Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-15, 04:53   #3091
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
Kobitki, ktore robia poprawiny..... na ktora zapraszacie gosci.. 12...? 13...?
my zapraszamy na 18 ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 05:09   #3092
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
my zapraszamy na 18 ...
hehe prosze, nie dobijaj mnie
nie przezyje kolejnego wesela

najchetniej w ogole obyłabym sie bez tych poprawin, ale tesciowka sie uparła... a ja na dodatek na uczelnie w sobote mam i sesja juz wiec musze isc .... i dlatego wlasnie zastanawiam sie na ktora te nieszczesne poprawiny zrobic..

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 06:17   #3093
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć kochane

my na poprawiny będziemy zapraczać na 15 tak żeby sobie goście pojedli, pobawili sie jeszcze i przed północą żeby ich już nie było

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 07:01   #3094
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ludzie to naprawdę plotkują... Ja się np. niedawno dowiedziałam, że razem z moim tż bierzemy tylko ślub cywilny... .

To ja napisałam, ale u Was to tez fajnie, że takie rzeczy wymyslaja

Cytat:
U nas zaprasza sie tak na 16, mysle że to dobra godzina tym bardziej, że musze miec czas zeby dojsc do siebie po weselu
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 07:35   #3095
azzis
Zakorzenienie

U nas na poprawiny zaprasza się tak na 14.00 i max. do 20.00.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 07:41   #3096
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam poprawiny od 14 do 22
Stary 2009-05-15, 07:44   #3097
AgatkaL
Wtajemniczenie

My poprawin na sali nie organizujemy, ewentualnie jest plan, zeby zaprosić najbliższych do domu do TŻ na małą imprezkę.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-15, 07:46   #3098
andzia0401
Raczkowanie

GG do andzia0401

Cytat:

My mamy od 13 do 22. a do której macie wesele w pierwszy dzień? przynajmniej w planach
andzia0401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 08:25   #3099
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
kasiu naprawde slicznie w niej wygladasz...ale tez cie rozumiem, ze masz obawy bo ja sama mam takie co do swojej..nie wiem czy faktcznie bede w niej ok wygladac..ale to my chyba jakos przewrazlwione jestesmy
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Ja na Twoim miejscu to nieźle bym sie kłóciła!!!! Kurde chcą Cie naciągnąć na 450 zł... poza tym to co one robią to się chyba nazywa niezgodność towaru z umową!!!! Chyba jak by mnie cos takiego spotkało to bym nie wiem co zrobiła tym głupim babom!!! Szału bym dostała! Nie daj się...

Kasia wariacie co Ty gadasz w ogóle! Ja pamiętam Cię jak wstawiałaś pierwsze zdjęcia z przymiarki z czerwonym biustonoszem jak się cieszyłaś, jaka byłaś zachwycona!!!!! Sukieneczka piękna sama dobrze wiesz jest lekka i w ogóle super !!!!!
Cytat:
Napisane przez andzia0401 Pokaż wiadomość
Ślicznie wyglądasz
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
Kasiu bedziesz piekna mloda pania. moze to nie suknia, tylko Twoje nastawienie cos zaszwankowalo i zobaczysz, ze nastepnym razem bedzie swietnie. a dostalas @?? moze to przez to?? 26 maj juz niedlugo ciesz sie, bo suknia bedzie juz pewnie gotowa
dobrze, ze bolerko bedzie delikatne, jestem za tym, zeby bylo mnie niz wiecej, zeby nie zrobic z siebie choinki, a do Twojej sukni wlasnie takie bym widziala, zeby nie przesadzic z koronka, a na biuscie juz ja masz, wiec po co w bolerku. bedzie wszystko ze smakiem
a jak tam swiadkowa? widzialyscie sie? kupila sukienke?
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Kasiaher...bardzo ładnie suknia wygląda już na takim etapie, a co dopiero jak będzie już wszystko skończone Mi się podoba...jest taka delikatna i subtelna, pasuje do takiej blondyneczki jak TY A poza tym super opalenizna też taką chcę
Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
kasiaher mnie sie bardzo podobasz w tej sukieneczce, wydaje mi sie ze to stresik wywołuje takie twoje nastawienie, bo ja uważam ze sukieneczka jak najbardziej pasuje do ciebie, super marszczonko na gorsecie i jeszcze jak bedzie koronką wykończone bomba.
Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Kasiu - w suknie naprawde slcznie wygladalas!! nawet mimo iz nie jest skonczona. My mamy dobra wyobraznie i juz widziemy Ci w skonczonej z kornka. Wiazanie z tylu - bomba! iwdac ze jest super odszyta i pieknie na Tobie leze! Na pewno jutro obudzisz sie tez z takimi myslami
dzięki dziewczyny, jesteście kochane

no więc witam w ten piekny pogodny dzień.
No niestety złotko nie dostałam jeszcze @ może dlatego jestem jakaś przewrażliwiona.

Spojrzałam dzisiaj świeżym okiem na moje zdjęcia i powiem wam że jest nawet ok, tż mnie też wczoraj próbował pocieszyć i powiedział
" że mimo wszystko i tak będę pięknie wyglądać" i nie może się już doczekać kiedy mnie zobaczy zobaczyny jak będzie na kolejnej przymiarce mam nadzieje że moje nastawienie będzie inne. Może rzeczywiście troszkę przesadzam ale wiecie stres przedślubny chyba mnie dopadł , bo nagle wszystko mi się nie podoba .
Agatka ja byłam dopiero 3 razy po 7 minut na solarium , ale ponieważ wcześniej często chodziłam to u mnie efekty było widac już po pierwszym razie. dziękuje

widziałam suknie starszej jest sliczna biała i ma wszczędzie czarne wzorki , długa do ziemi, bardzo mi isę podoba będzie pięknie wyglądać.

aha my poprawiny mamy od 15 ale nie wiem jeszcze do której
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 08:28   #3100
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 08:38   #3101
anuulaa
Wtajemniczenie

Dzień dobry,

Cytat:
My chcemy na 14-15 do 20, bo nasza obsługa i zespół są w poprawiny 7 godzin, a kucharki potrzebują godzinę przed i godzinę po, żeby zdążyć posprzątać.

Ale niestety większość gości TŻta zostaje do poniedziałku nie wiem gdzie oni będą spać, niektórzy nie mają wyczucia...

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cześć
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-15, 08:53   #3102
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Witajcie. Ale mnie coś w busie chwyciły w karku. Tak mnie boli, że nie mogę ruszać głowa. Az mi promieniuje na całe ręce...

Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
Moja suknia jest gotowa.
Evelina, przepięęęękna! Okropnie mi się podoba!!!

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja pytanie z innej beczki mam czy mój tż musi mieć pasek przy spodniach od garnituru w dniu ślubu skoro spodnie są dobre i nie spadają?? bo mój wymyślił że nie musi
Obowiązkowo. Bez paski to nieelegancko, bez wykończenia Także musisz go przekonać

Edytowane przez Justyna33333
Czas edycji: 2009-05-15 o 09:00
Justyna33333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 09:08   #3103
kasiaher
Wtajemniczenie

mój tż również będzie miał pasek , spodnie są dopasowane ale to do wykończenia, ma również srebrne spinki , nie ma kamizelki i muszkietu, zrezygowalismy z tego poniewaz ma bardzo ładna koszulę i sliczny krawat. Zresztą koles w sklepie powiedział że kamizelki sa już nie modne a po co mu dodatkowe ubranie skoro i tak w czerwcu będzie gorąco i sie poprostu zgrzeje . Jestem za przynajmniej zaoszczędzimy 300zł .
evelina.00 sliczna ta sukienieczka mierzyła cos bardzo podobnego tylko zdecydowanie za szczupło wyglądałam ale ty pięknie w niej wyglądasz
Stary 2009-05-15, 09:22   #3104
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba na 12, bo połowa gości jest przyjezdnych i będą wyjeżdżali tego samego dnia.

Pasek- obowiazkowo

Kasiaher bardzo ładnie wyglądasz w tej sukni. Myślałam ze ona ma wygladac tylko tak jak teraz, a Ty pokazałaś ją w oryginale z tymi ozdobami błyszczącymi- no więc skoro juz teraz jest sliczna to tym bardziej później

A mnie od rana boli pęcherz Przeziębiła. Wcześniej jak tak miałam to myslałam ze to od stringów,m bo wiadomo nie grzeją ale przez ostatni tydzień nosiłam bokserki ...

I jeszcze męczę się z drukowaniem zaproszeń, juz 4 razy każde drukowałam ciagle jakieś paski i zabrudzenia a w ten weekend będziemy rozwozic mojej rodzinie

oby reszta dnia była lepsza

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 09:26   #3105
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
mój tż również będzie miał pasek , spodnie są dopasowane ale to do wykończenia, ma również srebrne spinki , nie ma kamizelki i muszkietu, zrezygowalismy z tego poniewaz ma bardzo ładna koszulę i sliczny krawat. Zresztą koles w sklepie powiedział że kamizelki sa już nie modne a po co mu dodatkowe ubranie skoro i tak w czerwcu będzie gorąco i sie poprostu zgrzeje . Jestem za przynajmniej zaoszczędzimy 300zł .
evelina.00 sliczna ta sukienieczka mierzyła cos bardzo podobnego tylko zdecydowanie za szczupło wyglądałam ale ty pięknie w niej wyglądasz
Dziewczyny super wyglądacie. Mój TZ też nie będzie miał kamizelki bo mówi że to niemodne hehe i będzie mial krawat. No i nie chce kwiatka tylko taką szmatkę (nie wiem jak to się nazywa)... Musimy jeszcze podyskutować
A wczoraj kupiłam buty ale zdjęcia dopiero w przyszłym tyg mogę wrzucić

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 09:27   #3106
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
Moja suknia jest gotowa.
Prześlicznie wyglądasz! A co do podniesienia ceny, to po prostu BEZCZELNOŚĆ!

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Hej
Wpadlam tylko zameldować, że jak na dwa dni przed ślubem jestem wyjątkowo spokojna
Ciekawa jestem jaka będzie pogoda, bo co sprawdzam prognoze, to dowiaduję się czegoś innego. Już śmiać mi się samej chce. Wrzuciłam trochę na luz z tym wszystkim, bo ktoś mi powiedział mądre zdanie, że im większe oczekiwania tym gorsze rozczarowania.
Jedno jest pewne, bez względu na pogodę i różne inne rzeczy, to i tak będzie dla nas wyjątkowy dzień.

Nie wiem czy jeszcze jutro uda mi się tu zajrzeć, ale trzymajcie za nas kciuki w sobotę
Już trzymam kciuki i powodzenia. Sama sobie nie wyobrażam, jak to jest 2 dni przed, pewnie będę nieźle poddenerwowana

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
suknia nie jest jeszcze wykończona nie ma koronki a dół pani podpinała bo skracała ją jeszcze
aha jak będziecie mierzyć suknie to zejdzie z podestu i się przejdzcie bo jak ja zeszłam i przeszłam się to prawie upadłam tak mi przód sukni wszedł w przód pod buty
proszę zdjęcia
Ślicznie wyglądasz! Są czasami takie dni, że nic się nam nie podoba, wszystko nas wk..ia i Ty niestety trafiłaś na taki dzień. Ale następnym razem już będzie super! Suknia jest śliczna, ale to jest nic, najważniejsze, że Ty w niej wyglądasz po prostu bosko!
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 09:30   #3107
zielony_motylek
Rozeznanie

Cześć dziewczyny, uf nareszcie ten tydzień się kończy bo miałam tyle spraw na glowie że już mam dosyć.. z weselnych spraw to byliśmy wczoraj na sali ustalić menu. Byliśmy z TŻ'tem, moją i TŻ'ta mamą, ale jestem zadowolona bo wybraliśmy menu które mnie się najbardziej podobało teraz trzeba tylko zamówić ciasto
Nie musimy też przynosić żadnych pojemników, bo całe jedzonko które zostanie spakują nam w jednorazowe pojemniczki
Tylko mamy problem z 2 dniem.. ogółem nie robimy poprawin. Chcieliśmy na 2 dzien zrobić obiad bo mamy wielu przyjezdnych gości, ale goście z mojej strony zapowiedzieli że będą wracać odrazu rano i nie zostaną na obiedzie, pozostaje ok. 20 osób ze strony TŻ'ta, nasza weselna sala jest już na niedziele zajeta (my mielismy wstępną rezerwacje ale jej nie potwierdzilismy, nasz bład ) i teraz nie wiem co zrobic.. jak dla mnie najlepszy pomysl to to by goście zjedli normlanie w hotelu obiad, bo bezsensu wydaje mi sie szukanie innej sali. Co myślicie dziewczyny?
Stary 2009-05-15, 09:39   #3108
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:

czesc,
poprawiny myslimy zorbic tak od 15 moze 16, ale to pazdziernik, wiec pewnie zostanie 15, a do ktorej beda trwac to jeszcze nie wiem, z reguly 22-23.

kasiaher dobrze, ze juz dzisiaj lepiej u Ciebie z samopoczuciem

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 09:40   #3109
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, uf nareszcie ten tydzień się kończy bo miałam tyle spraw na glowie że już mam dosyć.. z weselnych spraw to byliśmy wczoraj na sali ustalić menu. Byliśmy z TŻ'tem, moją i TŻ'ta mamą, ale jestem zadowolona bo wybraliśmy menu które mnie się najbardziej podobało teraz trzeba tylko zamówić ciasto
Nie musimy też przynosić żadnych pojemników, bo całe jedzonko które zostanie spakują nam w jednorazowe pojemniczki
Tylko mamy problem z 2 dniem.. ogółem nie robimy poprawin. Chcieliśmy na 2 dzien zrobić obiad bo mamy wielu przyjezdnych gości, ale goście z mojej strony zapowiedzieli że będą wracać odrazu rano i nie zostaną na obiedzie, pozostaje ok. 20 osób ze strony TŻ'ta, nasza weselna sala jest już na niedziele zajeta (my mielismy wstępną rezerwacje ale jej nie potwierdzilismy, nasz bład ) i teraz nie wiem co zrobic.. jak dla mnie najlepszy pomysl to to by goście zjedli normlanie w hotelu obiad, bo bezsensu wydaje mi sie szukanie innej sali. Co myślicie dziewczyny?
Można ewentualnie poszukać resauracji i zarezerwować kilka stolików i obiad, ale sali bym nie szukała. Pomysł z hotelem też może być, ale dobrze by było gdybyście tam pojechali, żeby nie czuli się skrępowani.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-15, 09:53   #3110
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
czesc,
poprawiny myslimy zorbic tak od 15 moze 16, ale to pazdziernik, wiec pewnie zostanie 15, a do ktorej beda trwac to jeszcze nie wiem, z reguly 22-23.

kasiaher dobrze, ze juz dzisiaj lepiej u Ciebie z samopoczuciem
no troszkę lepiej
Stary 2009-05-15, 09:58   #3111
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dziewczyny, a jak my drugiego dnia robimy tylko obiad to na która zaprosic?
Stary 2009-05-15, 09:58   #3112
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Można ewentualnie poszukać resauracji i zarezerwować kilka stolików i obiad, ale sali bym nie szukała. Pomysł z hotelem też może być, ale dobrze by było gdybyście tam pojechali, żeby nie czuli się skrępowani.
No tak oczywiście bylibyśmy i my i nasi rodzice i rodzeństwo. Poprostu już taka sama najbliższa rodzina bo zresztą ci 'przyjezdni' to 3ka z rodzeństwa TŻ'ta z rodzinami i jego chrześni.
Stary 2009-05-15, 10:19   #3113
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
jesli sam obiadek to ja mysle, ze tak 13-14, moze lepiej 14, zeby goscie po weselu spokojnie sie wyzbierali

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-15, 10:22   #3114
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Myślę, że tak na 12 -13 będzie ok

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Chyba nie opłaca się zabierać jeszcze gości do jakiegoś lokalu, w hotelu lepiej jak zjedzą, chociaż to chyba na to samo wyjdzie finansowo...nie orientuję się
Stary 2009-05-15, 10:26   #3115
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
jesli sam obiadek to ja mysle, ze tak 13-14, moze lepiej 14, zeby goscie po weselu spokojnie sie wyzbierali
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Myślę, że tak na 12 -13 będzie ok

Chyba nie opłaca się zabierać jeszcze gości do jakiegoś lokalu, w hotelu lepiej jak zjedzą, chociaż to chyba na to samo wyjdzie finansowo...nie orientuję się
No to mnie nie pocieszyłyście Ja myślałam, że 16 będzie ok. Bo mamy dobę hotelową do 16
To tylko Ci, którzy przyjezdni są maja być na obiedzie. To może 14-15 też będzie ok?
Stary 2009-05-15, 10:30   #3116
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
No to mnie nie pocieszyłyście Ja myślałam, że 16 będzie ok. Bo mamy dobę hotelową do 16
To tylko Ci, którzy przyjezdni są maja być na obiedzie. To może 14-15 też będzie ok?
Myśle, że będzie ok, wszyscy się wyśpią, spokojnie się pozbierają.
Stary 2009-05-15, 10:40   #3117
gold-fish
Zakorzenienie

Dziewczynki, czy Wasze świadkowe będą miały bukiety?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 10:43   #3118
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Moja świadkowa nie będzie miała
Stary 2009-05-15, 10:47   #3119
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
14 - 15 tez ok, ale 16 to chyba trochę późno

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Moja nie będzie miała

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2009-05-15 o 10:48
Stary 2009-05-15, 10:49   #3120
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Moja będzie miała. Albo bukiet albo takie coś z kwiatów na rękę.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości