|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Moja bedzie miała.podobny do mojego ale o połowę mniejszy
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
Tp pierwsze zdjęcia które wogóle mi się podobają. ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
Suknia śliczna. tylko te ramiączka nie w moim stylu.ale ogólnie ok
|
||
|
|
|
#3182 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a mnie niktjakos nie zauwaza ![]() Cytat:
sliczna suknia
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#3183 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo kolejna rzecz z glowy. tez chcielismy isc i liczylam na to, ze sie zobaczymy, ale nie wyszlo. wynikla ta sytuacja i pojechalismy do rodziny, takze nie bylo nas w krk mam nadzieje, ze bedzie jeszcze okazja ![]() pisalyscie o kwiatach dla swiadkowej - moja bedzie na pewno cos miec, bo tak jak u zaaabki, u nas w kosciele zostawia sie bukiet przy figurce Matki Bozej, a nie chce zostawiac mojego (do sesji bedzie potrzebny )![]() dziewczyny skorzystalam z waszych rad i kupilam dzisiaj etiaxil
|
|
|
#3184 |
|
Raczkowanie
|
Zaaaabcia, Gucia, Beami, Sas, AndziaO dzieki!!
myslalam o takim bardzo delikatnym, długim welonie do ziemi, ale gdzies wyczytalam, ze musi on sięgać poza tren? jak Wy macie dziewczynki?dzieki!! ![]()
Edytowane przez SollAngelica Czas edycji: 2009-05-15 o 21:19 |
|
|
|
#3185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ramiączka mogą Ci zrobić jak chcesz. np.na ukos,albo tylko jedno,albo na szyję,albo bez tylko z stójką jakąś,albo jak sobie tylko wymyślisz.ja mam taki welon.wklejam fotke. Edytowane przez andzia0401 Czas edycji: 2009-05-15 o 21:53 |
|
|
|
|
#3186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tak mam. Do Twojej sukni będzie pasować dłuuugi |
|
|
|
|
#3187 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
Trochę mnie nie było, bo miałam awarię internetu. Dzisiaj zdawałam egzamin teoretyczny na prawojazdy i zdałam zero błedów Wszystkiego najlepszego dla jutrzejszych PM Oby wszystko było tak jak sobie zaplanowałyście.
|
|
#3188 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() piekny masz welon!! specjalnie obszywali Ci go tą koronką?? jaka jest dlugość tej dluższej części? ciekawe czy do mojej pasowalaby taki? a slyszalyscie o tym, zeby zrobic welon 2-czesciowy, ale w taki sposob zeby moc np po kosciele odpiac sobie tą dluuuugą czesc i pozostac tylko w krotszej? Mi cos takiego zaproponowala babeczka w salonie, ale powiedziala ze pokaze co i jak na pierwszym mierzeniu jak suknia przyjdzie... to wtedy są dwa grzebyczki? nie za duzo tego mocowania we wloskach bedzie?? |
||
|
|
|
#3189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wow andzia, ale masz piekna suknie, super wygladasz nie wiem czy ja wklejalas wczesniej, moze przeoczylam. dlugosc welonu super, bo widac ta ozdobe z tylu nad trenem. w twoim przypadku dlugi welon to bylaby pomylka, bo zakrylby tyl. ale tak, tez slyszalam, ze jak dlugi welon to dluzszy od trenu.kwiatuszek gratulacje rowniez dolanczam sie do zyczen i jutrzejszym PM zycze wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze na cale wspolne zycie!!!!
|
|
|
#3190 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Dziękuję ślicznie Co mślicie o rękawiczkach? będziecie miały? Jakiej długości?poz
|
||
|
|
|
#3191 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a teraz znalazlam Twoja suknie bardzo ladna![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
no to pewnie dlatego jej tutaj nie widzialam ja nie bede miec rekawiczek. wydaje mi sie, ze sa one zbedne.
|
|
|
#3192 |
|
Wtajemniczenie
|
Buuuuu...
![]() Byłam dziś na tej kolposkopii...samo badanie, to faktycznie nic strasznego, ale... Zostałam na to badanie skierowana przez moja Panią ginekolog, bo mam nadżerkę i chciała dla pewności zrobić kontrole, wynik cytologii miałam II gr i nasilony stan zapalny. Dziś Pan doktor stwierdził, ze nie podoba mu sie ta nadżerka i zaleca pobranie wycinka do badania chistopatologicznego, a najlepiej to wycięcie (szok) całej nadżerki !!! Kurde czegoś tu nie rozumiem, skoro na cytologii wyszła IIgr, nie było komentarzy o zmianach nabłonkowych, a tu nagle, taki szok !!! Nie wiem co mam robić, bo zgłupiałam...idę w środę do mojej Pani ginekolog i zobaczymy co ona powie. Póki co dostałam Gynalgin (lek przeciwzapalny), ale i tak go teraz nie wezmę, bo kuracja ma trwać min. 10 dni, a ja za kilka dni dostane okres i lipa, musze czekać do końca. Już nie chce mi sie nawet nad tym myśleć...masakra jakaś ![]() Na dodatek jeszcze mnie wykołowali na 20 pln w stoisku Inglota...kupowałam 3 cienie w kasetce i lakier do paznokci i krzyknęli mi 60 pln...coś mi się drogo wydało, ale nic nie powiedziałam, pomyślałam, ze może podwyższyli ceny, czy jak...a tu wróciłam teraz do domu, patrzę na paragon, a tam nabity jeszcze jakiś jeden produkt...no szlag mnie trafił...biednemu wiatr w oczy ...FUCK !!!
♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2009-05-15 o 22:46 |
|
|
|
#3193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3195 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale moja znajoma na swoim slubie ostatnio miala i super wygladala! Suknie miala z podobnego materialu do Ciebie. Miala je tylko w kosciele a potem na przyjeciu zdjela. Mysle ze kwestia rekawiczek zalezy tylko od tego jak sie w nich czujesz. Jesli Ok to spokojnie mozesz je zalozyc ![]() dzieki Zlotko Cytat:
Moze sprobuj tam podejsc i powiedziec jak sytuacja wyglada i ze w domu sie zorientowalas ze naliczyli Ci za duzo??A z nadzerka to jest tak, ze jej sie nie wycina?! tylko wypala, albo usuwa laserem! Ja tez mialam II grupe i moj gin zaproponowal mi te dwie opcje. Wybralam laser w prywatnym gabinecie. Kosztowalo to 200 zl - ale warto bylo, bo 5 minut i po strachu, a ta wypalanka jakos strasznie dla mnie brzmi ;/;/;/ wiec sie nic nie boj, bedzie dobrze tak tak bo do pasa albo za pupe tez pasuje, ale ja chce do samej ziemi, a jak do ziemi to rzeczywiscie lepiej bedzie za tren
|
||
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejsze PM wszystkiego najlepszego
|
#3197 |
|
Wtajemniczenie
|
zlotko dziękuję
|
|
#3198 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny trochę mnie nie było, tzn, czytam regularnie ale jakoś dawno nic nie pisałam
Cytat:
Agatka L nie martw się, usuną Ci i po kłopocie. My baby niestety ale ciągle mamy jakieś dolegliwości. Bardzo dobrze, że robili Ci wogule badania, bo mi usunęli po zrobieniu samej cytologii . Cytat:
Cytat:
Ja mam już buty do sukienki. Postaram się później wkleić fotkę. Chciałam na mniejszym obcasie, albo chociaż na grubszym ale wyszła szpilka i teraz muszę się nauczyć w nich chodzić. Zaczyna mnie też przerażać wizja mieszkania u tz. Teściu mnie ostatnio tak zdenerwował, że wszystkiego mi się odechciało. zaczął gadać, że nie potrzebna nam podróż poślubna a pieniądze mamy tak i tak wydać. Myślałam, że się tam ugotuję. Nie cierpię jak ktoś próbuje wtrącac w nie jego sprawy.
|
|
#3199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ktosiu i inne ślubujące dzisiaj życze Wam wszystkiego najlepszego, samych dobrych i szcześliwych lat przy boku mężów U nas w wlkp niebo zachmurzone, ale deszczu nie ma, mam nadzieję, że w tej części wlkp, gdzie mieszka ktosia jest o wiele ładniej niż u mnie. |
|
|
|
#3201 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ona będzie z kołem. A welony ja mam 2 osobno, jeden krótki i długi 4 metrowy i po kościele ten długi ściągam, one są osobno na 2 grzebieniach, ale nie widzę w tym problemu. Oczywiście upinam je na górze głowy. Cytat:
Cytat:
U mnie też beznadziejna pogoda. Ostro pokłóciliśmy się z TŻ, nie chcę go widzieć:/ |
||||
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-05-16 o 11:12 |
|
|
|
|
#3203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt sie chyba w nocy nie poci
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-05-16 o 11:30 Powód: literowka |
|
|
|
|
#3205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ciesze się, że się zapisałaś Szybko Ci zlecą te kursy i ani się nie obejżysz, a będziesz zdawała egzamin Ja tak miałam, szybko mi to zleciało. Teraz tylko trzeba się przyłożyć, ale podchodze na luzie do pierwszego egzaminu praktycznego mało kto go zdaje niestety dlatego się za bardzo nie przejmuje, będzie co ma być
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Wszystkim dzisiejszym PMkom zycze pieknego dnia ktory bedzie poczatkiem wspanialej przygody ktora sie nazywac bedzie malzenstwo ![]() Mam nadzieje ze u Was lepsza pogoda niz u mnie, bo tu deszczyck i chmury. Ale Wasza radosc w serduchach rozgoni wszelkie chmury. kwiatuszek - gratuluje egzaminu !! andzia0401 - ja takze jestem ciekawa ile cm ma te dluzsza warstwa welonu! prosze zmierzi napisz ![]() Pisalyscie o rekawiczkach - ja ich nie bede miec. Jakos nie lubie tego elementu stroju. anuula - prosze sie pogodzic z TZtem mam nadzieje ze nie poszlo ocos powanego i bedzie OKI!Moj TZ wlasnie pojechac z moim tata do castoramy wymienic nasze drzwi do lazienki bo okazalo sie ze sa krzywe !! myslalam ze ich nie wymienia bo juz je podcieli ale na szczescie zalatwili i juz jada z nowymi drzwiami ![]() Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-05-16 o 12:49 |
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
ktosiu86 życzę Ci wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia.
Pięknych chwil w kościele i niezapomnianej zabawy
|
#3209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam takie kulinarne pytanie
![]() Jak zrobic smaczne piersi z kurczaka na grilu ? Czy wczesniej je w czyms namoczyc, w czym je grilowac... Jesli macie jakis dobre przepisy to prosze napiszcie! Ja zawsze tylko kielbaski grilowalam a chcialbym dobre kurczaczki zrobic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

, przynajmniej nie mialam tyle nadrabiania dzisiaj

myslalam o takim bardzo delikatnym, długim welonie do ziemi, ale gdzies wyczytalam, ze musi on sięgać poza tren? jak Wy macie dziewczynki?

Moze sprobuj tam podejsc i powiedziec jak sytuacja wyglada i ze w domu sie zorientowalas ze naliczyli Ci za duzo??
.