|
|||||||
| Notka |
|
| Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: STRAŻ GRANICZNA-przykładowe testy-poszukuje!!
szwaku, tak jest, za poprawną odp. 1 p. ale słyszałam że są punktowane (może połówkami albo ćwiartkami ![]() |
|
|
|
#662 |
|
Raczkowanie
|
ELEONORKA pewnie wiem o jakim forum mówisz heheh też tam byłem
to było jakby to powiedziec takie żółte hehe a w adresie gyło GLOSS czy coś takiego hehe teraz jak sie tam wejdzie to właśnie wyświetla sie strona tej gazety czy coś takiego super tam było heheh tam zaczynałem swoja przygodę z SG---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- mam nadzieje że to prawda to połówki i ćwiartki bedziemy na szkółce liczyć hehhee
|
|
|
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
ja też urzedowałam na tym forum
jaki ten świat jest mały
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
Nie tyle mały Onaaa tylko to My tak wiedzy szukamy heheh
|
|
|
|
#665 |
|
Rozeznanie
|
dokładnie... "Głos Wielkopolski"
co by mieć siłę i energię no bo pewnie nie będzie przerwy żeby wyskoczyć na miasto coś przegryźć... a może pozwolą nam za opłatą na miejscu się posilić, co? jak Wy myślicie?
|
|
|
|
#666 |
|
Raczkowanie
|
tak, lepiej wziąć ze sobą pare tabliczek czekolady hehehe
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- jejku jakos mnie strach oblecial.... |
|
|
|
#667 |
|
Raczkowanie
|
hehe no najlepiej banany zabrać
Chikita mnie tez strach oblatuje każdego ranka jak się budzę i myślę ile dni zostało do egz ja juz przygotowany na niepowodzenie od razu chyba wstąpie do Lublina papiery n policje złożyć
|
|
|
|
#668 |
|
Przyczajenie
|
inia22 Szwaku ma rację przykłady testów z jezyków są na stronie kętrzynskiej lub koszalińskiej SG
|
|
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze napiszcie mi gdzie mogę znaleść info na temat tego głupiego obcego że jest od 10 pkt zaliczenie heheh bo nigdzie nie mogę znaleśc
a tak mnie to bardzo ciekawi![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Bo... ile ja sie mam z tym niemcem hehehe ![]() |
|
|
|
#670 |
|
Raczkowanie
|
pościągałam sobie i już przestudiowałam w miare i ruska się nie obawiam tylko teraz to wiedza ogólna bo tego to się nie da teraz nauczyć , bo ja mówią " czego Jaś się nie nauczył, tego Jan nie będzie umiał "
![]() ale właśnie sobie pobiegałam i szare komórki lepiej funkcjonują ![]() ![]()
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
Inia to ile łącznie masz tych testów z ruskiego ?
|
|
|
|
#672 |
|
Raczkowanie
|
6 jest w sumie 5 na kętrzynie i 1 koszalin
|
|
|
|
#673 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Szwaku ! Wy naprawdę jesteści w tym wszystkim obcykani
|
|
|
|
#674 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#675 |
|
Raczkowanie
|
He he Ty to dopiro Szwaku pogodny człowiek jesteś
|
|
|
|
#676 |
|
Rozeznanie
|
a co tu taka cisza...? uczycie się, ćwiczycie a może na grillu przy piwku odpoczywacie? ja poćwiczyłam dziś wyskok i łydki mnie troszki bolą. no i niemiecki szlifuję. przeuroczy język!
|
|
|
|
#677 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich starających się do SG.
Jestem po rozmowie i w srode mam test psychologiczny, proszę o konkrety jak to wygląda bo niestety nie znalazłam ich a przeczytałam całe forum. ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Witam wszystkich starających się do SG. Jestem po rozmowie i w srode mam test psychologiczny, proszę o konkrety jak to wygląda bo niestety nie znalazłam ich a przeczytałam całe forum. |
|
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
SCOOBY tego nie da się ani opisać ani nic doradzić. Zobaczysz jak już to przejdziesz. Odpowiesz na może nawet ok 1000 pytań w różnych formach (dlatego nie pytaj jakie to pytania). Poza tym nie ma odpowiedzi złych i dobrych, wszystko zależy od tego jaki będzie twój osobisty portret psychologiczny. Ten test sprawdza różne cechy osobowości, tendencje, i inne rzeczy, będą zadania logiczne itp. Jedyne co można ci poradzić to to samo co ci powiedzą w kadrach przed badaniem - przyjdź wypoczęta bo to może potrwać 4-5 godzin. Zależy ile będziesz pisać (z wyjątkiem jednego zadania nie ma ograniczenia czasu). Powodzenia, może akurat psycholog uzna że pasujesz do tej całej układanki
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- ehhh, gdzie te czasy kiedy człowiek szedł na pastwę psychologa, to byli czasy ... można się rozmarzyć. Albo lepiej zrobię pompki i poćwiczę ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Byłam w piątek na próbnym sprawnościowym i cóż, dalej nie wiadomo kiedy będzie szkółka i niestety dalej nie jest pewne czy będziemy się szkolić (oby) nowym czy starym systemem bo starego miało już nie być ale nowy jest nie gotowy i nie zatwierdzony ![]()
|
|
|
|
#679 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki Strangergirl.
Mnie w kadrach poinformowano że podlegam już pod ten nowy niestety gorszy system tzn emerytura po 25 latach i niższy stopień po szkoleniu. Ponoć tylko Ci z początku roku się załapali na stary. Czy te zadania logiczne są oparte na matematyce? |
|
|
|
#680 |
|
Rozeznanie
|
hej strangergirl! jak Ci poszło na próbnym? dużo było osób, wszyscy zaliczyli? wiesz jak to w końcu jest czy można nie zaliczyć jednej konkurencji czy dwóch, czy jak?
![]() scooby, testy poniekąd mają coś wspólnego z matematyką ale nie na poziomie akademickim trzeba wykazać się bystrością umysłu, spostrzegawczością, umieć dopasować jedno do drugiego, znaleźć klucz, schemat, "wspólny mianownik" układanki... a czas goni... |
|
|
|
#681 |
|
Raczkowanie
|
Hello
ja ELEONORE dzisiaj dobrze zgadłaś grillowałem troszke przy browarku a miałem niemca sie uczyć heheh. Ale niestety zawsze z domu wyciągnął jutro pewnie tez grill ale juz ostatni przed Kętrzynem trzeba sie zabrać wkońcu za siebie bo cos czuje że nie bedzie łatwo
|
|
|
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
ELEONORE poszło mi naprawdę nieźle i pobiłam nawet swoje rekordy bo brzuchy wymiotłam w 50 sek (wszystkie) kopertę w 25,6 sek i po raz pierwszy w życiu skoczyłam 2 x na piątkę, wcześniej gorzej skakałam ale może dlatego że na materac się lepiej skacze niż np w domu w sypialni
reszta też nieźle więc zrobiłam na 5 pkt. Było nas 10 babeczek i ok 35 chłopaków. nie wiem jak panowie ale u nas dziewczyn to różnie bywało okazało się że większość ma problemy z kopertą, kilka z brzyszkami (trzeba było 'pacnąć' za każdym razem o materac) no i te pompki i biegi. Były jakieś dziewczyny co nie ćwiczyły wcześniej bo myślały że egzamin w śierpniu a teraz mają mało czasu na przygotowanie. Dla mnie wf to pestka boję się ogólnej .---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- nasz prowadzący powiedział że teoretycznie można można zawalić nawet dwie konkurencje tylko wiadomo - reszta musi być na wysokim poziomie żeby nadrobić, ważne żeby zebrać te 15 czy 16 punktów (minimum) ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- w każdym razie nie martw się, coś tam przecież ćwiczyłaś a naprawdę przekonałam się ile robi adrenalina (ach te skoki żeby chciały mi tak wyjść w Kętrzynie) ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- aha, kilka dziewczyn nie podeszło na próbnym do niektórych konkurencji bo stwierdziły że np tego nie zrobią albo że się ośmieszą i facet nie nalegał, ale moim zdaniem lepiej nie zdać na próbnym ale wiedzieć na co cię stać. U nas było wesoło i fajna atmosfera a pan zachęcał do kibicowania |
|
|
|
#683 |
|
Raczkowanie
|
o bo... .a tu co tak cicho???ide ja sie przebiec trochę jak tu nikogo nie ma
![]()
|
|
|
|
#685 |
|
Raczkowanie
|
jakie przeludnienie , do słowa nie można dojść
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
Już wszyscy się chyba dowiedzieli to co chcieli wiedzieć
i dlatego taki cisza ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- taka* cisza
|
|
|
|
#687 |
|
Rozeznanie
|
no co... wczoraj Wy grillowaliście a dzisiaj ja...
ja jeszcze jednego jestem ciekawa, czy po kolejnych testach np z wiedzy ogólnej podadzą nam wyniki tj. ile punktów zdobyliśmy czy tylko oznajmią że zdali wszyscy oprócz Franka, Janka i Jagody... jak to jest, wiecie?
|
|
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
mi powiedzieli na spotkaniu że wyniki poznamy w czasie lub po rozmowie kwalifikacyjnej czyli idąc na rozmowę nie wiemy na czym stoimy
...no może z wyjątkiem wf bo każdy będzie przecież wiedział jak mu poszło---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- może to nawet lepiej bo jakbym się miała stresować słabym wynikiem np z ogólnej (lub nie zdaniem) to siada od razu motywacja na pozostałych przedmiotach |
|
|
|
#689 |
|
Raczkowanie
|
Strangergirl Poważnie tak jes że zdajemy wszystko a dopiero później są wyniki ??kurcze no to super byłoby heheh może jakby sie komus noga powinęła na czyms i brakowało by z 1pkt to by na rozmowie dopytali
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- ELEONORe ja dzisiaj tez właśnie z grilla wróciłem hehe nie wiem czy jutro chociaż jednego brzuszka zrobie hehehe ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Onaaa a Ty tak dużo nie pisz bo takie przeludnienie że inni do słowa nie moga dojśc ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- ALe tak sobie myśle że to bez sensu byłoby trzymać ludzi którzy np. czegoś nie zaliczyli i tylko czas tracić żeby wszystkich przetestować mi się wydaje że od razu powiedzą kto nie przechodzi dalej. Po co komuś nadzieje robić jak np. pierwszego egz nie zda;/
|
|
|
|
#690 |
|
Raczkowanie
|
Jak ja byłem to wyniki były podawane po każdym egzaminie (ale nie Franek czy Janek tylko nr kandydata) Pozdr.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

to było jakby to powiedziec takie żółte hehe a w adresie gyło GLOSS czy coś takiego hehe teraz jak sie tam wejdzie to właśnie wyświetla sie strona tej gazety czy coś takiego
super tam było heheh tam zaczynałem swoja przygodę z SG
no bo pewnie nie będzie przerwy żeby wyskoczyć na miasto coś przegryźć... a może pozwolą nam za opłatą na miejscu się posilić, co? jak Wy myślicie?

można się rozmarzyć. Albo lepiej zrobię pompki i poćwiczę 
jutro pewnie tez grill ale juz ostatni przed Kętrzynem trzeba sie zabrać wkońcu za siebie bo cos czuje że nie bedzie łatwo
.