|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
jadę z Wami
![]() ![]() mi się marzy Hiszpania albo Kuba ![]() ![]() ![]() ogladal ktos już ostatni od. 5 sezonu Grey's Anatomy?ja wlasnie skonczylam, jestem w ciezkim szoku i oczywisicie sie poryczalam ale to juz standard. tak mi sie geba otworzyla, o tak |
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już jestem po wszystkich egzaminach
Wakacje polski ustny zaliczony 20/20 prezentacji nie znałam na pamięc, dobrze że potrafię improwizować. Jak po wynikach zapytałam naszej nauczycielki z polaka dlavzego wszyscy mieli po 4 pytania, a ja tylko 2 to powiedziała, że co się dziwić jak dla komisji nie dałam dojść do słowa juz po 1 pytaniu
|
|
|
|
#4893 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pieknie tam jest i ten nastroj muzyka ![]() kurde tyle tego ogladacie ale moje serce nalezy tylk do brzyduli i hałsa :P |
|
|
|
|
#4894 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Uhm byłam w bibliotece i kobieta (nowa ostatnio, tamta odeszla na emeryturę) jak zwykle nie mogła zrozumieć mojego nazwiska, nawet jak jej przeliterowałam, a potem mi mowila ze karty żadnej "Gołuchowskiej" to ona nie ma i w ogóle o.0 A jak znalazła moją karte to powiedziala ze mam jeszcze jakas ksiazke wypozyczona o.0 No fajnie, bo NIE MAM. Nawet nie moglam wypozyczyz zadnej innej, bo mialam do matury ustnej caly limit ksiazek do pozyczenia wyczerpany o.0 Mam nadzieje ze ten ktos komu wypozyczyla ksiazke na moja karte sie zorientuje o.0
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Burbon zabierz mnie kiedys gdzies ze soba ![]() aaaale Ci zazdroszcze, ze sobie tak po świecie jezdzisz ![]() ja bylam tylko w Niemczech kilka razy i w Czechach na jeden dzien moje serce nalezy tylko i wylaczacznie do Grey'sow , zadnego innego serialu
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Uhh nie nadążam za wami
Byłam na kolejnej pizzy i piwie, wypożyczyłam książki w bibliotece, a teraz idę spać O
|
|
|
|
#4898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tez marzylam wlasnie o Kubie i marzenie sie spełniło, niestety teraz bedzie trzeba oszczedzac zeby sobie pozwolic na jakas orientalna wycieczke ale wole oszczedzić i gdzie pojechac niz wydawac wszystko od razu
|
|
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
paaaaaulaaa, gdzie jesteś? paaaulaa! xD
Mogę Cię podenerwować znów? |
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() __ kurde no dalej siedze z |
|
|
|
|
#4901 |
|
Wtajemniczenie
|
muchahahaha pomyśl sobie czy lepiej jest gdy kogoś nie stać na podróże w wymarzone miejsca a być szczesliwym miec przyjaciol i kochajcego tżta, czy jezdzic sobie nie miec ani jednego przyjaciela i tżta który... nie docenia i nie szanuje .. hm
?
|
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4903 |
|
Wtajemniczenie
|
muchahaha
kochana jestes taka że szok no niestety buzi nie mam do kogo otworzyć a tż traktuje mnie jak popychadło ale do wsyzstkiego mozna sie przyzwyczaic nawet do schizy chłopaka...
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
Matko w jakim tempie wy piszecie.
Ja nadal wściekła. Pochodze sobie pół roku w związanych włosach bo patrzeć na nie nie moge Jeszcze obiadu nie ma, matka mi wyskoczyła z zapiekanymi bułkami. Położyła topiony ser z szynką na to, chyba puszcze bełta, przecież to będzie tak capić, że dajcie spokój :/ |
|
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wiem, ze to nie to samo co w realu, ale zawsze coś , a chlopakowi się nie daj! tez bylam ulegla swojemu, ale w koncu zaczelam mu sie sprzeciwiac i jest o niebo lepiej. nie przyzwyczajaj sie do tego, bo nie mozna dawac sie tak traktowac kochana! a teraz lece, bo sie właśnie z TŻ umowilam, czeka juz na mnie na miescie, a ja nadal tutaj , to zmykam, bede wieczorem
|
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() zjadłam obiad niedawno, posiedziałam przed tv, czas znów zerknąć do prezentacji żeby kolejny kawałek przyswoić.. |
||
|
|
|
#4909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba mamy podobną sytuację ![]() Cytat:
co za teżet! No ale zawsze masz Wizażanki
|
|
#4910 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miłej randki *****![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale Wam wspolczuje ze tą prezentację wałkujecie ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
***no tż strasznie uparty rozpuszczony jedynaczek... |
|||
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dostałaś kolejna kartkę, to się nawet nie odzywaj. xD ![]() Edit: Tak! Dostałas kartkę! Z Kanady?! i zaraz potem ktoś z Estonii i ktoś z Kanady wylosował Polskę. No to już wiemy, kto.
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-05-15 o 17:04 |
|
|
|
#4912 |
|
Zadomowienie
|
Ale wy macie tempo
![]() Widzę, że rozmowa zeszła na podróże. Ale wy sobie jeździcie po świecie, zazdraszczam Kuba
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to mam ostatnio jakieś fatum chyba...
TŻ traktuje mnie jakbym nie istniała Wyglądam jak kupa, jakieś niewiadomo co Matka działa mi na nerwy tak, że nie pytajcie Siedze w domu i nic nie robie bo nawet nie mam się do kogo z ryjem odezwać. Nie ma nawet z kim wyjść :/ |
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Przytulam wszystkie
![]() I zmykam na Juwenalia. Szczerze mówiąc, to trochę nie mam ochoty Odpisałam sobie autobusy i zamierzam przed 23 pojawić się w domu
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedziałaś, że kolejną. Dostałam dwie xD!Jedna z Kanady, a druga- teraz sie trzymaj kobieto- z Chinów A jakie pismo śliczne *.**** Ok, pokłony Ci biję, o pani
Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2009-05-15 o 17:08 |
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Juwenalia, Juwenalia, ale Wam fajnie
![]() Baw się dobrze ksh U mnie za dwa tygodnie będzie Doda ![]() Anlejka Weź, czemu tak jest? D Wysłałaś 3 kartki, a dostałaś 6. A ja kurde jedną. Zazdrość przeze mnie przemawia! ![]() Nie będę już ambasadorem postcrossingu PS Wstaw zdjęcia tych kartek ![]() Ej, ja się tak nie bawię. Kartka z Chin dochodzi w 10 do Polski, a z Polski do Niemiec idzie 2 tygodnie.
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-05-15 o 17:09 |
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wyglądasz jak kupa-śliczna dziewczyna z Ciebie! wiem bo mam zdj ![]() mama przestanie Cię wkurzać, daj jej trochę czasu, mi też czasem działa na nerwy ale po jakimś czasie jest ok. może wyjdź na spacer? wskocz na rower? mnie pomaga-nawet jak musze sama. ja też jestem skazana na siedzenie w domu, jakoś daję radę, najgorzej w weekendy jak znajomi wyciągają, a ja nie mając kasy tłumacze się maturą... |
|
|
|
|
#4918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wyglądam jak kupa bo te włosy są beznadziejne I za krótkie i za długie. W związanych mi źle a w rozpuszczonych jeszcze gorzej :/Mama ma taki charakter więc na to nie da rady... Roweru nie mam, na spacer nie pójde o tej godzinie bo sie boje ( mieszkam w najgorszej okolicy w mieście... )Generalnie zaraz sobie chyba popłacze... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

ale to juz standard. 
polski ustny zaliczony 20/20

Byłam na kolejnej pizzy i piwie, wypożyczyłam książki w bibliotece, a teraz idę spać

kochana jestes taka że szok 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)