|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
smacznego żurku w taki razie, a ja biegnę zalać ogórkową ![]() kierowniczka dzwoniła, że będzie za pół godziny
|
|
|
|
|
#1562 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguniu jest w tym sens
![]() ja teraz mieszkam z Psiakiem w mieszkaniu i dzięki niemu robimy długie spacery po południu i na wieczór żeby mógł się wybiegać -przy okazji korzystamy my ![]() a będziecie go dawać do jakiejś szkółki treserskiej? Kinuś dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Miloszku pamiętama Kasienka gdzie sięzapodziawszy? Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-05-14 o 10:46 Powód: dla Kinusi Miloszka:*i Kasiaczka |
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do szkoły na początek dawać go nie będziemy, szkoda nam kasy, bo możemy sami zrobić tą tresurę podstawową. Poza tym ta kumpela od której psa bierzemy robi kurs właśnie na szkoleniowca i będzie z nami sesje szkoleniowe przez skype'a robić ) na konsultacjach i nie tylko Ewentualnie potem zrobimy sam egzamin na psa towarzysza i będziemy się zastanawiać nad szkoleniem na psa obronnego albo nad jakimiś innymi psimi sportami
|
|
#1564 |
|
Wtajemniczenie
|
to super Aguś
widzę, że przyszłość Psiaka zaplanowana grunt żeby się nie nudził/a bo wtedy głupotki do głowy przychodzą
|
|
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry imprezowiczki
![]() wczoraj wszystkie poszalały to dziś spokój na wątku byłas u mnie? bo cos mi stukało w parapaet ale nie chciało mnie się sprawdzac kto tam Daget fajnie Wam psinka rośnie i dobrze że w pracy się układa ![]() ta blondi co odpadła? a zauważyłyście że ona ma takie wielkie oczy że wygląda jak żaba ![]() Cytat:
ja za pomarańczą nie przepadam ale za to multiwitaminę i grejfruta czerwonego mogę pić litrami, a żółty grejfrut najlepszy do wódeczki ![]() idę do sklepu po kapustę, będe robić łazanki na specjalne życzenie męża no i przy okazji zaliczę pierwsze wyjście na zewnątrz od zeszłego piątku , może nie dostane szoku termicznego
|
|
#1566 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek Szkraby
![]() Ale nabrałyście tempa z tym pisaniem Ja z ranka poleciałam dokończyć badania wstępne do pracy i już jutro mój pierwszy dzień w pracy Juz nie mogę się doczekać. No i musze zaraz z rana jutro w pracy obczaić czy nie mamy przypadkiem zablokowanego wizażu na kompie bo jak tak to chyba rezygnuję z pracy Zawsze to pół godz. będzie (pracuje 7.30 - 15.30).Byłam też po drodze w Galerii Centrum i zachorowałam na jedną sukieneczkę Niby taka prosta zwykła ale jak ją przymierzyłam to sexi bardzo Muszę męża wyciągnąć dziś do nsklepu żeby ocenił - bym sobie taki prezent na nową prackę sprawiła .A propo męża - wracam do domu a on biedaczek leży poobijany. Spadł w pracy z drabiny, tzn razem z drabinką bo wychodził na strych przez taką rozkładaną wysuwaną drabinkę i zleciał razem z nią bo okazało się że trzymała się na 1 gwoździu tylko a właściciel mieszkania go nie uprzedził Dobrze że nic poważnego się nie stało, tzn prawie ma zdarte do krwi oba łokcie i gigantycznego siniaka i otarte kolano, jeszcze skręcił trochę kostkę. Oczywiście wkurzony jest jak cholera bo mu dzień pracy przepadnie dziś i pewnie jutro a zlecenia gonią.daget - rzeczywiście trochę bez sensu że tak na 12 chodzisz do pracki, bo dzień ucieka, sama kiedyś tak pracowałam i to później ani się nic nie zrobi przed praca ani po. A zdjęcia psinki oczywiście boskie I kuruj gardełko Acha - no i pochwal się jakie to firaneczki wybrałaś ![]() Lil Star - nie no tą jajecznicą smażoną o północy to mnie rozwaliłaś ![]() izazusia - tez własnie dziś oglądałam te blaszki i juz chciałam ją kupić ale za mało pieniędzy miałam przy sobie. Pewnie jeszcze dziś pójdę agunia - to ty masz taki fajny układ w pracy że będziesz mogła w domku pracować ? Super by było bo przy szczeniaku to jak przy dziecku Niezłe macie już plany "wychowawcze" waszej psinki
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Anusiu super, że jutro zaczynasz pracę
![]() my też mamy wyjazd integracyjny w pracy, jedziemy na spływ kajakowy, a później będzie ognicho i beczka piwska ![]() dzwoniła kierowniczka i dziś jej nie będzie, hehehehheehe, czyli mam więcej czasu dla Was
|
|
|
|
#1568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A gdzie ??A to się obijasz ? |
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, nie obijam się niestety
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Wtajemniczenie
|
Anusia gratulacje z powodu pracy
koniecznie sprawdź wcześniej ten wizaż i w razie czego daj znać jak z tym blokowaniem -haczkę trzymam w pogotowiu![]() koniecznie pochwal się zaukpem jak skusisz Męża i dbaj o Mężusia -mój niby żołnierz a jak tylko kichnie to zaraz umierający jest i do szpitala na ostry prawie trzeba jechaća co jedzenia to ja jestem straszny obżartuch i głód mnie zwłaszcza nocą dopada niestety;/ Moonik wpraszam się na soczek z czerwonego grejfrucika-mniamKinuś a Mężuś wie o tej beczce piwa? ![]() ja ostatnio stwierdzam że na grilu o ja najbardziej uwielbiam obżerać się sałatką grecką
|
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale na imprezie będzie większość facetów (34 do 6 bab ), więc to oni pewnie to beczkę obalą![]() sałatka grecka, mniammmmmmmm |
|
|
|
|
#1572 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinuś to ja nie wiem czy ta beczka starczy
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale charakter mojej pracy pozwala spokojnie na pracę w domu.A co do psinki plany wychowawcze muszą być- nie wyobrażam sobie mieć psa z gatunku owczarkowatego i go nie wyszkolić chociażby z zakresu podstawowego posłuszeństwa. Zresztą te psy po to są- żeby pracować z człowiekiem, inaczej nie będą szczęśliwe. Więc jakbym nie chciała psa szkolić to bym wybrała inną rasę Owczarek wymaga dużo uwagi
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
całe szczęście że nic poważnego się nie stało, dbaj o niego ![]() ale Ci zazdroszczę, jeszcze nie byłam na kajakach no a o tej beczce piwa to juz nie wspomnę ![]() ![]() proszę bardzo cały literek leci do Ciebie
|
|
#1575 |
|
Wtajemniczenie
|
Mooniku bedzie na kolejny dżamp wizażowy
dzięki
|
|
|
|
#1576 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Męża będę kusić tylko musze poczekac aż przestanie jęczeć bo jako że jest obolały to teraz on jest najważniejszy Ale coś w tym jest że faceci to wogóle nie potrafią bólu znosić - dobrze że matka natura nam zostawiła rodzenie dzieci Cytat:
A fajni chociaz ci faceci ? (wiem wiem mężatki jesteśmy ale trzeba na czymś czasami oko zawiesić )Ale wy szybko piszecie ![]() agunia - dobrze że tak do tego podchodzisz, tzn że trzeba pieska szkolić. Bo znam osoby, które kupują własnie psiaka z rodziny owczarków bo myślą że to taka mądra rasa i już nic nie będą musieli go szkolić bo od razu będzie mądry, posłuszny itp. moonik - no całe szczęście dziś go będę rozpieszczać
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-05-14 o 13:33 |
||
|
|
|
#1577 | |
|
Wtajemniczenie
|
gdyby Oni mieli rodzić to byłyby same cesarskie cięcia
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1579 |
|
Wtajemniczenie
|
no inaczej sobie tego nie wyobrażam
|
|
|
|
#1580 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1581 |
|
Wtajemniczenie
|
takie na mój własny użytek
ale chętnie podzielę się prawami autorskimi
|
|
|
|
#1582 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra, wchodzę w to
Poslę dalej to hasełko ![]() Kurcze, wygońcie mnie już gotować obiad, bo się mężuś obrazi i nici z sukienki
|
|
|
|
#1583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale zostań
|
|
|
|
|
#1584 | ||
|
Zakorzenienie
|
hehe, ja słyszałam o jednej, ale może jeszcze coś będzie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, ale tak to bywa w firmie informatyczneja czy jest na czym oko zawiesić, hmmmm, na palcach jednej ręki mogłabym zliczyć takie osobniki hahahahhahah |
||
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
to ja tez chcę
![]() Cytat:
ale nie na długo
|
|
#1586 |
|
Wtajemniczenie
|
przekazujcie_niech moc będzie z Wami
![]()
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-05-14 o 13:57 Powód: bo mi ZET strajka robi-wredota:D |
|
|
|
#1587 | |
|
Wtajemniczenie
|
To już jestem
Zupka wstawiona, się gotuje. Jeszcze będę później racuszki robić ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1588 |
|
Wtajemniczenie
|
każdy na inny dzień pracy
bez podtekstów
|
|
|
|
#1589 |
|
Wtajemniczenie
|
No chyba że kina w sobotę pracuje ....
|
|
|
|
#1590 |
|
Wtajemniczenie
|
to w sobotę ma posuchę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

Muszę męża wyciągnąć dziś do nsklepu żeby ocenił - bym sobie taki prezent na nową prackę sprawiła .
Dobrze że nic poważnego się nie stało, tzn prawie ma zdarte do krwi oba łokcie i gigantycznego siniaka i otarte kolano, jeszcze skręcił trochę kostkę. Oczywiście wkurzony jest jak cholera bo mu dzień pracy przepadnie dziś i pewnie jutro a zlecenia gonią.

)