|
|
#1651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Paulina to widzę ze my po jednym fachu
też kiedyś pracowałam w solarium![]() zmykam na mały relaksior-tzn na ploty i kawę mrożoną ![]() do potem Laseczki ![]() Dzastuś pewnie ze radę \nie zamartwiaj się Skarbie no widzisz z tą nokią to Soffi przegięła mi dalej nie przeszło....jest ktoś chętny na pucowanko?dobrze zapłacę
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-05-14 o 19:43 Powód: bo Dzastunia napisała...i nie mogłam nie zrobić EDIT |
|
|
|
#1652 |
|
Zadomowienie
|
Lilus widzisz jak sie musisz dla mnie poswiecic ;p
Malutka 1. Swietnie ze Dawid zdrowy ![]() Dzasta Och na pewno da rade, przeciez to wyjatkowo sie zdarzylo, wroci to sobie odespi ![]() Paulinka czyli co macałkowy telefon juz Ci sie znudzil Ty tu lepiej boczkowych zwierzen nie wywołuj bo jak ja zaczne to ![]() EDIT: Dzasta a tam od razu szczuje...! EDIT2: Masz babo placek - mialam sie uczyc jeszcze allegro wertuje
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-05-14 o 19:52 |
|
|
|
#1653 |
|
Wtajemniczenie
|
odezwała się Ta co ma boczki
![]() całkiem miłe poświęcenie Soffi ![]() dobra zmykam bo lod w kawie się roztopi
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Ale bym sie mrozonej kawy napila.....
![]() Wlasnie wrocilam ze spaceru. Nasze malenstwo latalo jak oszale i wszystkich po drodze musiala zaczepic, a ze poszlam sama (bo moj maz mnie wystawil i nie wstal z lozka) to nie mialam nic przeciwko. Oczywiscie przez jej charce mam 2 dziury w ponczosze bo zahaczyla mnie zebiskiem . No coz trzeba kupic nowe i tak juz byly zuzyte ![]() Dzasti wycaluj go mocno i wymiziaj, Soffi mnie osobiscie ten jezor w firance nie przeszkadza, Izydorku dzieki za info o blaszce w bierdonce, takiej szukalam co prawda duzo wiekszej ale na poczatek wystarczy taka, a wieksza dokupie w pozniejszym czasie. Malutka rewelacyjne wiesci. A wiecie ze ja wczoraj z mezem zaciagnieci instynktem weszlismy do 2 sklepow dzieciecych i ogladalismy wozki. Troche dziwnie sie na nas patrzyli bo bylam jedyna mloda kobita bez brzuszka ogladajaca wozek i w dodatku dyskutujaca o jego przydatnosci i wadze heheheh. Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-05-14 o 20:08 Powód: bo sobie przypomnialam wczorajsza historie |
|
|
|
#1655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypije sie jego zdrowko znowu wieczorkiem to upojnych nocy zycze Cytat:
moze zrob cos co doda mu energii ![]() a co tam dzieciaczki byly niegrzeczne?? Cytat:
![]() ale mam w szufladzie jeszcze czerwona motorolke z klapka to moze sobie zmienie karte a tego wrzuce do sprzedania ![]() a teraz chialabym cos w tym stylu http://www.gsmarena.com/samsung_f400-pictures-2261.php |
|||
|
|
|
#1656 |
|
Zadomowienie
|
Lilus mam mam ale dobrze maskuje
![]() Daguś w takim razie przyjade na zywo ocenic firany, moze sie przekonam ![]() Na stronie biedrony nie ma tej blaszki..... Co do ponczoch to UWAGA - moja mama nauczyla moja psine bawic sie nimi i jak zakladam to musze uciekac przed psem bo chce mi je chapnać.... Ostatnio znalazlam i zakupilam: buty, sukienke, slowniki i majciochy sztuk 9 Teraz poszukuje bluzki z dlugim rekawem i co mi sie tam napotka ![]() Ciekawe jak Was ten instykt zaciagnal Paulinko rozsuwane tez mi sie podobaja
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-05-14 o 20:13 Powód: Bo ciagle cos dopisuje |
|
|
|
#1657 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale się nie gniewa, bo ładnie się pożegnał ![]() mi też nie przeszło z fonem Cytat:
ad2. wertuj, wertuj, to dużo ciekawsze niż nauka zmykaj, zmykaj, ale WRÓĆ jeszcze ![]() Cytat:
ale pewnie nie byliście pierwszą i ostatnią parą, która tak zrobiła ![]() Cytat:
ad2. ojjjjj były... wyobraźcie sobie, że dziecko może płakać przez 6 godzin z przerwami na złapanie oddechu wygrany przetarg z MOPSem coś czuje, że da nam się we znaki ![]() ad3. moja koleżanka ma taki i przeklina na niego
|
|
|
#1658 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 u mnie od tego się zaczęło, więc radzę uważać nie śmiem pytać jak
|
|
#1659 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety tylko mega całusem i cieplutkim przytulasem
na "inne" rzeczy nie było czasu Buziak dla najzdrowszego wcześniaka Dawidka
|
|
#1660 | |||||
|
Zadomowienie
|
HELLLOŁLKI DOŁKI.....
Cytat:
2. Oczywiscie, ze wiem, mimo, że milion razy przełaczyałam na inny program, bo sie bałam, to duuuużo widziałam...ale i tak lubie horrory... Najbardziej lubię oglądac z kimś, bo się czuję bardziej bezpiecznie, a jak sama to poźniej usnać nie moge... ![]() ![]() 3 ![]() 4 zawsze to lepiej brzmi i buziaka masz gratiska... Cytat:
![]() Ciocia Iza lubi lego... Prosze mim tu bluzeczke na ławe wylożyć i okulary tysz...ale zaraz ja też dzisiaj okulary kupiłam... ![]() Łojjj nie strasz książkami, koło mnie leżą cztery takiej sporawej grubości..psychopatologia ....OMG, czemu one tak na mnie patrzą... ![]() Lubię horrory, nie wiem co moze być fajnego w horrorach, chyba ten dreszczyk...dlatego je oglądam...a Krzyśka chyba znudził, bo poszedl zaraz spać, a ja biedna pilota bym zepsuła od tego przełączania... Cytat:
agunia fajnie masz, ja to nawet nie marze, bo teściowa nie lubi chyba psiaków w domu...![]() Cytat:
2 3o nie jak dmuchania miałoby nie być, to wykluczone, forum dla meżowych niet!!! ![]() Łeee no...fajny tatuażyk masz Liluś .... ![]() Cytat:
![]() A fociaka Dawiddkowi zrób kiedyś na spacerku... To szalej malutka, szalej i nie myśl co dalej, jakoś to tak leciało. ![]() Ide się chlapsnąć wodą....
|
|||||
|
|
|
#1661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malutka po 1 super że Dawidek zdrowy ![]() po 2 no to czekają Cie upojne dmuchanie a po 3 no to w końcu sie musiał skonczyć okres ulgowy ![]() Cytat:
zreszta z burzą też tak mam, jak się błyska to patrzę i do razu zatykam uszy żeby nie słyszeć grzmotu aha i ktoś mi narobił smaka na kawe mrożoną ![]() Dżasta - padłam z tego motyla
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-14 o 21:52 |
||
|
|
|
#1662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A burzy sie nie boje... ![]() Ja też chcę mrożonkę, bo suche beziki wcinam... |
|
|
|
|
#1663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i to najlepiej po ciemaku i samemu a potem bałam się nosa spod kołdry wystawić teraz horrory mnie nie kręcą ad2. chyba prace remontowe ![]() ad3, Malutka jestem za!!!! no i znów obżarstwo ![]() Lil tą kawę to już chyba wydoiłaś
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Piszecie jak oszalałe
Wiosna czy co? ![]() Cytat:
|
|
#1665 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
HEJKA WIECZORKIEM
Cytat:
tyle, że on zaraz robi ze mnie czarną owcę Twierdzi, że go denerwuje swoim ciągłym marudzeniem i to dlatego mu się nie chce ![]() 2- fajny fonik ciapeczko Cytat:
Cytat:
2- tradycyjnie daje się we znaki mój odmienny gust ![]() Cytat:
![]() 2- eee ![]() mooooooooje śliczności włochate i też tu zauważyłam jakąś zmiankę grzywkową Cytat:
i jeszcze jedno!!! CHUDZIELCE!!! nie chcę tu więcej słuchac o jakichś z-boczkach żarłacze jedne niedobre!!! a to cholernik jeden ![]() strzeliłabym z półobrotu ![]() Cytat:
zdrowiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2- noooooooooooooooo ja pamiętam 3- mnie się podobają te gwiazdki Rihanny hmm... co do kodu kreskowego- to wyglądałabyś jak HIT MAN oglądała któraś??? super film! Jestem biedną słomianką... ![]() Menda nurkuje w basenie po nocach... Albo cholera wie co robi I znów do późna spac nie będę ![]() Główka mi pęka i przygnębienie znów zaczyna się robic w moim pustym łbie wybaczcie smęconko... juz nie bede...
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-05-14 o 22:33 Powód: Zmiana szyku zdania, bi-koz było źle :D |
||||||||
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńko dla Ciebie na poprawę humoru i pocieszenie
|
#1667 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ad. 2 oki ad. 3 ![]() Cytat:
ad. 2 ad. 3 dlaczemu
|
|
#1668 |
|
Zadomowienie
|
Hausior zaliczony
![]() Izkano prosze jak zaprosisz mnie na swoje urodziny to tez Ci kupie lego - ot co (ja tez uwielbiam klocuchy )Hihi Agunia dobrze napisala pierwsza wada u tesciowej - nie kocha psiakow ![]() Dzasta lacze sie w bolu - dzieciakowym... Dziele sie swoim Magnumkiem ktory zakupilam dzis z rana z powodu Koteczka! Kasiku pomarudze z Toba! Tez siedze sama (nie licząc sami wiecie kogo ) Obzarta i z cieknacym nosem - ach...Jak bedziecie grzeczne to sie jutro odstawie na przyjecie w nowa bluzke i okularisy i maz cyknie mi fote dla Was
|
|
|
|
#1669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() ogladam tak jednym okiem eurowizje ale ogolnie lipa jak dla mnie ![]() ale UWAGA... wyslalam smsa na nasza rodaczke bo ja stad mogie a 60 centow mnie nie zbawi hihi ciekawe czy jej to pomoze ![]() Cytat:
to ladnie ze chociaz milusio sie pozegnal ![]() ja bym nie mogla z dziecmi pracowac bo bym jechyba powybijala wszystkie to ja sie jeszcze zastanowie ![]() Cytat:
ale sama pic nie bede to zapukam w okienko coooo??Kasienka ja mojemu nie mowie jaka gruba jestem bo sam widzi |
||
|
|
|
#1670 |
|
Zadomowienie
|
No i Polska nie jest w finale....
Uwaga poszukuje workow prozniowych z wieszakami ze wystarczy zassac i powiesic w szafie. Wydzialyscie to moze gdzies?
|
|
|
|
#1671 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasienko proszę mi tu podnieść głowę, spojrzeć na piękny tytuł naszego wątku, uśmiechnąć się i posłać precz wszystkie smutki... my zawsze rozweselimy
![]() Soffi a już myślałam, że poszłaś zakuwać a notatki leżały obok myślicie, że da się to zaliczyć jako naukę?? ![]() Magnumek pyszotaaaa ![]() paulinaizabela mamy również takie dzieci-słoneczka, które aż się chce przytulać i się z nimi bawić, bez nich bym chyba padła na zawał i to z kilka razy ![]() chyba idę już sapć
|
|
#1672 |
|
Zadomowienie
|
DzastaTaaa zakuwałam.... Im wiecej mam lat tym mniej zapału
Jako nauke nie zaliczamy ![]() Paulinko Twoje centy nie pomogły.. Znikam spać
|
|
|
|
#1673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nie wiem nawet jak to wyglada...Cytat:
![]() sloneczka takie kochaniutkie ale ja bym nerwowo nie wytrzymala z taka iloscia dzieciaczkow nie nadaje sie do takiej pracy ... trzeba miec powolanie ![]() juzzzzz?? a ja sie tez obzarlam frytkami i moj boczki sie powiekszaja |
||
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
witam z wieczora
tylko nie myslcie sobie ze o Was zapomnialam poprostu tak mnie w pracy rozbolal globus ze jak przyszlam to padlam na wyrko jak zabita mewa, no ale emocje juz troche zeszly wiec do Was zajrzalam (mialam podgladac z partyzanta ale pewnie by mnie ktoras wylukala to wolalam sama wyjsc z ukrycia )ojj Sofferko to widze ze nie tylko ja jestem molestowana przez Magnumiki hje hje hje Malutka superancko ze Dawidek zdrowiusi, ucaluj Go od ciotki-klotki-kotki aa no i tak na szybko przylukalam ze temat telefonow na tapecie wiec i ja sie pochwale aaa co jestem szczesliwa posiadaczka Nokii 7373 brown (ktora mi sie troche podtopila i czasami sie zawiesza, ale i tak jest boooska |
|
|
|
#1675 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znów obżarstwo...[quote=agunia82;12307282]Piszecie jak oszalałe Wiosna czy co? ![]() a to teściowa ma jednak jakąś wadę [/quote]agunia wiesz, ze o tym samym myślałam, jak to pisałam.... ![]() Cytat:
No niech będzie, ze błękitne... ![]() Ojjj naskrobie mężuś sobie... |
||
|
|
|
#1676 | ||
|
Wtajemniczenie
|
nieeee
jak to nieeee hahaha Cytat:
ad2. mówisz powołanie może i tak ad3. no i następna wyjeżdża z nocnymi frytasami Cytat:
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
nocne??
u mnie bylo po 9 to dla mnie norma na obiad
|
|
|
|
#1678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak tam Twój examin? Cytat:
ups jako mężatka a nawet nie wiedziałam że dziś eurowizja ![]() fajny film na tvn się kończy
|
|
#1679 |
|
Wtajemniczenie
|
melduję się
a tu wszystkie polazły spać![]() opiłam się kawusi, obzarlam lodo no i hamburger z bp tez![]() Malutka no coś Ty-nie posmucilaś mnie tak mi sięczasem samej z siebie smutaskowo robi.na prawdę cieszę się z Twojego szczęściaSoffi daj patenta na dobre krycie ![]() Dzastuś wolę nie wyobrażać sobie jakbyście mieli więcej czasu...jutro nadrobię resztę-grzegorz w czekoladzie mnie wzywa boshe miałam nie jesść![]() Kasienko mocny mega wyczes wypas przytulas 4u ![]() |
|
|
|
#1680 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 masz tu Cytat:
a nie jesteśmy ![]() Cytat:
ja bym tam zaliczyła ![]() Cytat:
ad. 2 się zrobi Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

też kiedyś pracowałam w solarium

Ty tu lepiej boczkowych zwierzen nie wywołuj bo jak ja zaczne to 
jeszcze allegro wertuje

. No coz trzeba kupic nowe i tak juz byly zuzyte
hand-made: urodzinowo na 40tkę
potem byłam na pierwszej wizycie po porodzie u swojego gina. I mam 2 wieści dobrą i złą. Dobra - mogę już szaleć w łóżku z mężem 
głowa mnie jeszcze boli!!!
ale się nie gniewa, bo ładnie się pożegnał 
z przerwami na złapanie oddechu 

na "inne" rzeczy nie było czasu 
mu sie nalezy...
hahaha 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)