|
|
#1771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
za to jak idziemy jemu cos kupować- pierwszy sklep i już ma upatrzone wszystko mu pasuje i od razu do kasy ![]() 2.porcja kciuków będzie, najwyżej się teściowa na mnie będzie dziwnie patrzeć jak będę siedziała z piąstkami zaciśniętymi 3. uczta? ja myślałam że to skromnie tak ![]() Cytat:
Iza ja przygarnę tej co nie chcesz , wezmę sobie, moge, moge, moge ?? postawie za blokiem i będę co rano oglądać obiecuję że zajmę się nią godnie ![]() Anusia udanej integracji ![]() właśnie zdzieliłam kapciem męża
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-15 o 22:59 |
||
|
|
|
#1772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad2. taaaa jasneee
|
|
|
#1773 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nigdy nawet mojej mamie nie mówiłam o swoich obawach, w sumie dopiero nie dawno się jej wyżaliłam ![]() ad. 2 no zdarza nam się ad. 3 proszę ![]() Cytat:
Cytat:
ad. 2 ja też ad. 3 to i ja się pochwalę, że mój tata kiedyś jeździł po Polsce Kamazem Cytat:
masakra z nim ad. 2 a głęboko w
|
|
#1774 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Także kipnie sobie i cześć...![]() Cytat:
![]() Usmiałam sie z kapciora... Ale mam głupawke dziś, no...coraz częściej mnie to spotyka....ojej! ![]() A tesciowa na mnie tez bedzie dziwnie patrzeć , jak rano będe brała kanapki i probowała je złapać zacisnietymi piąsteczkami....a arbatke, to ja nie wiem jak ja zrobię... ![]() dzastuś sofferko bedę trzymac i nie puszczę, tylko czasem mi to bedzie w pisaniu przeszkadzac, ale to nic... dzasti a z tym owadem, to ja tez myślę, że tu jakis podtekst był... Biedny owadek,lata se spokojnie, a tu w takie rzeczy wplątywany zostaje... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-15 o 23:09 |
||
|
|
|
#1775 |
|
Rozeznanie
|
matko i corko! alez sie rozmachalyscie z klawiaturami!!!
caly wieczor nadrabialm i az nie mam sily odisywac, bo malz mi zasnal na lozku i jeszcze cos przez sen mruczy wiec chyba dolacze jutro postaram sie odpisac co i jak! tymczasem slodkich snow zonki -DOSKONALE BEZ WYJATKU!!! ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#1776 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad2. ![]() ale wyraz wymyśliłam Cytat:
ad2. moonik!!! przyznaj jak było ja to się już żegnam słodkich snów Misie-Pysie
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-05-15 o 23:16 |
||
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra niech Wam będzie, to był tajniacki zamach na nogawkę mojego męża żeby sie obudził i mi pomógł zawiesić firankę w kuchni
a że owad był w pobliżu to cóż zrobić dostało sie mu i już ![]() Iza tak po tajniacku, cichaczem, bocznym wyjściem, na pewno nikt nie zauważy ![]() Dżastuś słodkich snów
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-15 o 23:23 |
|
|
|
#1778 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A firankę ...no to rozumiem... Cytat:
A gdzie sie tak nauczyłas ? ![]() Cytat:
Kolorowych MYSZECZKI.... ide lulać....buziaki |
|||
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
ja też idę lulać, rano muszę wstać i jeszcze poodkurzać
![]() kolorowych ![]() Izuś dzieki
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Hej moje drogie żoncie
Ja tylko na moment wpadlam zeby sie przywitac.........bozeee kiedy ja was nadrobie jeden dzien tu nie zagladalam a wy takie plodne ze szok![]() ja nie mam czasu dzisiaj na wizaz bo mamy imprezke w domu- tato mial urodziny i dzisiaj goscie beda......musze pomoc mamie wszystko przygotowac....... Życze wam moje kochane milej sobotki przy zimnym piwku
|
#1781 | ||
|
Rozeznanie
|
alem sie obzarla na sniadanie ![]() Cytat:
Cytat:
zanim skonczymy to lozeczko to jeszcze z tydzien minie... robimy u siebie w bloku wiec malujemy po jendym elemencie bo nie mamy gdzie tego bezkolizyjnie postawic ![]() filmidlo warte obejrzenia jak ktos lubi takie przygodowki choc kod zrobil na mnie wieksze wrazenie ![]() ![]() ![]() lecem sie ubrac bo w pizamce pomykam jeszcze i szorowac dlalej to lozeczko bo posprzatac wartaloby buziakam i milego dzionka zyczem
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek w piekny i sloneczny sobotni dzionek
zaraz spadam z malzem na zakupki, mam taka straszliwa ochote cos sobie kupic ze pewnie sobie nic nie kupie noo ale sprobowac warto ![]() a tymczasem czestuje kawka i delicjami |
|
|
|
#1783 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam sobotnio
Pogoda u nas do No, ale przynajmniej byłam z mamą na zakupkach ubraniowych, się mi kobietka obkupiła ale żeby nie było ja wzbogaciłam się o bluzeczkę białą w wyszywane kwiatuszki i czarne leginsy (oj polowałam na nie długo), synkowi kupiłam 3 pajacyki, tylko biedny mąż na nic się nie załapał ![]() Cytat:
ad. 2 ale z Ciebie poetka Cytat:
biedny Bogu ducha winny owad znalazł się w nieodpowiednim miejcu o nieodpowiedniej porze Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#1784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka laseczki
Malutka nikt, kto nie przeżył tego samego co Ty, nie ma prawa Cię osądzać. Możemy się jedynie domyślać, a i tak na pewno nie jesteśmy sobie nawet w stanie wyobrazić Twoich uczuć. Na pewno nie jest łatwo przejść przez coś takiego, więc Twoje obawy są jak najbardziej uzasadnione. Nie jesteś egoistką, powołałaś do życia nowego człowieka, postanowiłaś mu oddać całą siebie, poświęcić się dla niego, ja nie wiem gdzie tu można dostrzegać egoizm... dajesz komuś wszystko, więcej już oddać się nie da Cytat:
![]() Ad. 2- chciałabym to zobaczyć ![]() Psinka jak zawsze- przekochana Cytat:
) nie cierpię jak coś ma on sobie kupić. Dziewczyny, moje zakupy zawsze trwają krócej niż jego! Jest prze wybredny, zawsze się obłazimy po sklepach jak nie wiem, bo jemu wiecznie coś nie pasuje. Jak już coś kupi, to musi to być bardzo wtgodne, i broń boże żeby go coś gdzieś uwierało, obciskało czy coś w tym stylu. Mnie by ubrał w najbardziej niewygodny ciuch, byleby ładnie wyglądał, ale siebie? Co to to nie! Taki jest, kiedyś jak buty kupował, to mu powiedziałam, że co to są niewygodne buty to by wiedział jakby szpilki założył! ![]() no to już wiem kto nam słońce ukradł Leje właśnie u nas że szok
|
|
#1785 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
a u mnie pogoda zminna co 5 minut ![]() nigdy sie do tego nie przyzwyczaje Cytat:
![]() ale nastepnym razem podrzuce kawalek powodzeniaCytat:
milego integrowania, baw sie dobrze ![]() Cytat:
moja sobota w solarium ![]() ale w niedziele za to jakies zakupki zalicze ![]() Cytat:
ja tez jak sie nastawie ze cos musze sobie kupic to nic nie ma a jak tak jade bez konkretnego zamiaru i celu to zawsze cos fajnego upoluje i mam nadzieje ze tak jutro bedzie bo to nic nie potrzebuje a dziekuje za kawunie - ja czestuje kinder bueno dzasta
|
||||
|
|
|
#1786 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1787 | ||
|
Zadomowienie
|
HEJ MIŁE MOJE...
Udało nam się dziś wcześniej skończyć, ale jutro nie ma co liczyć, do 18... Nie ma za cco...może nie zauważą, ze znikła z podwórka... Cytat:
ja też chcę tak, bo tu pada non stop...![]() Cytat:
Nawet sie wyjść nie chce, a o spaniu nie wspomnę, jeszcze mąż mi wczoraj do 1 w nocy opowiadał co tam ciekawego sie na kursie nauczył... także nie mogę powiedzieć, że jestem wypoczęta...No właśnie czemu? Ide na placuchy... jutro odpuścik w Parafii, a ja siedze oczywiście w szkole....![]() Buziaczki PEREŁKI... |
||
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co, ja tylko prawdę napisałam
A ja dzisiaj słomiana wdowa jestem, mężuś wyszedł sobie z kolegami a ja siedzę w domku. Co by tu porobić
|
#1789 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki-malinki
![]() dziękuję za kciuki, ale nie były potrzebne bo dopiero mamy się umówić na niego ale cóż się dziwić jak się samemu nie chodzi to nic się nie wie u nas pogoda też marna ale pada dopiero od ok 18 ![]() Mężul mój wróci dopiero nad ranem, a ja mam ochotę się do niego przytulić taki to już los "słomianej wdowy" za to poprzytulałam innego przystojniaka - mojego slodkiego siostrzeńca ![]() Soffi jak tam u Ciebie?? kciuki trzymałam
|
|
#1790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej lasencje
![]() Już po wizycie i wcale nie było tak strasznie a nawet bardzo przyjemnie, teściowa przywiozła serniczek pyyycha naprawde chyba jeszcze nie jadłam tak dobrego sernika a ze jest to mój ulubiony ze wszystkich placków to zawsze wszędzie go jem i żaden chyba nie dorównuje temu, który ona pieczetylko pogoda do za to teraz mnie czeka sprzątanie ![]() Cytat:
![]() aha i obiecałam że jak coś zostanie z obiadu to wyśle, no to proszę eeee tam myslisz że sie ktoś kapnie? przecież to taki mały maluteńki samochodzik Cytat:
Paulinko będzie dobrze Agunia możesz pograć http://www.joemonster.org/gry/15776/...eat_Sperm_Race ![]() miłego wieczorku dziewczynki, idę posprzątać a potem filmik, winko
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-16 o 20:32 Powód: taka tam literka nie ta |
||
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do sernika to będę się kłócić- moja mama jest mistrzynią jeśli chodzi o serniki Potwierdzone przez wiele osób, nawet kelnerkom weselnym tak zasmakował, że sobie całą blachę wzięły
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
do gina ide
![]() w skrocie: w styczniu robilam cytologie w polsce i wszyszla mi 3 ale mam nadzieje ze jednak nie jest az tak zle skoro on ostatnio po badaniu stwierdzil ze jest duzo lepiej ![]() u mnie tez mezul za 2 godz wroci... moonik niezla gra
|
|
|
|
#1793 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak się zdarzyło obiecuję poprawę ![]() ad2. gdyby każdy tak zapładniał jak ja to chyba nie byłoby dzieci na świecie Cytat:
ja lubię sernik, ale tylko taki "mało serowy" Sz do mnie wraca i prawdopodobnie jeszcze przed północą będzie
|
|
|
#1794 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ad. 2 a to niedobry ![]() Cytat:
wstydziłabyś się normalnie my tu z dobroci serca trzymamy piąstki, a Ty wyskakujesz z takim info jak Filip z konopii ![]() ad. 2 co tam mąż Cytat:
dobre było a jak Ci się udało w tym transporcie przemycić kawałek tego serniczka ![]() ad. 2 świetna gra
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2 nie jest niedobry, rzadko zdarza mu się samemu wychodzić, nawet baaaardzo rzadko. Dlatego nie mam mu za złe
|
|
#1796 |
|
Wtajemniczenie
|
Wita Was Bob Budowniczy- a raczej sprzątający
Kochane-mam w końcu duży pokój-wprawdzie bez lamp ale wymalowany, posprzątany (ile ja razy myłam podłogę-nie zliczę:najpierw z pyłu tysiąc razy, potem środek do drewna, a potem nabłyszczacz). Wyprałąm też za pomocą gąbki zakurzony i zapylonykj narożnikJednym słowem-luksus![]() Zostaje nam tylko podwiesić przedpokój i go odświeżyć ale na razie mówimy pas ![]() Gdy już będziemy bogaci kupimy lampy,kafeleczki do kuchni i na balkon oraz meble kuchenne ![]() Teraz jesteśmy biedni ale szczęśliwi HeheheMalutka-rozumiem Twój lęk. Ja sama przeżywałam jak sie dowiedzialam ze kilka dni po spotkanku wyladowalas rodzic. Buziaki dla Dawidka
|
#1797 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to miłego witania męża życzę Cytat:
Cytat:
![]() ad. 2 to życzę Wam bogactwa ad. 3
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Izazusiu Ty to prawdziwy Bob najwazniejsze ze szczesliwi |
|
|
|
#1799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj cos nie teges sie czuje- rozbolal mnie w nocy zołądek, nie wiem z czego......wzielam nospe , ale dostalam biegunki ![]() i caly czas cos mnie gryzie w zołądku....... mamy jeszcze dzisiaj gosci- moj chrzestny przyjezdza i dziadek ze swoja nowa dziewczyna (pisalam wam juz kiedys o moim dziadku ze sie wyprowadzil od babci itd.)udanej niedzieli zycze
|
|
#1800 |
|
Rozeznanie
|
witam sie niedzielnie laseczki
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

hmmmm... dziewczyny a jak jest z Waszymi Małżami??
czy tylko ten mój to taki dziwak 
od 13.15 mam egzamin, więc wszystkie żonki jutro nic nie robią tylko są zajęte trzymaniem kciuków

jak im nie będzie smakowało to możesz mi podesłać
) stwierdziła, że jak byłam w ciąży to się z sobą strasznie pieściłam 

nigdy nawet mojej mamie nie mówiłam o swoich obawach, w sumie dopiero nie dawno się jej wyżaliłam 

dobre było