![]() Liloszku moje ty Kochanie jak to dobrze znow Cie czytac ![]() a tymczasem lece malzowi obiad zrobic bo zaraz z pracy wroci a ja mam dzis strasznie kocie ruchy
|
|
|
|
#1472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mozesz sobie grzanca zrobic - tez git i jak rozgrzewa...![]() nalezy Ci sie cos w tym chorobsku wstretnym Cytat:
![]() ja bede mam nadzieje ze nie sama
|
||
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
YCD obowiązkowo
Mężuś mi właśnie usnął, więc lecę prysznica wziąć jakiegoś.A jutro idę sobie po południu na kolację firmową Przyjechała na targi tłumaczka, która z nami już dość długo współpracuje, ale mieszka w innym mieście, no i szef wszystkich zaprosił do restauracji. Tylko oczywiście szef sam by się nie domyślił, kumpel mu musiał podpowiedzieć co ma zrobić ![]() Dobra, zmykam pod ten prysznic, jak mnie mężuś potem nie odciągnie od komputera, to się zjawie
|
#1474 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No dziwna troche jest z tym dopytywaniem o szczegóły...tak jakby nie miała swojej wizji ślubu, ale troszke jej pomoge... ![]() Cytat:
![]() Grzej się grzej...zminisko na dworze, że się nie chce nosa wystawiać... Cytat:
A ja ide się kąpnąć...i wracam do Was... Koteczkek zawitał Liluś ![]() :got uje:Ale tu dziś fajowo... chyba sie upiję... ![]() Ja to psocić lubiem, bo czemu by nie... ![]() Ide do tego kąpańska już...no...tylko weźcie nie zjedzcie chipsiaków, które właśnie wystawiam do poczestunku...Curly i Peepys
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-13 o 20:04 |
|||
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łapie dropsy jeden za drugim ![]() Kotek wiem o czym mówisz
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
spoko opyla mi sie
![]() Cytat:
no hej kotecku juz sie wychorowalas za wszystkie czasy to teraz bedziesz a nami czesciej i zdrowa jak ryba ![]() kocie ruchy powiadasz |
|
|
|
|
#1477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja wymienię wafelki śmietankowe za słodycz...co tam jeszcez macie? mooonik ja mam dla Ciebie na przykładzik soczek (pomarańcz, albo Karotka, albo wieloowocówka)...chcesz? |
|
|
|
|
#1478 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale napłodziłyście
![]() Liloszku ja tez o Tobie ciepło myślałam-moim źródłem informacji była Kasieńka ![]() Ps. Choć cię tak dlugo z nami nie było To nic się przeciez nie zmieniło Jesteś tu bardzo mile widziana Pani Liloszko nasza kochana ![]() Nasze myśli wciąż przy Tobie były A nasza przyjaźń doda Ci siły Nadrabiaj zatem braki wizażowe W ilości postów pobij nas na głowę ![]() Witaj słoneczko
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a żebyście nie mówiły że nic od Was nie chce to chętnie bym napiła herbatki z sokiem malinowym ![]() i moge poczęstować piernikami w czekoladzie
|
|
#1480 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
) leci do ciebie piwko z soczkiem 2. A to musisz się upijać żeby cię mąż do łóżka zaniósł ? A tak bez powodu cię nie nosi 3. Podkradam ci Peepysy - dawno nie jadłam ![]() Ojjj... no to ci podrzucam bąbloladę Leci czakoladka bąboladka do ciebie Cytat:
|
|||
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Moonik to ja Ci zrobie tej herbatki ale dopiero na YCD bo w domu mam sok malinowy
a zaraz sie zmywam i wroce wlasnie na YCD ![]() i grzecznie mi tu prosze Izazusia pieknie to napisalas Anusia to jeszcze nie dolecial?? bo kupilam 4 paka mentosow za jedyne 0,99 e ![]() a ja juz mam dos slodkiego i na pozniej mam w domku ryz preparowany i pestki dyni i slonecznika ![]() buziaki i do zagodziny
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
a nawet nie wiem, bo ja bywalcem restauracyjnym raczej nie jestem
Jutro się dowiem, heheA co do słodkości, to ja mam niestety tylko takie, które się dla chorowitych nie nadają Więc się mogę podzielić tylko z tymi zdrowymi, a chore nadrobią jak się wykurują
|
#1483 |
|
Zadomowienie
|
Ahoj
![]() Liluś Witamy Cie z otwartymi ramionami, sercami i butelkami alkoholu na wieczorne imprezy ![]() Kotek Moonik no w koncu polazlo to Wasze chorbsko ![]() Paulinka Ty tu nie zwalaj na mnie, to z Ciebie pogodowa kradziocha ![]() U mnie kijowo (ale za to w Was dzis tyle energii i zapału)- zjem, kapne sie i wracam na YCD ![]() EDIT: Moonik ja mam pyszna malinowa z wanilia, sle
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-05-13 o 20:40 |
|
|
|
#1484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
uwaga uwaga zatykac nosy ![]() a ja poki co ide wziac goracy prysznic bo YCD juz niedlugo.....
|
|
#1485 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Muszę męża nakusić ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia dzięki złapałam , pychaaaa
![]() odsyłam piernika z truskawkowym nadzieniem Sofferka dziekuje pomału wysychałam właśnie wypijam teraz a później jeszcze Pauline napadne na drugą ![]() Czeko przyprawiłaś mnnie o ból brzucha i łzy ze śmiechu
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-13 o 20:47 Powód: bo Czeko dała czadu :)) |
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas kiedys moj wujek zrobil nam psikusa i dzwoni i sie pyta czy leci nam ciepla woda.....tata zmieszany mowi ze chyba leci.....a wujek:to wez sie umyj bo az u nas na wsi smierdzi!! hehe wszyscy lachansko
|
|
#1488 |
|
Wtajemniczenie
|
ale macie tempo
![]() ja też, ja też, będę oglądać ju ken densa ![]() jakoś nie chce mi się zbytnio czytać waszych bazgrołów dzisiejszych
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja od dawna miałam ochotę na wypad na chińskie żarełko, ale mężuś się cosik wzbraniał. No i musieliśmy jechać aż do Krakowa żeby pójść na chińskie żarełko, hehe Dżastuś że co? Że bazgroły? To ja oficjalnie robię focha
|
|
#1490 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja z racji @ jestem łasa na wszystko co słodkie ![]() Cytat:
![]() Ale twój wujek to nieźle pojechał ![]() ![]() Lecę bo woda mi bulgać zaczyna A na YCD małżon przejmuje komp więc dopiero po cos zkomentuję pewnie ![]() Acha Agunia pisuję sie pod Tobą - żeby tak nasze wypociny bazgrołami nazywać, oj Dzastuś będzie
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-05-13 o 21:07 |
||
|
|
|
#1491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj też oglądałam Kubę W. i jakaś śmiechawka z tych czubków mnie wzięła i normalnie płakałam, oczywiście ze śmiechu Lil Szymona nie ma, w nocy wraca ale jutro znów wyjeżdża laptopek na kolanach obowiązkowo ![]() dobra ta fotencja z tym podaniem penisa
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-05-13 o 21:07 |
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
no niech będzie że już lepiej
A mężuś mój nadal śpi Znowu będzie po nocy buszował a rano stwierdzi, że się nie wyspał
|
#1493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edicior: Anusia co jak co ale ja juz wykąpana, jak Ci idzie w tym garze?
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-05-13 o 21:15 |
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co z monai nie wiem niestety A ona ma tak że pojawia się i znikaA tu mam coś do pośmiania się ![]() http://interia360.pl/artykul/z-ksiaz...-zazalen,20942
|
|
#1497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lot z Jamajki |
|
|
|
|
#1499 |
|
Rozeznanie
|
LIL WROCILAS!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
i od razu widac ze wrocilo zycie na watek! tyle postow w ciagu jedngo dnia to daaawno nie bylo! a ja na razie ogladam "U Pana Boga za piecem" smieszny ten ksiadz jest ![]() Aga moj malzon tez juz spij od jakis 2 godzin...ale on to w nocy nie spal za duzo bo mial wyjazdy na sluzbie wiec mozna zrozumiec.. (ps. odnosnie kredytu to ten bank pocztowy finansuje do 102% wartosci-dzis bylismy wiec doczytalam...ale papierologii w tym wszystkim!! )zaraz i ja bede YCD ogladala ze slodkosci to moge zaproponowac co najwyzej cukier w cukiernicy![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
no ludzie są niesamowici
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

a na dodatek dzis musialam wrocic do pracy, dobrze ze chociaz szefowej nie ma 

eh faceci...
nalezy Ci sie cos w tym chorobsku wstretnym
mi także bardzo miło
i napiszcie mi kto odpadnął z ju kan dansiora
Fajnie będzie poznac cię wreszcie bardziej 

:got uje:

Znowu będzie po nocy buszował a rano stwierdzi, że się nie wyspał
Lot z Jamajki