|
|
#4321 | ||||||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
![]() Dobrze robi taki układ na psychikę. Z jednej strony nie nadwyrężasz budżetu, nie oszukujesz "domu", nie budzisz się z ręką w nocniku i niespodziewanym kryzysem do końca miesiąca. Z drugiej strony nie masz wyrzutów sumienia kiedy coś kupisz i jednoczesnie nie masz parcia na to, żeby wydać kasę, kiedy masz ją w ręku, bo z tego, co obserwuję u znajomych - często taki zakup "bo akurat mam środki" kończy się byle czym. Cytat:
Jak dla mnie Varg ześwirował. Szkoda gościa, bo zdolny jest. Cytat:
Cytat:
![]() Babki, jaki byłby czad "zlecieć" się gdzieś. Ostra muza, ostre umysły i ostre tematy. Cytat:
Dla mnie jakość życia to poczucie wolności, możliwśc realizowania pasji, komfort psychiczny i szacunek do siebie samej. Jesli chodzi o to - to nie, nie zrezygnowałabym. Przynajmniej nie dla cudzego "widzimisię". Bo przyznaję, że przez ostatni rok życia mojej matki zrezygnowałam z życia "poza Nią". Ale to była szczegolna sytuacja. Cytat:
Chrzanić porysowanie auta!edit: Rozwydrzona, doczytałam.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-05-13 o 22:30 |
||||||
|
|
|
#4322 |
|
Zadomowienie
|
nie, nie, nic sie nie stalo... dlatego tez czekalam 2 godz z policja... ale ok...
|
#4323 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4324 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Trudno byłoby żyć ze świadomością, że się kogoś okaleczyło... Uff... Oby nigdy więcej takich wypadków. Ja się tego najbardziej boję. Nie stłuczki, nie rys na lakierze. Ale że potrącę przechodnia, który w porównaniu z moja rozpędzoną kobyłą jest kruchy i bezbronny. Na motorze ten strach był mniejszy.
|
|
#4325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja z kolei konszachtuję z architekturą wnętrz (narzeczony) i poznałam rynek bardziej od strony freelancera.
|
|
|
#4326 |
|
BAN stały
|
A propos Burzum (muzycznie oczywiście, bo o samej osobie Varga, to w sumie... co tu mówić
), to zawsze rozgraniczam na "do Filosofem" i "po Filosofem" - nie wiem, jak Wy, ale ja tego brzdąkania na organkach z np. Daudi Balrds nie nazwałabym ambientem Więc metalowy Burzum - jak najbardziej, pseudodarkambientowy - |
|
|
|
#4327 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
-otóż podobno stali sie fanami fortepianu- a dokładnie fortepianowych strun ![]() Cytat:
tylko jakby materiału do freelancerki brak
|
|
|
#4328 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ewidentnie Burzum w pewnym momencie odpłynął (podobno zawód miłosny )
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Kostka daje niebezpiuecznie mi się we znaki
A na L4 średnia pora. Na szczęście jutro nigdzie nie będę musiała chodzić, sprzątać itd. Dziś mam jakiś szczególny dzień do robienia sobie krzywdy. Oprócz skręcenia kostki, upadku z krzesła i przywalenia biodrem z całych sił w biurko, oparzyłam sobie 4 palce u lewej ręki - wsadziłam je do gorącej herbaty Obok stał kubek z cukierkami, a ja nie patrząc, wsadziłam rękę nie do tego kubka co trzeba
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4331 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4332 |
|
Zadomowienie
|
To też
![]() Choć z tego co słyszałam o dalszych dziejach tego pistoleta, podobno już zdążył z pudła zwiać, sterroryzować jakąś familię w samochodzie i na powrót do pudła powrócić. Podobno też ciągle tworzy za kratkami ![]() Crazy old man
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Madzik ty chcesz sie pozbawic zycia !?Co na to gryx? ![]() A z tymi cukierkami to lakomstwo
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4335 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ciekawe co by wyklepał jakby zgodzili sie tylko na kontrabas ? a swoją drogą to podobno go wypuszczają..a moze juz wypuścili? nie jestem na bieżąco...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-05-13 o 23:13 |
|
|
|
|
#4336 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No właśnie dokładnie takie mam wrażenie
|
|
|
|
|
#4337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też już straciłam rachubę w tym wszystkim. Jedno jest pewne, jeśli wyjdzie z pewnością o nim usłyszymy ![]()
|
|
|
#4338 |
|
Zadomowienie
|
wyskoczę, jak z konopi ale powiedzcie mi proszę, że to jest NORMALNE, że się leci na swoich ex [zwłaszcza, jeśli są aktualnie wokalistami zespołów rockowych
] *_*...?normalnie siedzę na youtubie i się "dobijam" a pamiętam, jak mi mówił że śpiewał w Słowikach
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2009-05-13 o 23:22 |
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Eh racja napisałam to strasznie nieskładnie.
Problem w tym ,że nie mogę napisać do końca o co chodzi więc nie powinnam zaczynać |
|
|
|
#4340 | ||||||
|
Wiedźma
|
Ciekawe, jaki to bóg? ![]() Cytat:
Ale nie. To niemożliwe. Kurka. Niemożliwe. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podoba mi się to ujęcie tematu. Na kontrabas by się nie zgodzili - struny zbyt niebezpieczne. Może cymbałki by przeszły... choć blaszkę można naostrzyć. ![]() Akordeon? Okaryna?
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz nigdy nie mialam faceta , ktory gral w zespole
|
|
|
|
|
#4342 |
|
BAN stały
|
Może bębenek
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Ja???? Nic, kompletnie nic, tak to by było logiczne wytłumaczenie, że kończyny mi się plączą
Nie ![]() No bo jak wytłumaczyć to, że na twarzy syf goni syfa i syfem pogania, spadam z krzeseł, prawie łamię nogi. No czary mary czyjeś jak nic I to podstępne i mhhhhroczne
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-13 o 23:35 |
|
|
|
#4344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Madzik - nie powyrządzaj za wiele szkód [sobie i otoczeniu] ![]()
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Miss Natasho - może ja jutro z domu jednak lepiej nie wyjdę, no chyba że Gryx odejdzie od tego kotła
|
|
|
#4346 |
|
never say no to panda
|
przylazłam się wyżalić, bo mnie szlag dziś trafił i przeklinam mojego krzywdziciela do 10 pokolenia
otóż, jakieś perfidne chamidło zapitoliło mi rower :/ weszłam do Galerii Łódzkiej dosłownie na 20min, a rower stał przypięty do stojaka... wyszłam i już przypięty nie był, ba, w ogóle go nie było złożyłam sprawę na policji i jest jakaś maleńka szansa, że może się odnajdzie (przynajmniej tak mnie uroczy pan z kryminalnego zapewniał) pal diabli, że 1300zł (chociaż teraz pewnie ok. 800zł) poszło się walić, ale - cholera - rower był super wygodny, siodełko nie upijało w rzyć, geometria idelana do mojej postury, pedały (wymienione) świetnie trzymające stopę i w dodatku wymieniona manetka na gripshift Srama tanie i naprawdę świetnie się sprawujące maleństwo moje kochane, mój rowerek... a teraz nawet nie odkupię takiej samy ramy (mój był z 2005 r. - najstarsze w sprzedaży są z 2006 r. i to na rzęsach musiałabym stanąć, żeby je zdobyć, a z 2009 r. to już zupełnie inna bajka)a przecież widać, że srogo używany - przerzutka tylna za luźną sprężynę miała, przez co łańcuch o ramę bił, zdarte i pocięte gripy, żeby gripshift wlazł, dwie różne opony, bo akurat z tż zamieniłam koła, co by piastę poszedł wymienić, usyfiony, usmarowany, ubity (bo się wypadkowałam byłam, co sobie łapę złamałam nawet, a rower się straszliwie potłukł), obdrapany, z bijącymi straszliwie obręczami (chociaż próbowaliśmy cośtam podregulować, ale z szajsem za dużo się zrobić nie da) ehhhh
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-05-13 o 23:38 |
|
|
|
#4347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a najlepsze w Słowikach jest to, że mówił prawdę ![]() cbr - no i masz, pandzina z Twojego avatarka kiwa się dziś jakoś smutniej cholera, może komuś był do czegoś konkretnego potrzebny...? może ktoś go tylko pozyczył...do filmu...? jako rekwizyt? bo był taki, jak go opisujesz, czyli z duszą? nie zrozum mnie źle, nie wiem jak Cię pocieszyć
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2009-05-13 o 23:40 |
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Cbr - przykro...
Trzymam kciuki, że jednak może się znajdzie![]() A kradziejowi niech rzyć obetrze(tudzież żeński narząd) albo fiutek odpadnie, w wyniku niedopasowania do siodełka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-13 o 23:40 |
|
|
|
#4349 | |
|
BAN stały
|
Zaczynam bać się o tę ósemkę
Cytat:
Nie mam na stanie ![]() Kumpel dostał takową na osiemnastkę, ale nie przeszła pozytywnie banana testing (o ile pamiętam %) --- Buszowałem właśnie po blogu Vesenki - to raczej zły pomysł w drugim dniu głodówy Kuszą mnie naleśniki z farszem bolońskim, zapiekane z żółtym serem i podane z sosem jogurtowo-czosnkowym
|
|
|
|
|
#4350 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzięki Dziewczyny
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

w sumie to dobra rzecz takie specjalne konto zapachowe 

Chrzanić porysowanie auta!

!?