|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
1. Arkadia - jak dobrze pamiętam, to któraś ze znanych dziennikarek jest po zoologii ...
Więc niestudiowanie dziennikarstwa nie przekreśla szans zawodowych! 2. Nooo, rzeczywiście, faceta idealnego to nie ma. Takiego nawet nie do końca idealnego też trudno znaleźć. Co ja mówię, nawet w połowie idealnego trudno! Zawsze któryś musi mieć jakąś zasadnicza wadę, jak to mówi koleżanka: "zazwyczaj albo zajęty, albo jest gejem" ![]() 3. Ale bzdurną prezentację napisałam, teraz muszę się tego uczyć!
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ło dangerous.. dangerous(jak Maneater -Nelly Furtado) JA zartowalam z kolezanka ze jedziemy na dyske facetow wyrywac(obie mamy ) tylko musimy dobre auto miec![]() Mowimy ze faceci pewnie na blache leca ![]() ![]()
|
|
|
#3903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma już przecież![]() Cytat:
Mój nauczyciel z gim. zawsze mi mówił "Masz zostać dziennikarką taką jak Monika Olejnik" ksh a jaki masz temat w ogóle? Bo nie pamiętam, żebyś mówiła
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja tego nie lubię :| |
|
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz tylko matura, ewentualnie egzamin.Ale wiesz, wolontariat się zawsze przyda, bo potem to możesz w CV wpisać na przykład. Ja też wątpię, że znajdę tu jakąś pracę. Ychh... I będę się nudzić od lipca, bo ten miesiąc to jeszcze mnie nauka akurat czeka.PS Dałaś to jajko
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-05-13 o 21:39 |
|
|
|
|
#3906 |
|
Rozeznanie
|
nie zdam matmy
![]() licze punkty i jestem zalamana, straciłam na takich głupich błedach, mogłam miec ponad 60% a teraz nie będzie 30. kompletnie nie wiem co robic, zupełnie nie przygotowałam się na taką sytuację. Do pracy? za rok poprawiać? tylko ryczę i nic wiecej, a najgorsze, ze rano byłam nawet zadowolona ![]() Przepraszam, że się tak wyżaliłam, ale naprawdę jestem załamana |
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Jutro cos musze porobic na ten polski..(zeby mi sie nie nudzilo chociaz )
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdasz, na pewno zdasz i będzie dobrze, nie ma co się martwić na zapas
|
|
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak ![]() wydektywizuje cosik i bedzie ![]() np jakieś punkty za oryginalność dobraej ide jeszcze cos powtorzyć żeby nie było xD |
|
|
|
|
#3910 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny. moge was prosic o pomoc w napisaniu jednej rozmówki co była kiedys na maturze czy nie bardzo??
poradziłam sobie
'Bo...życie jest chwilą wieczności' _________________________ __________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362866 <--- CIUCHY WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=13986827 #post13986827 SZUKAM Edytowane przez kingak19 Czas edycji: 2009-05-13 o 22:19 |
|
|
|
#3911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam w weekend z koleżankami w klubie poszaleć trochę. Tam ogólnie kulturka i w ogóle, techno nie zagrają, ale jaki gość się trafił ), łysy, solarium. I mówi tak: "cześć dziewczyny. przyjechałem na koniu, zaparkowałem za rogiem. Nie chciałbyście się przejechać na oklep?" ![]() ..... Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdasz, zdasz ![]() a jeśli, niestety, nie - popracuj, zrób różne przydatne kursy, pozwiedzaj trochę świata, podszkol języki - rób coś, co zaprocentuje w przyszłości
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś moja mama gadała z pania burmistrz jako że się wybrały na kawę po komisji no i... burmistrzowa pyta co robię po szkole. Moja mama że szukac pracy chcę. A ona żebym składała papiery na staż w ośrodku, bo go jakaś lekarka wykupiła i może mieć zapotrzebowanie. I może się nawet za mną wstawi
![]() fajnie mieć mamą w radzie gminy
|
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, że tacy wyginęli już ![]() może inaczej, łudziłam się |
|
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
dobra Dziewoje Kochane!
Malwinka melduje że idzie spać, bo zmęczona jest xD i prosi o trzymanie kciuków (przypominam (xD) 14-17----->egz. popołudniowy. ech.) POWODZENIA JUTRO RANO FIZYCZKOM ^^ I TYM CO MAJĄ USTNE. BUZIAKI I DOBRANOC ![]() |
|
|
|
#3916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
-nie wiem... ![]() - ja też nie wiem, ale wystarczająco dużo ,aby przełamać pierwsze lody Malwinka, trzymamy mocno!
Je ne veux pas travailler Je ne veux pas déjeuner Je veux seulement oublier Et puis je fume Edytowane przez ksh Czas edycji: 2009-05-13 o 22:31 |
||
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Yhy, słyszałam jeszcze "jak schowałaś pod ubraniem te skrzydła, aniołku?" tak żałosne, że aż śmieszne no
|
|
|
|
#3919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale te teksty mnie powaliły!
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|||
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
masz może mape? bo zgubiłem się w Twoich oczach
![]() z serii żałosne, aż smieszne :P Edytowane przez agusia642 Czas edycji: 2009-05-13 o 22:35 |
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
tydzień temu Seren założyła wątek, a tu już liczna postów dobija do 4000
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tak przyznaje się... trafiły do mnie! Znaczy może nie tyle co trafiły co rozbawiły do łez I zgodziłam się na dalszy podryw ( już zaczął normalnie mówić ). Niestety okazało się, że to był jego stały patent, a ja jestem jedną z wielu.Dziękuje za uwage P.S. Teraz czuje się winna, że przyczyniłam się do ich rozwoju
|
|
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
swojego czasu hit to był :P
http://www.youtube.com/watch?v=bPjLxPD2Fi4 |
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3926 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
hahahahahah kocham te teksty sa tak zalosne ze nie moge wiecie co moj tz odwalil? on jest po prostu porąbany; albo ma schize albo nie wiem ;| wrrr |
|||||
|
|
|
#3927 | ||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie się nad tym zastanawiałam ostatnio
![]() Kolejna część będzie pod znakiem oczekiwania na wyniki a jeszcze następna pod znakiem przygotowywania się do popraw za rok ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
|
|
|
#3928 |
|
Raczkowanie
|
Ja znam : "rzuć mi koło ratunkowe! Bo topię się w Twoich oczach.."
Ogólnie masakra, ale nadal często spotyka się kolesi, którzy lubią czymś takim zarzucić. Tematycznie: http://www.youtube.com/watch?v=quqJj7PtKXI (dodam, że spotkałam się z tekstem z 12 punktu. Masakra, chciałam uciekać jak najdalej, a koleś stał przede mną w kolejce w sklepie. )i druga część: http://www.youtube.com/watch?v=8-CcWLf6XBY& Btw. Co do prezentacji. Konsultowałyście swoje z polonistką? Pół mojej klasy konsultowało a ja dopiero dzisiaj skończyłam to pisać i zastanawiam się czy do niej nie iść. Tylko trochę głupio mi tak późno.
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY, proszę OBEJRZYJCIE to,
mam nadzieję, że nie znacie jeszcze ![]() http://patrz.pl/filmy/maturzysci-na-studniowce |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

Więc niestudiowanie dziennikarstwa nie przekreśla szans zawodowych!
Co ja mówię, nawet w połowie idealnego trudno! Zawsze któryś musi mieć jakąś zasadnicza wadę, jak to mówi koleżanka: "zazwyczaj albo zajęty, albo jest gejem" 

-nie dziękuj.
) tylko musimy dobre auto miec
I będę się nudzić od lipca, bo ten miesiąc to jeszcze mnie nauka akurat czeka.

zdasz, na pewno zdasz i będzie dobrze, nie ma co się martwić na zapas