![]() |
#901 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Nie,poniewaz naprawde dodaje go tylko ociupinke,juz predzej mialam tak z Wax'em,gdyz za duzo go nakladalam i mysle ze zbyt dlugo trzymalam na wlosach.
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Rozeznanie
|
No mam nadzieję. A kilkukrotne mycie moim przeciwłupieżowym się nawet przyda bo mi się ten paskudny kolor bardziej wypłucze
![]() ![]()
#904 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobranoc wszystkim, ja już zmykam do łóżka bo musze sie jeszcze troche doedukować ![]() Edytowane przez olcac Czas edycji: 2009-05-14 o 22:16 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedys podgrzewalam suszarka a zima kladlam recznik na kaloryfer, teraz mi sie nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Livia, to jutro rano jak bede szła do lekarza to spróbuje najpierw umyc włoski z dodatkiem olejku. A potem dajesz jeszze normalna odżywke normalnie?
![]() Najwyzej,, jak moje włosy beda brzydkie, to potym mam zamiar przesiedziec jak zwykle w domku sama cały dzien, to co mi tam ![]() Własnie Martysia, może nie bedzie tak zle ![]() Ja w sumie zawsze te mieszanki masek i olejku spłukuje zawsze samą wodą bez szamponu ![]() ![]() Pomalowałam sobie dzis paznokcie u łapek na jasny róż, ale taki naprawde mocny jaskrawy wyrazisty, TŻ stwierdził,że barbiowate ale miła odmiana ![]() I właśnie sie "opaliłam" Daxem ![]() Jutro pojdzie w ruch Sunozon, bo jestem blada jak sciana, a na sobote mam zamiar ładnie wygladac ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-14 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
A cos sie szykuje na sobote?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Chyba jutro kończy mi sie chorobowe, po 6 tygodniach
![]() ![]() A jak nie potańczyc to pojdz gdzies na kolacyjke z TŻtem, tak czy siak, ma byc miło, bo musze uczcić moje wyjście z domu ![]() a w niedziele obchodze 2lata i 8miesiecy z moim TŻtem, On to taki słodziak, że co miesiac mi przynosi kwiatki z tejże okazji wiec pewnie tez wyjdziemy gdzies na drinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Rozeznanie
|
Oo Renatka to milutki weekend się zapowiada
![]() Tygryska a co ubierasz na komunię? ![]()
#911 |
Zakorzenienie
|
Mzykam juz spac
![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
No ja też, przekupie go jakoś to mnie puści w koncu do pracy i bede mogła zyc prawie normalnie
![]() Dziewczynki czy do ciucha w panterki plus złote dodatki(kolczyki,lancusze k), czarne szpilki, pasuje fioletowy makijaż i pazurki? W sumie to zawsze maziam sie brązami i odcieniami złota, ale to chyba byłoby zbyt nudne do tego stroju.. MArtysia, a ja wsuwam jak głupia wszystko co stoi w moim pobliżu, niestety okres sie zbliża ![]() aa i zapraszam do mnie na najlepsza pizze na świecie (robioną przez mojego TŻta ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-14 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myslalam o czarnych spodniach, fioletowo-bialek koszulo-tunice i sandaly fioletowe na obcasie. Jak nie wymysle nic innego to tak zostawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak dla mnie ten fiolet pasuje, bo będziesz miała go na dwóch miejscach ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-14 o 22:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Martysia jutro o 10 trzymaj kciuki, bo jutro mam kontrole u lekarza :P
W pon. to ja chce do pracy ![]() ![]() to jak znajde jutro fajny ciemny fioletowy lakier (bo o tkai mi chodzi, mocny głęboki fiolet), to moze zaszaleje ![]() Pizzy nie ma co przemyślać, rewelacja, kilka fajnych restauracji też znam ![]() Tygrryska, pokaż ten zestaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Rozeznanie
|
Wiem, wiem już poprawiłam z poniedziałku na jutro, coś taka rozkojarzona jestem ale przypomniałam sobie zanim jeszcze Ty napisałaś :P He, ja wiem że ze mną oszaleć można ale coś mnie blond męczy
![]()
#917 |
Zakorzenienie
|
Mi z tych symulacji co Ci któras z dziewczyn tu zrobiła, najmniej podobałas sie w blondzie, w reszcie wygladalas bardziej zadziornie tak z charakterem.
SPRÓBUJ NAJPIERW TE PASEMKA BABO! ![]() ![]() a właściwie to jaki kolor dodatków pasoałby do panterki hmm? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Rozeznanie
|
Renatko tak,tak nakladam jeszcze odzywke
![]() A tymczasem lece spac bo raniutko pobudka. Kolorowych snow pieknotki ![]()
#919 |
Rozeznanie
|
Masz racje Renatko tylko widzisz ja taki głupol jestem, 1000 pomysłów na minutę i wszystkie bym chciała zrealizować
![]() ![]() Renatko do panterki na pewno złote (sama mam torebeczkę panterkową ze złotym ![]() ![]() Livia kolorowych snów ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-14 o 22:51 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Martysia bo ja Cie rozumiem, sama w głowie mam ciagle rudy/czarny/rudy/czarny..
![]() i tylko z braku pieniedzy zostaje przy czarnym, no i też dlatego,że idzie lato, do opalonego ciała bardziej podba mi sie czarny ![]() Że złote do panterki to wwiem, bo ostatnio byłam tak ubrana: panterkowa tunika, czarne leginsy i szpilki, a do tego złoty łancuszek, złote kolczyki i złoto brązowy mejkap, do tego opalone ciało i sama sie nawet sobie spodobałam ![]() Ale tak na imprezke moge poszaleć, dlatego gdzies mi w glowie ukwiło zdjecie jakiejs laski w fioletowym t-shircie i złotych szortach plus złoty łancuch. Zapytam jutro Mess ![]() ![]() Chyba też ide spac, chce jutro wcześnie wstać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Rozeznanie
|
Tak, tak Mess zawsze wszystko wie
![]() ![]() ![]() ![]()
#922 |
Zakorzenienie
|
Haha, Martysia, dobre!
![]() to dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
dziękuję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Fajne fotki wrzuciłyście jak zawsze ![]() edyta przesadasz ładna z Ciebie laska nie masz powodu do kompleksów ![]() No właśnie dlatego pytam bo niewiem ile możesz mieć wyglądasz mi młodziutko ale już po ślubie hmm 23-4 ?
#926 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ok dziewczęta ja lecę się zbierać i na zastrzyk, a później uczelnia i zaliczenie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |||||
Zakorzenienie
|
Ja slodzilam 6
![]() ale juz pije tylko zielona herbate ktorej nie slodze w ogole :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() O matko.. biedna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- olcac - ale brzuchol ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1242336335 jaki sliczny ten rozowy kostium ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Hej
ja dzisiaj na krociutko za 0.5 h ide do mamy, pozniej do urzedu ( ![]() ![]() wpadne do Was wieczorkiem ckin2u 6 łyżeczek ![]()
#929 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja sie właśnie wykąpałam, umyłam włoski, wysuszyłam.. pije pokrzywke, zaraz sobie walne jakis mejkap no majkap ![]() ![]() messinka, ja bym bardzo chetnie kupiła sobie lakier Essence bo bardzo je lubie (mam granat, czerwony i taką ładną bardzo ciemna sliwke), ale u mnie nie ma ani natury ani Rossmana ![]() ![]() Czyli mówisz,że fiolet i panterka pasuja do siebie? Tzn panterka, złote dodatki i mocny fioletowy mejkap plus fioletowe pazurki? Może fioletowe kolczyki?... Zdam sie na Ciebie ![]() kasiaaczek, mój pamieta o kazdej "miesiecznicy", jak nic na ten dzien nie zaplanuje to chociaz kwiatki musza byc..a z mi czasem głupio,bo ja mu co miesiac czegos nie daje ![]() Przepis na ciasto od pizzy- jak bardzo poprosicie ![]() ![]() ckin2u to ja sie nie dziwie,że ten krem Cie zapchał. Ja go uielbiam ale stosuje na jakies wybitnie przesuszone miejsca, czasem nawet na stopy na noc, tot aki krem uniwersalny, ale buzie takie jak nasze na pewno zapcha. ODstaw go prędko! ![]() Mialaś nam pokażać siebie w legginsach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
uwielbialam taka sloda herbate
![]() tak samo jak moja 'kawe' tzn. kubek mleka, 2 lyzeczki kawy i 3 cukru + 2 kostki mlecznej czekolady + bita smietana mmmm ![]() Cytat:
wiem wiem, ale moja siostra cioteczna uzwyala i nie zapychalo ja nic.. wiec pomyslalam ze moze mnie tez nie :P ale juz odstawilam, zuzyje do ciala ![]() Mialam ale jak odzyskam aparat ![]() ![]() Hm.. moj byly tez co miesiac zawsze przynosil mi kwiatki, maskotki itp.. zawsze pamietal, za to ja nigdy :p nie przywiazuje uwagi do dat itp. Za to moj.. obecny jest calkowitym przeciwienstwem mojego bylego, wiec o niczym pamietac pewnie nie bedzie ![]() w sumie to nawet nie wiem od kiedy my tak naprawde jestesmy ze soba.. i nie wiem kiedy taka np rocznica miala by byc ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- wgl z nudow zaczelam sobie ciuszki przymierzac i tworzyc zestawy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.