|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz
Cytat:
No łatwe to nie jest. My też kiilka ścian mamy takich, że raz jak Małż wiercił, to tak napierał na ścianę, że mu dysk wypadł...
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz
Cytat:
![]() A egzamin na pewno pójdzie dobrze, nie ma innego wyjścia, wizażowe kciuki działają cuda Leć i mam nadzieję, że znajdziesz to co chciałaś Ja idę w sobotę na wieczór panieński, ma być stylizowany na lata 20, ale ja moge się "wystylizować" jedynie makijażem w 32 tygodniu ciąży ![]() Idę się wykąpać, wracam za trochę
|
|
|
|
|
#2823 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
tylko te sciany to naprawde jest masakra - zeby listwy przykrecic musial kupic wiertarke specjalna bo zwykla tam nie idzie :/ zel beton masakra
|
|
|
#2824 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja tez miałam iśc na panieński, ale nie mam siły Domek wynajęty gdzieś nad Zegrzem (za Warszawą taki ośrodek z jeziorkiem) a stylizacja na Bollywood. Już to widzę, Misio kuleczka i B-wood @ godz bym posiedziała, Małż musiałby godzinę po mnie jechac, Dziewczyny by się podniecały striptizem...Nie to nie dla mnie...
|
|
#2825 | |||
|
Zakorzenienie
|
no to nie wiem co ci poradzic
![]() Cytat:
ja kupilam tunike-bombke za 80 zł!! szkoda ze nie mam tego cholernego aparatu to by pokazala fote Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2826 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ogladam wlasnie o tym traktowaniu kobiet w ciazy w DDTVN
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez ogladam ten program, i sie zgadzam z tym ze tolerancji nie ma w ogole czy w Hiper Mrketach czy komunikacji miejsckiej czy w innych publicznych miejscach
Jeszcze jak kobieta sie odrbze czuje to ok ale niekotre przechodza strasnzie ciaze i nie maja siły stac w kolejkach cyz w busie zeby dojechac do domu ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Svinecka - fajne masz meble , mamy podobne rogówki, tzn zastanwialam sie nad tym modelem co ty mas zi kolrem ale wybralismy troche inny i czerwony, ale załujemy bo moglismy dodac te 1500 złotych bo w sumie jak sie dziecko urodzi to ta rogowka moze nie wygaldac tak kolorowo i fajnie, a po co przykrywac taka fajna rogówke jakimis kapami. no ale cos bedzi etrzeba uwazac ;]
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wiem też, że koleżanki zrezygnują z wyjścia do klubu ze względu na mnie
|
|
|
#2829 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ale wiesz my tez mamy w sumie jasny kolor - tylko on jest taki brudny wlasnie, wiec moze nie bedzie widac brudu moj TZ z kolei caly czas jeczy, ze teraz w Agacie sa narozniki za 800zl a my dalismy 3500 no ale ludzie te za 800 sa okropne - i w tandetnym materiale ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- znalazlam niedrogi wozek - moze ktos skorzysta http://www.allegro.pl/item625280135_...row_lekki.html wzory zgapione od implasta i jeta
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale plamy widac , moze ldatego ze to czerowny, ale fakt faktem jest ze szybko sie czysci , my nasza rogowke mamy rok i w sumie zadowolenie jestesmy z tym ze jak bedzie nastepna to z prawdziwej skory wtedy nicyzm sie nie bedziem przejmowac hihi a wozek faktycnzie tani , nawet ciekawy wzor, dobra ja uciekam sie uczyc na kolosa z jezyka
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Potem przyjedzie po mnie tz, a one idą w tango na miasto.A Bollywood też byłoby fajne tylko faktycznie szkoda, że daleko.
|
|
|
|
|
#2832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Tru
Cytat:
Ja spadam, idę "pooglądać" córcię koleżanki. do popołudnia.
|
|
|
#2833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez mam takie klucia od wczoraj I juz probowalam cos znalesc w necie ale nic ciekawego nie wynalazlam. Czasami tez kluje mnie cos na wysokosci pepeka. Ciekawe co to moze byc? Pocieszam sie ze nie ja jedna. Jak znajdziesz przyczyne to prosze daj znac..Ania dobrze ze oddalas ta tunike Svinecka podoba mi sie twoj salon Troche sie przerazilam postem Marioli ale dal mi tez duzo do myslenia. Napewno teraz bardziej bede o siebie dbac i uwazac na siebie. Myslalam ze niebezpieczenstwo mam juz za soba i troche spoczelam na laurach tzn zaczelam wykonywac czynnosci ktorych byc moze nie powinnam typu prace w ogrodku czy noszenie zbyt ciezkich rzeczy, zakupow Koniec z tym
|
|
#2834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Mamusie ![]() Ja mam dzisiaj podły nastrój...dzwonili z firmy mojej i już mnie tak zdenerwowali że sił nie mam
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakby coś jeszcze to pisz
Cytat:
![]() Lecę dziewczynki z tz na działkę na parę godzin zawieść to i owo z naszego mieszkania, po południu szkoła rodzenia więc zajrzę wieczorkiem. Miramejku ja też trzymam kciuki za wizytę!! ![]() Buziaki |
|
|
|
|
#2836 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekuje
![]() teraz to on jest lysy jeszcze kocham swoje przyszle mieszkanko - wszystko tam jest takie MOJE
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecka i Syla dzięki za wyjasnienie odnosnie konfliktu serologicznego, na wszelki wypadek zapytam jeszcze swojej ginki.
Svinecka- narożnik super Ania, bluzka jest moze taka troche babcina, ale ja takie lubie i załozyłabym ją Ja bylam wczoraj z tz w szkole rodzenia. fajnie bylo, wczoraj byl temat o połogu po porodzie sn i cc. ciekawie pani mówiła. siedzielismy tam 2,5 h! |
|
|
|
#2838 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() i co jakies ciekawostki?
|
|
|
#2839 |
|
Zadomowienie
|
J a tylko na chwileczkę wpadłam prosić o kciuki o 15.40 -usg 3d
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to uporządkowała moją dotchczasową wiedzę,
- mówiła, ze wazne jest obserwowanie odchodów poporodowych, zwlaszcza krwi, jaki ma kolor a nawet zapach. - mówiła ze krwawienie moze trwac do 2 tygodni a czasami przez cały okres połogu. a jak np. po dwóch czy kilku dniach nic juz nie bedzie leciało, to trzeba kontrolnie zgłosic sie do lekarza czy nic sie "nie przytkalo" hmmm, co jeszcze, zaraz spisze sobie wszystko i wkleje, to i mi sie przyda na potem ![]() Aha i dostalismy karte rabatową na produkty philips Avent, 6% w sumie mało, ale z drugiej strony lepsze to niż nic. Afrodyta bedziemy trzymały kciuki |
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super jest to uczucie jak patrzysz na mieszkanko a tam wszystko takie jakie sobie wymarzyłaś...ja remontowałam 4 miesiące moje eM (tzn. głównie mój tata ) i wszystko dosłownie jest takie jak chciałam, od najmniejszego wieszaczka do wszystkich szafek...a najlepsza była pierwsza noc...ciągle otwierałam oczy i nie mogłam się napatrzeć ze leże u siebie w domku....a rano jak się obudziłam to był niezły szok...gdzie ja jestem
|
|
#2842 |
|
Ola-Unhola
|
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:![]() Chyba jednak się przejadę do H&M. Mama mnie zawiezie i przywiezie. Nigdzie więcej nie będe łaziła, tylko spokojnie sobie pooglądam.
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
widzę, że już kika stron od wczoraj się pojawiło ![]() jednak nie mogę tyle spać, bo mam potem dużo do czytania Niestety jest już późno więc nie czytam a lecę na zakupy, pa. ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Ale trzymam kciuki za wszystkie mamy mające dzisiaj wizyty ![]()
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2845 |
|
Zadomowienie
|
ehhh... nadążyć za wami to trzeba motorek mieć:P
Byłam wczoraj u mojego gin. Z synkiem wszystko ok, natomiast lekarz nie był zbyt pocieszony moimi bólami bioder. Powiedział że na tokie bóle jeszcze za wcześnie jest. Okazało się że prawdopodobnie skutek z czasów kiedy niemowlakiem byłam( wtedy miałam problemy z bioderkami i krótszą nóżkę). Narazie kazał mi codziennie wapno pić, bo na jakieś inne specyfiki jeszcze za wcześnie. Mam nadzieję że to się przynajmniej zatrzyma na takim poziomie jak jest. Mówiła że może to być nawet wskazanie do cc. Narazie pocieszam się że może mi się uspokoi to
|
|
|
|
#2846 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2847 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Co tam u Was mamuski? Wyspałyście sie? Ja pospałam do 10 TŻ dzisiaj przeniósł sie na drugie łóżko (za ciasno nam było) i mogłam spać jak chciałam Ah jak wygodnie było ![]() Cytat:
Cytat:
Bardzo mi sie podoba. Cytat:
Ostatnio czesto udaje mi sie kupic cos fajnego ![]() Cytat:
Płakałabym za każdym razem gdy zdarzyłaby sie taka historia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kiedy ja dostane jakiś worek ciuszków? ![]() A widzisz
|
|
|
#2848 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() no ja sie nie wyspalam jak zwykle za pozno poszlam wstac a rano pobudka do przedszkola
|
|
|
#2849 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mój synuś to ostatnio chyba wogóle nie spi bo ciągle wariuje ![]() Cytat:
On już wyczuwa małego i boi sie, że zostanie odtrącony Ale zwierzaki są mądre. Cytat:
Cytat:
Kobiety wogóle nie reagują Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2850 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
zaledwie 2 kartki do nadrobienia? nie poznaje kolezanek
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
swiat juz do reszty zwariował ![]() W Polsce to ok90% kończy się nacięciem Jestem na to przygotowana.U mojej siostry powiedzieli tak: musimy pania naciąć bo jak sama pani pęknie to bedzie wiecej szkody... Cytat:
Cytat:
Cytat:
posikiwanie moze tez oznaczac problemy z nerkami.Złap mocz i oddaj do laboratorium.Powaga. Moja kotka posikiwala...na nasaz posciel.W pralni dziwnie na mnie patrzyli bo wciaz oddawalam. Zajada sie teraz karma ktora kupuje u weta na te przypadlosci i juz nie sika. Cytat:
mnie wczoraj pani przepuscila w markecie, dodam ze nie byla to polka tylko mulatka.Bardzo mi milo bylo. A dzis w Luxmedzie oczywiscie wykorzystalam swoj przywilej mimo sprzeciwu ludzi cos tam marudzacych pod nosem ![]() No i gin zapisal mi badania o ktorych nie mieli tam pojecia.Nie wiedzieli co mi wykonac ale jaja.Ta pobudka wczesna to dla mnie srodek nocy.Zaraz sie ogarne i pojde uciac sobie drzemke. Svinecko- bardzo elegancki naroznik.Pieknie sie prezentuje.Podoba mi sie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.

TZ juz sie wlasnie zbuntowal, ze w betonie bedzie wiercil

@ godz bym posiedziała, Małż musiałby godzinę po mnie jechac, Dziewczyny by się podniecały striptizem...Nie to nie dla mnie...

ale plamy widac , moze ldatego ze to czerowny, ale fakt faktem jest ze szybko sie czysci , my nasza rogowke mamy rok i w sumie zadowolenie jestesmy z tym ze jak bedzie nastepna to z prawdziwej skory
MACIEJKA SYNEK KOCHANY
I juz probowalam cos znalesc w necie ale nic ciekawego nie wynalazlam. Czasami tez kluje mnie cos na wysokosci pepeka. Ciekawe co to moze byc? Pocieszam sie ze nie ja jedna. Jak znajdziesz przyczyne to prosze daj znac..
Koniec z tym

NIE LUBIĘ TROLLI

Ostatnio czesto udaje mi sie kupic cos fajnego