|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Cytat:
chyba dobrze nie była trudna ![]() mimo, że z chemii jestem zadowolona, to mam ochote powybijac caly swiat i wszystkich ludzi czyli dzien paszteta i bez kija nie podchodź
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję jeszcze raz za wszystkie życzonka
Renia patrzyłaś już? bo kasuję :P
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie to takie kosmiczne temperatury?
|
|
#4864 |
|
Wtajemniczenie
|
w Dubaju, ale było do nie wytrzymania... na szczescie mall of emirates wynagrodzil ten bol
|
|
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OMAMO! PIĘĆDZIESIĄT TYSIĘCY?!?!?! Ksh - wiesz ja nie wiem jak wy ale ja do Szwecji to z misją kdnaperską Nie mów nikomu ale już od roku mam gotowy plan uprowadzenia Mansa Z.! PS: Jak już tak krajami rzucamy to wiecie kiedyś na faktultetach z Wosu - na których byli obceni wszyscy co zdawali Wos więc sporo osób nasza pani profesor powiedziała że Francja lezy na półwyspie Iberyjskim! Moja klasa była posikana ze smiechu
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już kiedyśtam pojadę do Japonii się urządzę to was na nią zapraszam ![]() ![]()
Edytowane przez Anuu Czas edycji: 2009-05-15 o 15:05 |
|
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4868 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro ma iść na wesele jako osoba towarzysząca... głupio iść z pustymi rekami więc wypadało by coś kupić myślałam o kwiatkach, jaki bukiet byłby dobry. Myslałam też o kartce ale nie wiem co bym w nią miała wpisać bo nawet nie znam osobiscie pary młodej
|
|
#4869 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ostatnio tz byl ze mna jako osoba towarzyszaca i po prsotu ze mna dawal kwiaty a rodzice dawali pieniadze :P |
||
|
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łał
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z PUPu, zarejestrować się byłam
jako bezrobotna a co ![]() dali mi kilka nr i bede dzwonic i pytać o pracę.... powiedzcie to kobietki ktore mają już doświadczenie jakieś - lepiej iść na półroczny staż za powiedzmy 600-700zł 4km ode mnie czy do normalnej pracy za jakieś max 900zł ale oddalonej o 25km? Wyjdzie na jedno bo dojazd mnie wyjdzie jakieś 200zł. Tylko nie wiem w co się pakować, a muszę myśleć póki są jeszcze jakieś oferty ![]() |
|
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasz nauczyciel tegoż przedmiotu uparcie twierdził, że Luksemburg Nie jest stolicą Luksemburga i zapowiedział, że naskarży na nas pani z geografii.
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak coś to po prostu kwiaty
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#4874 | ||
|
Wtajemniczenie
|
e tam
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym zamiast kwiatów sobie zażyczyła książki na ślub.
Nie, w sumie pewnie bym tak nie zrobiła, bo kocham piękne kwiaty. xD Poza tym wątpię, ze kiedykolwiek wezmę ślub. ![]() Bo z tymi maskotkami niby dobry pomysł, ale ponoć domy dziecka za bardzo tego przyjmować nie chcą, bo akurat zabawek mają pod dostatkiem. A brakuje rzeczy typu ubrania, środki czystości itp. Red może lepiej ten staż, skoro blisko. Przynajmniej wiesz, czego się możesz spodziewać.
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-05-15 o 15:19 |
|
|
|
#4876 |
|
Wtajemniczenie
|
Wakacje, ja juz do wczoraj mam wakacje! jak ja kocham wakacje!!!
juz wczoraj zapijalam koniec matur z klasa ^^a dzisiaj, giga porzadki w pokoju :d wywalanie wszystkiego co kojarzy sie ze szkola - zeszyty, ksiazki, papiery itp alez bede miala puste biurko ^^
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem prawie pewna, że moje życiowe szczęście wyczerpie się na dlugo przed zamążpojsciem i będę coraz to brała śluby i rozwody :P A bo jeden bedzie alkoholikiem, drugi będzie mnie bil, a trzeci okaże się gejem i tak dalej...
|
|
#4879 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
mój też
niby mówi że tęskni, dzwoni 4x na dzień...ale spotkać się czasu nie ma, mieszka 40km ode mnie, pracuje do 14 a potem jeszcze jak przychodzi ciągle w garażu siedzi i w autach grzebie, bo lubi. Fakt, ma z tego kasę dodatkową, ale mógłby czasem przesunąć coś o jeden dzień i przyejchać... Teraz znów 2tyg się w nim nie zobaczę, gdyby nie moja inicjatywa w zeszły weekend też byśmy się nie widzieli. Ja mu się odpłacę
|
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa, opowiem Wam coś. ![]() Wczoraj rzuciłam gdzies telefon wieczorem i dopiero przed pójściem spać go odnalazłam. Patrzę a tam sms od kumpeli i coś w stylu: "Wiem, co teraz robisz! Przyłapałam moją mamę jak robi to samo i sama też robię to teraz po raz pierwszy w życiu!" Zglupiałam O Hałsa!
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-05-15 o 15:32 |
|
|
|
|
#4882 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, że znowu się wymieniałyście linkami
Dziewczyny, wiecie, jak jakiś wyjazd to ja też się piszę aczkolwiek chciałabym poleciec na Floryde![]() BUrbonik, Marcia, Red Nikki, wszystkiego najlepszgo |
|
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięęęęęęęęęęęęki
Cytat:
|
|
#4884 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja też mogę z Wami ?? a tż niech sobie jedzie gdzieśtam nad Bałtyk xD
ciiiiiii xD Cytat:
dopiero później zauważyłam Japan ![]() Cytat:
ja też chcę ja też! ![]() i do tego jedynego 7* hotelu ^^ buhahaha ale mówię Wam jak zostane Panią Archeolog, wykopię coś i mnie bedzie stać! i polecimy ![]() ![]() a właśnie Burbonik nie dostałam od Ciebie linka ze zdjeciem! oj oj bo się pogniewamy xD Edytowane przez maalwiinkaa2 Czas edycji: 2009-05-15 o 15:39 |
||
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się tego nauczyłam od mojej nauczycielki.
![]() - Znowu się spóźniłaś na autobus?! - No zaspałam... - Jak tak można zasypiać, nie rozumiem?! Poza tym - sama mieszkasz, że nikt cię nie obudził? D- Reszta też zaspała. - O matko i córko!!!
|
#4886 |
|
BAN stały
|
wszystkie papiery szkolne wylądowały w czarnym worku niczym zwłoki, matury z historii przeniesione do piwnicy, zeszyty z liceum w kartonie pod łózkiem spoczeły, jest teraz czym oddychac w pokoju
![]() ![]() ah... robie wsyztsko aby nie skracac tej prezentacji a ustny polski juz w pon!! ![]() 2 dni wystarczą aby nauczyc sie tego na pamiec? błagam - powiedzcie, że tak...
Edytowane przez Totylkokasia Czas edycji: 2009-05-15 o 15:43 |
|
|
|
#4887 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny : )) jak mysliscie, gdzie mozna sie zaczepic po matematyce stosowanej?
|
|
|
|
#4888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musze sie pochwalic ze bylam w tym hotelu jeden dzien i nawet tam jadlam masakra <lol2> mialam na szczescie wykupiony caly dzien ale np dla tych ktorzy nie wykupili szklanka soku 250zł <lol2> herbata 100$...
|
|
|
|
|
#4889 |
|
BAN stały
|
hilfe, hilfe, hilfe...
utknełam musze napisac o Tryptyku Sąd Ostateczny i juz w prezentacji wczesniej opisywałam jeden obraz i jak przejsc ładnie do nastepnego? |
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Ogarnąć się dziś jakoś nie mogę więc wyłączyłam telefon, przebrałam się w dresy, zaraz nałożę maseczkę i się odnawiam dziś biologicznie, o
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

jak poszło? 

Przynajmniej wiesz, czego się możesz spodziewać.
mąż i żona