|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
|
|
|
|
#1052 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie jaką sobie tapete strzeliłam
![]() uwielbiam takie autka |
|
|
|
#1054 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zauważyłam, że jak myję włosy szamponem i nie używam żadnych odżywek, to moje włosy lepiej wyglądają, niż jak po tych wszystkich odżywkach, wax itd. a zimną wodą też ostatnio staram się płukać
|
|
|
|
#1055 |
|
Zadomowienie
|
ale fajny mustang
też lubię takie samochody...mają klasę
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
no, i zdjęcie dobre, efekt bombowy
|
|
|
|
#1057 |
|
Rozeznanie
|
Padam dzisiaj
![]() Dzień masakra- kocioł w pracy, rozmowa kwalifikacyjna. Idę wziąć prysznic, na nic innego nie mam teraz ochoty
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
o nie, ja kafeterii nie lubie, wole kwc
![]() ró,żowy lakier też mam aktualnie na pazurkach ![]() na punkcie mustabgów mój TŻ ma bzika!! Mustanh "szelbi" GT500 (nie wiem jak sie pisze, to napisałam jak sie mowi, wybaczcie - to jego najwieksze zyciowe marzenie, ale takie autko, w dobrym stanie kosztuje wiecej niz niejeden dom![]() cashmere, też czasem mysle,ze mam ladniejsze wlosy bez zadnych "smarowideł", ale wtedy nie chce myslec w jakim stanie byłyby po kilku latach takiego traktowania.. tymbardziej,ze codziennie bardziej kocham suszarke
|
|
|
|
#1059 |
|
Rozeznanie
|
Fajne
![]() z racji tego, że straaaasznie podobają mi się duże auta moja tapeta wygląda tak :http://www.audicentrebrisbane.com.au/models/AudiQ7.jpg Choć i tak na żywo wygląda o nieeeebo lepiej ![]() Takie też bym mogła mieć : http://www.magrummotors.net/images/C...fire%20red.JPG
|
#1060 |
|
Zadomowienie
|
ja mam teraz na tapecie małego beagla
takiego jak na foto. takiego pieska bym chciała jeśli byśmy kupowali z Tż takiego średniej wilekości. bo namierzamy się raczej na dużego, ale nigdy nie wiadomo![]() idę sobie czerwoną herbatkę zrobić
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Ale słodziak
![]() a właśnie mój maltańczyk był dzisiaj u psiego fryzjera.. (bo one mają włosy, a nie sirsc ) i jest taaaki chudziutki jak ma o połowe włosów mniej
|
|
|
|
#1062 |
|
Moderator
|
Dziewczynki wy tak tu o zapachach więc dorzucę swoje 3 grosze.
Obecnie posiadam i lubię najbardziej: Jennifer Lopez Glow After Dark (moj nr.1 ) Chanel, Chance Eau Fraiche Lacoste Touch of Pink Lubię też z avonu Be... Kissable, Celebre i Blue Rush for Her mam juz je bardzo długo i nie moge ich zmęczyć ![]() Teraz muszę iść na spacerek po mieszkaniu z odkurzaczem a potem sobie zrobię mozarellę z pomidorkami
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
heeeeeej
ide Was nadrabiac
|
#1065 |
|
Zadomowienie
|
przepięknie tu wyszła
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1242409581 a co do zapachów to ja mam obecnie: naomi campbell- cat de lux at night estee lauder- emerald dream obydwa bardzo lubię
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
500
|
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Naomi uwielbiam, Cat Deluxe i Cat deluxe at night używam i darze wieeelka miłoscia, moje ulubione do tej pory
a u mężczyzn kocham Opium, no nie moge sie oprzec TZtowi gdy tak pachnie
|
|
|
|
#1069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Za każdym razem jak idzie do fryzjera, to jej wszystkie fryzjerki mówią jak jej zazdroszczą włosów i co ona z nimi robi a właśnie nic nie robi, nie obciąża włosów różnymi mazidłami. i nie wydaje mi się, żeby to było złe traktowanie włosów a przesada w stosowaniu odżywek raczej też nie jest wskazana, przecież to sama chemia. a poza tym kiedyś też nie było takich rzeczy jak odżywki,ludzie jakoś żyli i mieli włosy jeżeli coś stosowali do włosów to pewnie jakieś domowe sposoby---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Jessica jest piękna |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz na jakie lokowki metalowe mieli i walki do wlosow ![]() mysle ze wszystko zalezy od genow, niektorzy maja szczescie i maja piekne, grube wlosy i moga je farbowac,protowac a i tak sa w dobrej formie
|
|
|
|
|
#1071 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak tak to zadzroszczeeeeee
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to dobry wieczór dziewczynki. Dzisiaj jestem mega padnięta. Nic mi się nie chcę od 8 do 14 byłam w pracy. Potem skoczyłam do H&M i kupiłam sobie taką czerwoną bluzeczkę na jedno ramię za tyłek. Mierzyłam taką bokserkę jak ma Teqillka ale jednak zostałam przy tej. Najchętniej kupiłabym dwie, ale trzeba oszczędzać. Potem oglądałam z Tż'tem mieszkania i nie dawno co wróciłam. Nic mi się nie chcę a miałam zamiar doprowadzić się do porządku. Jutro muszę ładnie wyglądać bo idę na urodzinki z Tżtem ![]() A wcześniej muszę się uczyć/ No i zapomniałabym się Wam pochwalić. Zaliczyłam to prawo z którego ostatnio tyle się uczyłam. |
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
AAle to troche tak jak z cerą: nienawidzę jak ktoś mówi,że wszystkie kosmetyki do twarzy ktore teraz stosujemy są zbedne, bo nasze babcie stosowały tylko krem nivea i miały cały czas ładna cere.. ale nikt nie spojrzy na jakos produktow ktore spozywamy my, a ktore spozywaly One, przeciez One jadły wszystko naturalne, a my samą chemie własciwie.
Nikt nie spojrzy na stan środowiska: od tony spalin samochodowych, po mnostwo fabryk itd. Takich przykładów jest wiecej. Przykład: gdy miałam operacje, miałam 17lat, lezałam na sali z 3babciami, każda z nas miała pociety brzuch. Dwa dni po operacji przyszedł do nas rehabilitant,żeby pomoc nam wstac, pospacerowac z nami.. one wstały same, bez problemu, powoli, ale chodziły, ja nie potrafiłam-lekarz powiedział jedno: im młodsi ludzie, tym w gorszym stanie, wlasnie przez środowisko, jedzenie, tą całą chemie.. i mowi,ze nie dziwi sie ze nie mam siły, skoro pewnie nawet nigdy nie zjadłam całkiem zdrowego jabłka. Nie to co one ![]() Troche poemat mi z tego wyszedł, ale co tam ![]() W sumie ja tez przez rok nie uzywalam wlasciwie odzywek, włosy myłam zwykłym, tanim szamponem, kładłam na to jedwam Joanny tylko,zeby je rozsczesac bo ianczej sie nie dało i suszyłam, piankowałam, lakierowałam i czesto tapirowałam. A nigdy nie rozdwoiła mi sie koncowka, czy nie wysuszyły włosy. Jedynie czasem mi wypadaja-ale to w momentach naprawde duzego stresu, przechodzi samo w sumie najczesciej. Naprawde wg.mnie geny maja tu duze znaczenie
|
|
|
|
#1074 |
|
Wtajemniczenie
|
Halo kochane
![]() Edyta naprawde masz 29 ? niedałabym Ci tyle Ja z zapachów też kocham oba od Naomi oraz bruno banani pure woman No kochane nareszcie weekend
|
#1075 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mmmmm tez lubie te perfumy naomi at night![]() no i nie wiem dlaczego? ale tutaj w Angli nie mozna ich kupic bardzo dziwnetyle sie naszukalam i nic.... ![]() ale juz planuje zakup jak bede wPL to wydam chyba majatek... juz mam taka dluga liste TZ mnie zabije lepiej moze bedzie jak nie bede go brala ze soba na zakupy
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam swoje takie proste, jak od linijki- i uwierz nie ma czego zazdroscic, są przez to bardzo oklapniete, wiszą jak druty, nie układaja sie, sa bardzo ciezkie, o lokach moge zzapomniec.. tapir z tył "klapa" mi po 5 minutach, naprawde zle mi z nimi
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała nadac im jakoś objetosci, tak żeby chociaz lkilka godzin były puszyste, "odstawały" od głowy na górze, i nie wygladały jak nieumyte obwisłe kudły..
Polecacie jakas pianke? Bez niej to juz w ogole mam straszne włosy, ale jakos zadna mnie jeszcze na tyle nie oczarowała,żebym kupiła 2 raz.. |
|
|
|
#1079 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chociaz az tak zle nie jest.. koncowki mi sie troche kreca.. mecze sie zawsze okolo 15minut ... nie taka pogoda i fryzurce ale jak jest slonko piekna pogoda to nawet caly dzien sie 3maja ![]() ale wolalbym miec proste... mysle ze proste lepiej nakrecic... niz te krecone wyprostowac
|
|
|
|
#1080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja tez mam takie proste i oklapniete |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

- to jego najwieksze zyciowe marzenie, ale takie autko, w dobrym stanie kosztuje wiecej niz niejeden dom