|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Domi śliczna ta sukienka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
![]() a ja juz sie nie moge doczekać jutrzejszych zakupów ![]() ![]() ps:wyników dalej nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jak się leży na tej piłce? ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- fajowa sukienka..taka tropikana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
ja też bliźniaczka ale kocham jednego
![]() a za meisiac zbiorowe urodzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Konto usunięte
|
Kładziesz się brzuszkiem na piłce, nogi Ci zwisają, rękami się podpierasz, stop do wewnątrz... cały kręgosłup się odpręża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |
BAN stały
|
ale będzie dżampreza
![]() Cytat:
wiecie chyba przyciemniam jednak włosy, bo juz mnie odrosty wku ![]() zrobię takie jak miałam rok temu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
laski czytacie książki A. Christie? bo mam ochote na jakąś, mam tyle ebooków, nie byłam w bibliotece dziś, bo już nam sie nei chciało po zakupach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
BAN stały
|
Smutno mi jakoś...nic mnie nie cieszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
Zuzia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Lejdiski,
Wyniki wyszły dobre, więc nie mam żadnego stanu zapalnego ![]() Wczoraj już nie wchodziłam na wizaż, bo spędzałam milusi wieczór ![]() Domi ślicznie wyglądasz w różowej sukience i nie mów, że nie widać brzuszka. A tak poza tym to bardzo lubię róż:P Ja nie czytałam jeszcze żadnej książki Christie, więc nie wypowiadam się na ten temat. Zuzia mam nadzieje, że dziś humorek już lepszy ![]()
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
Vcelka super, że wyniki dobre i gratuluję miłego wieczoru
![]() Domi śliczna sukienka i świetnie leży, sexi Mamuśka z Ciebie ![]() Zuzia jak samopoczucie? Blondynka jak po KTG? są jakieś skurczyki? rodzisz? ![]() co u Jane, paollino i magdaka13? u mnie śliczna pogoda, humor ok a dziecko śpi ![]()
#3313 |
Zakorzenienie
|
Hej Girls
![]() Vcelka dzieki za komplement sukienki ![]() Ja niestety musze poprawic prace do wtorku i kolo, bo nie zaliczylam. Chyba drugie koło w zyciu co nie zaliczyłam. Ale mozna sie było tego spodziewac, przez te pytania wielokrotnego wyboru i duzo osob niby nie zaliczyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
och Domi wszystko pozaliczasz, Ty taka mądra dziewczyna jesteś
Trzymam kciuki za wizytę u lekarza, o której idziesz?
#3315 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Zanka
![]() ![]() A z tym kołem, to na poczatku sie rozplakalm ze nie zdałam, a potem stwierdziłam, ze ostatnie kolokwium i jeszcze test wielokrotnego wyboru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 |
Wtajemniczenie
|
Domi będzie dobrze, zobaczysz teraz troszkę się poduczysz i zdasz nawet na 5. I może na poprawce nie będzie już testu wielokrotnego wyboru.
Teraz trzymam kciuki za wizytę u lekarza ![]() A gdzie reszta Lejdisek? Blondynka może rodzi już?
#3317 |
Zakorzenienie
|
Poprawka ma byc ustna, dowiedzialam sie, to chyba lepiej, bo nei beda te głupie pytania, tylko moze jakies pojecia, albo problemy
![]() Dzieki, że trzymacie za mnie kciuki ![]() A Blondi to ma chyba KTG dzis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Wtajemniczenie
|
To może i lepiej jak są ustne, chociaż ja zawsze wolałam pisać niż odpowiadać.
Dasz radę, tak jak napisała Zanka, mądra i inteligentna z Ciebie dziewczyna, czytająca ze zrozumieniem ![]() I czekam kochana na wieści od ginka.
#3319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekajcie czekajcie Ciocie, około 19 powinnam Wam napisac, ze jest wszystko dobrze, jak nie bedzie mnie dłuzej tzn. że poszłam sie pociąć ![]() I za chwile z Tz idziemy na zakupy, nie ma co szalejemy ostatnio, choc ja zawsze oszczedna starałam się być hihihih Vcelka a Ciebie Mąż o której porywa? ![]() Cytat:
Zanka dziekuje, ślepa jestem ,dopiero teraz zauważyłam komplement ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Wam też się pochwalę, mąż mnie gdzieś zabiera na romantyczny weekend, nawet nie wiem gdzie
![]() ![]() ![]() Domi wyjeżdżamy dziś wieczorkiem ![]()
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-05-15 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Zakorzenienie
|
No własnie, czekalam aż sie pochwalisz oficjalnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Wtajemniczenie
|
Domi - sliczna ta sukienka. Niby rozowego nie lubie..a sama bym taka ubrala. Kolem sie nie martw - jesli to dopiero 2 w zyciu nie zaliczone to podziwiam..znaczy ze kujonek z ciebie
![]() ![]() A co do A.Christie - czytalam kiedys jej ksiazki..to takie fajne kryminaly w rekawiczkach pisane. Nigdy za Chiny ludowe nie moglam zgadnac kto jest morderca. Vcelka - super taki romantyczny wyjazd...normalnie zazdraszczam inwencji meza..u nas z reguly to ja jestem 'organizator'. Zuzia -nie smutkaj tylko pazurki zapokazuj! A u mnie dzisiaj leniuchowanie troche, ale juz zmywarka nastawiona,pralka tez, obiad juz jest. Jeszcze tylko musze walute kupic, za prawo zaplacic, prasowanko zrobic, spakowac sie i do pracy na wieczor...jakos tak dziwnie mi sie nie chce..wiec na razie kawkowanie i jeden malutki rozdzialek nowej ksiazeczki 'Szarlotka z ogryzkow' ![]() Pozdrawiam wszystkie cieplo....!!!
#3323 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czekam na Tz, juz kompa wyłaczyłam, ale jeszcze leci pod prysznic wiec sobie właczylam i zaraz lecimy na zakupy
![]() Madzia13 dzieki ![]() ja miałam Badania Operacyjne na 4 tym roku i powiem Ci, ze bardzo lubilam te zadania. Te metody simplex, zagadnienia transportowe i te kółka co sie rysowało hihih, ale to zamotane było, nawet nie pamietam jak sie nazywały te cykle ![]() ![]() ![]() "Szarlotka z ogryzków" a co to za styl książki? ![]() edit:metoda Pert i CPM hahah Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-15 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
ja jestem nie rodze
![]() a KTG mam dopiero o 18 ![]() Domi trzymam kciukasy ![]() dzisiaj dzwonilam sie do fryzjera umowic ale moja fryzjerka ma czas dopiero w srode mam nadzieje ze dotrwam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Jak fajnie, że u Lejdisek dobrze wszystko ![]() A - i dzięki jeszcze raz za stronkę z przepisami, na tę rybkę mam coraz większą ochotę ![]() Domi - ja się tylko dołączę do komplementów, bo i mi się sukieneczka podoba i Ty w niej - extra! ![]() ![]() ![]() Kolosem się nie warto bardzo przejmować, bo tak z takimi testami bywa - dlatego ich nie robię i nie lubie, oj nie ![]() ![]() A za wizytę trzymamy - napisz szybkciutko jak było (Tz idzie z Tobą? Ale wchodzi do środka czy tylko czeka pod drzwiami? Kiedyś byliście już tam razem na usg i widział maluszka?) Aha - Domi - a co to soę zmieniło: zawsze "pęd" na chłopca był, a tu nagle na girl ![]() ![]() Zuzia - i co tam na stażu? Zajęcia z młodymi ludźmi czy herbatkowanie bardziej? ![]() Zanka - czyli da się chwilkę spokoju znaleźc przy baby? Śpią na tyle, żeby sobie choć na necie usiąść? ![]() A to mieszkanko to rozumiem, że TBS, tak??? U nas też ludzie do 4 lat czekają, czasami jednak udaje się szybciej, więc może i u Was będzie lepiej? Blondi - ła, to Ty już serio tak blizutko spotkania z baby, że szok ![]() ![]() Hej - a co Inne Lejdsiki działają? Magdzia - Ty to normalnie wzorowa żonka jesteś, ła ![]() ![]() ![]() Jagódka pewnie znów z baby którymś - normalnie, ależ ma podejście! Podziwiam!!! ![]() A Paollino - dobrze, że sama nie pojechałaś, grzeczna Lejdis, tak ![]() ![]() ![]() Piwusia cosik milczy ![]() ![]() ![]() ![]() A sny to macie nieźle erotyczne - Paollino, Zuzia - no, no ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Domi i Magdzia - badania operacyjne ja też miałam, chyba na 3, najgorszym roku - fajne to było, ale miałam wtedy 8-9 egzaminów o chyba też to musiałam powtarzać, ale wyszłam na tym lepiej bo 5 dostałam i spoko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
Jane jest czas przy małym, ale czasem ma zły dzien i cały czas płacze, to wtedy czasu brak
Z dziadkiem pogadał chyba teść i teściowa bo od kiedy wrócił od nich to nie odzywa się w ogóle, nie dotyka ani zagaduje Filipa, a ja obiadów nie jem heh, chodzimy codziennie do moich rodziców i u nich jem, a jak nie to zadowalam się jakąś kanapką A te mieszkania to nie TBS, u nas mieszkanie z TBS się kupuje o dziwo i tylko bogatych stać wyobrażacie sobie? to luksusowe osiedla ogrodzone itp. chodzi o jakieś mieszkanko w starych blokach, bo kogoś eksmitują, ktoś umrze albo się wyprowadzi i zostaje wolne mieszkanie takie od miasta a nie własnościowe to przydzielają je komuś z listy oczekujących
#3327 |
Zakorzenienie
|
Jane polozna znajomi Nam polecili
![]() ![]() ![]() Sala 1 osobowa super wlasna lazienka , prysznic , tv i ich nie interesuje kto przychodzi i ile siedzi.Widok z okna na park ![]() Bede robic focie to pozniej Wam wszytsko pokaze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
Blondynka ale super, też bym tak chciała
u nas jeden jedyny szpital i jakichkolwiek luksusów brak nawet nie ma ZZO na życzenie, bo anestezjologów brak u nas jest taki wielki oddział, najpierw położniczy a za szklanymi drzwiami noworodkowy, na noworodkowym są dwie sale dwuosobowe, a na położniczym dużo sal kilkuosobowych, 3, 4-osobowe. No i na oddziale położniczym leżą i babki przed porodem i po porodzie (osobno jest odział patologii ciąży) nie wiem dlaczego ale mnie położyli na noworodkowym z babką która urodziła jakieś 2 h przede mną ale ona wyszła w niedzielę (urodziłyśmy nad ranem w czwartek) mimo że jej synek miał żółtaczkę i powinien być naświetlany, no i od niedzieli do wtorku byłam na sali sama, a w sali obok nie było nikogo oj te 2 dni to były najgorsze i najdłuższe dni w moim życiu, jak mąż przychodził o 9.00 to wychodził o 19.00 wieczorem a noce ciągnęły się niesamowicie. Czułam się taka samotna, łapałam depresję, jednak wolałam jak ta laska była, bo ona coś zagadała czy ja i jakoś tak lepiej było. No i we wtorek wyszłam, a też to nie było pewne, rano zmierzyli młodemu poziom bilirubiny i czekałam jak na szpilkach na wyniki, tak chciałam już wyjść. No ale na szczęście poziom spadał i nas wypuścili ale nie dali nam opaski na rączki, wiecie jaką, Filip miał dwie na dwóch rączkach ale powiedzieli że nie dają bo nie wolno, że do jakieś karty muszą dołączać no i jeszcze jak przyjechałam na porodówkę to dałam im całą kartę ciąży a tam miałam moje zdjęcia z USG i potem zapomniałam o nich dopiero po miesiacu podskoczyłam na oddział i odzyskałam pierwsze zdjęcia mojego synka ale się rozpisałam, a Was pewnie to nie interesuje ehh
#3329 |
Wtajemniczenie
|
Zanka - zaraz nie interesuje....ehhh..bardz o ciekawe co piszesz...takie nauki "na przyszlosc"
![]() Jane - o wakacjach jeszcze nic nie wiemy..mamy urlop w lipcu 3 tyg. - jak na razie wyjazd nam nie wypalil..bedziem kombinowac dalej. U nas jest tak - ze to ja uwielbiam podrozowac - niewazne gdzie czy zagranica czy Polska. Jest przeciez tyle rzeczy do zobaczenia. Moj maz z kolei taki troche boidudek - nie umie zorganizowac wyjazdu, nie lubi wyjezdzac dluzej niz 10 dni. no i preferuje 'stacjonarne' wakacjowanie, a ja wprost przeciwnie extreme zwiedzanie. Do lipca troche czasu, wiec pewnie sie cos wymysli. Napewno bedzie teraz w Polsce cos i takiego lightowego - pod jego widzimisie. No i niestety juz nie mozemy za bardzo wydawac kasy w ym roku - bo w jego firmie robia sie schody [kryzys i takie tam]. Jeszcze nic nie wiadomo, ale juz dmuchamy na zimne i oszczedzamy. Bizutki sie beda robic jak dostane moja przesylke. Klipsy oczywiscie tez moga byc jak najbardziej-zamowilam troche 'zapinek' z mysla o tobie i mojej mamie i moze o sobie tez [nie mam uszu przeklutych]. Wiec jak masz jakas wizje to podaj mi na PW co bys dokladnie chciala + adres gdzie przeslac. Ta sugestia rowniez do innych girls oczywiscie! tylko nie obiecuje ze bedzie szybko - bo niestety musze to jakos wcisanc miedzy praca, rzeczami domowymi, prawkiem...ale jak wiadomo cierpliwi beda wynagrodzeni. ... no a teraz po chleb wybywam.... do pozniej!
#3330 |
Wtajemniczenie
|
Lejdiski ja już jestem spakowana, wzięłam i cieplejsze bluzki i na ramiączkach, bo przecież nie wiem na jaką pogodę mam liczyć
![]() Jane to nie nerwy, bo ja się nie denerwuję ![]() Właśnie do mnie Pani zadzwoniła ze szpitala i 28 maja idę na rezonans magnetyczny, poleże w szpitalu 3 dni ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.