|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowiecke Panny Młode cz. II
Ło matko padłam
produkcje masową dziś zrobiłyście gaduły.![]() Mehja to super że wszystko jest oki. Jeśli chodzi o świadkowanie to ja poprosiłam siostrę stryjeczną i się zgodziła bardzo szczęśliwa a na świadka TŻ-et bierze swojego kuzyna on jeszcze o tym nie wie ale mam nadzieję że się zgodzi. Suknia jest ohydna i to za takie pieniądze ![]() Kasiuni_a my też 7 czerwca mamy komunię ale nie wiem czy na komunii będziemy prosić a mielibyśmy prawie całą rodzinę z głowy ze strony mojego TŻ-eta ![]() My chyba też w wąskiej zamówimy obrączki a tym bardziej że tyle z Was już tam zamówiła i wszystkie zadowolone jesteście z ich usług ![]() No to miłego weekendu życzę Wszystkim a tym co mają zjazd zdanych egzaminów Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-05-15 o 21:49 |
|
|
|
#4053 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja byłam na spacerku z TŻ, w końcu udało mi się go wyciągnąć z domu
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Ale naprodukowałyscie. A praktycznie cały dzien mnie tylko nie było. Mój TZ miał wrócic z delegacji, ale niestety jeszcze tydzień tam zostanie. Jeśli któras nie ma świadka, to ja mogę być.
Byłam dzis troszke na juwenaliach politechniki w Kielcach. Ach, ze tez dziennie nie studiuje, bo działo by się ![]() Mehta super, ze się pogodziliście. |
|
|
|
#4055 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja się z Wami pożegnam. Idę do łóżeczka, do TŻ. Myślałam, że posiedzimy dzisiaj dłużej, ale nic z tego, bo TŻ idzie jutro do pracy.
|
#4056 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim. Właśnie wstałam i jem śniadanko
Postanowiłam do Was zajrzeć, ale widzę, że nikogo nie ma Wczoraj była produkcja masowa, a dzisiaj cisza i spokój. Oj nie ładnie dziewczynki, nie ładnie Pobudka!!!!!!!!!!!!!!! Czy w Ostrowcu też taka paskudna pogoda???
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak w Ostrowcu, ale w Lublinie buro i ponuro.
|
|
#4058 |
|
Wtajemniczenie
|
Tu w Kielcach też tak jest szaro, buro i ponuro
![]() Idę oglądać Pascala, zobaczymy, co ciekawego dzisiaj zrobi. Bo jak narazie to nie mam żadnego pomysłu na obiad
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przepadam za przepisami Pascala, bo wykorzystuje w nich takie rzeczy, których nie idzie w naszych sklepach zdobyć.
Ja się dziś wybieram na parapetówkę.
|
|
#4060 |
|
Rozeznanie
|
W Wawie też ani promyka słońca
![]()
|
#4061 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja leze w lozku, wczoraj mialam wyrywanego chirurgicznie zeba madrosci. Cala buzie mam wiec w szwach
Runely plany wiec naszych weekendowych zakupow. |
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
waniliaania - znam to z autopsji i współczuję - ja mam 2 już wyrwane i 2 do wyrwania.
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Rano było ładnie ale teraz zaczęło padać
a mieliśmy się dziś do Bałtowa wybrać. Wstyd się przyznać ale nie byłam tam jeszcze a teść ma karnety do wykorzystania.Cytat:
o matko. A nie można tych zębów wyrwać normalnie u dentysty? Miałaś jakieś znieczulenie miejscowe czy ogólne? Mi dopiero rosną te zęby ale wszystkie 4 naraz Wczoraj na koncercie było fajnie, spotkaliśmy znajomych. Ostatni raz mieliśmy wspólne wyjście z Tż-em z pół roku temu. Więc możecie się domyślić jak się wczoraj dobrze bawiliśmy
|
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja nie przejmuj sie, ja w Bałtowie tez nie byłam, tylko raz na koncercie Dody
Ja dziewczyny dzis nie pojechałam do szkoły, bo mam tylko seminarium wiec nie opłaca mi sie, ale za to na jutro musze oddac 1 rozdział pracy-warunek wpisy do indeksu a mam 13 stron tylko napisanych, kurde cały dzien pisania czeka mnie.
|
|
|
|
#4065 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Wreszcie nadrobiłam zaległości.... w czytaniu ..Faktycznie pogoda u nas w Ostrowcu paskudna ale to i tak nie odstarszyło nas od "drobnych zakupów" na wesele ....Hihihi śmiać mi się chce zawsze z reakcji innych jak stoimy przy kasie z zapakowanymi koszykami soków lub alkoholu ...normalnie jakby to było coś dziwnego ..najważniejsze już kupione ...szampany, wódka , trzy rodzaje win, soki, napoje i oczywiście woda miner. bimberek się robi powiem Wam że próbowałam i po 4 kieliszeczkach I oczywiście jeśli chodzi o sukienkę na poprawiny- nic wartego uwagi W kwestii świadkowej to u mnie też nie było łatwo pierwsze dwie osoby których się zapytałam -to odmówiły podając naprawdę jakiś głupi powód , wreszcie poprosiłam córkę mojej chrzestnej i bardzo się ucieszyła ( do trzech razy sztuka - ) a starszy u nas będzie nie wierzący, zdaję sobie sprawę ze niektórych moze oburzyć fakt że nie przystapi do komuni - ale nie nas i wiemy ze ta osoba świetnie sprawdzi się w swojej roli |
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dorwałam komputra u siory Ja chyba nie potrafię funkcjonować bez komputera To się chyba nazywa uzależnienie. Byłam w tym sklepie, gdzie są moje zaproszenia i zdobyłam zamówienie na biżuterię ślubną przy okazji No ale teraz to już naprawdę spadam.
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
No to Aga interes sie kreci
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Atena28 a jaką wódkę kupiliście i gdzie?
Zapomniałam napisać, że wczoraj spotkałam znajomego, okazało się, że pracuje jako pomoc kucharza w Ziemiańskiej. Polecał ten lokal, mówił, że jedzenie przygotowuje się w czystych warunkach i wszystko jest świezutkie. I jedna moja znajoma pracowała w Venus i też chwaliła warunki i jedzenie, że mogę być spokojna. |
|
|
|
#4069 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Jednak dzisiaj nie skorzystałam z przepisu Pascala. Zmodyfikowałam swój własny przepis i robię zapiekankę, właśnie siedzi w piekarniku Ciekawe, co mi z tego wyjdzie, bo to pierwszy raz ją robię
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno same przyszności Ci wyjda
Bez obaw
|
|
|
|
#4071 |
|
Wtajemniczenie
|
Upss... TŻ jest już w domu, a obiad jeszcze nie jest gotowy, będzie za jakieś 20minut. Nie wiedziałam, że wróci dzisiaj wcześniej
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz jak spiesznie mu było do Ciebie
|
|
|
|
#4073 |
|
Wtajemniczenie
|
Po prostu zapomniałam, że w sobotę mój TŻ wraca wcześniej z pracy, ostatnio kilka sobót z rzędu miał wolnych i ja już zapomniałam jak to jest jak w sobotę idzie do pracy
![]() A obiadek był bardzo dobry
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak wziełam sie za pisanie, ze nawet obiadu jeszcze nie zjadłam
A głodna sie zrobiłam.
|
|
|
|
#4075 |
|
Zadomowienie
|
Jeeej, ale ten czas leci. Wogule nuie mam kiedy do Was zajrzeć. A to nauka, a to praca, a to taka pogoda,że tylkio spac by sie chciało ( niedosłownie oczywiście
) U mnie nic się nie zmieniło.Wszystko jak stało w miejscu tak stoi.Wiecie co, mieliśmy w sierpniu być na weselu i nawet juz zaproszeni byliśmy a tu sie okazało,że ślubu nie będzie, bo przyszła PM zdradzała swojego TZ-ta. I wszystko odwołali.Eh...... okropność. |
|
|
|
#4076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dobrze, że to się przed ślubem wydało.
|
|
|
|
|
#4077 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie,że masz rację kasiunia. Najlepsze, że znaja się bardzo długo, mieszkaja razem i wogule wogule żyli juz jak małżeństwo tylko bez"papierka". A mówią,że im dłuższy staz przed ślubem -tym lepiej.
|
|
|
|
#4078 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki ninuska za wiadomość!
Dziewczynki, a może Wy macie namiary na zespół Metamorfoza?niestety te z początku forum są nieaktualne Właśnie znalazłam czas na poszukiwanie zespołu i okazało się,że już za późno,większość niestety ma już pozajmowane terminy.Gdybyście miały aktualny numer,to poproszę, będę bardzo wdzięczna! |
|
|
|
#4079 |
|
Zadomowienie
|
wowczykoj mam problem, bo tylko ten numer mam zapisany. Komurke( jak nie wykasował ma mój TŻ) a z nim wieczorem dopiwro sie będę widziała to napisze. A może sie przejedźcie do nich??? Łatwo trafić.
Eh..... nie wiem czy oni bedą mieli termin-my ich zamawialismy w sierpniu. Ale spróbować warto
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się porobiło. To zaszalała panna młoda. Teraz pewnie żałuje, że zmarnowała tyle wspólnych lat
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

produkcje masową dziś zrobiłyście gaduły.

Wczoraj była produkcja masowa, a dzisiaj cisza i spokój. Oj nie ładnie dziewczynki, nie ładnie
się razem od
....

powiem Wam że próbowałam i po 4 kieliszeczkach
wartego uwagi