|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
wow, ale jaja....
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybko zleciało ![]() no
|
|
|
#3663 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka laski
u mnie sie brzydko zrobilo ![]() leje teraz... ogolnie taki szary caly dzien i ![]() dopadlam go ![]() w sumie za wczesnie na zaplodnienie ale dla przyjemnosci zawsze warto ![]() falbala witaj milego dzionka
|
|
|
|
#3665 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was! Nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta
ale właśnie dzisiaj wypisali mnie ze szpitala. Czuję się nienajgorzej, ale psychicznie nie było mi łatwo. Przy badaniu ginekologicznym obecnych było 6 osób i takie tam inne niedogodności intymno- krępujące sytuacje miały miejsce. Mam nadzieję, że ta operacja przyniesie efekt i nie zawahałabym się zdecydować na to wszystko jeszcze raz gdybym miała pewność, że nagrodą będzie nasze najukochansze dziecko. Ale szkoda o mnie...witam nowe dziewczyny i życzę szybkiego przejścia na wątek mamusie styczniowo - lutowe Patka a może powiedz ginowi, że pilnie musiałaś gdzieś wyjechać i znajdż nazwisko jakiegoś lekarza z innego miasta i powiedz, że zaczęłaś się niepokoić i nie miałaś wyjścia i poszłaś do kogoś innego . Sama nie wiem co Ci poradzićJak byłam obolała po laparo to dowiedziałam się, że siostra koleżanki, która jest w ciąży pozazdrościła jej i pyk jest w szóstym tygodniu. Bolało jeszcze bardziej... |
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
witam
melduje sie,nie doczytam was,bo wyjezdzam,wiec tylko pisze abyście się nie martwiły jeszcze jest pozostałosć,ale pieknie się wchłania więc się cieszę ![]() powiedziała,ze wracamy do bromergonu,bo moze przez to mam rozlegulowane cykle,że podwyższona prolaktyna i najpier trzeba ją zbić i mam brać i po @ przyjść zobaczymy czy prolaktyna spadła... kurcze tylko ten bromergon obniża cisnieje,ale to co jak ma pomóc będe brać,2 tyg orgaznizm się przystosowuje wiec dam radę ![]() papa zajrze pozniej
|
#3667 | ||
|
Zadomowienie
|
pisałam i wywaliło mnie
Cytat:
miałaś robioną laparoskopię bo miałaś problem z jajnikami czy jak?bo nie pamiętam ale teraz napewno szybko zaskoczysz , czego Ci życzę z całego serducha ja zawsze czułam się nieswojo jak przyznawałam sie do zazdrosci , ale sądzę że mamy do tego prawo , o ile to pozytywna zazdrosć Cytat:
idę włoski myć jutro jade do siostry na odwiedziny do szpitala
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||
|
|
|
#3668 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3669 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam z porcją świeżych fluidków od mojego 18 tygodniowego brzdąca
|
#3671 |
|
Wtajemniczenie
|
Martuś! teraz musi być dobrze po laparo
mocno trzymam kciuki za Was! i wysyłam mocne fluidy od Mojego Bąbelka
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#3672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jednego zabrałam i dzięki już 18 tydzień , jak czas szybko leci , a powiedz jak się czujesz, czułaś juz kopniaki od maluszka?![]() pamiętam że pisałaś że będziesz dalej pracować... podziwiam Twoją determinacje i siłe a ja za chwileczkę bedę miałą na kolacje zapiekanki z pieczarkami już się pieczą w piekarniku...muszę iść pilnować bo zamiast kolacji to węgiel mi zostanie
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 Edytowane przez ula 87 Czas edycji: 2009-05-14 o 19:48 |
|
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nie determinacja, jeśli chodzi o pracę. Mam taką, że chodzę do niej bez problemu, stresu, tylko z przyjemnością. Ale też z przyjemnością za tydzień wybędę na 2-tygodniowy urlop. Szare komórki muszą odpocząć
|
|
#3675 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za dobre słowa! Musi nam się udać bo innego wyjścia nie ma. Ale najfajniej byłoby gdyba Dra dała man przykład i żeby jej się udało. Do listy dołączyły nowe staraczki więc zaczyna nabierać nowej magicznej mocy. Zobaczysz Darusiu uda się!
P.S. Aliisanka masz przemiły głosik, Radosny i bardzo pasujący do mojego wyobrażenia Ciebie aha i pozdrowienia dla jeża |
|
|
|
#3676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz będzie coraz lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
także dopóki nie ma @ to jest nadzieja
|
|
|
#3678 |
|
Wtajemniczenie
|
a Ty Pacierpku masz głos stworzony do uspokajania i usypiania, ciepły i pełen dobroci
po prostu cud, mówię Wam, wrażenia mam super ![]() Pana Jeża niebawem zgram z aparatu i wyślę i Pacierpku, nie rób nic! odpoczywaj i leż, to najważniejsze Wam mówię, tylko zazdrościć Mi że mieszkam w jednym mieście z kimś tak ciepłym ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 6 osob to troche krepujace - dla mnie kazda wizyta u gina to maly stresik a jak tyle osob to juz wogole...dochodz do siebie i trzymaj sie cieplutko zycze zebys sie jak najszybciej doczekala upragnionego dzieciatka ![]() malin biore dla siebie jednego wszystkiego dobrego dla Was |
|
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aliisanka aż wstyd przyznać ale nigdy nie byłam we Wrocławiu przejeżdzałam tylko kilka razy obok, a słyszałam że to takie ładne miasto
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2009-05-14 o 20:36 |
|
|
|
|
#3681 |
|
Zadomowienie
|
Pacierpku super że już jesteś po... Teraz odpoczywaj i myśl pozytywnie
![]() falbala witaj ![]() dra chyba jestes spokojniejsza, bo wiesz co się dzieje? Tak jak dziewczyny piszą, magia w końcu zadziała ![]() A ja mam dziś średni humorek... Przeczucia znowu się sprawdziły i @ przyszła, jakieś coraz krótsze te cykle mam - ten 28 dni... dra zmień mi proszę datę last @ na 14.05. Miłego wieczorku!!! |
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jechałyśmy na tym samym wózku, tez mam dziś 28 dc , ale na razie ani widu ani słychu, troche mnie brzuch pobolewał ale teraz cisza, no nic czekam cierpliwie |
|
|
|
|
#3683 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a maluszek jeszcze da Ci popalić Cytat:
dziewczyny a co się dzieje z Edi dawno jej nie było ? mam nadzieję że wszystko w porządku![]() ......................... mąż jeszcze w garażu idę zobaczyć co tam wyprawia ![]() Memka też dawno nas nie odwiedzała
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 Edytowane przez ula 87 Czas edycji: 2009-05-14 o 21:03 |
|||
|
|
|
#3684 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj PRZEŻYŁAM hsg!
Rano poszłam na izbę przyjęć i cała się trzęsłam ze strachu ponieważ, (chociaż wszystkim mówię żeb tego nie robili!) czytałam wcześniej w internecie o badaniu hsg :/ To było cholernie bolesne i nieprzyjemne badanie, CHOLERNIE! Diagnoza: prawy jajowód drożny, lewy niedrożny:/ I teraz wybór należy do Ciebie: podejście optymistyczne -jeden drożny 50% sukcesu. podejście pesymistyczne -został tylko jeden jajowód ![]() Plamię cały czas i nie wiem jak długo jeszcze :/ A teraz boli mnie prawy jajnik i się boję bo nie wiem co to oznacza.
Edytowane przez Koona Czas edycji: 2009-05-14 o 21:22 |
|
|
|
#3685 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale warto zobaczyć ![]() Uleńko, czasem marzy mi się mieszkanie na "zadupiu" na wsi jest spokój, powietrze czyste...i naprawdę jest co robić ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
a My trzymamy kciuki żeby bylo, i żeby TEN JEDEN właśnie jajowód okazał się tym szczęśliwym dzięki którym będziecie mieć dzidziusia! musisz być dobrej myśli!
||
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
A ja raz byłam we Wrocławiu
![]() Pojechałam na szkolenie a przy okazji wyciągnełam meża i jeden dzień mieliśmy dla siebie to sobie pozwiedzaliśmy Mi się bardzo podobało
|
|
#3687 |
|
Wtajemniczenie
|
Pacierpku, to jest jeżyk specjalnie dla Ciebie, na szczęście, działa jak bocian
pamiętaj ile pcheł tyle dzieciątek ![]()
|
|
|
#3688 |
|
Rozeznanie
|
no i
łezka zakręciła mi się w oku. Dziękuję Wam bardzo dziewczyny, na prawdę a Aliisance to nie lody ale cały kontener lodów muszę postawić, bo jest tak wspaniałą osobą. Brak mi słów. ![]() Tak strasznie się cieszę, że jesteście i że rozumiecie jak to jest i co się czuje. Wiele osób traktuje takie rozterki i niepokoje jakie mam jako histeryczne i irracjonalne zachowania. Wy dajecie mi siłe i wiarę, że jeszcze do końca nie oszalałam na tym punkcie, chociaż wiem że niezłego fioła to mam Koona współczuję Ci tego badania bo wiem, z paru źródeł, że jest bolesne. Byłaś bardzo dzielna, wiesz? Ale myśl o tym, że jest duuuuża szansa, bo jajeczka mogą być produkowane i spokojnie mogą przemieszczać się w jajowodzie. Kiedyś już o tym pisałam, ale znam przypadek, że dzieciaczek powstał ze strzępka jajnika, a ty masz cały i zdrowy. Nie chcę, żeby to źle zabrzmiało, ale jeden wystarczy żeby cieszyć się gromadką m aluchów. Bądz dobrej myśli a wszystko się ułoży. Trzymam kciuki i buziaki, że byłaś dzielna |
|
|
|
#3689 |
|
BAN stały
|
czesc wam....wlasnie wstalam....TZ w pracy wiec wyspalam sie razem z psem....ale ze piesio zaczal sie rozpychac to go wygonilam z lozka
...jutro skonczymy 13 tygdoni....jej czas leci ani sie nie obejze a bedzie 20
|
|
|
|
#3690 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
w końcu jestem i mogę odpisać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i teraz zaciskam kciuki,aby w końcu ci się udało i głowa do góry,widomo inni tak hop siu i ciąza,a my czekamy i czekamy,ale się doczekamy zobaczysz ![]() Cytat:
objawy z całej ulotki+ inne tez boje się,ale cóż teraz nigdzie nie wychodze to zaczynam brać,organizm po 2 tyg dopiero si przyzwyczaja,ale dam radę ![]() zbaieram ![]() kurcze to juz 18 jak to zleciało,niedawno co mówiłaś,że zaciązyłaś ![]() ![]() Cytat:
doczekamy się ja w to wierzę ![]() Cytat:
![]() ah ta @ wygnac ją ![]() Cytat:
![]() a ja siędzę i robię swego bloga
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

wow, ale jaja....

ale właśnie dzisiaj wypisali mnie ze szpitala. Czuję się nienajgorzej, ale psychicznie nie było mi łatwo. Przy badaniu ginekologicznym obecnych było 6 osób
. Sama nie wiem co Ci poradzić

łezka zakręciła mi się w oku. Dziękuję Wam bardzo dziewczyny, na prawdę a Aliisance to nie lody ale cały kontener lodów muszę postawić, bo jest tak wspaniałą osobą. Brak mi słów.