|
|
#1531 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Jestem - małż do łóżka przegoniłam
![]() Cytat:
Przestało juz śmierdzieć Cytat:
dobre ![]() Cytat:
ja jak kiedyś narzekałam że błoto i sobie butki zbrudzę to tż na to - że kupi mi najwyżej nowe ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ryża z chęcią Tak do poduchy szybciucho bo małżon juz marudzi - komp mamy w sypialni i świeci mu monitor na twarz (swoja droga nigdy mu to nie przeszkadzało ) Dobranoc Królewny
|
||||||
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1533 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
czestujcie sie dziewczynki czestujcie bo to Magnum tak wola do mnie z lodowki "zjedz mnieee, prooosze nooo zjedz, jestem takiee pyyyszne i mam taka chrupiaca czekoladeee...noo nie badz taka podziel sie z kolezankami i zjedzcie mnie w koncu"
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu Jadzka powinna odpasc....
|
|
|
|
#1536 |
|
Wtajemniczenie
|
nie no....zostawić Was na chwilę to się obżerają opijają ośmiewają
i nadrabiają pisanie za cały tydzień![]() Izuś moja Ty Kochana-cudnie to napisałaś-dziękujęSoffi ![]() Katey ![]() kotekk ![]() no i Jadźka nie odpadła ![]() dorzucam paczkędelicji i słoik nutelli do połowy pusty albo do połowy pe łny
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kto "nie jadł tych andrutów" Twój czy mój leć leć też mi się Jadźka nie podobała ale z tamtych dwóch to w sumie lepiej że Eliza odpadła, a szkoda mi Kuby bo mi sie podobało jak tańczyl ide i ja sie grzać do małżona , fajnie dzisiaj było dziewczynki DOBRANOC ŚMIESZKI
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie ida lulac???
to ja na rower wsiadam i zaraz tam rundke zrobie do kazdej
|
|
|
|
#1539 |
|
Wtajemniczenie
|
eee tam ja nie idę
![]() a raczej idę do lodówki xoś zjeść moja pora sięzbliżyła
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
no ok nie dalam sie skusic Magnumkowi ale moze dam sie skusic malzowi i jakis filmik sie zobaczy
![]() zycze dobranoc i slodkich snow kobicinki |
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
to ja tez zmykam wkoncu na ten rower...
a potem kapielka i do lozeczka czekac na slubnego ![]() upojnej nocki
|
|
|
|
#1542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mialam opisac cou mnie ale ledwo wrocilam z mezem z serwisu auta sluzbowego i padam na nochala. Nadrabianie was tez nie bylo latwa sprawa 4 strony!!!! Oszalalyscie. W pracy powolutku, zaaklimatyzowalam sie choc wolalabym pracowac na rano a nie na 12, caly dzien mi to rozbija. I ani zrobic cos konkretnego przed wyjsciem a juz popoludnie w ogole rozwalone bo brakuje czasu. Ech.... |
||
|
|
|
#1543 |
|
Wtajemniczenie
|
ale Śpioszki
![]() Dagmarka dołączasz się?zajadam jajecznicę cały tydzień za mną lazila jajcara.no co jak co ale umiłowanie do jedzenia mi pozostało...Mąż nadal tweirdzize lepieij mnie ubierać niż żywić rzeczywiście kiepska godzina na rozpoczęcie pracy, bo dzień rozwalony, ale najważniejsze że pracujesz Kochana, może uda się potem jakoś przestawić żebyś co drugi dzien miała na rano? buziak Laleczko ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- też mykam do spanka słodkich snów
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-05-13 o 23:55 Powód: bo Dagecik mój napisał |
|
|
|
#1544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No to ja melduje sie dzisiaj jako pierwsza jakis cud chyba!!wpadaja do nas znajomi dzis, wiec musze troche chate ogarnac i cos upiec, a jutro to juz szykijemy sie na imprezke sobotnia bo tata mial urodziny we wtorek ale wszyscy sie zjada w sobote na impreze......
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Korzystajac z wczesnej godzinki pisze do was szybciutko. Oststnio sie wszystko nalozylo na siebie ze faktycznie zabrak czasu nastapil. Podczytuje Was dziolszki na biezaco ale z odpisywaniem jest juz gorzej. W dodatku ktoras mnie zarazila bo gardlo od 3 dni nie daje mi spokoju.
Udalo mi sie nawet spotkac z jedna z pozytywnie zakreconych wizazanek z watkow "Zrob to sama" . Kasienko sadze ze skok z mostu to w ogole beznadziejny pomysl. Wymysl cos oryginalszego Izula szpagacik? Podziwiam moje miesnie sie w ten sposob nie rozjezdzaja hihihi Moze uda mi sie jeszcze cos przed wyjsciem do pracy naskrobac do Was, a teraz czas na sniadanie dla naszego fafluna i kawka dla mnie.... A dla spragnionych zdjec co mnie na NK podgladaja mam jeszcze cos ![]()
|
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka słoneczka
Jak dla mnie Jadzka jest najsłabsza, ale ta blondi faktycznie też mnie zaczęła denerwować. Jakoś nie lubię tak aż do bólu przesłodzonych osóbek, wszystko musi mieć swój umiar Cytat:
Ja narzekałam jak chodziłam do pracy na 9, bo wracałam do domu 17.30 no i już nic się nie dało załatwić, i w ogóle wieczór krótki. Ale teraz chodzę na 8 i jest ok ![]() super
|
|
#1547 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
z tą jajecznicą to zaszalałaś buziaki ogromniaste
|
|
|
#1548 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Laseczki
![]() meldować się po kolei wczoraj zabalowały a dziś bumelka![]() Dagmarko słodka ta Twoja Psinka ![]() Aguniu ja pracuję od 9 do 16.30 i marzę o pracy od 7 do 15 bo potem jeszcze tyle dzionka zostaje ![]() Dzastuś no wiesz-nie zaszalałam bo nie robiłam frytek![]() buziaki
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś to i 8 była za wcześnie, ale teraz jest w sam raz
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie narzekam . W sumie jestesmy we 3 i czasami pani Prezes i reszta zarzadu zajrzy. Po drugie nie zdarzysz sie zakrecic a 4 godz mina i trzeba do domu isc. Spoko, spoko ujrzysz i ja w realu ![]() Sie wam pochwale, znalazlam super firanki do salonu, wzor jest dla mnie idealny, tylko material nie ten ale moze uszyja mi takie jakie bede chciala wlasnie napisalam do nich i poprosilam o wycene
Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-05-14 o 09:38 Powód: bom chwalipieta |
|
|
|
|
#1551 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś też mnie przeraża wstawanie ale pewnie kwestia przyzwyczajenia.kiedyś tak pracowałam i na początku bylo ciężko ale potem sama się budziłam
![]() Dagmarko wiem
|
|
|
|
#1552 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry słodkie Wy moje
Ja już od rana na nogach bo poszłąm do biedronki upolować blachę do ciasta z przykrywką do ptrzechowywania![]() Wczoraj byłam we Wrocławiu-dyplomu nie odebralam bo pani wzięła urlop na żądanie ![]() Ale połaziłyśmy z koleżanką po sklepach -ona kupiła buty a ja bluzkę na dzień mamy (prócz tego kremiki) Poza tym u nas stara bida- dziś malowanko ścian na żółto i już w sobotę mogę pucować pokoik do użytku Ale się cieszę Pozostaje jeszcze kupić kinkiety- takie jakie nam sie podobały są niestety na halogenki a jak już sie podobały i były na e27 to się okazało że kosztują 780zł za sztukę dlatego zrezygnowaliśmy Poszukiwania trwają
|
#1553 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Ło matuchno
Poszalały warykatki - 4 strony do nadrobienia, już dawno tak nie było U mnie słońce świeci ale zimno i głodno zaraz śniadanko będzie. W ogóle to mam jakiegoś dołasa. Wydaje mi się, że teściowie ciągle się do mnie czepiają (tzn nie wiem czy mi się wydaje, raczej tak jest), a poza tym wczoraj mało sprzęgła nie spaliłam w samochodzie. Zaczęło strasznie śmierdzieć i się przestraszyłam.YCD oglądałam. Uważam, że Jadźka powinna odpaść. To już nawet nie o to chodzi, że nie lubię takich dziewczyn ale ona na serio odstaje. Zero techniki i to widać. Najbardziej lubię jak Ania tańczy. Dageciku weź coś na to gardło Która to pisała, że jest fanką RAV????? bo chcę do klubu dołączyć ![]() Cytat:
U mnie w pracy dzisiaj rogaliki z dżemem i z jogurtem. Cytat:
Cytat:
babcia się zajmie przez tydzień a tatuś z mamusią siuuuuuu...np na Teneryfe![]() Poproszę a że Kacha alkoholu niet to wezmę i za nią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Znowu połowa mi się nie zacytowała, focham się Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2009-05-14 o 09:42 |
||||||
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łatwiej mi będzie upilnować tego malucha
|
|
#1555 |
|
Wtajemniczenie
|
Izuś to jak widze końcówka remonciku
fajniea jaka to blacha?nie mam talentu do pieczenia ale zawsze warto mieć Gosiu ja jestem fanką Ravki no normalnie się na mnie uwzięli bo wszędzie je widzę i grzańca stawiamAguś też będziesz mieć Piesiorka? a jakiego? |
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
A będę
Boskiego czyli BOSa- Biały Owczarek Szwajcarski, małego aniołka, dokładnie z tej hodowli jakbyś chciała podejrzeć jak te psiaki wyglądająwww.bialeowczarki.pl
|
#1557 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś fajne Psiaki-takie dostojne
nie boisz się że będzie się męczyć w mieszkaniu?czy Wam też jakieś keczupy latają po ekranie?;>jak nie lotto i Kozidrakowa to grilowe co nie co
|
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() to się żeście rozpisały , jak za starych dobrych czasów )Cytat:
![]() oj Dziouchy moje, tak dużo napisałyście, że nie wiem już co pisać ![]() miłego dnia lasencje
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe i przyszła Kinusia i mi się gorącego kubaska zachciało-dziś kuchnia serwuje u mnie żurek
![]() dobrze ze masz troszkę luzu Kinia
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie boję się, jak wybieraliśmy rasę to wszystko wzięliśmy pod uwagę, łącznie z tym ile ruchu trzeba psiakowi zapewnić. On by się bardziej męczył jakby było podwórko i biegał samopas- to są psy, które muszą być przy ludziach. Nawet ta koleżanka nam powiedziała, że ona woli dać szczeniaka do bloku niż do domu, bo jak się mieszka w bloku, to trzeba wyjść z psem, a nie zostawiać go samemu sobie na podwórku
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

ja jak kiedyś narzekałam że błoto i sobie butki zbrudzę to tż na to - że kupi mi najwyżej nowe
)

i jeszcze z Magnumami
oszaleje z Wami, a na bank przytyje

hand-made: urodzinowo na 40tkę