|
|
#211 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Zakup sukni ślubnej przez internet_?? Ebay,Allegro.
Cytat:
![]() A kupujesz jakąś oryginalną czy szytą na wzór przez małe żółte rączki ?I oczywiście dam znać i foty sukni (o ile będzie się czym pochwalić |
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że będzie ładna, nie ma się co spodziewać po sukience za 100 funtów. Obstawiam, że udam się do krawcowej, żeby zrobić ewentualne poprawki, na pewno jakąś halkę będę musiała do niej dokupić, bo z tego co wiem to chińscy dostawcy tego nie zapewniają.Zobaczymy ![]() Dzisiaj poczta przyszły sukienki da "flowergirls".Powiem że są kapitalne, jakościowo fajne, jedna chyba będzie do poprawki bo będzie za szeroka na najstarsza z dziewczynek. No i co najważniejsze nie były drogie
|
|
|
|
|
|
#213 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i koszt podobny. A nie boisz się, że będzie za późno na początku czerwca? Bo oni na uszycie biorą 30 dni no a jeszcze przesyłka, niby do 10 dni ale dziewczyny z forum mówiły, żeby wziąć na to poprawkę bo czasem trzeba czekać nawet 3 miesiące
Edytowane przez pomorzanka Czas edycji: 2009-05-13 o 23:37 Powód: mała pomyłka |
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a nazwe modeów, projektantów znasz?
|
|
|
#215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bądźmy dobrej myśli
|
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zadomowienie
|
A mozesz coś wiecej powiedzieć o tych sukieniusiach? Gdzie kupiłaś? Za ile? Też chcę kupić i to niedrogo. Może jakiś link (jeśli była z internetu). No i ile czekałaś,bo z tym podobno różnie bywa.
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest link do jego strony na ebayu : http://shop.ebay.co.uk/merchant/jeny...rmrsZ1QQ_fromZ Sukienki szly 14 dni. Za 3 sukienki zapłaciłam już z transportem 60 funtow to przy obecnym kursie wychodzi jakies 100zl od sukienki, ale porównując z cenami w sklepach to na prawdę nie jest źle, ja tutaj na miejscu w Szkocji rozglądałam się za sukieneczkami i cena takich prostych bez żadnych falbanek czy ozdób nie schodziła poniżej 40 funtów od sztuki. Moje dziewczynki dostały takie sukienki poza najmłodsza która ma troszke inny wzór na przodzie robiony z koronki i cekinków. http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Flower-Girl-Pageant-Dress-Blue-122-6-7-Years_W0QQitemZ1803277264 25QQcmdZViewItemQQptZFR_Y O_Vetements_FillesVetemen ts?hash=item180327726425& _trksid=p3911.c0.m14&_trk parms=72%3A1683|66%3A2|65 %3A12|39%3A1|240%3A1318|3 01%3A0|293%3A2|294%3A50#M RLOCATE Jakościowo są na prawdę kapitalne, szczerze to myślałam, że będą gorszej jakości, ale się miło rozczarowałam. Kolorów jest sporo, ja wybrałam niebieską bo najstarsza z dziewczynek nie cierpi "luszowych ubranek"...
Edytowane przez Ironiaaa Czas edycji: 2009-05-15 o 15:29 |
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
To najpiękniejsze sukienki dla małych dziewuszek jakie widziałam do tej pory !!!!!!!
|
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
No przyznam, że mnie też urzekły no i dlatego leżą już w walizce i jutro lecą do Polski do rąk przyszłych maleńkich właścicielek
|
|
#220 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witam, jestem tu nowa ale z żywym zainteresowaniem czytam kolejne posty i z niecierpliwością wyczekuję zdjęć. Sama zamówiłam suknie na allegro około 20 kwietnia i czekam co mi listonosz przyniesie... W sumie za suknie z przesyłką zapłaciłam 690zł(była licytacja bo normalnie kosztują w chwili obecnej 899zł). Pocieszam się że jakby co mam możliwość zwrotu(przez to nie zdecydowałam się na zakup na ebayu - koszty przesyłki przewyższają koszt sukni...) no i czas na ponowne poszukiwania.. Cieszę się że większość z Was, które już suknie mają są zadowolone ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
JOASIEK31 - dziekuje
Koniecznie pochwal sie jak sukienka dotrze. IRONIAAA - sliczne te sukieneczki A ja juz po slubie, wiec mozna zobaczyc jak sie sukienka prezentowala w tym dniu (link w podpisie).
|
|
|
|
|
#223 |
|
Przyczajenie
|
dokładnie. ja zamówiłam sobie sukenke szyta "na miare" przyszła mi za duża i wcale nie wyglądała jak na zdjeciu...
|
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą to lepiej za duża niż za mała. Chyba wszystkie suknie zamawiane z internetu i tak trzeba zanosić do krawcowej na dopasowanie, chociaz zależy też jak bardzo za duża była Twoja suknia |
|
|
|
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie straszcie, bo ja i tak bez tego zaczynam mieć koszmary.
Kilka dni temu śniło mi się, że sama sobie sukienkę szyłam i troszkę przypaliłam na maglu, a dziś znowu mi się śniło, że biały dół uszyli mi... w szkocką kratę biało- czarną i w dodatku była za krótka. I jak tu się nie denerwować?Pozdrawiam wszystkie oczekujące na swoje sukienki i życzę, aby były one idealnie takie, jak sobie wymarzyłyście. ![]() I dołączam się do prośby, moirak, napisz coś więcej, skąd zamawiałaś itp i wklej fotki jak możesz.
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że już niedługo przyjdzie, bo zamawiałam 7mego maja.Oj najgorsze to czekanie, w rzeczy samej. ![]() Napisz, jak Ci przyjdzie, jakie wrażenia.
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Brzydal82 - napiszę
Znalazłam na ebayu... z Chin i myślę... koszt 82zł, wysyłka darmowa Nie wiem... czekać na suknię, czy już zamawiać?
|
|
|
|
|
#230 |
|
Przyczajenie
|
złamanie zakazu sprzedaży
Pozdrawiam Bibi_1978 Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-05-25 o 16:04 |
|
|
|
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
kochane ja juz po slubie suknie
ps.dziewczyny ja pracowalam w salonie u nas byly suknie pronovias i zawze byly szyte na miare ale czesto konieczne sa poprawki oni mimo wszystko nie zawze ie trzymaja ie dokladnie wymiarow to normalne dlatego nie bujcie sie poprawek poppppy a jak tam u ciebie???
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
|
|
|
#232 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale już normalnie miewam regularne koszmary. ![]() Moja suknia też bez halki jest, ale doszłam do wniosku, że chyba lepiej będzie zamówić, jak już suknia dojdzie, bo wtedy można ją dokładnie obmierzyć i lepiej halkę dopasować do wymiarów. Cytat:
|
|
|
#233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze wkleisz jakies fotki, bo ja nadal nie widzialam Twojej sukienki ![]() A u mnie tez juz po......ze tak sie wyraze organizacja lekko legla w gruzach ![]() W podpisie moim jest link do watku ze zdjeciami i krotka relacja (obszerna jest na majowkach )
|
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
|
|
|
|
#235 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny piszę pierwszy raz.
Ja też już jestem po ślubie (09.05.09r.) I również miałam suknię zamówioną przez internet (ebay) oczywiście z Chin Suknia była idealnie uszyta co do poprawek to trzeba było dorobić podpięcie trenu no i delikatne ją podpiąć aby trochę skrócić ale nic nie było ucinane Też martwiłam się co z tego będzie, ale nie żałuję. I polecam taką formę kupna sukni. |
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do pozostałych mam jeszcze pytanie: czy dodatki też miałyście od pani chinki czy już tu na miejscu w salonach dobierałyście Ja chcialabym suknie mori lee 2177 no mam dylemat rekawiczki bolerko czy szal ![]() w załączeniu moja wymarzona .. może ktoś mi coś doradzi a może macie sprawdzonych sprzedawców Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-05-27 o 16:56 |
|
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Ja dodatki kupuje na miejscu, ale to głównie ze względu na to, że nie wiem jaki odcień koloru Ivory dostane, a z tego co wiem to głównie z tym są drobne problemy. Przez internet będę kupowała tylko tiare do włosów. Z butami zawsze miałam problem więc lepiej, żebym kupiła w sklepie i dopasowała idealnie. Rękawiczki to tania sprawa więc wielkiej różnicy pomiędzy sklepem a ebayem nie ma.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 | |
|
Przyczajenie
|
Ja kupowałam na angielskim ebayu u 5911victoria e-mail do niej: victoria5911@yahoo.com.cn
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() a rekawiczki mi osobiscie sie nie podobaja |
|
|
|
|
|
#239 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A dodatki, tak jak dziewczyny, będę zamawiać już albo w salonach- myślę, że buty przede wszystkim albo przez Allegro- można całą resztę, tylko dopiero, jak dostanę suknię. Cytat:
To w tym stresie naprawdę pomaga.
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
extra po prostu.. z krzyształkami i bez .. jak kto woli... tyle tylko ze ostatnio zaczelam myslec czy nie kupic satynowaych z umocowaniem na kostce .. bo sie boje zeby nog nie polamac.. ale w sumei zobaczymy jeszcze.. moze zmolestuje mojego TZ i beda te swarovskie.. bez paseczka.. bo oczywiscie jak ssatyna z owinieciem na kostce to taniec z gwaizdami.. a jak taniec z gwiazdami to buty taneczne.. aj ka buty taneczne to juz cena w kosmosie ... 200 -300 zl widzialam tez buciki takie wlasnie z zapieciem na kostce ale oczywsice za gramaniczne i z mijsca 56 $.. takze jeszcze tego nie wiem jakie buciaczki... koniec koncow na te chwile suknia i buty przez internet.. reszta.... to sie okaze bo szczerze mwoiac jeszcze nie robilam bridezillowego nalotu na slepy mam jeszcze rok
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

?

niekiedy spać nie mogę bo myślę co przyjdzie...
Ale już normalnie miewam regularne koszmary.