|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Jak Dudi ni ma to ja odpowiem coś pomiedzy redsem a gingersem słodki nie dla mnie
|
#962 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!!!Także te nowe
!No cóż noc mi minęła na bieganiu,ale szczegółów wam oszczędzę,spać nie było mi dane,bo za dużo spraw się uzbierało do pozałatwiania,ale to też nudne,a obecnie,padając na mordkę,muszę się pożalić,że świat jest okrutny No bo nie dość,że na imprezkę jutro idę dopiero po pracy,to jeszcze nie mam się w co ubrać!!!!!To jest koszmar!Człowiek siedząc w domu wypada z obiegu i takie są tego skutki,że nawet nie wie co się teraz nosi poza domem...chyba zrobię sobie drina i popiję z wami... |
|
|
|
#963 |
|
Przyczajenie
|
dudipopka-bo ja taka nieśmiała kobitka jestem
a już wcześniej robilam podchody żeby napisać,ale jakoś tak... to znaczy wkupne muszę wnieść?-właśnie z tz wybieramy się na większe zakupy to i fleszke sie kupi
|
|
|
|
#964 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#965 |
|
kobieta za ladą
|
Meliada yes o yes dla mnie może być żubróweczka
![]() Ira hmmmmm mnie desperados osobiście pochodzi nie słuchaj nie smakuje jak reds ![]() a ja dziś skromnie.......jedyny drink sobieskiego ![]() lecem kompać pasztecika będe koło 21
|
#966 | |
|
BAN stały
|
No ja tez juz jestem, Ira witaj w klubie - ja dzis 4 ibupromy na bol glowy i 1 nospe na brzuch. Nienawidze @!!!!
Witam nowa mamusie ![]() Wiecie co? Juz wiem czemu Milenka krzyczy (nie mowie o histerii np. w sklepie czy jak cos chce), ona krzyczy gdy np ja na nia nie patrze albo cos jej nie wychodzi jak sie bawi, np. gdy chce lale na wozku posadzic a lala spada. Ona nie placze tylko krzyknie a mnie o bol glowy przyprawia i mam tego dosc, strasznie denerwujace ale musze sie przyznac ze to moja wina Desperados pilam i bardzo mi smakowalo, slodki smak. Cytat:
|
|
|
|
|
#967 |
|
Wtajemniczenie
|
Tu ja z kanapyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yy....wciągam desperacza......boszzzzzz zzzzz jaki pyszny i zimny aż ząby czuje...a sztuk zakupiłam trzy ...tak na wszelki wypadek..jakby mi akurat posmakowało...
dzień miałam pracowity.... ![]() ![]() |
|
|
|
#968 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Mamuśka!Dobrze że się ktoś odezwał,bo zaczynam zasypiać,a jeszcze prasowanie w poczekalni...A cóżeś ty robiła,kiedy cię nie było?
|
|
|
|
#969 |
|
Wtajemniczenie
|
Izunku a co ja mogłam robić?...Ja zboczona na punkcie sprzątania
a że chłopaki nie bardzo chcieli po sobie sprzątać ..to im wsio na środek pokoju wywaliłam ![]() teraz się męczą i układają..no i burczą po cichu...ale wcześniej się fochali ...no to mają ![]() Niestety u mnie nikt jeszcze nie śpi...a ja mam kompa na wyłączność.. ![]() |
|
|
|
#970 |
|
Zadomowienie
|
ja dziś musze nacieszyć internetem w telefonie,bo Tż kompa wystawia na sprzedarz i pewnie mnie nie dopuści
a laptopa w przcy zostawił.Atenk z tym wywalaniem dobra opcja,mi mama zawsze tak robiła plus wywalała wszystkie rzeczy z szafy i komody,żebym wszystko poskładała,pamiętam jaka zła byłam no i wychowała sobie pedantke![]() Zuzia pójdzie lulu to skocze do osiedlowego po desperadosa...spróbuje co za frykasy popijacie ![]() Izun wspólczuje prasowania,ja nie lubie dlatego unikam żelazka jak ognia ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- a Maladt gdzie nam znikneła,i Ewelinki i Kasi coś nie ma
|
|
|
|
#971 |
|
Wtajemniczenie
|
Ira wysyłajmy sygnały dymne...możę zobaczą i wpadną?...już podpalam gazety
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Ira dorzuć parę rolek a ja jeszcze papę...będzie pięknie dymiło ![]() A desperacz smaczniusiiiiiiiiiiiiiiii i....już drugą otworzyłam
|
|
|
|
#972 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko u mnie się to nazywa pilotem i jest to jedyna rzecz jednocząca moje córy!Oj jak one mnie wtedy razem nie lubią pięknie jest być mamusią No a ty rzeczywiście uczciwie zapracowałaś na wspomagacza byle nie w samotności słoneczko![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#973 |
|
BAN stały
|
Pomylam gary i wypucowalam kuchnie, Milenka oglada dobranocny ogrod i zara lulu.
Izun mnie tez dzis czeka prasowanie Aneta moja mama tez mi wywalala wszystko z szafek jak balagan mialam a ja sie wtedy okropnie wkurzalam ![]() A przed chwila wzielam kolejne 2 ibupromy, caly dzien mnie glowa boli, wezme ibuprom to na 2 godziny przestaje a zaraz potem znowu, teraz juz czuje troche lepiej. Sadze ze to przez moja siostre, zwierzyla mi sie wczoraj z czegos i caly dzien o tym mysle, zrobila cos na co jest za wczesnie, ma 15 lat. Nikomu nie moge powiedziec bo strace jej zaufanie, tylko mi wszystko mowi, nie wiem co robic i nawet troche sobie poplakalam przez to dzis. Przez ta @ mam okropny humor dzis, tz oberwal ostro za to ze sie spytal co caly dzien robilam skoro o 13 nie bylo obiadu i balagan wielki w domu, no to mozecie sobie wyobrazic co mu powiedzialam . Ehh zle mi dzis strasznie...
Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-05-14 o 20:51 |
|
|
|
#974 |
|
kobieta za ladą
|
o matko Aguś
no to ci sie śiora pospieszyła,,,,,,,
|
#975 |
|
BAN stały
|
To, to i ja wiem tylko nie wiem co teraz zrobic. Ja jak mialam 15 lat to sie pierwszy raz w zyciu pocalowalam i to byl taki niewinny pocalunek. Jejku na prawde sie tym przejmuje i nie mam kogo poradzic. Ona jest w III gimnazjum tylko ze w Anglii to wszystko inaczej wyglada niz w Polsce. Jest mnostwo dziewczyn w ciazy ktore maja po 16 lat, chodza do szkoly normalnie, potem dziecko jest w zlobku przyszkolnym a "mamusia" na lekacjach, 99% collegow ma darmowe zlobki dla uczennic do 19 r.z. (college to liceum); antykoncepcja jest darmowa, tabletki, gumy czy plastry sa na wyciagniecie reki, a jak taka nastolatka dokona aborcji to nawet rodzice moga o tym nie wiedziec bo jest to legalne i poufne
. Wydaje mi sie to wszystko to przyzwolenie na seks w tym wieku i ja tego nie popieram, nie rozumiem i lapie sie za glowe. Ehh...
Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-05-14 o 20:53 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 |
|
Rozeznanie
|
Aguś a nie byłoby lepiej wziąć jedną pyralginę zamiast truć się taką ilością ibupromu?A dwa nie martw się o siostrę,bo to nic nie da.Ona wie,że się o nią niepokoisz,ale najważniejsze że ci ufa i że się zwierza...to naprawdę ważne!A ze murzyn-cóż,też człowiek i muszę ci powiedzieć,że oni są całkiem do rzeczy;osobiście mam stały kontakt z jednym,a dawno temu jednego miałam na wyłączność
nie smuć się,będzie dobrze słoneczko...a co do prasowania to jestem w trakcie-oj,jak mi się nie chce no i w ogóle chyba zaraz zasnę...
|
|
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś
|
|
|
|
#978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#979 |
|
BAN stały
|
Izun tylko ze na mnie dziala tylko ibuprom, nic innego; mozna max 8 tabletek na dobe, ja wzielam 6 i juz ani jednej nie wezme. Narazie nie boli i mam nadzieje ze juz nie bedzie. To na pewno z nerwow no i Milenka caly dzien "krzyczala".
Dzieki za otuche kobietki ![]() Ide klasc spac Milenke a potem do prasowania, na szczescie nie duzo mam ![]() A co do murzyna to ja jestem uprzedzona bo tz ma w pracy murzynow i oni caly czas gadaja jakie to Polki sa ladne i chetnie by przelecieli ale zadna ich nie chce A moja znajoma - Polka niedawno rozwiodla sie z murzynem.... Ponad to mieszkalam przez 1,5 roku w czarnej dzielnicy i ucieklam z tamtad pod Londyn - jak najdalej.... |
|
|
|
#980 |
|
kobieta za ladą
|
a może murzyn sistry nie taki zły może to fajny hłopak?
i izun ma racje najwrzniejsze ze sie zwierza lepiej wiedzie niż nie i porozmawij z siorą o zabespieczeniu skoro z free
|
#981 |
|
Rozeznanie
|
A zapasu sił nigdy dość |
|
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
boszzzzzz................ ................a Miłek sobie przypomniał że lekcje ma na jutro zadane
![]() no palnę...palnę ...trzymajcie mnie... A już się przeprosiłam i poprzytulałam z synusiem...zdążyliśmy się dwa razy pokłócić... ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- uciekam...do jutra |
|
|
|
#983 |
|
kobieta za ladą
|
ja oglądam eurowizje ten z grecji jakie ciach
![]() i tyż ide może sie wyśpie hmmmmmm? więc do jutro babki
|
#984 |
|
Rozeznanie
|
No prasowanie skończone a ja właściwie poległam...pozwólcie więc,że zlożę swoje "zwłoki"na cieplutkim łóżeczku...nie wiem kiedy was znowu odwiedzę,no bo juto dzień rozpusty
jak tylko dojdę do siebie odezwę się a póki co tęsknić za mną proszę i żle o mnie nie myśleć |
|
|
|
#985 |
|
BAN stały
|
Dzieki dziewczyny
Do jutra |
|
|
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laski !!! Ja dzis milczałam bo cały dzień zapier... jak mały motorek :P Najpierw zakupy spacer ,pl zabaw pozniej siora i rodzice przyjechali do mnie ,więc obiada na szybciora zrobilam i tata mnie zawiozł do koscioła na drugi koniec Gliwic po metryke chrztu ,pozniej bylismy na zakupach ,rodzice pojechali ,ale za to tż głodny wrocil i robota do wieczora ,a to obiadek ,a to kolacyjka ,pomyć gary ,wykapac i uspac mała i dopiero teraz jestem wolna jak te dwie mendy śpia
). Poza tym mamy już zaproszenia TAKIE wzór nr 5 kolor nr 7 : i nie dlatego ,że tanie jeszcze dodatkowo kazałam im zrobic te gołąbki w kolorze co kosztuje mnie 20 gr wiecej na sztuce ,ale co tam![]() AGus ja juz pisalam co o tym sadze na gadu padu
|
#987 |
|
BAN stały
|
Kasia zaproszenia super, fajnie ze nie takie standardowe
![]() A ten no patrze w gg i nie mam wiadomosci od Ciebie ![]() Poprasowalam i mnie bol brzucha przez @ wygonil, nie dokonczylam tzta spodni i koszul, wszystko swoje i Milusi tylko Ide spac bo zdychlam Do jutra
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 |
|
kobieta za ladą
|
i sie nie wyspałam
do 3.30 latałam do młodej.....a pzred 7 pzrylazł tż z roboty i pies mi małą obudziłwypiłam kawulca ale i tak spie na siedząco...... ide sie do ładu doprowadzić......a tak wogóle dziń dybry i czamu ja 1 jestem???? ![]()
|
#989 |
|
BAN stały
|
I ja jestem
Dudi bidaku wspolczuje zarwanej nocy. A u nas leje
|
|
|
|
#990 | ||
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny jestem Zuza spala cala noc a ja i tak srednio wyspana.
Pozdrawiam wszytskie i zycze milego dnia Cytat:
Cytat:
![]() Aga ty sie tak siostra nie martw bo i tak niczego nie zmienisz kolej rzeczy, mi sie wydaje ze tak jak Dudi mowi to wlasnei porozmawiaj o zabezpieczeniu zeby sie biedan w cos nie wpakowala porozmawiaj o AIDS i o innych takich chorobach wytlumacz opowiedzi zapewniej ze ma w tobie wsparcie i zanim cos glupiego zrobi to niech przyjdzie pogadac to lepsze niz zakazy
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

!No cóż noc mi minęła na bieganiu,ale szczegółów wam oszczędzę,spać nie było mi dane,bo za dużo spraw się uzbierało do pozałatwiania,ale to też nudne,a obecnie,padając na mordkę,muszę się pożalić,że świat jest okrutny
No bo nie dość,że na imprezkę jutro idę dopiero po pracy,to jeszcze nie mam się w co ubrać!!!!!To jest koszmar!Człowiek siedząc w domu wypada z obiegu i takie są tego skutki,że nawet nie wie co się teraz nosi poza domem...chyba zrobię sobie drina i popiję z wami...

pięknie jest być mamusią
no to ci sie śiora pospieszyła,,,,,,,
jeszcze dodatkowo kazałam im zrobic te gołąbki w kolorze co kosztuje mnie 20 gr wiecej na sztuce ,ale co tam