|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
wpuscisz pani(enko)??? ![]() ja jestem i koncze ten ryzyk wczorajszy ale mietki sie zrobil hihi |
|
|
|
|
#1682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobra moje kuleżanki lecę nakarmić szkraba i potem do męża Dobrej nocy
|
|
#1683 |
|
Wtajemniczenie
|
paulinko co się mietkie zrobiło?
![]() ![]() Malutka dziękuje
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
ryz preparowany
![]() wczoraj zaczelam go jest i wlasnie skonczylam... troche sie mietki zrobil bo otwarty od wczraj... ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- zmywam sie powoli na rower ![]() slodkich senkow i milych przytulanek |
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez już uciekam nynyny dobranoc żarłoki i inne smoki
|
|
#1686 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc Rowerzystki i inne Tyygryski
![]() ja jeszcze poczytam Cichodajkę-no dramat co się dzieje z tymi nastolatkami
|
|
|
|
#1687 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzieki skarbie
Cytat:
![]() czekam na fote Cytat:
Cytat:
Ale Wy jesteście niezastąpione juz sobie naskrobal...powiedzial ze skonczy tak do 23, a dodzwonilam sie do niego o 23.40 prawie!!!!! szlag mnie juz trafial!!!!!!!!!!!! a serce mialam w gardle... jakies katastroficzne wizje itp. no i naturalnie juz mu łomot przez tel. dalam co tak dlugo!!!!!!!!! no i znów będzie wojna ![]() Cytat:
egzaminu raczej na 99% nie zdałam tylko i wyłącznie z tego względu, że... UWAGA: żle przepisałam dane z tablicy! przydał się ten przytulas w takich chwilach samotności ![]() dziekuje lof Dobra lachonki... lecę spac.... Dyńka mi pęka... i ogólnie źle się czuję... w dodatku niebawem wąż powróci ![]() Do juterka
|
|
#1688 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńko
wiem jedno:ranek jest zawsze mądrzejszy od nocy.i to co nocą wydaje się barierą nie do pzeskoczenia, rankiem jest już tylko małą przeszkodą. także rankiem powitaj Mężusia swoim najpiękniejszym uśmiechem-takim jak tylko Ty potrafisz , powedz jak się martwiłaś i tęsknilaś-uwierz Jego mina będzie bezcenna...lofkam
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
uff uff jeszcze zagladam na momencik...
sie napedalowalam 30 min jechalam i spalilam 217 kalorii jeszcze mezusie dorwe i drugie tyle spale ![]() ![]() Kasienka ![]() trzymam kciuki aby szybko wszystko wrocilo do normy a co do egzaminu to zawsze bedzie poprawka amoze nie bedzie konieczna ![]() no to lecem pod prysznic i czekam na mojego ksieciunia ![]() |
|
|
|
#1690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Siedzę teraz na rzęsach i mam zamiar upoić się litrem kawy ![]() Wąż mnie wytulił i jakoś tak mi lepiej ![]() Kochanko też było... ale jakieś takie bez emocji z mojej strony... Za dużo zmartwień na głowie chyba chciałam tylko żeby mnie przytulił ...Ale chyba będzie dobrze ![]() Tyle o mnie Paulinka daj rowerka... ja też muszę zacząć ćwiczyć Miałam jeździć na rowerku <takim żywym> to ciągle chora jestem ![]() Miłego dzionka laseczki moje kochanieńkie
|
|
#1691 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hop hop
![]() uwaga, uwaga: dziś piątek ja tam mogę sobie powyobrażać tym bardziej że wróci dopiero w niedzielę ![]() ad1. no chociaż jedna się ulitowała ![]() ad2. z tych opcji to zostawiłam te które mi się podobają, a inne poszły precz ![]() Cytat:
pasujesz, wszystkie tu pasujemy przydałby się jakiś antydołowacz ![]() Cytat:
mówisz bez emocji przejdzie, każdy ma gorsze dni najważniejsze zdrowe podejście nie smutaj się już więcej... prosieeeeee ![]() buziak dla wszystkich
|
|
|
#1692 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł. Znowu sporo do nadrabiania, ale super, lubię Was czytać
U mnie wczoraj był dzień przypływu energii: posprzątałam mamie w domu, posprzątałam u siebie i jeszcze basen zdążyłam zaliczyć. Dzisiaj wskaźnik energii = 0![]() Kurna wkurza mnie ten wizaż jak cholera. Znowu wszystko mi się nie zacytowało. Liluś masz zarąbiaszcze esy na plecach. Bardzo mi się takie tatuaże podobają, tylko tak jakoś zdecydować się nie mogę. Anusia fochaj się. Nie znoszę jak o coś męża proszę i słyszę komentarze a za jakiś czas jest już gotowy do pomocy komuś innemu. Cytat:
Telefon mam czerwony. Cytat:
Babka w punkcie mi ostatnio mówiła, że Samsungi są bardzo awaryjne, ale mój brat ma już tyle czasu i nie narzeka. Cytat:
Pan w erze powiedział mi, że takich nie będzie już bo wycofano je z produkcji, więc wzięłam inny![]() Cytat:
@ jak @ będziesz miała tak samo jak my - okres ochronny się skończył Cytat:
Cytat:
Firanek takich nie lubię, więc nic nie powiem ![]() Cytat:
Czasami pół filmu przesiedzę z zamkniętymi oczami![]() Cytat:
będziesz miała fajny weekend. U mnie za to nie zapowiada się ciekawie. Zgrywanie biednej już nie pomagaCzyli tego kogo imienia nie wolno wymawiać (powiało Harrym Potterem )
|
||||||||
|
|
|
#1693 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Laseczki
![]() ja tylko wpadam się przywitać bo mam kontrolę z zusu w pracy i wszyscy na baczność, jakby ta pani miała gryźć ![]() miłego dzionka
|
|
|
|
#1694 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
Widze Kasienko ze jednak sie wczoraj ulożylo hihi "Zywy rower"? Lilus Grzesiek był? Moze keidys zdradze jak sie kamufluje hi hi ![]() Gosiu mialo tak powiac bo stworzenie jest iscie bajkowe Tej noki juz nie produkuja?! W taim razie dobrze ze ja mam Mi przeszkadzaja szkla kolorowe Och... dla Ciebie Nie wiem co mysmy wczoraj robiły bo uwalniania cycuchow nie bylo a ja dzis obudzilam sie chora i katar i ból gardła i Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-05-15 o 09:08 Powód: bo emotki nei chcialy wejsc |
|
|
|
#1695 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj się z mężem pokłóciłam , wyszłam z domu ok 19 wróciłam o 22. Taki mój sposób-odreagować w terenie. Nie chce mi się gadać o co poszło ale naprawdę zaczyna mnie to wszystko wkurzać-mam wizję że przez ten j..... remont jeszcze się rozwiedziemy. Nic to. Sofferka-na stronie biedronki jest gazetka zapraszamy na przyjęcie- i w niej na stronie 22 są te blaszki Looknij sobie.Fakt-blaszka mała ale na jakieś ciacho dla 2-3 osób wystarczy ![]() Piękna pogoda dziś , ja się zabieram za szukanie materiałow i tworzenie pracy magisterskiej . Buziaki na dobry dzień ![]() Ps. Lil umknął ci mój powitalny wierszyk moja niedobroto
|
#1696 |
|
Wtajemniczenie
|
Soffi był
-mega grzegorz cały czeko![]() też mnie katarzysko męczy i kaszel-zaraziłaś mnie? ![]() Kasiu wszystko wróci do normy-nie spinaj się tylko i nie rozmyślaj o głupotkach buziak LaleczkoGOsiu dziekujęmojej nokiuni nie produkują no to fest-mega foszak ![]() p.s Izuś nie umknął skopiowałam go sobie i pisałam-chyba że mi kawałek pościaka pożarłoi nawet tak nie myśl Skarbie-wiem że jesteś Mądrą Kobietką twardo stąpającą po ziemi i byle remont Cię nie zmorze- i rozmowa
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-05-15 o 09:16 Powód: dla Izuni |
|
|
|
#1697 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tez tak czasem robi... <choć w większości przypadków jest raczej uczynny i kochany> ... sama nie wierzę, że to napisałam ![]() 2- ja też lubię bzyki 3- miałam wszelkie rodzaje tel zaczynając od samsungów, poprzez LG, siemensy, nokie itp... jak dla mnie najlepszą odmianą telefonizującą jest sony ericsson moim najnowszym tel. jest nokia N73! nienawidzę tego muła pasiastego!!! 2 razy był w serwisie, bo się wiesza!!!! istna tragedia! Leży na półce i sie kurzy a ja używam mojego prawie 4-letniego ericssonka K750i Musze tamtego dziada sprzedać... jak tylko gwarancję znajdę 4- nie smutaj się kotek fajnie, ze pogadalismy... ale ja wiem czy fajny weekend przede mną? nic specjalnego ![]() mój stolec nadal mnie uwiera... wbrew pozorom ![]() 5- łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ahahahahhahaha Cytat:
Cytat:
zawsze jak o Tobie myślę to widzę Cię z tymi króliczymi uszkami a antydołowacz rzeczywiście by się przydał... ![]() Cytat:
![]() no żywy - bo Paula jeździ na takim nieruchomym ![]() 2- ból dupy Ci doskwiera kochanie? Może jednak coś uwalniałaś wczoraj i był napad mężowy?? Cytat:
2- pranie mózgu by mi się przydało ![]() buziaka oddaję Izydor- będzie gites zołzo mojego pokroju Słuchajcie moje słonka a gdzie to podziewa się nasza kochana Mili??? Co u niej? Wie ktoś?? Dajcie cynka, bo się martwię ![]() Monai nam wsiąkła i Lolek i Czeko-Tubeczka
|
|
#1698 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńko-gimnazjalistę?toż to szok do czego namawiasz Izuśkę-lepiej licealistę-przynajmniej prokurator do drzwi nie zapuka
i tego stolca to haczką przeganiam bo mam dość jak Ci się czółko chmurzy ![]() Miloszek odpoczywa dla Aniołka teraz spokój, modlitwa i nasze ciepłe myśli są Jej bardzo potrzebne![]() kurde u mnie dziś juwenalia są i p[rzyjeżdża FU-fajne ciacho-a mój Ślubny nie lubi ucieknę mu i polezę oko i ucho nacieszyć
|
|
|
|
#1699 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Liluś pięknie, widzę fryzurka nowa
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() do pracy nie noszę dekoltów, bo szef ma na nie uczulenie ![]() miałam bluzkę pod szyję, a na to inną z dekoltem ![]() Cytat:
cieszę się, ze wszystko jest ok Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja przez to nadrabianie zgłodniałam normalnie , zaraz sobie kawkę strzelę, zjem kanapę i kinder bueno ![]() miłego dnia laseczki |
||||||||
|
|
|
#1700 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinuś
dziękujęi podziel się kinderem boshe ja znów o jedzeniu...dramat
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
już leci kinderek
|
|
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
Izuś Widze ze przyda Ci sie ogromna ilosc
zeby ten remont sie juz skonczyl I na poprawe humoru. Jestem za wersja z gimnazjalista!!! A co! Niech drzy z zazdrosci mezus ![]() Dzieki za blaszkowe info ![]() Lilus ja Ciebie?! Chyba na odwrót ![]() Kasienko jest specjalny program do noki N zeby tak nie zamulało jej.... Sprawdz Ja kocham najbardziej Nokie, kazda ktora mialam byla na medal!Owszem i bol dupy jtez ak pomysle ze musze jeszcze dzis przerobic 45 dzieciakow! Ta uwalnianie! Przeciez bylam tylko z sami wiecie kim - białą puchatą i nie było kogo napadać.... Ach..... Zmykam ![]() Edit: Lilus dzieki za wiesci od Miloszka Do Monai pisalam ale cisza.... Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-05-15 o 10:01 |
|
|
|
#1703 |
|
Wtajemniczenie
|
No słoneczka dziękuję za ciepłe myśli
Nienawidzę remontów-szczególnie wykończeniówki-mąż narzeka że mu nie pomagam a kurcze balans czy ja jestem jakiś robotnik? Owszem-mogę pomóc w tym na czym się znam- np moczenie pędzla czy wałka jak mąż jest na drabinie a pudło z farbą ma daleko. Ale jaki sens , no jaki ma moje patrzenie na niego gdy on szpachluje dziurę?? Mam stać i wgapiać się w tego,pożal się Boże, Apolla ze szpachlą w łapie, brudnych spodniach i zapaćkanej koszuli?? Może jeszcze mam z siebie wydawać okrzyki zachwytu?ech... Wyobrażacie sobie sąd, sprawa rozwodowa-powód rozstania:niezgodność charakterów i opinii na temat remontu mieszkania. Za Mili trzymam kciuki i gorąco się modlę-by wszystko dotarło do pomyślnego końca. Kasieńka nie dziwię że się martwiłaś o Twego męża Ale wiesz co...super że i on ma jakąś swoją pasję, coś co niekoniecznie was musi łączyć-przez to stajecie się dla siebie ciekawsi![]() Ja tam uważam, że małżeństwo małżeństwem, wspólnota wspólnotą ale fajnie mieć sferę życia zarezerwowaną tylko dla siebie Np spotkania tylko w damskim (żona) lub tylko męskim(mąż)gronie I muszę Wam powiedzieć jedno-Kamil jaki jest ,taki jest ale uwielbiam w nim to, że mnie nie ogranicza i nie zabiera mi do końca mej niezależności Dobrze , że nie jest chorobliwym zazdrośnikiem Ja na szczęście też nie mam z tym problemu
|
#1704 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Nieskromnie powiem, że noc z mężem była a na dole moje słoneczko słodko sobie śpi ![]() Cytat:
ad. 2 i prawidłowo ad. 3 jestem za Cytat:
ad. 2 Cytat:
![]() ad. 2 Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2- ajjjjjjjjj ten stolec 3- ale co? źle się czuje nadal?? ![]() weźcie, bo kuprem trzęsę co tam się dzieje?Pisałam na gg do niej i nie odpisała ![]() Miałam do niej nr kom. i gdzieś mi się ulotnił Cytat:
2- wniosek: siedzenie na wizażu sprzyja obżarstwu i z-boczkom! a ja biedna od jakichś 2 tyg. oprócz 2 lodów nie zjadłam ani jednego słodycza
|
|
#1706 |
|
Rozeznanie
|
Lilosz Ty dziabągu jeden... tesknilismy i martwilismy sie!!!
...dobrze ze juz jestes Malutka foteczki ze spacerku prosimy ale uwazaj co by za 9 miesiecy drugie na swiat nie przyszlo a ja sie dzisiaj zabieram za renowacje lozeczka dla malej ktore dostalismy w spadku ![]() a na wieczor do kina na anioly i demony ![]() milego dzionka
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1708 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co musisz przerobić?????????????? ![]() kto wie co to białe puchate tam z Tobą wyczynia 2- a to cholernica ![]() Cytat:
Przecież ja wiem, że mąż zaraz będzie leciał za Tobą i przepraszal 2- mam całkiem inne zdanie na ten temat jak już kilka razy tu wspominałam- ja nie jestem do końca normalna i marzę o tym, żeby kiedyś zdrowo podchodzić do takich spraw ![]() jestem wstrętną zazdrośnicą z brakiem pełnego zaufania i katastroficznymi myslami cieszę się z jednej strony, że on robi ten kurs- bo wiem że zawsze o tym marzył ![]() ale jak ja mam być zadowolona i spokojna skoro wiem, że on po nocach siedzi w basenie z jakąś blondżiną???????????????? ???????? Nie tłumaczcie mi tu nic, bo ja wiem że on mnie kocha bla bla... Mam czasem jakieś dziwne urojenia i dlatego między innymi tak się zamartwiam ![]() Ok... miałam już nie marudzić Cytat:
zazdraszczam ![]() 2- OOOO tamta to już się chyba ulotniła na dobre ![]() Cytat:
Daj znać jak było na filmie, bo też się na niego napaliłam
|
|
#1709 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() od rana kurcze sprzątam bo jutro teście przyjeżdżają z wizytą niby teściowa nie jest z tych że mi będzie w każdą dziurę zaglądać ale same wiecie jak to jest, no i jeszcze muszę coś na obiad wymyśleć bo niestety mój osobisty kucharz będzie w szkole i sama będę robić więc najlepiej żeby dania były takie że się same zrobią ![]() Cytat:
![]() a ważne że coś drgnęło, mówisz że bez emocji- i wcale się nie dziwię jak główka myśli o czymś innym, macie swoje problemy ale najważniejsze żeby je wspólnie rozwiązać i umieć o nich rozmawiać, nie martw się już głowa do góry wszystko się ułoży a examin no cóz, od czegoś są poprawki przecież ![]() Cytat:
razem z Iza umówimy się kiedyś na oglądanie horrorów i zobaczymy która więcej razy zamknie oczy ![]() 2. chyba nikt nie lubi jak sie obiecuje i nie dotrzymuje słowaCytat:
Cytat:
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-15 o 11:50 Powód: zjadło zdanie dla Gosi |
||||
|
|
|
#1710 | |||||
|
Zadomowienie
|
HEJ ROZRABIAKI Z NASZEJ (doskonałej) PAKI...
![]() Cytat:
A wieczór zapowiada się ciekawie... ![]() Cytat:
malutka synuś wie kiedy być grzeczny.... ![]() Cytat:
...Izuś szybko minie ten czas porządkowania, wykończeń i razem usiadziecie i bedziecie się cieszyć z Waszego mieszkanka...że takie wyglancowane i fajowe... Cytat:
o przepraszam, jeśli tu mowa o jakiejś blkondi, to ja pozwalam gryźć.. ![]() Ten mój też na kursie, nawet nie wiem kto tam bedzie...i wolę sobie nie myśleć, ale żeby mi dal znac co u niego i potem niech opowie, to nie będę sie zamartwiac... Cytat:
i co Ty robiłaś, spacerowałaś czy cuś?Bo ja to tak nie umiem... A o rozwodzie nie ma mowy..nawet tak nie myśl... ******* 14:30 wizyta u dentysty... Chyba umarnę ze strachu..no dobra przesadzam...ale ja nie lubię dentystycznych rzeczy... A ja tez nie wiem co u Mili, możecie cos skrobnąć... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-15 o 11:21 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

no coś Ty-nie posmucilaś mnie
tak mi sięczasem samej z siebie smutaskowo robi.na prawdę cieszę się z Twojego szczęścia

juz sobie naskrobal...

amoze nie bedzie konieczna 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Moze keidys zdradze jak sie kamufluje hi hi
i rozmowa