|
|
#1621 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiem Lilus, wiem, siedziałby cały dzień lub każdą chwilę wolną...heh |
||
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
nie zabieram telefonu, bo tylko służbowy mi został
![]() ale nie ma stracha, zawsze jeszcze noszę ze sobą klucze i kartę wejściową |
|
|
|
#1623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
same straty powinnaś mieć zakaz wchodzenia do toiletjakieś pampersiki czy cosik
|
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to firma by przeze mnie zbankrutowała |
|
|
|
|
#1625 |
|
Wtajemniczenie
|
tak źle i tak niedobrze
![]() ![]() Ty uważaj na tym spływie-komorka zamknięta i te sprawy żeby nie trzeba było ekipy nurków wzywać ![]() porobisz jakieś fotki? ![]() nom Izuś skąd my to znamy ![]() a to ja w żbożu-co jeszcze nie urosło
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-05-14 o 16:16 |
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podobno w każdym kajaku ma być pojemnik hermetyczny - już ja go wykorzystam ![]() a aparatu nie biorę, bo to by się mogło dla niego źle skończyć , ale na pewno ktoś (jakaś mniejsza łamaga niż ja |
|
|
|
|
#1627 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak utopić fotopstryka
to dopiero byłobykoniecznie zrób fociaka w kapoku
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczynki moje kochane, pouzewnętrzniałam się dzisiaj tu przed Wami i pochichrałam, a teraz spadam (na szczaw
), tzn. na pocztę służbowo jeszcze idę , a później popędzę do mojego Dmuchawca kochanegobuziaki i miłego popołudnia dla Wszystkich |
|
|
|
#1629 |
|
Wtajemniczenie
|
toż to dzisiaj nie sobota
![]() żarcik ![]() udanego dmuchania tzn wieczorku tęskniem
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję![]() ja też |
|
|
|
|
#1631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. jadł andruty tylko myslał że ja to piszę o YCD Mężowie Doskonałych Żon Kinuś paaaa miłego wieczorku ![]() Lilstar jakiego masz tatuaża
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-14 o 16:25 |
||
|
|
|
#1632 |
|
Wtajemniczenie
|
zmykam do domku
do wieczorka Laseczki![]() Moonik-takie tam paciaje
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Helloł nie ma bata teraz trzbea przy wizazu 24 h siedziec zeby byc na biezoco ![]() laski tempo narzucily ze hoho ![]() ale super fajnie ze nasz watek tetni zyciem ja dzis caly dzionek w pracy ale leci szybciuchno vbyle do 20... bedziecie ze mna plissssssss... Cytat:
jechalam tyyyle czasu i nikt mi nie otworzyl Anusiato powodzenia w pracy oby sie milo pracowalo i wizazowalo jednoczesnie a jak chodzic moze to nie ma problemu zeby sie wybral z Toba po sukienusie ![]() oczywiscie fote daj jak kupisz... Kasienka jak ten malzon moze sie Toba nie interesowac mu sie nalezy...Daget sliczne firaneczki Lil milo Cie zobaczyc fajna laska z Ciebie ![]() buziaki i do pozniej
|
|
|
|
|
#1634 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kumpel do męża zadzwonił że ma jakis problem, chce cos przewieść naszym autem czy cos i mąż od razu poleciał Cytat:
?Cytat:
![]() Cytat:
![]() No z zakupu na razie guzik ![]() Cytat:
Ale wiesz - teraz to można kupić takie specjalne wkładki do wypychania stanika nie trzeba używać do tego telefonu Cytat:
![]() Jaka łania w zbożu się zaszyła Ładny tatuaż ![]() Cytat:
![]() Taki z niego biedaczek że mnie olał
|
|||||||
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia
Paulinko przepraszam prosze wybacz mi jak następnym razem przyjedziesz to Cie wpuszczę obiecuje i nawet arbatką poczęstuje ![]() ![]() Lilstar ładne te paciaje
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
no ba!
Ehhh już się nie mogę doczekać, za niecały miesiąc mój mały boski aniołek będzie na świecie ![]() Cytat:
|
|
#1637 |
|
Zadomowienie
|
O dzizas alescie naskrobaly stron. Ja juz prawie zdrowa, ale biorac pod uwage ilosc spozywanych chemikali ( chyba nawet zaczelam swiecic) to czas najwyzszy, zeby mnie to chorobsko zostawilo w spokoju. Leczylam sie tez babcinymi sposobami i jak zjadlam kanapke z czosnkiem to nawet pies zwial z pokoju taki wyziew mialam, ale moje kochanie zwane mezem sie nie zrazilo i chcial mi dac buziola. W ogole im blizej slubu tym bardziej kochany sie robi normalnie jakby mi go podmienili abu cos. przy okazji prawie sie posikalam czytajac Wasze wypowiedzi, az dostalam ataku kaszlu. Niestety przez lezenie i wpatrywanie sie w sufit mam w dupe caly tydzien i od poniedzialku musze nadrabiac zalatwianie wszystkiego. Slub niestety nie poczeka. Co do sprzatania to na szczescie nie mam problemu z moim jajecznym, bo akurat on tez lubi lad i porzadek i dzielimy sie obowiazkami, jak to sie bedzie odnosilo do dziecka to nie ma pojecia, bo co prawda zapal do stworzenia jest ( hmm powiedziec wam czy
) dobra powiem wam. No wiec jego zapal wzial sie z tego, ze kiedys gadalismy sobie z taka nasza wspolna znajoma, ktora porody juz ma grubo za soba no i mowi nam, ze jak ona byla w ciazy to miala napady takiej chcicy, ze maz to ja czasem blagal, zeby dzis akurat nie, bo on juz nie daje rady, a ona brzuch w lapki i dawaj za mezem pogon, bo ja przypililo Co prawda kolega go ostzregal, ze jak jemu sie curcia urodzila to mial 3 miechy wyciete z zyciorysu, ale moj jajeczny chyba bardziej jest zainteresowany tymi chcicami niz tym co bedzie potem
|
|
|
|
#1638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla niegofochaj sie a jak niech sobie nie mysli ze kupel od zoninej sukienki wazniejszy!! i w co Ty sie teraz ubierzesz na pierwszy dzien pracy???Cytat:
no dobra wybaczam ![]() herbatke?? pol litra bo inaczej nie jade - a mam zamiar dzis wieczorem Cytat:
no wiadomo zrobic latwo i przyjemnie a wstawac w nocy juz nie tak kolorowo |
|||
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
A coz to za tatoo na plecach? No no no nie podejrzewalam
![]() Cytat:
. A mezus niezle pojechal, zlac mu . Normalnie jakies jaja sobie chlop robi. Najwazniejsze ze juz zdrowa jestes. I nie kazda babeczka w ciazy ma takie zachcianki... heheh to loteria ciekawe czy to wie
|
|
|
|
|
#1640 |
|
Zadomowienie
|
Wstyd! Tyle napisac jak nie mam czasu na wizaz!
Powaznie to 3 godziny latalam po miescie za mikrofalowka (zabawkowa dla kuzyna) WSZYSTKIE WYKUPIONE! Wyobrazacie sobie?!?!?! W koncu kupilam mu Lego.... Ale za to zjadlam pycha obiad - uwaga robie Wam smaka - lasagne z warzywami i zestaw suroweczek a na koniec wpadlam do kawiarni na kawulca.... Zakupilam sobie rowniez swietna bluzke i wielkie okulary sloneczne co zaslaniaja mi pol twarzy (takie lubiem najbardziej - czuje sie incognito )Teraz gorsze wiesci - wieczor z ksiazkami: Łacina i Korespondencja urzedowa! Na dodatek mezola nie ma i nikt mi herbatki nie zrobi ![]() Anusia to jak wroci bierz auto i sama jedz po ta kiecke.... A co! Paulinko ja bede z Toba duchowo bo w koncu musze sie dzis poczyc... Kina Swoja droga Ty chyba musisz ponetne dekolty nosic! Uwazaj zeby cos innego Ci sie nie wymskneło ![]() Gosiu fajny ten tel, jaki masz kolor? Dagus W firankach nei pasuje mi ta srodkowa najkrotsza czesc, kojarzy mi sie z jezorem jakby byla inna to tez bym takie chciala ![]() Izka nie wiedzialam ze z Ciebie amatorka horrorow Ja sie zawsze boje jak jasna cholera wiec wole nei ogladac ![]() CZY KTOŚ TU DZIŚ ROBI SAŁĄTKĘ GRECKĄ? CHETNIE BYM SIE ZALAPAŁA! :ślina: Uwaga dzis leci Dr House - a ja sie musze uczyc - co wybrac?! ![]() Edit: Daget wlasnie sie mialam Lilki spytac co to za tatuazyk na jej plecach ![]() Lilus mi zawsze sie marzyly zdjecia slubne na polach zboza ![]() Malutka co u Dawidka? Kolejny spacerek byl? Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-05-14 o 18:45 |
|
|
|
#1641 |
|
Wtajemniczenie
|
hejo
![]() Paulina do 20 w pracy?masz pracę zmianową?dzięki za komplement-tu i ówdzie zauważam boczzki, ale za bardzo kocham jeść żeby się przejmować ![]() Anusia to foch i to z przytupem sie należy Ślubnemu.czyżby byl z tego gatunku co mój i nie cierpi zakupów?![]() ![]() przypomniał mi się dowcip: On:masz nogi jak łania Ona:takie zgrabne? On:nie takie owłosione ![]() Mooniku dzięki ![]() Jok3r witaj ![]() Dageciku czasem bywam grzeczna![]() a ja mam focha na Męża-nie gadam z nim do jutra, i jeszcze sięzastanowię czy jutro się odezwę małpiszon jedenSoffi ja Ci bajbatkę podam i grecką też zarzucę-mam smaki bo mi się @zbliża-właśnie wpałaszowałam pudełko ptasie mleczka dobrze że lodówka daleko...jasne że hausiora wybierz-nauka nie zając... ![]() a to zboże to jakaś ściemka-nie urosło, a wrzepaku to mnie widać nie było ![]() i jest jakaś moda na kuchenki czy co? i masz rację-nie pomyślałam jakie Kinia nosi bluzki ponętne ia pamiętacie uwalnianie biuściorków? ![]() a i kocham soje paciajki na pleckach ale marzy mi się baterflaj na karku, ale nigdzie nie mogę znaleźć fajnego wzoru Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-05-14 o 18:55 Powód: bo Soffi się pojawiła |
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dwaj foty zakupow efektywnej nauki ![]() wlasnie zapomnialam wczesniej Gosiu fajowy fon a ja teraz kcem taki z wysuwana klapka ?? wieceie oco mi biega nie? samsung mi sie taki jeden podoba teraz mam ten dotykowy i wkurza mnie... musze go sprzedac
|
|
|
|
|
#1643 |
|
Zadomowienie
|
Liluś Kochana jesteś, no to już poproszę herbatuske: rooibos victoria, masz?
Zjadlas cale ptasie na raz?! ![]() No wlasnie mówia ze mikrofale wykupione i nawet w hurtowniach nie ma Toz to skandal!Oj pamietamy uwalnianie cycuchów - szkoda, ze nie zapisałysmy w pliku tych postow dla potomnych ![]() Mariah Carey uwielbia motyw motyli moze u niej cos wypatrzysz? W mtv cribs widzialam ze ma jeden caly pokoj w motyle.... Paulinko polecam nieskromnie moj telefonik, jest obracany, bardzo go sobie chwale http://www.gsmarena.com/nokia_7373-pictures-1690.phpWybacz ale dzis nie dam rady nic pstryknac, fotki musza poczekac.. No masz Ci jedna namawia na Hausiora a druga na nauke hmmmmm |
|
|
|
#1644 |
|
Wtajemniczenie
|
to żeś mi klina Soffi zabiła
następnym razem w centrum herbaciarnę napadam i zapraszam![]() no zjadłam... wiem że Merajka lubi, musze coś poszukać bo mnie wena tatu napadła i masz mój i Dzastusi telefonik słodziak jestja męczę teraz nokię slide;0 Hausiak lepsiejszy
|
|
|
|
#1645 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry wariatki moje kochane
Czy Wy przypadkiem nie oszalałyście zbiorowo 6 stron miałam do nadrabiania - istny koszmar jak za starych dobrych czasów ![]() Z synkiem byliśmy dzisiaj u neurologa i wszystko jest dobrze potem byłam na pierwszej wizycie po porodzie u swojego gina. I mam 2 wieści dobrą i złą. Dobra - mogę już szaleć w łóżku z mężem a zła - niedługo dostanę @ normalnie psia modelka pierwsza klasa Cytat:
dobrze, że to tylko tak się skończyłodużo zdrówka dla męża Cytat:
ale masz fajowego tatoo ![]() Cytat:
dzisiaj niestety nie, ale jutro jak tylko pogoda pozwoli to tak
|
|
#1646 |
|
Wtajemniczenie
|
Malutka
super że wizyta tak dobrze poszła najważniejsze to zdrowie![]() zobaczysz teraz to już będzie z górki i Dawidek będzie rósł jak na drożdżach a za kilkanaście lat łamał niewieście serducha i tak miałaś ponad 9 miechów luzu od @ ja tylko 4![]() buziolki Kochana |
|
|
|
#1647 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej helołłłł
![]() Cytat:
![]() a z tymi frytkami to pewnie nadrobisz dzisiaj ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ad2. ad3. ooooo!!! i to jest pomysł no no no... fryzurkę zmieniłaś?? tak mnie się wydaje ![]() a co do tatuażu, to ja pamiętałam, że masz na pleckach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ad2. ja mam dziś ten sam dylemat, ale już decyzja podjęta : oglądam Housa i wizazuje ![]() Cytat:
a mówiłam Wam kiedyś, że moja ciocia ma tatuaż-motyla na pośladku i jak ja mąż, czyli mój wujek wkurzy to mówi "cmoknij mnie w motyla" mam wyrzuty sumienia mój Sz wrócił dziś o 4 w nocy, spał do 8 i chciał się położyć spać popołudniu, a ja go pognałam do roboty, a o 20 znów wyjeżdża i całą noc będzie musiał prowadzić. Ja to jednak sumienia nie mam ![]() w pracy miałam dziś ciężki dzień głowa mnie jeszcze boli!!!czytając Wasze posty dzisiejsze uśmiałam się jak głupia
|
|
|
#1648 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzastuś
wróciłaśjuż poszalałam z popcornem maślanym, ptasim mleczkiem-dość na dziś tzn na teraz ![]() zmieniłam-mam górę wycieniowaną i zrobiło mi się coś na kształt grzywkopodobnego lepiej mi się teraz układają pamiętałaś?![]() ![]() Dzastuś nie smutaj się Kochana-utul Go potul
|
|
|
|
#1649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od 11 do 20 ale wizaz mam non toper to jakos leci ![]() i tez zawsze pozno jem ja kiedys chcialam motylka na lopatce ale jakos mi przeszlo ![]() Cytat:
a to moj http://www.gsmarena.com/samsung_f480-pictures-2268.php na poczatku mi sie podobal ale teraz chce taki ze sliderem i jak znajde to zaraz wkleje |
||
|
|
|
#1650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaa... zauważyłam z fryzem no niestey musisz sobie przypomnieć jak to jest pucować ekran zły nie jest niby teraz będę się martwić w nocy jak mu się jedzie ![]() a kto tu nas z Lil szczuje nokiunią 7373
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

przeciez ktoś mnie pytał o te andruty....

jechalam tyyyle czasu i nikt mi nie otworzyl
mu sie nalezy...
Kumpel do męża zadzwonił że ma jakis problem, chce cos przewieść naszym autem czy cos i mąż od razu poleciał 

Co prawda kolega go ostzregal, ze jak jemu sie curcia urodzila to mial 3 miechy wyciete z zyciorysu, ale moj jajeczny chyba bardziej jest zainteresowany tymi chcicami niz tym co bedzie potem
i w co Ty sie teraz ubierzesz na pierwszy dzien pracy???
hand-made: urodzinowo na 40tkę
Swoja droga Ty chyba musisz ponetne dekolty nosic! Uwazaj zeby cos innego Ci sie nie wymskneło