|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Podróżniczka
|
Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)
Ide spac dziewuszki...rano do pracki, a ostatnio zarwalam kilka nocek i padam.
Buziaki dla wszystkich i slodkich snow zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
No to nie pozostaje mi nic innego jak też iść spać
![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
Dobranoc dziewczyny a ja sobie posiedze nad ukochaną endodoncją
![]()
#394 |
Podróżniczka
|
Witam dziewuszki w dniu ważenia
![]() ja sie zwaze pozniej...ale i tak sadze, ze nie bedzie zadnego ubytku wagi.Ten ostatni tydzien byl paskudny...czuje sie jak na wiecznym okresie...w weekend troszke pojadlam...ale teraz ladnie trzymalam diete a i tak jakas taka napuchnieta jestem. Ale dosc marudzenia ![]() Przynajmniej mam dobry humor, wyspalam sie ![]() Od jutra rana zaczynam znowu biegac! Przed praca. Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Raczkowanie
|
Witam!!!!
Blondyna ja mam jeszcze przez 3m-ce 27latka ![]() ![]() ![]() Prosze o wpisanie mi wagi z ubieglego tyg.(84)wole nie ryzykowac bo strace nadzieje. Miłego dnia wszystkim zycze. Buziolki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Podróżniczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
WItam Dziewczynki
![]() ![]() ![]() poprzednio mialam problemy z waga... dzisiaj pisze tak jak widze na wadze ( chociaz chyba powinno byc 300gr mniej ) ale napisze tak jak jest 77,2 KG !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() CZEKAM NA WASZE WYNIKI ![]() capricek-> 78,8kg ->78,3kg -> 77,2 kg ![]() moniczorek->65 kg -> 64 kg -> kahlan amnel-64 kg ->63,8kg-> carolinka -> 64,5kg-> ...... -> blondyna20->58,2kg->55,5kg->54,5kg ![]() milencjusz -> 62 kg->63 kg ->62kg ![]() konstancja666->65kg->66kg->64,5 kg ![]() corel tour -> 89 kg ->...... -> orzeszek01->65 kg ->..... -> dadzia23 -> 80kg -> 78,5 kg->77,8kg ![]() itrusta -> 64 kg -> 63,3 kg -> buziol27 -> 84 kg -> 84 kg -> pretty-girl-> 69 kg ->..... -> kiciolda -> 70 kg -> ...... -> wisienka88->.....->67kg-> 65kg ![]()
START 15/12/09 ! ![]() ![]() Edytowane przez capricek25 Czas edycji: 2009-05-14 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Ale sie Was naczytałam ![]() ![]() Ja już po ważeniu i jest 77,8 kg!nie spodziewałam się że spadnie i to az tyle.Weekend był straszny od poniedziałku starałam się nadrobi i jakoś się udało ![]() Co do Waszego wczorajszo-wieczornego tematu to powiem Wam że ja tam bym chciała dzidzusia.Mam niecałe 24 lata i mysle o tym ostatnio coraz częściej.Mój mąż tez bardzo by chciał.Warunki mamy takie jakie mamy.Mieszkanko mamy własne ale małe,praca jakas tam jest,może nie jest to szczyt marzeń.Po prostu jestesmy wstanie sie utrzymac i mysle że dzidzie również.Myśle że oprócz tych warunków i wszystkich materialnych spraw trzeba po prostu to poczuc.Nie wiem czy zecydowała bym sie na dziecko totalnie nie mając warunków ale też wychodze z założenia że jak juz jest dzidza to wszystko co nie ułozone ułozyc sie już musi.Wtedy już żyje sie i działa nie tylko dla siebie ale jest się odpowiedzialnym za drugiego człowieka.A ja czuje że po prostu chce!I nie jest to jakas zachcianka tylko mega prawdziwe uczucie.Nie chce się jakos specjalnie nakręcac i stwierdziliśmy że nie bedziemy planowac wyliczając itp.tylko co ma byc to bedzie i po prostu nie utrudniamy tego ![]() U każdej z Was pwnie ten moment przyjdzie i warto na to czekac. Ale się rozpisałam ![]() Pozdrwiam gaduły.Nawet jak nie mam czasu pózniej to rano fajnie tak poczytac Was! ![]() Edytowane przez Dadzia23 Czas edycji: 2009-05-14 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
Hej dziewuszki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
Gratuluję wszystkim dziewczynom ubytku wagi
![]() U mnie dzisiaj piękna pogoda za oknem, ale za to ja jakoś nie odczuwam powodów do radości mam problem na uczelni, który nie daje mi spać już od dłuższego czasu ![]() ![]() Głowa mnie boli, wstałam dzisiaj o 4 także chyba się udam do łóżeczka. Miłego dnia i jeszcze raz gratulacje!
#401 |
Zadomowienie
|
Hajka
![]() Widzę ,że sukcesy są ![]() Dzisiaj dzień bez rewelacji.Jak zwylke zajecia,ćwicznenia na palanie filmowym itd. Teraz myślę co by tu zjeść,ale nie mam pomysłu żandego.Właśnie popijam herbatkę z świerzej mięty-supr sprawda ![]() Buziol-nie ważne ile się ma lat.Ważne to co ma się w głowie a nie w dowodzie ![]()
#402 |
Raczkowanie
|
łał dziewczynki gartuluję spaków wagi!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś malutko zjadłam: jogurt i musli, jabłko, banan, zupa jarzynowa i butla wody niegaz. .. Spadam czytac co popisałyście jak mnie wczoraj nie było ![]() Przy okazji wiatam wszystkie Nowe twarze!! ![]()
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Witam all
![]() U mnie tylko 1 kg mniej...no ale pocieszam się i tym ![]() 54,5... ![]() ![]() Chyba w to lato już nie zdążę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
bRAWWWOOOOOOO
![]()
#405 |
Zakorzenienie
|
Piękne rezultaty macie brawo
![]() Milencjusz...no coś Ty dobrze jest , miałaś 63 masz 62 jest super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Podróżniczka
|
U mnie 63,5 ... prawie nic nie spadlo. Cos tam zrzucilam po co cm widac, a reszte mi w ciazowe cycki poszlo
![]() Blondyna...bylam dzis u lekarza i dostalam recepte na zelixe...ale 10. |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no a tak na poważnie to na tym też powinnaś schudnąć...jak dla mnie zelixa jest słabsza i też działania niepożądane nie sa tak odczuwalne...ale niektórzy na niej chudną dużo więcej niż na meridi ![]() Próbuj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Podróżniczka
|
Te leki mają dokladnie taki sam skład...akurat jestem chemikiem
![]() Zelixa - 1 tabl. powl. zawiera 10 mg lub 15 mg jednowodnego chlorowodorku sybutraminy Meridia- 1 kaps. zawiera 10 lub 15 mg jednowodnego chlorowodorku sybutraminy, co odpowiada 8,37 mg lub 12,55 mg sybutraminy. Tylko inni producenci....wiec mi sie wydaje , ze różnice w działaniu podczas przyjmowania leku to albo placebo albo sprawa czysto psychiczna. Moglam dostac recepte na meridie , ale to jest tansze wiec poki co wyprobuje to. Ide na zakupki. Od razu wykupie recepte i zaopatrze sie w jakies zdrowe jedzonko.Aktualnie w lodowce mam tylko światlo :P i jutro bede wyjadac moim wspollokatorom hehe Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2009-05-14 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem ale na mnie była różnica ![]() Może po prostu każdy organizm ma inaczej i inaczej na niego to reaguje ![]() No tańsza dużo ![]() Ale np lindaxa też jest w kapsułkach a ponoć cena zbliżona jest do zelixy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
o prosze... nastepna osobka ktora bedzie sie wspomagac
![]() ![]() no ale zobaczymy ![]() Nadal czekam na wyniki innych dziewczyn - ale cos ni widu ni slychu ![]()
#411 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj rano wypiłam szklaneczkę ciepłego kako
![]() Po zajęciach koło 16 zjadłam jedną pałeczkę z kurczaczka ![]() Noi małego loda rożka ![]() I tyle ![]() Nie wiem czy coś jeszcze jeść..troszkę zgłodniałam ale już późnawo więc nie będę się raczej opychać na noc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Podróżniczka
|
Blondyna ... to sie dzis objadlas ;P
Ja w sumie tez zjadlam tylko salatke warzywna i to wsio.Jakos nie czuje glodu.Wrocilam właśnie z marketu. Kupilam sobie produkty do diety proteinowej.Samo bialko.I tylko to zamierzam od jutra jesc. Mam i zelixe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
hmm a ja dzisiaj...
- grahamka z poledwica i serkiem bialym light, 4 pomidorki koktajlowe - jajko gotowane i mala drobiowa cienka parowka - ryba w warzywach z sosem pomidorowym - wiesniak z 2 plaseterkami chudej wedliny i 4 pomidorki kokktajlowe i duzo wody i zielonej herbaty Blondi... Ty jesz jak ptaszek ! chyba CI sie calkiem skurczyl ten zoladek max 600 kcal dzisiaj zjadlas przy Tobie to ja jem jak kon ![]() MONICZOREK to samo max 300 kcal... :P nie glodzcie sie
START 15/12/09 ! ![]() ![]() Edytowane przez capricek25 Czas edycji: 2009-05-14 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Raczkowanie
|
teraz mam wyrzuty sumienia ze sie tak obzarlam...:P
#416 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szalejesz aż sałatkę? ![]() Toć to wać panna obżarstwo pierwsza klasa ![]() Cytat:
![]() Aaaa ja wiem o co jej chodzi ona chce spalić a my zostaniemy beczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Podróżniczka
|
Heheh
![]() mam ochote na pewien rodzaj spalania ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
ja nie mam na to co liczyc :/
pfffff
#419 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Podróżniczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.