|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
To Ty.. a w Twoich dłoniach cały świat
sekret, cichy szept i łza wiem, że w następnym życiu znów odnajdziesz mnie ![]() ukryty w nutach jest cały nasz świat niewidzialne myśli masz ja wiem że nie byłam dla Ciebie choć chciałam najbliższą Ci być dzięki Ci za bukiet herbacianych róż przystanek zróbmy przy autostradzie piekło-niebo widzę obok cienia mego, cień chłopca nieznanego czy on już wie? czy on już czuje? ja deszczowym dniem przecież zdarza się że największy żar ciska wulkan co niby dawno zmarł nie mów, że dzisiaj nie kończy się świat tyle jest we mnie nieposkładanych myśli zmysłom czujność odebrać Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-05-14 o 15:38 |
|
|
|
#1142 |
|
Raczkowanie
|
Uśmiech jest jak lekarstwo w cholerne, złe dni
Zwyczajny jak przesłodzona herbata. zbyt dużo uczuć i kawy. zbyt dużo Ciebie w moim życiu. jesteś moim idealnym łajdakiem. kocham Cię.
|
|
#1143 |
|
Raczkowanie
|
czytam Twe listy i wracam do wspomnień kiedy ty byłeś obok mnie..
Twoje słowa trafiały w samo sedno. Wyciągniętą wspomagałaś mnie ręką. Serce bije mi ze szczęścia już nie boli tak jak wcześniej. By powrócić jeszcze raz... Do dawnych marzeń i snów... Brakuje zrozumienia bez sensu jest czekanie. Pamiętam sprytne myśli i moment w którym łatwiej byłoby zgasnąć. Nigdy nie wiadomo czy to start jest czy meta. Przysuń się jeszcze bliżej do szyby. wiedząc,że ten uśmiech jest tylko dla mnie. Wcześniej znany schemat w przykrych scenach. Na moje wołanie odpowiedz słowem chociażby jednym. |
|
|
|
#1144 |
|
Raczkowanie
|
Marzeniatko - mrau. jesteś niepowtarzalna <3!
![]() Zamknij się! Teraz rozmawiam z Twoim sercem. Jeśli je przekonam do miłości, Ty nie będziesz miał nic do gadania Przykro mi. Fakt dokonany. Musisz mnie kochać Nie szukaj na siłę we mnie ideału swojego życia, bo naprawdę nie ma sensu Twoja cholerna koszula z odciskami ust, zniszczyła nasz wspólny świat W trybie natychmiastowym zapomnieć Twoje dłonie, które tak delikatnie dotykały moich ust Nie, nie zamierzam być czymś, co byś kiedyś stracić chciał .
|
|
#1145 |
|
Wtajemniczenie
|
witam. po kolejnej, nie zauważonej, długiej nieobecności
![]() ~*~ puste słowa rzucane w twarz. za dużo ciemnych chmur nad nami. już nie zdołasz niczego naprawić. nie ważne, wszystkie rzeczy martwe są. miłość uratuje nas. nie potrzebuję pudełek zawiniętych we wstążki, zaplanowanej miłości i pustych spraw.
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-05-14 o 15:44 |
|
|
|
#1146 |
|
Przyczajenie
|
nic już nie liczy się, zatarłam za sobą wszystkie ścieżki
czasami są tylko pytania. Nie ma odpowiedzi. Gdybyś tylko wiedział,że każdy mój sen należy do ciebie Bo jesteś dla mnie jak słońce- roztaczasz swój blask I tylko płatki białej róży w mroku lśnią radośnie płynie czas gdy obok jesteś ty
|
#1147 |
|
Raczkowanie
|
zdziwienie. ciekawość. smutek. wszystko w kolorze zielonym. ale nadziei nie było. choć podobno bywa zielona.
witaj w teatrze lalek - elita w pierwszych rzędach. Aby łamać jakiekolwiek zasady, to najpierw je trzeba mieć! poproszę dwie baterie, bo lekko wysiadam. jedną na dzień, drugą na noc, bo nie mam już siły nawet spać
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Tysiąc pięćset myśli.
Bo ty nie wiesz jak się tutaj pije kolejnej wiosny łyk! a powietrze tak uparcie przepełnione słońcem. i zawijam włosy na kolorowe ołówki. Dziwne kakao, słodkie myśli. Chcę tylko krzyczeć i stracić kontrolę. Po kolana w trawie, po szyję w chmurach. Chodź na spacer po tęczy. co zechcesz, powiedz tylko. Cieplejszy wieje wiatr. Bezchmurne niebo, lekki uśmiech słońca. Wpakujemy się do tramwaju i odjedziemy byle gdzie. Na małej wyspie, gdzie stanął czas. Magia słów. Przed siebie. Bez celu. Z zachwytem. W morzu nadziei skąpani po szyję. i zachwycać się śpiewem wiatru. Psychotortury. Chcesz razem popłakać? |
|
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
Tego dnia postanowiła zostać w łóżku i umrzeć. łzami serce boli.. Czasami tracę wiarę we wszystko co robię, złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie... Czas leci zbyt powoli... wcale tej rany nie leczy tylko dosypuje soli.. Nie żyć, nie myśleć. Nie być, nie istnieć. Na chwilę się zgubić, a kiedy będzie po wszystkim wtedy wrócić. jak krótka bajka w długim śnie.. i mała prośba do Was kochane, ale nie krzyczcie ... potrzebuję opisów , które dałyby do zrozumienia mojemu byłemu, że poradzę sobie bez niego, że może być szczęśliwy z tą swoją nową panienką i choć strasznie mnie to boli i ciężko, to udowodnię mu, że potrafię żyć bez niego, że wcale nie jestem od niej gorsza... ale nie takie dosłowne. pomożecie? ![]()
|
#1150 |
|
Przyczajenie
|
Zamykam oczy, patrzę na Ciebie, nie wiem czym jest życie...
bardzo nie bardzo, dobrze a źle. pokaż mi, że umiesz żyć, że umiesz tak jak ja.. nie zamierzam cię truć pigułkami ze słów. nie widzisz? uczę się żyć. ![]() myśl o tej chwili szybko. Przynosisz słońce w szare dni. . . Szczęście zwykłam jadać łyżkami. ;-)
|
#1151 |
|
Raczkowanie
|
nie jestem zakochana - muszę to sobie jakoś wynagrodzić - zakupy każdy nieszczęśliwie zakochany mężczyzna wygląda jak pajac - z kobietami jest jeszcze gorzej a teraz zabieram się za czytanie :) jestem kilka stron w tyle :)
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-05-14 o 16:32 |
|
|
|
#1152 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Devileek, XxValedictionxX- wybaczcie, że nie odpowiedziałam na wasze prośby, ale sama nie byłam ostatnio w dobrym nastroju .. :*
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
udepcz mi skórę, zasłużyłam na to! Obecnie mam serce pojemne jak przedwojenna wanna I pragnienie by ją wypełnić ..
|
|
#1153 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kocham Dziubka.. <3i kradne te trzy.. ![]() Cytat:
Przepraszam Kotus,ze tak pozno odpisuje,ale wczesniej nie mialam jak..;/ A co do prosby,to hmm.. Tylko takie cos znalazlam,nie wiem czy pomoge.. "Pan by nie mógł być warzywem – nawet karczoch ma serce." So here Iam once more in my playground of the broken hearts/ A wiec jestem znów na placu zabaw zlamanych serc / jednak mimo wszystko kocham Cię za przeszłość szkoda że nie widzisz jak za Tobą tęsknię brak mi Twych uśmiechów, Twych westchnień, Twych włosów w tych chwilach kiedy Ciebie obok mnie nie ma to, co pozostaje mi to marzenia. serce - jak menisk wychyla się na działanie wiatru - skończymy się podobnie Nie znam nikogo innego, kto potrafiłby ranić bardziej ciszą niż Ty sam. Czym jest ta głupia miłość? Skąd wiesz, że kochasz? Nawet nie wiesz jak trudno Cię kochać... i sama nie rozumiem jak przez własną dumę mogłam Ciebie stracić. Miłość- przychodzi znienacka, a odchodząc trzaska drzwiami.. "A kiedy odjedziesz, podążę twoim śladem. Aż powiesz mi: Zostaw mnie!" To tak, jakby wszystkie gwiazdy zgasły.. Jak ćwiczyć pamięć, by umieć zapomnieć? I tak odszedł tracąc sens... Tylko miejsce po nim trwało niezmienione. Za oknem dalej trwało życie. Ale co mi po życiu bez Ciebie? Odwrotnością miłości nie jest nienawiść lecz obojętność. JEDYNEMU który podarował mi księżyc PIERWSZEMU który nauczył mnie kochać OSTATNIEMU dla którego wylałam morze łez MĘŻCZYŹNIE któremu bałam się wyznać ile dla mnie znaczył! Jeśli odejdziesz zabierz mój oddech- bez Ciebie nie jest mi potrzebny. ojj tak.. uwielbiam ta piosenke.. ![]() Cytat:
![]() Polecam sie na przyszłosc.. <3Cytat:
<3 bez offa.. le temps perdu... / stracony czas Je vais en rire pour ne plus pleurer.../Bede sie smiac zeby nie plakac...
Moi je suis comme le vent ... / Ja, ja jestem jak wiatr… Je ne suis pas comme toutes ces filles / Nie jestem taka jak reszta tych dziewczyn… Et tout l'or des hommes ne vaut plus rien... / I cale złoto ludzkości nie wystarczy... J'ai glissé sous le vent / Idę pod wiatr... Si demain commençait ce soir.... / A jeśli jutro nadejdzie dziś wieczór? Je veux vivre chaque seconde comme si demain etait la fin du monde... / Chcę przeżyć każdą sekundę tak, jakby jutro miał się skonczyć świat. Je suis l’as mais pas le roix / Jestem asem a nie królem J'ai envie d'être magicien. Mais je suis petit fille. / Chciałabym być czarodziejką. Ale jestem małą dziewczynką. Le fruit défendu a le plus de saveur. / Zakazany owoc smakuje najlepiej. La vie n'est pas toujours rose. / Zycie nie zawsze jest kolorowe La fin justifie les moyens. / Cel uświęca środki. Je suis princesse, tu est comme la camériste. / Ja jestem księżniczką, a Ty jesteś pokojówką . Moi? Je suis une petit fille avec gross reveries... / Ja? Mala dziewczynka z duzymi marzeniami. |
||||
|
|
|
#1154 | |
|
Raczkowanie
|
przepraszam że nie odpowiadam na prośby ..
ale nie dość że jestem chora . to jeszcze uczę się na poprawki ==' więc mam nadzieję że mi wybaczycie , co ? ;* Cytat:
KaMa2704 - zauważyłam diaaable . <3 i znowu Cię okradam . ; * następny raz kiedy Cię zobaczę .. powinnam włożyć jakiś pancerz ochronny.
powiedzmy, że jest fajnie . i uznałabym Cię za mój numer jeden. gdyby nie to, że każda ma Cię na liście jako tego ochh ' naj ' . - czy miłość to kajdany ? - .. nie mówmy o tym więcej . może po prostu , w końcu przestał udawać że mnie kocha .. oddałam mu swoją duszę . całe swoje życie. a przede wszystkim serce . którego nikt inny nie miał . a ty czymś poza swoimi czterema literkami go obdarowałaś ? -,- uwaga ! remont w środku trwa . na Ciebie przeznaczam co najmniej 3 minuty każdego wieczoru . koniec . finisz . the end ! po co ten płacz i skrucha ?! (: - czy on Cię rozśmiesza ? - przez niego przynajmniej nie płaczę .. jeśli już ktoś puka do jej drzwi , to z całych sił tylko przeciąg .. nie mów nic . już nie warto . tak , spieprzyłam to wszystko .. ale przynajmniej mam odwagę by się do tego przyznać .
|
|
|
#1155 |
|
Rozeznanie
|
jeszcze tydzień temu rysowałam serduszka w każdym zeszycie. teraz marnuje czas na skreślanie ich.
możesz zostać jedynie moim nauczycielem. naucz mnie jak kłamać bez skrupułów, perfekcjonisto. lubiła kroić cebulę. wreszcie mogła swobodnie płakać, bez natrętnych pytań 'co sie stało'. mówisz o Nim, ze to dla Ciebie nikt, a całe miasto już wie. wybacz, że przez chwilę pomyślałam, że to może być miłość. spod przymkniętych powiek obserwuję Cię. gdy tak głupio i banalnie grasz, zbiera mi się z Tobą na płacz. i nikogo to nie obchodzi, że nie masz sił. nie możesz się poddać. nie ma wyjścia ewakuacyjnego. musisz żyć. nazwij to jak chcesz. dla mnie to odpoczynek od życia. mokre oczy. spuszczasz wzrok, odwracasz twarz. czuję prawię już że mi serca brak, tak Ci dobrze wychodzi blef. i Twoje ostatnie zdanie ciągle w myślach powtarzam.. Nie zawsze było łatwo, mieliśmy duzo ciężkich chwil, ale przecież przetrwaliśmy. Zostań. sza. cichosza.
|
#1156 |
|
Zadomowienie
|
lily i kee wracaaaajcie <333 !!!
Już nie wiem co jest dobre i realne Nie wiem już jak mam się czuć Kiedy pomyślimy, wszystko stanie się jasne Bo zostałam zjedzona przez strach Więcej o gwiazdach filmowych, mniej o matkach Wszystko kręci się wokół szybkich samochodów i wyprzedzaniu się nawzajem Ale to nie ma znaczenia bo jestem opakowana plastikiem I to sprawia, że moje życie jest tak cholernie cudowne Jestem bronią masowej konsumpcji I to nie moja wina, tak zostałam zaprogramowana Spojrzę na słońce i spojrzę w lustro na zewnatrz uśmiech , wewnątrz - strach, zakłopotanie, ból .Bywa czasem, że ogarnia nas bezgraniczne uczucie smutku, którego nie potrafimy opanować. Spostrzegamy, że magiczna chwila tego dnia dawno już minęła, a my jej wcale nie wykorzystaliśmy. Wtedy życie ukrywa przed nami cały swój kunszt, cały urok. Smutku nie da się oszukać uśmiechem, nie zapchasz go słodyczami . Smutek to cios, na który trzeba się przygotować, nawet jeśli jest to ból nie do zniesienia trzeba się z nim pogodzić . To nie jest ból fizyczny, to jest sztylet, który rozpruwa nasze myśli i niszczy optymizm .
|
#1157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szczęśliwie i pozytywnie.DO ODWOŁANIA Różowe okulary mi nie potrzebne, widzę bez nich teraz zdecydowanie pozytywniej Szczęście...i nic mi więcej nie trzeba ; ] I hasam sobie szczęśliwie po świecie 1.Kotku, nie kocham Cię wcale. Chciałam tylko Cię zaliczyć ![]() 2.u must be really stupid if u even thought i'm sad ![]() musisz byc naprawde glupi jesli nawet pomyslales ze jestem smutna.. 3.Nie ma nic na poważnie ziom , już po wszystkim ... ![]() 4.nie boje sie Ciebie teraz bo wolność znaczy najwięcej . 5.Moje zycie zmieniaa sie teraz na lepsze bez zbędnych osobnikow.6.tak jak teraz jest, chciałabym, aby było zawsze. ![]() 7.nie dorabiaj marnej ideologii. ot, nie kocham. i tyle. ![]() 8.bo teraz przeszłość już nic nie znaczy.. 9.Oczywiście, że jest fajnie. Już Cię nie kocham. Czemu pytasz? ![]() oczywiscie wizaz..;p |
|
|
|
|
#1158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powitajcie nową, już nie Twoją, silną kobietę. ! To ja. W pełni silna bez Ciebie. Ona ma wszystko, a ja jeszcze więcej. Masz wzrok tęskniący za rozumem. ( Przepraszam, że tylko tyle, ale jakoś nie mogę nic wymyślić, może potem )*** 'Są chwile, kiedy złość zamyka oczy.'
" .. swiat prosi o przebaczenie, to co widze oslepia mnie.. " " ..zostana po nas fotografie, ktore wnet zasloni kurz .." 'każdy dzień rodzi nowe paranoje' 'Przemyć mi proszę więc spojrzeń trochę. W tobie to jest, to co mówi najgłośniej.' "..chodzić już umiem, teraz chcę umieć latać.." 'Gdzieś w każdym z Nas, jest dziecka ślad.'
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
i nawet się cieszę, że podarłam wszystkie twoje zdjęcia
ojj, jak mi przykro, że mogę oddychać wolnością ![]() peace, love and freedom zakochana łamane przez zagubiona otrzepać się z twojej miłości, wreszcie! to właśnie ona nie potrafi przestać myśleć o tobie.. * Little Ballerina, ZAKLETA KSIEZNICZKA aż sie przyrumieniłam
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-05-14 o 17:09 |
|
|
|
#1160 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
bo są booskie .<3 ;P Cytat:
ale już zapisałam w notatniku. ![]() Cytat:
opisy są świetne.! ;D Cytat:
_________________________ _________________________ _____________________ Primadonna, powinnam, Kastelle, Wronsi, Little Ballerina, rozsypanegwiazdy, Marzeniatko, Plotkaraaa, Toriaa, abunee, i co się dziwicie.? ![]() przecież ja KOCHAM Wasze opisy.<33 ____________________________ _________________________ ________________ skromnie ode mnie: - życie jest słodkie. ![]() - taa, mała. jasne. :PP - jak ten czas szybko leci. ;/ - tak. kiedyś byłeś piękny i... wolny. ![]() - co robisz.? - myślę. - o czym.? - powinnieneś raczej zapytać: o kim.? - o mnie.? :P - nie durniu. ;* nie odpowiada się pytaniem na pytanie. ;D korona,sukienka i pantofelki. kurczę, tylko tego 'zakutego' księcia mi brakuje, by być prawdziwą księżniczką. xD przepraszam, nie chodzi o Ciebie. chodzi o to, że JA nic do Ciebie nie czuję. :P
"- Czemu wolisz kanapę? - ponowił pytanie. - Ja tam uważam, że to łóżko to świetna sprawa. - Niepotrzebne nam łóżko - zdołałam wykrztusić. (...) - No nie wiem, no nie wiem. Na kanapie nie dałoby się zrobić tego i owego." ![]() You want be mine? |
|||||
|
|
|
#1161 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam wymagań specjalnie zbyt dużych.
Aby on był napędem,aby przejść każdą milę! Nie puszczaj tanich słów, bo to na mnie nie działa Twój pocałunek daje mi siłę. Musisz się z tym liczyć jeśli chcesz się postarać Mężczyźni uparcie twierdzą, że cenią w kobietach ich wewnętrzne piękno. Szkoda, że to nie za nim oglądają się na ulicy. Nie pytaj co robię,daj mi trochę wolności Bo każdy z nas dąży do samodzielności Żyć choćby na kredyt, a nie lecieć na kasę... Musisz o nas walczyć nie możesz się poddawać nie wiem jak pokonać dzień .. Nie możesz nie mieć zdania, bo każdy ma język! Nienawidze Cię ogniem tysiąca słońc.
|
#1162 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Muszę poczuć Cię krążącego w moich żyłach, bo inaczej wypadnę z życia.
Lubie mój styl życia. To, że głowe zawsze mam za wysoko nad Ziemią i nie zawsze patrze racjonalnie na świat. Bardzo mi to odpowiada. Lubie wierzyć w głupie historyjki i inne takie. Myślę, że tak jak wielu innym życie daje niezłego kopa, co każe stać twardo na powierzchni. Właśnie wtedy trzeba wierzyć w spadające gwiazdy. Trzeba umieć wierzyć w spadające gwiazdy. Nie tłumacząc tego naukowo. złapałam samą siebie na tym, iż po raz pierwszy od dwóch lat tuż po przebudzeniu pomyślałam o kimś innym. jeden Dzień "zadeptał" Tamte Siedemsettrzydzieści. i już. koniec. wreszcie. niegdyś czarodziejką, teraz starym dywanem, po którym przechodzi się nie patrząc pod nogi i wdeptując plamy, których nawet Różowa Siła nie doczyści. Zdecydowanie Niezdecydowana wreszcie mam kogoś kto się za mną stęskni kto pomoże zapomnieć o smutkach kto ze mną pomilczy bezgłośnie pocieszając. kogo można głaskać drapać i pieścić i kto właśnie bawi się moją wsuwką do włosów. wreszcie mam swoje dwa kilogramy łaciatego mruczenia. ile razy można wybaczać ten sam błąd? tęsknię za tymi chwilami ktorych nie ma. marzę o tamtych wieczorach których nie było. myślę o tym pocałunku którego nie poczułam. hm no coż i tak widze ze nikt mnie tu nie zauważa ;D pozdrawiam ;* |
|
|
|
#1163 |
|
Rozeznanie
|
Skończyła się czekolada.
Skoro tak to mogę poudawać, że mnie nie ma... Kiedyś wróci. Zawsze wraca. aha. Patrzę palcami. Trochę soli, cynamonu, trochę cukru też i wanilii szczypta, kardamon, i pieprz. Nie będę Ciebie kochać! oddychaj kochanie, oddychaj. Tej nocy nam nie po drodze bo świt. Śpij moje Kochanie. Śpij moje Serce, ja będę tu czekać. Śpij. Ejj! Przyjedź do mnie na zielonym rowerze! Suche jak kwiat więdną ramiona. bo świt goni nas. jedź nasz pociągu. jedź szybciej bo złapie nas! Milczymy do siebie w czekaniu. Nie słodź mi herbaty, będę piła gorzką. Nie dolewaj mleka do kawy. nie otwieraj powiek. Przejście drugą stroną ulicy. Remont serca. Zinterpretuj ciszę. Co autor miał na myśli tworząc milczenie? No kur.wa co? Ostatni gasi świat! póki nie dopadnie nas światło. śpij kochanie, dom jeszcze daleko. jedź nasz pociągu szybciej. |
|
|
|
#1164 |
|
BAN stały
|
dziękuję wszystkim lalkom za wyróżnienia i pochwały.
![]() _ jestem jędzą, cały czas mącę Ci w życiu. on jest do potęgi entej niewyobrażalny i nieprzewidywalny. chciałabym lepić bałwany z chmur. jednak to niemożliwe. przegryzając dobry humor pestkami z dyni. nie wierzę w Adama i Ewę. jeśli myślisz, że świat się na Ciebie uwziął, pokaż mu, że ma ch*ja do gadania. |
|
|
|
#1165 |
|
Zadomowienie
|
witam po b. długiej i chyba nie zauważonej nieobecności
![]() ___________________ W gruncie rzeczy szczycił się tym, że potrafił zdobyć każdą kobietę, a ja, widząc, że w głębi duszy jesteśmy tacy samo, zakochałam się. Kiedy jak wariatka chodzę i proszę mężczyzn, żeby się we mnie zakochali, uciekają. -Wiem, że nie jest Ci łatwo, te wszystkie ćwiczenia wymagają cierpliwości. A Ty zawsze chciałaś mieć wszystko od razu. -No, to pewnie dlatego teraz nie mam nic… Nigdzie nie jesteśmy bardziej samotni, niż leżąc w łóżku, z naszymi tajemnicami i wewnętrznym głosem, którym żegnamy lub przeklinamy mijający dzień. Najgorzej jest stać pośrodku wydarzeń i nie móc zrobić nic. Zajrzał w te pozornie wesołe oczy i przeraził się. To były dwa tunele na ciemną stronę księżyca. Mieszkały w nich oszalałe z bólu widma.
|
#1166 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X.
Uświadomiłam sobie coś bardzo podstawowego. Nie kocham Cię.
Z myślą o Tobie tulę się do niego. Przechodnie się zastanawiali dlaczego ona jest taka szczęśliwa. Nigdy się nie dowiesz jak ciepło Cię wspominam. Zachwyca świat. A serce tęskni. Znasz tajemnicę, których nigdy bym nie powiedziała. Tyle smutku ile teraz miała w oczach nie widział nigdy. U nikogo. Zapomniałeś jak wiele dla mnie znaczysz? Wybacz nawet wtedy gdy ja nie zdołam wybaczyć Tobie. ________ Ujęła mnie pod ramię. Miała tak zimne palce, że chłodny dotyk poczułem nawet przez materię kaftana. -Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Przyjrzałem się jej wąskim, delikatnym stopom i szczupłym łydkom. -Czyżby? Obróciła na mnie wzrok z nieoczekiwanym uśmiechem na pełnych ustach. -Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła-wyjaśniła. -Jak zdołałaś wrócić? Przyglądała mi się długo i uważnie. -Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
Ograniczam Swoją Ufność Tylko Dla Najbliższych Patrząc Im W Oczy Widze Że Nie Dbają O Korzyści...
|
|
#1168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ej, no po prostu musze je ukraść. <3 ![]() `rzecz niewytłumaczalna po prostu nie istnieje. chyba wracamy do koegzystencji. kochając resztkami nieodwzajemnionej miłości. niepozorne szepty przeradzają się w krzyk. po drugiej stronie lustra jest ten piękny świat radości. jaki cel ma życie kiedy sensu brak? czym posolisz sól, kiedy straci smak? patrzę z utęsknieniem w niebo, nie widzę już tej bajki, która nas połączyła, ale wiem, że może wrócić. ee..ta szpara między zębami to na żetony?
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
xxgroszek07xx - świetne opisy
![]() ____ słuchaj. patrz, co się robi. poza kontrolą na tych fleszach wcale mi nie zależy! szacunek ludzi najbardziej się tu liczy. jestem poza tym wszystkim. mam do tego prawo. żebym to mogła złamać bliżej niż chcę. to fakt będę jutro u Ciebie, otwórz okno prawdomówność. spójrz w lustro i to powiedz człowiekowi.
|
#1170 |
|
Raczkowanie
|
. Wygramy Niebo... I żebym już nigdy nie mogła zapomnieć Twoich niekończących się rzęs A ja cała pachnę Tobą... Uczę się płakać przez uśmiech. Trzeba ją było pocałować, a nie ryć jej w głowie... Moja miłość... wzięła mi serce... a swoje mi oddała To będzie dzień w kolorze pomarańczy! Czuję, że dookoła mnie dzieje się coś ważnego. Góry waty cukrowej i czekoladowe mleko.... .
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów i postawy bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. Edytowane przez 19czarna87 Czas edycji: 2009-05-14 o 18:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

wystarczy Marzena 

... potrzebuję opisów , które dałyby do zrozumienia mojemu byłemu, że poradzę sobie bez niego, że może być szczęśliwy z tą swoją nową panienką i choć strasznie mnie to boli i ciężko, to udowodnię mu, że potrafię żyć bez niego, że wcale nie jestem od niej gorsza... ale nie takie dosłowne. pomożecie? 

<3
. Coś w stylu "Gdy poznałam Cię na początku nie drażniłeś mnie aż tak" Mogą być po angielsku prosze kochane !
Świetny gust
aż sie przyrumieniłam