Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-14, 20:49   #4381
ksh
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd

Cytat:
Napisane przez DeBourbon Pokaż wiadomość
ksh dziękuję asp nie chce bo boje sie tych artystycznych dusz i w ogole matma politechnika tam rwie moje serce hih ale boje sie ze nie zdam tego egzaminu wrr
"artystycznych dusz"
pamiętam, ktoś mi kiedyś składał życzenia: "Aby studenci ASP chodzili do innych knajp niż Ty"

a artystyczne dusze nie są przecież wcale takie złe

Cytat:
masakra w jakiejs edycji chhyba w wenezueli laska sie przyznala ze wynajela platnego morderce do zabicia męża

a w ameryce jakas babeczka powiedziala ze biorac slub z mezem myslala o innym ze kocha innego ze chce wziac slub z innym itp. "
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 20:49   #4382
DeBourbon
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikki999 Pokaż wiadomość
nauka jazdy to fajna sprawa, tylko trzeba mieć stalowe nerwy na te egzaminy... nie wiem jak przeżywasz matury ale dla mnie to podobnie stresujące... teorii raz nie zdałam i po tym mam uraz wstyd, no ale tak wyszło...
moze to dziwne ale przed matura w ogole sie nie stresowłam ... gorzej po ...
DeBourbon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 20:50   #4383
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
ej te panie na poczcie muszą mieć naprawdę ciekawie jak ciagle wysyłacie kartki do najróżniejszych miejsc na świecie

w ogóle to świetna sprawa tylko ja jestem leń i by mi się nie chciało na pocztę latać (chociaż mam jakieś 200m od bloku może)

Kochana! Nie jestem z Kielc tylko z Radomia!
(w tym momencie popełniłaś ciężki grzech, bo Kielce i Radom to się nie znoszą teoretycznie....
...nie no, żartuję, mi to obojętne )
Nie mam prawa jazdy i TŻ też nie, a nawet jakbyśmy mieli prawko to nie mamy samochodu
Ja się z nim widuję różnie - czasem codziennie, a czasem własnie ze 2 razy w tygodniu - różnica jest taka, że wiem, że w razie potrzeby zawsze mogę do niego napisać i możemy się zobaczyć - a jakby był 200 km ode mnie to d...
Chociaż no, pewnie dałabym radę.
Zobaczymy.

posłuchałam zte i dalej tutaj siedzę
właśnie się zorientowałam zanim mi odpisałaś wybacz, ale mi się radom zawsze myli z kielcami

Cytat:
pamiętam że oglądałam kiedyś fragmenty tego "momentu prawdy" i w najbardziej dramatycznych chwilach dostawałam ataku śmiechu

była babka, a na widowni jej mąż... zadali jej pytanie: "czy Twój mąż kiedykolwiek Cię uderzył?", czy coś takiego, a w tym momencie on nacisnął guzik, którego miał prawo użyć, aby ona nie musiała odpowiadac. w tym momencie przyznał się przecie do winy. masakra

ej dopiero teraz zobaczyłam rysunki Burbonika... boskie są! bardzo realistyczne

ciesze sie, że nie ma polsatu na cyfrze i nigdy nie trafiłam na ten program
Stary 2009-05-14, 20:51   #4384
DeBourbon
Wtajemniczenie

ksh a Ty na co idziesz ? wiesz moze nie sa jakies straszne te artystyczne dusze, ale kilka osob chodzacych ze mna na rysunek to masakraaaaaa te ich filozoficzne rozwazania z łzami w oczach " jak mam ująć piękno owego elementu?! no jak?!" czuje sie jak jakas dzikuska tam.. :P
Stary 2009-05-14, 20:52   #4385
paula007
Zakorzenienie

Burbon a Ty już miałaś ustne?

(W ogóle strasznie mi się dziwnie pisze do Ciebie w formie żeńskiej, bo jak wiadomo "burbon" to rodzaj męski i mnie to strasznie językowo razi )

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 20:52   #4386
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez isiaczekk Pokaż wiadomość
Jutro o 10.55 mam ustny polski.
Moja prezentacja: motyw matki cierpiącej w literaturze polskiej.
W pracy wykorzystałam "lament świętokrzyski", "Dziady cz III", "Przedwiośnie", "Elegia o chłopcu polskim", "Poczwarka" i "Stabat Mater".
Jak myślicie, jakich pytań mogę się spodziewać?
Masz dwie sztandarowe lektury, czyli "Dziady" i "Przedwiośnie", dokładnie przeczytaj streszczenia i opracowania. Mogą zapytać o mesjanizm, zawarte przesłania, występujące postaci, odniesienie do historii itd. W "Przedwiośniu" wiem, że jest dużo symbolicznych momentów bo coś mi polonistka mówiła, co prawda mówisz tylko o matce, ale nigdy nic nie wiadomo. Co do Baczyńskiego, to np. jego biografię, cechy elegii jako gatunku, innych przedstawicieli Pokolenia Kolumbów. A z tych średniowiecznych utworów to też cechy gatunkowe, typowe motywy epoki itd. Może coś się trafi, mam nadzieję że pomogłam

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 20:53   #4387
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
alonka to ja nawet nie porównuję Twojego stażu ze swoim ale no właśnie - zaoczne to ryzyko że potem się nie dostanę, poza tym wybór kierunków w porównaniu z dziennymi jest dość marny... zamieszkanie razem to też ryzyko, ale mieszkanie daleko od siebie też...
a TŻ-ta dzisiaj kumpela, która jest w takiej właśnie sytuacji nastraszyła, że widywanie się w tylko weekendy bardzo źle wpływa na jej związek i że jest o niebo lepiej jak są razem na co dzień. wszystko jest ryzykiem, o matko

nie wiem co zrobię, każde wyjscie wydaje mi się złe

arkadia, skąd tacy ludzie jak ona się biorą to ja nie wiem jak już skończą się matury to nie wiem czy w ogóle jest sens, żeby z taką kontakt trzymać...

pójdę chyba poczytać prezentację
kochana widze się ze swoim TŻ od 3 lat co dwa tygodnie piątek, sobota i jakieś 2 godziny w niedzielę bo on musi jechać, żadziej co tydzień, święta spędzamy na maxa razem. Czasami jest ciężko: np. on ma teraz juwenalia, czyli jedna wielka impreza, ale ufam mu i on mi ufa bo bez zaufania już dawno nie bylibyśmy razem, a uwierz mi nie żyjemy w luźnym związku, a wręcz przeciwnie. Widywanie się dzień w dzień to dla mnie wielki luksus, na który nawet w wakacje nie mogę sobie pozwolić(uroki gospodarstwa rolnego). Może za rok, jak on będzie pracował
Będzie dobrze aby to przemyśl. wszystko zależy od Was

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 20:54   #4388
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:
moze to dziwne ale przed matura w ogole sie nie stresowłam ... gorzej po ...
no ja przed ustnym prawie mdlałam dlatego porównuję
Cytat:
ksh a Ty na co idziesz ? wiesz moze nie sa jakies straszne te artystyczne dusze, ale kilka osob chodzacych ze mna na rysunek to masakraaaaaa te ich filozoficzne rozwazania z łzami w oczach " jak mam ująć piękno owego elementu?! no jak?!" czuje sie jak jakas dzikuska tam.. :P
ja też lubię czasem coś "nabazgrać", ale żeby aż tak

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 20:54   #4389
isiaczekk
Zakorzenienie

Cytat:
Masz dwie sztandarowe lektury, czyli "Dziady" i "Przedwiośnie", dokładnie przeczytaj streszczenia i opracowania. Mogą zapytać o mesjanizm, zawarte przesłania, występujące postaci, odniesienie do historii itd. W "Przedwiośniu" wiem, że jest dużo symbolicznych momentów bo coś mi polonistka mówiła, co prawda mówisz tylko o matce, ale nigdy nic nie wiadomo. Co do Baczyńskiego, to np. jego biografię, cechy elegii jako gatunku, innych przedstawicieli Pokolenia Kolumbów. A z tych średniowiecznych utworów to też cechy gatunkowe, typowe motywy epoki itd. Może coś się trafi, mam nadzieję że pomogłam

Wow dzięki. Sama chyba bym na to wszytsko nie wpadła, jednak mam nadzieję, że zapytają o coś zgodnego z tematem
Stary 2009-05-14, 20:54   #4390
DeBourbon
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Burbon a Ty już miałaś ustne?

(W ogóle strasznie mi się dziwnie pisze do Ciebie w formie żeńskiej, bo jak wiadomo "burbon" to rodzaj męski i mnie to strasznie językowo razi )
hehehe to mozesz mowic burbona tak mialam 6 maja i jestem przeszczesliwa ze tak wczesnie

co prawda troche sie wsypalam i komisja dokapowala sie ze nie pisalam tego sama (pytali o literature przedmiotu) ale i tak dostalam 16 angielski mam 26
Stary 2009-05-14, 20:55   #4391
Flames
Zakorzenienie

Kasiencja ja przez całe lo widywałam się z Tż tylko w weekendy, da się przeżyć Na początku widywaliśmy się tylko sobota, niedziela, po roku doszedł do tego jeszcze piątek. Moim zdaniem takie rozłąki są potrzebne, umacniają związek. Wcale nie było tak strasznie podczas rozłąki

Flames jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 20:55   #4392
DeBourbon
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja przed ustnym prawie mdlałam dlatego porównuję

ja też lubię czasem coś "nabazgrać", ale żeby aż tak
nie no ustne to no dobra przyznaje masakra!

prace są swietne W stylu Tamary Łępickiej (yyy sorry to było do kogoś ale nie pamietam do kogo ;( co ma deviantarta )

poczekajcie skupie się i Wam powiem do kogo to było sorry

a nikki Twoje cudenka juz zachwalałam

CZY TO NIE CHODZI O NICRU?? SORRY ALE JESTEM DZIS ZAKRECONA I INTELGENCJA MI ODPŁYNEŁA

Edytowane przez DeBourbon
Czas edycji: 2009-05-14 o 20:59
Stary 2009-05-14, 20:56   #4393
ksh
Zakorzenienie

Cytat:

a ja ? Coś powiazanego z ekonomią Staram się nie rozprawiać za dużo o tym, bo nie chcę zapeszać
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2009-05-14, 20:57   #4394
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:
nie no ustne to no dobra przyznaje masakra!

yyy sorry to było do kogoś ale nie pamietam do kogo ;( co ma deviantarta Twoje prace są swietne W stylu Tamary Łępickiej

poczekajcie skupie się i Wam powiem do kogo to było sorry
no właśnie się zastanawiałam

a z tymi ustnymi to wiedziałam, że jednak

BLOG -
Stary 2009-05-14, 21:00   #4395
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Paula - Ty to masz przeboje Kuriera z honk kongu bym nie chciała Wolałabym ze Szwecji! ( wiecie jakie tam Ciacha są?! )
A co do wycieczki Finów to ja kiedyś wracałam z koleżanką ze szkoły i ona uczyła mnie słów piosenki po niemiecku bo następnego dnia był wystep więc nie było czasu do stracenia. Idziemy przez rynek a ludzie 'Ty patrz niemki! ' I nas obgadywali. Padłyśmy ze śmiechu ale widac mamy super akcent

Ksh - kolejki są wiem coś o tym. Ja radze od razu kupić swoje. 90% dziewczyn którym pożyczyłam mój egzemplarz części 1 oddawało mi ją ze słowami 'ale drugiej nie przynoś bo ide dzisiaj do księgarni kupić sobie całość' A sporo tych osób było!
Czekać warto! Czas oczekiwanie niechaj Ci film mi Rob vel Edward umili O!

Do Prudnika po książki zapraszam Jeszcze się wycfanię i zrobię jak z Jeziorem osobliwości Mam nowe wydanie które dostałam od rodziców i taki stary już egzemplarz wydany w latach 70 bez 1 strony okładki który dostałam od Pani bibliotekarki osiedlowej z racji tego że:
`tylko ja go wypożyczałam
`jest już taki stary ( chociaż w dobrym stanie nie licząc okładki )
`i tak co tydzień go pożyczam i oddaje to to się mija z celem
I o paradkos znajomym pożyczam zawsze swoje nowe wydanie bo wole zatrzymac dla siebie magię książki z PRL-u wydajen w czasach PRL-u

Szczęśliwa dziewczyna od 09.2014

~dbam o włosy
~100 dni bez chipsów dzień: 88/100
~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56
arkadia1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 21:01   #4396
Anuu
Zakorzenienie

Wiecie co? Jechałam dziś autobusem, prawie pustym, no i sobie usiadłam na takim pojedynczym siedzeniu, co jest z boku. Stoi niedaleko taki pijaczek i na cały autobus "jaka piękna księżniczczczka" wiecie, takim przepitym głosem, a ja siedzę i nie wiem czy śmiać się, płakać, czy co jeszcze robić "taką to trzeba czcić!" ludzie w autobusie zaciesz ogólny i już miałam wysiadać a tam taki cudny chłopak z takimi słodkimi loczkami mówi "to prawda" i się szczerzy, no kurde, że też ja taka łamaga i nawet do niego zębów nie posuszyłam noo ale słodki był, teraz mi po głowie chodzi, ludzie, jestem żałosną desperatką, której hormony nie dają spokoju
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 21:01   #4397
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe to mozesz mowic burbona tak mialam 6 maja i jestem przeszczesliwa ze tak wczesnie

co prawda troche sie wsypalam i komisja dokapowala sie ze nie pisalam tego sama (pytali o literature przedmiotu) ale i tak dostalam 16 angielski mam 26
Dobrze, Burbono (nie, to też dziwnie brzmi)

Ojej, to na angielski jeszcze się trochę naczekasz A zdajesz R czy P?

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość

a ja ? Coś powiazanego z ekonomią Staram się nie rozprawiać za dużo o tym, bo nie chcę zapeszać

Ksh, własnie, miałam już pytać o to. Bo nie miałaś rozszerzonej matmy w lo, prawda? Nie boisz się iść teraz na studia ekonomiczne? Tzn. nie żebym Cię straszyła, tylko sama się nad sobą zastanawiam. xD Bo jak mi p. nie wyjdzie, to zapewne też na czymś ekonomicznym skończę i nie wiem, jak z matmą właśnie. Bo niby nie miałąm nigdy problemów z nią, ale w lo to zaniedbałam, bo profil humanistyczny to jednak humanistyczny.

Stary 2009-05-14, 21:06   #4398
agusia642
Zakorzenienie

co do tego momentu prawdy, (ale ja mam dziś zapłon)
Chajzer zawsze będzie dla mnie Vizirem tylko
nie nadaje się zupełnie do prowadzenia tego programu
ten program się w ogóle nie nadaje
wolałabym iść do 100 innych programów gdzie trzeba wykazac się wiedzą
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 21:06   #4399
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość
Paula - Ty to masz przeboje Kuriera z honk kongu bym nie chciała Wolałabym ze Szwecji! ( wiecie jakie tam Ciacha są?! )
A co do wycieczki Finów to ja kiedyś wracałam z koleżanką ze szkoły i ona uczyła mnie słów piosenki po niemiecku bo następnego dnia był wystep więc nie było czasu do stracenia. Idziemy przez rynek a ludzie 'Ty patrz niemki! ' I nas obgadywali. Padłyśmy ze śmiechu ale widac mamy super akcent

Co do Szwedów, mi się zawsze Ljungberg podobał chociaż jakieś słuchy chodziły, że gejem jest, ale kto go tam wie. xD

W sumie Niemki w Prudniku to chyba nic dziwnego (? Tak piszę, bo przynajmniej u nas pełno takich niemieckich wycieczek xD)

A propos wycieczek, kiedyś w pierwszej klasie jeszcze mieliśmy jakieś zajęcia w auli. A nasza aula to taka historyczna Ma ławki jak w kościele i różne dziwne malowidła na ścianach są. xD No i jakieś dzieci zwiedzały naszą szkołę i weszli do auli. Jeden chłopczyk wszedł, rozejrzał się i przeżegnał. bo myslał, że to kościół. xD

Cytat:
Napisane przez Anuu Pokaż wiadomość
Wiecie co? Jechałam dziś autobusem, prawie pustym, no i sobie usiadłam na takim pojedynczym siedzeniu, co jest z boku. Stoi niedaleko taki pijaczek i na cały autobus "jaka piękna księżniczczczka" wiecie, takim przepitym głosem, a ja siedzę i nie wiem czy śmiać się, płakać, czy co jeszcze robić "taką to trzeba czcić!" ludzie w autobusie zaciesz ogólny i już miałam wysiadać a tam taki cudny chłopak z takimi słodkimi loczkami mówi "to prawda" i się szczerzy, no kurde, że też ja taka łamaga i nawet do niego zębów nie posuszyłam noo ale słodki był, teraz mi po głowie chodzi, ludzie, jestem żałosną desperatką, której hormony nie dają spokoju

Czcijmy Anuu!

Stary 2009-05-14, 21:08   #4400
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:

a nikki Twoje cudenka juz zachwalałam

BLOG -
Stary 2009-05-14, 21:08   #4401
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3372 ksh w tym poscie są ;D

ale w martwej jestem słaba jak barszcz :/
Wow, jestem pod wrażeniem Ode mnie z klasy jedna dziewczyna chce iść na architekturę do Wawy. Widziałam w życiu jej jeden rysunek i to w ogóle nie ma co z Twoimi porównywać. Mimo że jeździ do Wawy na lekcje, to jak dla mnie kompletnie nie umie rysować.

Cytat:
Jak się nudzicie to polecam albo książki albo seriale Jak któraś Zmierzchu nie czytała to pędem do: księgarni/biblioteki/koleżanki/ Arkadii z opolskiego ( która chętnie się podzieli )
A jak nie jesteście przekonane to może najpierw film bojerzyjcie? Najlepiej w nocy!
Nie! Nigdy tego filmu przed książką!
Cytat:
z doświadczenia wiem, że lepiej zacząć się przygotowywać, zaczynanie 2 dni przed prezentacją nie daje zadowalających wyników
Ja miałam w poniedziałek ustny, zaczęłam coś się uczyć w sobotę, ale większość w niedzielę i miałam maxa Dobra, dobra, już rozkminiliśmy, że u przewodniczącej mojej komisji liczył się temat, a nie co potem. Wszystko, co nie było oklepane, mogło liczyć na świetną ocenę. A jak coś typowego mniej lub bardziej, to z dobrą oceną mogło się pożegnać

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
Arkadia, byłam ostatnio w bibliotece wypożyczyć Zmierzch i.... 18 osób w kolejce już zapisanych !
ale jest ciśnienie na Edwarda
Się nie dziw Ja tu zamierzam wkrótce od nowa wszystkie części przeczytać. Tylko wiem, że wsiąknę i będę czuła pustkę, więc się powstrzymać jeszcze trochę muszę

Cytat:
dziewczyny tak w ogole planuje zapisac sie na prawko.... ostatnio probowalam jezdzic i normlanie dostanam szoku nie wiedzialam ze to sprzęgło takie ważne ;o masakraaaaaaa!!!!!!!!!!! jechalam z predkoscia 10km/h na parkingu jakims w polu , a czulam sie jakbym jechala 120 i mowie ale jestem hardkor!!!! dziewczyny podziwiam Was (te co maja prawko) i teraz nie dziwie sie ze sie smieja z kobiet prowadzących autka :P
Odkąd mam prawko, wydaje mi się, że jeżdżę o niebo gorzej

kasiencja a nie możecie iść na studia do innego miasta razem, a mieszkać oddzielnie?
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 21:09   #4402
DeBourbon
Wtajemniczenie

Anuu osz Ty głupia!! **

Paulinka Podstawka

Dziewczyny show na polsacie i durne pytania zygiego rozpoczęte
Mówie do siostry ":Chodz na randewu" ona "nie *****, nie widzisz tłuku ze sie ucze?!?!?!?!" a ja mówie "no ale moment prawdy i zygi" a ona "no ok "
Stary 2009-05-14, 21:09   #4403
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez Flames Pokaż wiadomość
Kasiencja ja przez całe lo widywałam się z Tż tylko w weekendy, da się przeżyć Na początku widywaliśmy się tylko sobota, niedziela, po roku doszedł do tego jeszcze piątek. Moim zdaniem takie rozłąki są potrzebne, umacniają związek. Wcale nie było tak strasznie podczas rozłąki
no na pewno trudno jest, jeżeli wcześniej dwa lata widywało się kilka razy w tygodniu... czeka mnie tak czy siak ciężka przeprawa, bo jednak chciałabym znaleźć też w takim wypadku dobrą współlokatorkę
ale dziękuję wszystkim za radę

EDIT: sydunia, to by było trochę głupie, bo i tak praktycznie ciągle siedzielibyśmy razem :P moja przyjaciółka tak ma z konieczności i mowi, że czuje się, jakby mieszkała u niego to tylko taki pic na wodę dla rodzicow chyba.

Cytat:
Napisane przez Anuu Pokaż wiadomość
no nie mów tak ale historia zabawna, jej, ci żule to mają czasem takie teksty że ja nie mogę
u Ciebie był blondyn ze słodkimi loczkami... a mi się przypomina moja legendarna historia o CHŁOPAKU Z KINA!

to było parę lat temu, byłam na "Epoce Lodowcowej 2" z koleżanką, naszymi rodzicami i młodszym rodzeństwem... i ponieważ poszliśmy jakoś świeżo po premierze, to nie było dobrych miejsc na najbliższy seans więc postanowiliśmy poczekać na następny. ja i ta koleżanka stoimy sobie w pobliżu kasy same i nagle podchodzi do nas BOSKI CHŁOPAK i pyta, czyyy nie chcemy może dwóch biletów na ten najbliższy seans... a my sparaliżowane, no ale po chwili że nie, idziemy później heh... do dziś zastanawiamy się, czy on chciał nam oddać te bilety i iść sobie, czy nie przyszli jego znajomi a on siedziałby obok

żeby było śmieszniej, ja po fakcie twierdziłam, że to był ciemny blondyn, koleżanka, że brunet, jak nic!

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2009-05-14 o 21:12
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 21:10   #4404
ksh
Zakorzenienie

Cytat:

Ksh - kolejki są wiem coś o tym. Ja radze od razu kupić swoje. 90% dziewczyn którym pożyczyłam mój egzemplarz części 1 oddawało mi ją ze słowami 'ale drugiej nie przynoś bo ide dzisiaj do księgarni kupić sobie całość' A sporo tych osób było!
Czekać warto! Czas oczekiwanie niechaj Ci film mi Rob vel Edward umili O!

Do Prudnika po książki zapraszam Jeszcze się wycfanię i zrobię jak z Jeziorem osobliwości Mam nowe wydanie które dostałam od rodziców i taki stary już egzemplarz wydany w latach 70 bez 1 strony okładki który dostałam od Pani bibliotekarki osiedlowej z racji tego że:
`tylko ja go wypożyczałam
`jest już taki stary ( chociaż w dobrym stanie nie licząc okładki )
`i tak co tydzień go pożyczam i oddaje to to się mija z celem
I o paradkos znajomym pożyczam zawsze swoje nowe wydanie bo wole zatrzymac dla siebie magię książki z PRL-u wydajen w czasach PRL-u
Jeeejku, urocze

Anuu,
A słodki chłopak może zawsze o tej porze jeździ tą linią

Paula, jak już będę wiedziała, że mnie przyjęli, to na pewno ( ) coś sobie z tej matmy na wakacjach powtórzę, żeby później nie zostać z otwartą buzią ze zdziwienia Tak jak Ty, jakoś z matmą nie miałam nigdy za dużo problemów,ale wiadomo - nie przykładałam przez cały ostatni rok, no i nie uczyli mnie rozszerzonej. Kiedyś się tym martwiłam. A teraz - nabrałam jakiegoś luzu Co będzie, to będzie

A Ty nad którą uczelnią ekonomiczną myślisz, jako nad planem C ?
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2009-05-14, 21:10   #4405
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Ja miałam w poniedziałek ustny, zaczęłam coś się uczyć w sobotę, ale większość w niedzielę i miałam maxa Dobra, dobra, już rozkminiliśmy, że u przewodniczącej mojej komisji liczył się temat, a nie co potem. Wszystko, co nie było oklepane, mogło liczyć na świetną ocenę. A jak coś typowego mniej lub bardziej, to z dobrą oceną mogło się pożegnać
No tak też czasem bywa, dlatego moim zdaniem te ustne to jakaś masakra, żeby tylko nas zestresować, niesprawiedliwe to to i niepotrzebne

BLOG -
Stary 2009-05-14, 21:11   #4406
DeBourbon
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Wow, jestem pod wrażeniem Ode mnie z klasy jedna dziewczyna chce iść na architekturę do Wawy. Widziałam w życiu jej jeden rysunek i to w ogóle nie ma co z Twoimi porównywać. Mimo że jeździ do Wawy na lekcje, to jak dla mnie kompletnie nie umie rysować.

Odkąd mam prawko, wydaje mi się, że jeżdżę o niebo gorzej

kasiencja a nie możecie iść na studia do innego miasta razem, a mieszkać oddzielnie?
oj dziekuje ze tak mowisz w wawie tez jest duzo trudniej bo są jakies testy na wiedzie o architekturze itp :/ taka mini matura z histori sztuki ;O

a z prawkiem to zes mnie pocieszyla
Stary 2009-05-14, 21:14   #4407
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
co do tego momentu prawdy, (ale ja mam dziś zapłon)
Chajzer zawsze będzie dla mnie Vizirem tylko
nie nadaje się zupełnie do prowadzenia tego programu
ten program się w ogóle nie nadaje
wolałabym iść do 100 innych programów gdzie trzeba wykazac się wiedzą
Haha
Moja mama go "Vizir " nazywa

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość

A propos wycieczek, kiedyś w pierwszej klasie jeszcze mieliśmy jakieś zajęcia w auli. A nasza aula to taka historyczna Ma ławki jak w kościele i różne dziwne malowidła na ścianach są. xD No i jakieś dzieci zwiedzały naszą szkołę i weszli do auli. Jeden chłopczyk wszedł, rozejrzał się i przeżegnał. bo myslał, że to kościół. xD
Ojoooooj
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2009-05-14, 21:15   #4408
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
oj dziekuje ze tak mowisz w wawie tez jest duzo trudniej bo są jakies testy na wiedzie o architekturze itp :/ taka mini matura z histori sztuki ;O
Z tego co kojarzę jak kiedyś patrzyłam, to nie ma testów żadnych Tzn rysunek, to wiadomo. Ona generalnie wzięła wg mnie na siebie za dużo w tym roku, a nie jest jakaś super zdolna. Wydaje mi się, że przeceniła swoje możliwości, źle obmyślała całą maturę i w efekcie może się nie dostać ani na architekturę, ani na plan B czyli budownictwo. No ale w sumie nie wiem, gdzie oprócz Wawy ma zamiar składać
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 21:15   #4409
DeBourbon
Wtajemniczenie

a tak w ogole dziewczyny wiece ze jestem taki len ze mi sie nie chcialo zrobić dowodu soobistego i zrobilam go dopiero tydzien przed matura bo balam sie ze mnie nie wpuszcza
Stary 2009-05-14, 21:17   #4410
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:
a tak w ogole dziewczyny wiece ze jestem taki len ze mi sie nie chcialo zrobić dowodu soobistego i zrobilam go dopiero tydzien przed matura bo balam sie ze mnie nie wpuszcza
a kiedy miałaś urodziny?

BLOG -
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości