Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-14, 11:29   #4051
paula007
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd

Wiem, że u mnie w szkole dziewczyna rok temu odwoływała się w CKE właśnie w sprawie ustnych. Stąd ten wniosek.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:29   #4052
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia1003 Pokaż wiadomość
Renia za co masz ostrzeżenie ? :P
a bo podałam takiego linka do ćwiczeń na wątku fitnessowym
ale już go wykasowałam, a ostrzeżenie zniknie 27 maja

Cytat:
Napisane przez zte Pokaż wiadomość
ja prostowałam, bo mam dosc krótkie i warkocz odpada, jakis kitek czy cos to tez źle a loki...za duoz roboty z tym u mnie i poszlam na latwizne...na niedziele tez juz nie prostuje na ustne to chyba je jako zwiąże moze? a uzywasz jakis maseczek typu wax? ja polecam tego nowego waxa latte...włosy sa nie do poznania, a ja z natury mam szope na głowie
waxa właśnie nie używam, ale czytałam kiedyś o nim, pytałam się kuzynki-fryzjerki o niego to nie wiedziała o co mi chodzi
gdzie go można dostać? w aptece czy w normalnej drogerii? i tak za ile na oko?

farbować w życiu nie farbowałam ;p mam naturalne, przed 100dniówką jedynie zrobiłam kilka pasemek

edit: RedApple ja mam polski na 16:00..

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!

Edytowane przez Renia90
Czas edycji: 2009-05-14 o 11:31
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:31   #4053
Serendipity
Zakorzenienie

Ooo temat o włosach
Mam na tym punkcie chorobę psychiczną
Moja rodzina się śmieje jak grzeje olejek rycynowy i chodzę po domu w czapce zimowej potem
Stary 2009-05-14, 11:32   #4054
Sunday Rose
Zakorzenienie

Dzieewczyny! jakie mogą mi zadać pytania na temat : Twórcza i destrukcyjna siła miłości w życiu bohatera literackiego? w bibliografii mam Hymn o miłości, Do Laury Mickiewicza, Małego Księcia, Lalkę, Wertera i Jedenaście minut Coelho.. pomocy! i też jestem ciekawa, czemu Renia ma ostrzeżenie xD edit: o , juz wiem ;D ej to jest dziwne przecież chciałaś tylko pomóc :P
Stary 2009-05-14, 11:33   #4055
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

Renia hehe a to już niedługo :P

Shewa
Matko kochana nie wyobrazam sobie zeby mój tZ się tak długo do mnie nie odzywał...

marcia1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:33   #4056
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Ooo temat o włosach
Moja rodzina się śmieje jak grzeje olejek rycynowy i chodzę po domu w czapce zimowej potem
ja też, jakby mi ktoś do żartów uwalił choć pare mili metrów to chyba bym udusiła własnymi rękami

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

i jeszcze tutaj!
Stary 2009-05-14, 11:33   #4057
RedApple
Zakorzenienie

Renia a którego masz polski?
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:35   #4058
Serendipity
Zakorzenienie

Ja lecę cieszyć się wakacjami , czyli czytać książki.
Będzie duużo notek na blogu
Stary 2009-05-14, 11:35   #4059
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
Renia a którego masz polski?
19, we wtorek..

shewa wiem co czujesz, wiem jak ktoś się nie odzywa i nie odpisuje, nie daje znaku życia.. chociaż ten ktoś nie jest moim tz to i tak bardzo boli.. własnie wczoraj wyryczałam chyba kolejny litr łez.. i tak już od roku z przerwami

Seren miłego czytania

i jeszcze tutaj!
Stary 2009-05-14, 11:37   #4060
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość

waxa właśnie nie używam, ale czytałam kiedyś o nim, pytałam się kuzynki-fryzjerki o niego to nie wiedziała o co mi chodzi

farbować w życiu nie farbowałam ;p mam naturalne, przed 100dniówką jedynie zrobiłam kilka pasemek

Waxa to w aptece.
Ja mam tego zagranicznego ale on nie każdemu musi służyć, bo może troche wysuszać ( ma SLS w składzie ). Ale jest jeszcze ten polski WAX np do suchych i zniszczonych i on już nie wysusza.
Ja tam osobiście WAXA lubie, ale widze u siebie, że wysuszać może.

Cytat:
Renia hehe a to już niedługo :P

Shewa
Matko kochana nie wyobrazam sobie zeby mój tZ się tak długo do mnie nie odzywał...
Ty Marcia i dziewczyny ze studniówkowego chyba wiecie o co chodzi ze sytuacją sprzed 2 lat... Jezu jak ja się cholernie boje I mam tylko nadzieje, że jak zwykle panikuje... tylko ta nadzieja powoli się coraz mniejsza staje
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:37   #4061
zte
Zadomowienie

Cytat:

ja pytałam w aptekach, ale mieszkam w mały miastczeku, wiec nie było i tez nie wiedzieli o co mi chodzi moja siostra kupiła w jakies aptece juz w wiekszym miescie, wiec poszukaj w aptekach takich wiekszych albo przez internet bo widzialam ze sa na allegro np.
kosztuje ok 15-20 i jest do tego czepek taki faajny i jedwab

Cytat:
Ooo temat o włosach
u mnie juz sie przyzwyczaili moj tata jak zobaczyl w lazience nafte kosmetyczna to sie pyta a kto to kupil, a jak mu powiedzialam ze to na wlosy to zlapal sie za glowe i juz nic nie mowil ...
zte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:38   #4062
nikki999
Zakorzenienie

ja nie lubię jak ktoś oprócz TŻta lub przyjaciółki dotyka moich włosów, po prostu nie cierpię tego!

włosy mi urosły już do talii nie wiem jak się ściąć

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:39   #4063
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
19, we wtorek..

shewa wiem co czujesz, wiem jak ktoś się nie odzywa i nie odpisuje, nie daje znaku życia.. chociaż ten ktoś nie jest moim tz to i tak bardzo boli.. własnie wczoraj wyryczałam chyba kolejny litr łez.. i tak już od roku z przerwami

Seren miłego czytania
No on jest moim TŻ od 3 lat... tylko 2 lata temu mieliśmy sytuacje kiedy odbiło mu przez kumpli, do tego pojawiła się inna i zostawił mnie dla niej I wyglądało to identycznie... przestał siędo mnie odzywać, bo nie potrafił mi tego powiedzieć... Dlatego się tak boje... Tymbardziej, że w ten weekend był taki dziwny... Z lekka nieczuły Ani jednego 'kocham' ani nic...
Stary 2009-05-14, 11:41   #4064
Sunday Rose
Zakorzenienie

Nikki, mam tak samo w sumie to tylko tz pozwalam xD kurcze,a u mnie w aptece tylko ten wax zagraniczny i ja chciałam właśnie przeciwko wysuszaniu, tam jest maska regenerująca do włosów suchych i zniszczonych i ona ma jeszcze bardziej wysuszac :O ?

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

shewa a kto wtyedy odezwał sie pierwszy ? Ty czy on? może po prostu idx do niego i zapytaj o co chodzi? bo przeciez tak bez powodu nie powinien sie nie odzywać..
Stary 2009-05-14, 11:42   #4065
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

Shewa tak wiem.. Ale nawet o tym nie myśl. A nie możesz do niego np jechac i porozmawiać.. Bo takie czekanie az coś napisze że zadzwoni to masakra... I jeszcze układasz sobie czarny scenariusz..

A właśnie może polecicie mi jakieś książki fajne do czytania.. Tylko nie kryminały bo tego nie lubie choc nie czytałam ;p

Stary 2009-05-14, 11:42   #4066
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Waxa to w aptece.
Ja mam tego zagranicznego ale on nie każdemu musi służyć, bo może troche wysuszać ( ma SLS w składzie ). Ale jest jeszcze ten polski WAX np do suchych i zniszczonych i on już nie wysusza.
Ja tam osobiście WAXA lubie, ale widze u siebie, że wysuszać może.
Cytat:
ja pytałam w aptekach, ale mieszkam w mały miastczeku, wiec nie było i tez nie wiedzieli o co mi chodzi moja siostra kupiła w jakies aptece juz w wiekszym miescie, wiec poszukaj w aptekach takich wiekszych albo przez internet bo widzialam ze sa na allegro np.
kosztuje ok 15-20 i jest do tego czepek taki faajny i jedwab
u mnie juz sie przyzwyczaili moj tata jak zobaczyl w lazience nafte kosmetyczna to sie pyta a kto to kupil, a jak mu powiedzialam ze to na wlosy to zlapal sie za glowe i juz nic nie mowil ...
yhm, jak będę przy kasie to sobie zafunduje :P bo lista zakupów długa, a kasy praktycznie zero ja chce do pracy!!

zte mina taty pewno bezcenna

Cytat:
Napisane przez nikki999 Pokaż wiadomość
ja nie lubię jak ktoś oprócz TŻta lub przyjaciółki dotyka moich włosów, po prostu nie cierpię tego!

włosy mi urosły już do talii nie wiem jak się ściąć
ja uwielbiam jak toś mnie głaszcze i ogólnie bawi się włosami, mogłabym tak wieczność tkwić ale jak mnie w szkole za warkocza ciągnęli to nie

zazdraszczam długości ja mam dość mocno za łopatki, dość mocno za zapięcie od stanika ale jeszcze zapuszczam, a później chyba ścinam 'do trójkąta'. mnie się kręcą teraz ale z tyłu nie bardzo bo mam jednej długości i są ciężkie, gęste.. a stopniować nie chce bo boję się że mi się będą odwijać i będę znów ślęczeć po co ścinałam, więc zostawiam takie jakie są

i jeszcze tutaj!

Edytowane przez Renia90
Czas edycji: 2009-05-14 o 11:44
Stary 2009-05-14, 11:44   #4067
zte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Nikki, mam tak samo w sumie to tylko tz pozwalam xD kurcze,a u mnie w aptece tylko ten wax zagraniczny i ja chciałam właśnie przeciwko wysuszaniu, tam jest maska regenerująca do włosów suchych i zniszczonych i ona ma jeszcze bardziej wysuszac :O ?
a miałaś ją kiedyś?bo ona np. mi specjalnie nie poprawiła stanu włosów, ale Tobie moze służyc...to zalezy od włosów mozesz kupic saszetke u mnie w aptece sa takie i zobaczyc jak beda wygladac wlosy po jednym razie ja uzywalam zagranicznego to wlosy taaak szybko mi urosły a teraz n prawie stoja w miejscu ... i sie zastanawiam czy go nie kupic, zeby mi urosly szybciej ...

shewa
zte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:44   #4068
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:
ja na moje włosy używam avonu, wiem, że to nie najlepsze kosmetyki, ale np. serum do zniszczonych końcówek i na puszące się włosy jest ok

ale np. wszystkie maski bez spłukiwania wywołują u mnie łupież

BLOG -
Stary 2009-05-14, 11:46   #4069
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

czesc czołem!
melduje ze o 16.20 mam ustny ang. 3mać kciuki prosze

fajnie ze sie uczyłam słowek. naprawde fajnie ;/

to pa
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:46   #4070
jamboa
Raczkowanie

dziewczyny, może wiecie coś na temat UKSW w Warszawie? czy trudno jest się tam dostać i czy to jakaś ok uczelnia, jakiekolwiek informacje? niestety nie poszła mi dobrze biologia R, jak będę mieć 60% to będzie wszystko oprócz tego zdawałam pol i ang podst ale one już w miarę dobrze mi poszły.. teraz nie wiem co mam robić, boję się że nigdzie mnie nie będą chcieli z takim marnym wynikiem z bio
jamboa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:46   #4071
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:

ja uwielbiam jak toś mnie głaszcze i ogólnie bawi się włosami, mogłabym tak wieczność tkwić ale jak mnie w szkole za warkocza ciągnęli to nie

Cytat:

zazdraszczam długości ja mam dość mocno za łopatki, dość mocno za zapięcie od stanika ale jeszcze zapuszczam, a później chyba ścinam 'do trójkąta'. mnie się kręcą teraz ale z tyłu nie bardzo bo mam jednej długości i są ciężkie, gęste.. a stopniować nie chce bo boję się że mi się będą odwijać i będę znów ślęczeć po co ścinałam, więc zostawiam takie jakie są
Mam ścięte właśnie do trójkąta jakoś pół roku temu, w sumie wolno rosną, ale są już za długie

BLOG -
Stary 2009-05-14, 11:48   #4072
shewa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

shewa a kto wtyedy odezwał sie pierwszy ? Ty czy on? może po prostu idx do niego i zapytaj o co chodzi? bo przeciez tak bez powodu nie powinien sie nie odzywać..
No wtedy on w końcu raczył napisać...Tylko ze..
a niech mi będzie napisze o co chodzi.
Po tym jak się nie odzywał, odezwał się. Spotkaliśmy się, przez kilka dni mówił jak cudownie, że kocha, że tamto... a potem podczas jednej rozmowy okazało się, że wcale tak nie myślał, że sam nie wie co myśleć, wyszło na to, że to moja wina. No i miał sobie przemyśleć, ja się miałam odezwać. No i odzywałam się, pisałam, dzwoniłam. A on nic... nie potrafił mi nawet powiedzieć w twarz. No i okazało się, że nie kocha. A potem wyszło szydło z wora, że była już inna.

Dlatego ja się teraz tak boje

Cytat:
Shewa tak wiem.. Ale nawet o tym nie myśl. A nie możesz do niego np jechac i porozmawiać.. Bo takie czekanie az coś napisze że zadzwoni to masakra... I jeszcze układasz sobie czarny scenariusz..

A właśnie może polecicie mi jakieś książki fajne do czytania.. Tylko nie kryminały bo tego nie lubie choc nie czytałam ;p
Dziewczyny nie zrozumcie mnie źle ale ja już nic do niego nie pisze... jeśli napisze, to jutro, że ma czas do soboty żeby się odezwać. Jak sie nie odezwie to zadzwonie, że musimy pogadać i go zjade od góry do dołu zanim on wpędzi mnie w dół jakiego nie miałam
Ja nie chce teraz dzwonić, nie chce jechać bo wiem jak to sie skończy... moimi łzami. A nie chce poraz kolejny pokazywać, że jestem słaba, że ja bez niego nie moge. Ja to wiem, ale on nie musi, zwłaszcza w tym momencie. Jeśli to będzie koniec to chce do końca zachować resztki godności...
Stary 2009-05-14, 11:49   #4073
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikki999 Pokaż wiadomość
Mam ścięte właśnie do trójkąta jakoś pół roku temu, w sumie wolno rosną, ale są już za długie
mhm :P to też bym nie wiedziała co zrobić, może tylko podciąć? czy chcesz jakąś hardcorową zmianę?

ja uciekam na chwilę-poćwiczyć Tamile później coś zjem i wracam oczywiście

i jeszcze tutaj!
Stary 2009-05-14, 11:49   #4074
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

A ja nie nawidze jak mi u fryzjera myje i tak mizia w głowie o masakra wrrr

Stary 2009-05-14, 11:49   #4075
Sunday Rose
Zakorzenienie

zte nie miałam nigdy.. moniaa na dietetycznym mi polecała właśnie waxa do zniszczonych włosów, więc nie wiem.. ja tez mam długie, do zapięcia biustonosza, ale po ustnym ang obcinam, właśnie ze względu na poniszczone koncówlki. tylko problem jest taki, że miałam mocno ścieniowane i właściwie na całej długości sa poniszcozne ;( jamboa ja tam będe składac na prawo i socjologię podobno wyniki w granicach 70% sa obiecujące..
Stary 2009-05-14, 11:50   #4076
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
a miałaś ją kiedyś?bo ona np. mi specjalnie nie poprawiła stanu włosów, ale Tobie moze służyc...to zalezy od włosów mozesz kupic saszetke u mnie w aptece sa takie i zobaczyc jak beda wygladac wlosy po jednym razie ja uzywalam zagranicznego to wlosy taaak szybko mi urosły a teraz n prawie stoja w miejscu ... i sie zastanawiam czy go nie kupic, zeby mi urosly szybciej ...

shewa
Mogły rosnąć bo to jest odżywka dla ludzi po chemioterapii. Tylko to rośnięcie polega głównie na wyrastaniu 'baby hair'. Takich małych jasnych włosków. Ale każdy inaczej reaguje więc możliwe, że ty tak zareagowałaś.
Stary 2009-05-14, 11:51   #4077
DeBourbon
Wtajemniczenie

shewa : cmok::glasi u::glasiu :

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

na rozluźnienie http://www.joemonster.org/art/2170/D..._typow_facetow
DeBourbon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:52   #4078
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:
mhm :P to też bym nie wiedziała co zrobić, może tylko podciąć? czy chcesz jakąś hardcorową zmianę?
kurcze właśnie nie wiem, trochę mi szkoda, trochę chciałabym zmienić, a w czerwcu mam wesele i pod nie na razie chciałabym się ściąć, ale nie mam sukienki i nie wiem, czy będzie wiązana na szyi i będę musiała związać włosy, czy może rozpuszczone, bo będzie bez ramiączek no i takie koło błędne

BLOG -
Stary 2009-05-14, 11:53   #4079
infante
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wszełka Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jutro chemia a ja nic nie umiem, siedzę i szukam rzeczy, które na pewno będą na maturze żeby je powtórzyć i tak strasznie chciałabym mieć już wakacje
jeśli znajdisziesz te rzeczy to napisz co to takiego.. aktualnie mam chemiczną pustkę w głowie ...

Cytat:
Napisane przez Alexia09 Pokaż wiadomość
Ooo tak! Potwierdzam
Przez 3 dni obejrzałam chyba 13 odcinków, a dodam, że jestem jeszcze w trakcie matur

Jak to nic nie umiesz? Nawet tak nie myśl . Przecież wszystko umiemy, a chemia będzie łatwiejsza niż biologia
oby, oby ale dla mnie zawsze biologia była łatwiejsza
Cytat:
Opowiem Wam.
Nie myliłam się zbytnio w prezentacji , nie robiłam "yyyy" , troszeczkę się zacinałam, ale ogólnie byłam zadowolona.

Aż przyszły pytania.Baba mówi : porównaj wiersz X i Y.

ja: x jest biały = bez rymów , y ma rymy
baba: parsknęła śmiechem (przysięgam !)

No to się zamknęłam.
A ona zaczęła mi mówić , że miałam już rok na przygotowanie tego i że te wiersze zna się od podstawówki (nie wiem jak ona,ale ja w podstawówce czytałam Kaczkę dziwaczkę) ..

Mi łzy stanęły w oczach i przez kolejne 6-7 pytań coś dukałam a ona na moje odpowiedzi wywracała gałami i wymieniała miny "" z drugą i stukała ją pod ławką...

To zamknęłam się już w ogóle to kazały mi wyjść.
Byłam na 10000% pewna ,że już oblałam i się poryczałam , że tyle poświęciłam dla historii , dla wymarzonych studiów , a jakaś sucz po prostu mnie wyśmiała ...

No, ale 6 punktów mam i zdałam..
Jak weszłam do sali i powiedzieli ,że wszyscy zdali to dosłownie nie mogłam sie opanować i się popłakałam na środku
najważniejsze, że zdałaś !
ale komisja moim zdaniem powinna bardziej wspierać niż upupiać... chyba zdają sobie sprawę z tego jaki uczeń ma stres...

coraz bardziej boje sie moich ustnych, zwłaszcza ze praca na polski wciąz czeka az ją napisze
  • mniej narzekania
infante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:56   #4080
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez infante Pokaż wiadomość
coraz bardziej boje sie moich ustnych, zwłaszcza ze praca na polski wciąz czeka az ją napisze
a kiedy zdajesz?

BLOG -
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości