|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Cytat:
nie martw sie. na amerykanskich stronach czytalam ze nie usmierca Izzie wiec jestem spookojna ![]() ale Alex jak sie zmienil ![]() takiego faceta miec
|
|
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
To nie jest śmieszne bo jedną z tych osób był mój instruktor od prawa jazdy i teraz mi tak głupio...
![]() O u mnie też byli Cugowscy, Kombi, ostatnio Hurt, Blenders ( kupiłem czarny ciągnik...) Kukiz był, i Turnau ostatnio też był
Edytowane przez wszełka Czas edycji: 2009-05-15 o 17:46 |
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
Arkadia w Prudniku byli Cugowscy?!
![]() wszełko a instruktorowi o czym mówiłaś?! O Hałsie?
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak, zjadłam obiadową bułkę z żółtym serem xD A kartki no tego, męczyć będę teraz xD
|
|
|
|
#4955 |
|
Konto usunięte
|
ej no watek sie juz konczy
|
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo...
podobno coś że on jest super i że takiego faceta jak Hałs mogłabym mieć Boziu jak on się śmiał jak mi to opowiadał....
|
#4957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudowna jesteś
|
|
#4959 |
|
Konto usunięte
|
hałs
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- ide cos zjesc |
|
|
|
#4960 |
|
Rozeznanie
|
"Jesienna miłość" to jedyna książka do tej pory która mi się mniej podobała niż film
jakoś przy książce się nie rozpłakałam a przy filmie za pierwszym razem ryczałam heheheJa jestem w 2 klasie LO ale od początku czytam ten wątek, żeby czerpać od was rady teraz siedzę i prubuję napisać recenzje filmu "Nad Niemnem" może pisaliście kiedyś ?
|
#4961 |
|
BAN stały
|
cały dzien mecze ta swoją prezentacje.. skracam ją niemiłosiernie... z 11 stron wyszły mi 4 (nie wiem jak tego dokonałam
) ale nadal to jest az 17 minut! i ja juz po prostu nie mam z czego wyciac... nie nie mam! chyba sobie kawałek mózgu wytne![]() pochlastam sie kiedys.... a wy macie czas na seriale... jak ja zazdroszcze |
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
to ja sie pochwale u mnie byli tak:
Lady Pank Urszula Formacja Nieżywych Schabów Varius manx Doda Łzy Ich Troje Kate Rayan Ingrid Szymon Wydra Big Cyc ciekawe kto w tym roku będzie
|
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
Wszełka - jesteś moim idolem!!!
Paula - I mam autografy ![]() Marcia - Jesienna miłość Ja tam najpierw widziałam film później czytalam książke a i tak ryczałam. A wyłam do tego stopnia że co jakiś czas musiałam przerywać czytanie bo nic nie widziałam. Szłam myłam buzie i czytałam znowu i znowu wyłam jak dziki osioł. No obłęd! A ksiązke plotkarę przeczytałam tylko 5 część i bardziej podoba mi się serial ![]() PS: Która o mnie tak namiętnie myśli? Przyznac się!!! Bo lico me płonie żywym ogniem!!!
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2009-05-15 o 17:57 |
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
ogląda któraś "BrzydUlę"?
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
Arkadia Szkołe Uczuć widziałam super film i wiadomo tez plakałam..
No a tej Jesiennej miłości nie czytałam to może mam dzisiaj taki nastrój do dupki to może od tego zaczne... |
|
|
|
#4969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak mi sie nie chce, wolałam się uczyć wosu ![]() Ja czytałam Nad Niemnem i nawet mi się podobała ta książka, tylko czasami te opisyyyy yły zbędne ... e ja nie chcialam zeby Justyna sie z tym chłopkiem wiązała, wolałam tego bogatszego i takie tam ...o. moja recenzja: romansidło(no moze takie nie dokonca) +dużo opisów= w ostateczności da się zjeść |
|
|
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj znajdziesz tylko rady jak się nie uczyć ![]() Oglądam Chodzę od komputera do telewizora teraz i oglądam ![]() Ale fajnie przez swoją głupotę chyba zostanę sławna
|
|
#4971 |
|
Zadomowienie
|
Arkadia- to podawaj tytuły, bo właśnie zaczynam odmóżdżanie
![]() Policzyłam sobie pkt z chemii i... powinnam się dostać na farmację (ale ciii, żeby nie zapeszyć )Yeah, yeah, yeah ![]() Ale mam banana na buzi
|
|
#4972 |
|
Konto usunięte
|
u mnie byli:
Myslovitz koncert za***isty Big Cyc Silver Rocket Danzel Feel nie mowiac juz o zespolach discopolo typu Skaner, Two Boys i itd ktos tam jeszcze ale nie pamietam
|
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
paula jest xD Tzn. są, dodałam kartki i o. Co prawda tempo mojego komputera mnie znów zaczęło przerażać, ale co tam
![]() *** Eja, czy to naprawdę jest takie dziwne jak się człowiek o szybę uderzy i mówi: 'No patrz co robisz głupia!' oczywiście skierowane do szyby. |
|
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie właśnie zrobiłam pseudo spaghetti i będę dalej oglądać skinsów, o
ja wiem, to jest uzależnienie... oczywiście jednym okiem będę tu, bo zaraz chyba następna częśćA później się wezmę za prezentację...chyba się powoli denerwować zaczynam
|
|
|
|
#4975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze się cenią w tym hotelu łuhuhu ![]() ja też kocham podróże! po prostu wielbie i bez nich żyć nie potrafię. Ale jak na razie to tylko europejsko u mnie parę razy w Hiszpanii, Włochy też były na mej liście parokrotnie. Najmilej pamiętam mój prezent 18stkowy od rodzicieli-----> wycieczka do Paryża MATKO I CÓRKO! zakochana teraz jestem w nim i kombinuje, czy by za rok nie pojechać ta samodzielnie bez pilota. Tylko poszukuję jeszcze jakiś chętnych osób, bo całkiem sama to się trochę boję.aAa i bardzo bym chciała do Grecji ^^ tak sobie pomieszkać w jakiejść małej miejscowości gdzie na skałach są takie małe śliczne białe domki ^^ Cytat:
co nie, no pffffff na anlejke xD ja też dostałam tylko jedną kartkę. |
||
|
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wychodzi mi koło 90%. ale chyba beda trochę niższe progi na uczelnie wobec przystepnej matury z chem ![]() niewazne. i tak nie mam lepszego humoru.
|
|
|
#4977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś miałam fioła na punkcie tego i mogę Ci jeszcze powiedzieć że Landon ciągle żyje i nigdy nie zdjął obrączki slubnej Cytat:
No to lecimy. Nie wiem co lubisz. Polecem kryminały Lady Christie. Mój ukochany 'I nie było już nikogo' znany jako 10 murzyniatek albo 10 małych żołnierzyków' Dla rozrywki i pośmiania to cała saga Grocholi Nigdy w Życiu! Świetne super humor i styl! Bardzo lubię do tego wracac! Jezioro Osobliwości - i wogóle cały dobytek Krystyny Siesickiej Małgorzata Musierowicz i cała Jeżycjada wszystkie 18 części. ( ok wiem wiem może to dla dzieci ale ja kocham ten cykl! A ludzie niech się śmieją. Bo wysmiewają to zazwyczaj Ci którzy sugerują się okładką a książki w życiu w rękach nie mieli. Uwaga! Jak zaczynasz Jeżycjade to od 1 części. I jeżeli dojdziesz do 5 ( Opium w rosole ) i nie będzie Ci się dalej podobac to albo się zmuś i spróbuj albo po prostu zostaw. Z ksiązek 'do myślenia' choc i tak przyjemnych to polecam: Grocholi 'Osobowość Ćmy' Oskar i Pani Róża. Samotność w Sieci. ( film o dupę rozbił ale książka GEnialna! ) A jak romans to Nicholas Sparks jest dla mnie mistrzem! Jesienna Miłość. List w butelce. Pamiętnik. ( i filmy też polecam zwłaszcza pamiętnik - The Notebook! Starczy? ![]() ![]() ![]() PS: O Zmierzchu chyba nie muszę wspominać?
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
||
|
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tą książkę w domu, ale nigdy do niej nie zajrzałam
Życie nie jest mierzone przez oddechy, ale przez momenty, które zapierają nam dech w piersiach... Edytowane przez onaa Czas edycji: 2009-05-15 o 18:31 |
|
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie wiedziałam Oo dzieki bede wiedzieć co następnym razem wypożyczyć .. Zaraz koniec PM wiec sie zaczytam
|
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Kto dzis nie robi nic konkretnego jak ja?
Obijam sie..piatkowy wieczor spedzam przed tv
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

jakoś przy książce się nie rozpłakałam a przy filmie za pierwszym razem ryczałam hehehe
chyba sobie kawałek mózgu wytne

a tak mi sie nie chce, wolałam się uczyć wosu
musze sie pochwalic ze bylam w tym hotelu jeden dzien i nawet tam jadlam