|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Moja bedzie miała.podobny do mojego ale o połowę mniejszy
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
Tp pierwsze zdjęcia które wogóle mi się podobają. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
Suknia śliczna. tylko te ramiączka nie w moim stylu.ale ogólnie ok ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a mnie niktjakos nie zauwaza ![]() Cytat:
![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pisalyscie o kwiatach dla swiadkowej - moja bedzie na pewno cos miec, bo tak jak u zaaabki, u nas w kosciele zostawia sie bukiet przy figurce Matki Bozej, a nie chce zostawiac mojego (do sesji bedzie potrzebny ![]() ![]() dziewczyny skorzystalam z waszych rad i kupilam dzisiaj etiaxil ![]()
![]() |
#3184 |
Raczkowanie
|
Zaaaabcia, Gucia, Beami, Sas, AndziaO dzieki!!
![]() dzieki!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez SollAngelica Czas edycji: 2009-05-15 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ramiączka mogą Ci zrobić jak chcesz. np.na ukos,albo tylko jedno,albo na szyję,albo bez tylko z stójką jakąś,albo jak sobie tylko wymyślisz.ja mam taki welon.wklejam fotke. Edytowane przez andzia0401 Czas edycji: 2009-05-15 o 20:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego dla jutrzejszych PM ![]()
![]() |
#3188 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() piekny masz welon!! specjalnie obszywali Ci go tą koronką?? jaka jest dlugość tej dluższej części? ciekawe czy do mojej pasowalaby taki? a slyszalyscie o tym, zeby zrobic welon 2-czesciowy, ale w taki sposob zeby moc np po kosciele odpiac sobie tą dluuuugą czesc i pozostac tylko w krotszej? Mi cos takiego zaproponowala babeczka w salonie, ale powiedziala ze pokaze co i jak na pierwszym mierzeniu jak suknia przyjdzie... to wtedy są dwa grzebyczki? nie za duzo tego mocowania we wloskach bedzie?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wow andzia, ale masz piekna suknie, super wygladasz ![]() kwiatuszek gratulacje ![]() rowniez dolanczam sie do zyczen i jutrzejszym PM zycze wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze na cale wspolne zycie!!!!
![]() |
#3190 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Dziękuję ślicznie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3191 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a teraz znalazlam Twoja suknie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3192 |
Wtajemniczenie
|
Buuuuu...
![]() Byłam dziś na tej kolposkopii...samo badanie, to faktycznie nic strasznego, ale... Zostałam na to badanie skierowana przez moja Panią ginekolog, bo mam nadżerkę i chciała dla pewności zrobić kontrole, wynik cytologii miałam II gr i nasilony stan zapalny. Dziś Pan doktor stwierdził, ze nie podoba mu sie ta nadżerka i zaleca pobranie wycinka do badania chistopatologicznego, a najlepiej to wycięcie (szok) całej nadżerki !!! Kurde czegoś tu nie rozumiem, skoro na cytologii wyszła IIgr, nie było komentarzy o zmianach nabłonkowych, a tu nagle, taki szok !!! Nie wiem co mam robić, bo zgłupiałam...idę w środę do mojej Pani ginekolog i zobaczymy co ona powie. Póki co dostałam Gynalgin (lek przeciwzapalny), ale i tak go teraz nie wezmę, bo kuracja ma trwać min. 10 dni, a ja za kilka dni dostane okres i lipa, musze czekać do końca. Już nie chce mi sie nawet nad tym myśleć...masakra jakaś ![]() Na dodatek jeszcze mnie wykołowali na 20 pln w stoisku Inglota...kupowałam 3 cienie w kasetce i lakier do paznokci i krzyknęli mi 60 pln...coś mi się drogo wydało, ale nic nie powiedziałam, pomyślałam, ze może podwyższyli ceny, czy jak...a tu wróciłam teraz do domu, patrzę na paragon, a tam nabity jeszcze jakiś jeden produkt...no szlag mnie trafił...biednemu wiatr w oczy ...FUCK !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2009-05-15 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale moja znajoma na swoim slubie ostatnio miala i super wygladala! Suknie miala z podobnego materialu do Ciebie. Miala je tylko w kosciele a potem na przyjeciu zdjela. Mysle ze kwestia rekawiczek zalezy tylko od tego jak sie w nich czujesz. Jesli Ok to spokojnie mozesz je zalozyc ![]() dzieki Zlotko ![]() ![]() Cytat:
![]() A z nadzerka to jest tak, ze jej sie nie wycina?! tylko wypala, albo usuwa laserem! Ja tez mialam II grupe i moj gin zaproponowal mi te dwie opcje. Wybralam laser w prywatnym gabinecie. Kosztowalo to 200 zl - ale warto bylo, bo 5 minut i po strachu, a ta wypalanka jakos strasznie dla mnie brzmi ;/;/;/ wiec sie nic nie boj, bedzie dobrze ![]() ![]() tak tak bo do pasa albo za pupe tez pasuje, ale ja chce do samej ziemi, a jak do ziemi to rzeczywiscie lepiej bedzie za tren ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3196 |
Zakorzenienie
|
dzisiejsze PM wszystkiego najlepszego
![]() ![]()
#3197 |
Wtajemniczenie
|
zlotko dziękuję
![]()
![]() |
#3198 | |||
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny trochę mnie nie było, tzn, czytam regularnie ale jakoś dawno nic nie pisałam
Cytat:
Agatka L nie martw się, usuną Ci i po kłopocie. My baby niestety ale ciągle mamy jakieś dolegliwości. Bardzo dobrze, że robili Ci wogule badania, bo mi usunęli po zrobieniu samej cytologii ![]() Cytat:
Cytat:
Ja mam już buty do sukienki. Postaram się później wkleić fotkę. Chciałam na mniejszym obcasie, albo chociaż na grubszym ale wyszła szpilka i teraz muszę się nauczyć w nich chodzić. Zaczyna mnie też przerażać wizja mieszkania u tz. Teściu mnie ostatnio tak zdenerwował, że wszystkiego mi się odechciało. zaczął gadać, że nie potrzebna nam podróż poślubna a pieniądze mamy tak i tak wydać. Myślałam, że się tam ugotuję. Nie cierpię jak ktoś próbuje wtrącac w nie jego sprawy.
![]() |
#3199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3200 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ktosiu i inne ślubujące dzisiaj życze Wam wszystkiego najlepszego, samych dobrych i szcześliwych lat przy boku mężów ![]() U nas w wlkp niebo zachmurzone, ale deszczu nie ma, mam nadzieję, że w tej części wlkp, gdzie mieszka ktosia jest o wiele ładniej niż u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ona będzie z kołem. A welony ja mam 2 osobno, jeden krótki i długi 4 metrowy i po kościele ten długi ściągam, one są osobno na 2 grzebieniach, ale nie widzę w tym problemu. Oczywiście upinam je na górze głowy. Cytat:
Cytat:
U mnie też beznadziejna pogoda. Ostro pokłóciliśmy się z TŻ, nie chcę go widzieć:/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-05-16 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt sie chyba w nocy nie poci ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-05-16 o 10:30 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3207 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Wszystkim dzisiejszym PMkom zycze pieknego dnia ktory bedzie poczatkiem wspanialej przygody ktora sie nazywac bedzie malzenstwo ![]() Mam nadzieje ze u Was lepsza pogoda niz u mnie, bo tu deszczyck i chmury. Ale Wasza radosc w serduchach rozgoni wszelkie chmury. kwiatuszek - gratuluje egzaminu !! andzia0401 - ja takze jestem ciekawa ile cm ma te dluzsza warstwa welonu! prosze zmierzi napisz ![]() Pisalyscie o rekawiczkach - ja ich nie bede miec. Jakos nie lubie tego elementu stroju. anuula - prosze sie pogodzic z TZtem ![]() Moj TZ wlasnie pojechac z moim tata do castoramy wymienic nasze drzwi do lazienki bo okazalo sie ze sa krzywe !! myslalam ze ich nie wymienia bo juz je podcieli ale na szczescie zalatwili i juz jada z nowymi drzwiami ![]() Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-05-16 o 11:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3208 |
Zakorzenienie
|
ktosiu86 życzę Ci wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia.
Pięknych chwil w kościele i niezapomnianej zabawy ![]()
#3209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 |
Zakorzenienie
|
A ja mam takie kulinarne pytanie
![]() Jak zrobic smaczne piersi z kurczaka na grilu ? Czy wczesniej je w czyms namoczyc, w czym je grilowac... Jesli macie jakis dobre przepisy to prosze napiszcie! Ja zawsze tylko kielbaski grilowalam a chcialbym dobre kurczaczki zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.