|
|
#1381 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
A ja byłam sobie na zakupkach, zakupiłam lakier do paznokci loreala Tequilkowy beżowy
, eyelinerek loreala a korektor rozswietlający pod oczy również loreala of course Prócz tego pasek z ułożonych nitów w napis devils and angels oraz spodnie 3/4 jeansowe Oraz piękne błękitniuśkie spodenki do piżamy z serduszkiem na nodze Aa i cosmopolitan udało mi się w sklepie z polską żywnością upolować Powiedziałam dziś byłemu TŻowi że to koniec, żeby się wyprowadził... I on oczywiście robi mi piekło po złości, pali w pokoju, podgłaśnia telewiozor i tak jak przypuszczałam wymyśla masę rzeczy jaka to ja jestem zła i niedobra. Powiedział że za ten miesiąc zapłacił to będzie mieszał do końca miesiąca ale boję się że on chce zyskać tylko na czasie Ide dziś sobie potańczyć to pewnie będzie mi troche lepiej. Ale wiem, że on nie da mi żyć teraz. W co ja się wpakowałam Ale mama robi zapiekankę serową i ciasto, pewnie też mi pomoże troszke na humorek
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
zyskowa może Ty jesteś na tyle odważna ale ja nie
|
|
|
|
#1383 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc wszystkim
tak czytam ten watek i postanowilam sie przylaczyc hehe;P mam pytanie czy ktoras z was uzywala alg morskich i jak tak to czy robilyscie jakies maseczki z dodatkiem czegos czy wcieralyscie te "grudki" same bo nie moge nigdzie znalesc jakichs przepisow konkretnych??
|
|
|
|
#1385 |
|
Rozeznanie
|
http://www.allegro.pl/item632714301_...ek_kolory.html
zostawcie mi jedną
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Red ta nie lepsza http://www.allegro.pl/item634137487_...m.html#gallery
|
#1387 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie łam się, teraz nie możesz się złamać, jak najrzadziej staraj się przebywać z nim. Wytrzymasz, popłacz też sobie to Ci pomoże i oczywiście pisz jak będziesz chciała się wyżalić Na co odważna Cytat:
, ja nie pomogę w tym
|
|
#1389 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Wtajemniczenie
|
Postaram sie udzielac
nawiedzilam dzis drogerie zakupilam 2 lakiery puder podklad farbe cienie(brazowe mam ich pelno ale zadko sie maluje brazami hehe podobaja mi sie w pudelku poprostu ) peeling jakies pedzle ehhh teraz bede bidowac z braku kasy o i znalazlam ze algi sie w skure glowy wciera;0 moze mie wlosy szybciej rosly beda )
|
|
|
|
#1391 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do lakieru to dzis jest 5ty dzień jak mam go na paznokciach i dopiero dziś mam malutkie odpryski. naprawdę małe, takie że mogę się na ulicy bez problemu pokazać z takimi pazurkami a liner kupiłaś taki w pisaku czy w pędzelku??Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() algi w skórę głowy pierwsze słyszę. ja nigdy nic z algami nie uzywałam
|
|
#1392 |
|
Rozeznanie
|
Zyskowa, tak ja mówiłam o żelu loreala na cellulit
Używałam loreal perfectslim na dzień i na noc, znaczy pierw zyżywałam cały na dzień (bo nie mam czasu na 2 razy dziennie smarowanie się) później na noc, mam jeszcze loreal perfectsilm pro massage (ale nie masuję się bo wszystkie te masowanki na cellulit robią u mnie ogromne siniaki ) I teraz mam perfectslim night gel-cream ale myślę, że to wszystko jest podobne i polecam zdecydowanie Na prawdę cellulit zderykował się super- jedynie mi pozostał jak ścisnę skórę ale to też nie w każdym miejscu
|
#1393 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Zadomowienie
|
jaaaaaaaaaa The Fame ale śliczna ta dziewczyna z tych ostatnich fotek
![]() chyba że to różne dziewczyny .edit: wrzuciłaś już nastepne fotki chodziło mi o te poprzednie
|
#1395 |
|
Wtajemniczenie
|
tak algi to w sumie takie gluty
hoduje sie je w sloiku a one sie rozmnazaja... maja jakies dzialanie lecznicze itd pije sie tez z nich wode. wlasnie jakis czas temu je dostalam i nie wiem bardzo co z nimi robic podobno na cellulit tez pomagaja tez mnie dziwi ze pisalo zeby na glowe je stosowac bo maja dziwna konsystencje ale coz czego to czlowiek w zyciu nie sprobuje
|
|
|
|
#1396 |
|
Rozeznanie
|
Tequilko co do linerka to kupiłam w pisaku (pędzelek jest moim zdaniem trudniejszy w obsłudze, poza tym nie widziałam w pędzelku loreala) A co do tych linerków to ciekawa sprawa w ogóle bo mam już 3 i każdy był inny a tak samo malowały
I nie wiem czym one się różnią teraz mam super linera w czarnym opakowaniu z takimi gwiazdkami ![]() Co do lakieru to zobaczymy jak będzie się sprawował u mnie, ja dużo moczę rączki w wodzie
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-16 o 19:08 |
|
|
|
#1397 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
w sensie mocna i smolista![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Martysia a jest ten liner na KWC?? i ile kosztował?? jak on sie dokładnie nazywa??
|
|
#1398 |
|
Rozeznanie
|
Ja może mało wrażliwa na kolory jestem ale dla mnie każda czerń jest czarna i nie widzę żeby jakaś była mniej czarna a któraś bardziej
Poprzednio miałam carbon gloss (to chyba te taki czarny czarny wg nich) i nie widzę różnicy między nim a takim zwykłym black.Zaraz spojrzę na KWC i Ci wszystko napiszę
|
#1399 |
|
Wtajemniczenie
|
no w smaku okropne te algi byly:PP ale jak umylam w wodzie z nich rece to takie gladsze...
![]() Edytowane przez kasieni887 Czas edycji: 2009-05-16 o 19:17 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1400 |
|
Rozeznanie
|
stało się... kupiłam puder l'oreala
nie wytrzymałam, ciekawość mnie zżarła
|
#1401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam liner z H&M i jak dla mnie jest słaby czarny a jak byłam w Pl to kupiłam liner w pędzelku za całe 4,70pln, nawet nie miał nazwy żadnej firmy ani nic i był fajny mocno czarny
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Zadomowienie
|
a to nie jest czasem ten carbon black??dobre ma opinie na KWC
przepraszam że tak męczę ale niedługo skończy mi się liner i będę musiała kupić. a musi być dobry
|
|
#1404 |
|
Rozeznanie
|
Miałam te https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...bon-black.html , https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...per-liner.html a dziś kupiłam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-crystals.html. Nowego jeszcze nie użyłam ale stare to były identyczne jak dla mnie
Ale ogólnie jestem zadowolona, starczają na dość długo a używam codziennie i czerń jest ładna. Nie mam jakiś wybitnych oczekiwań co do linerów więc mi pasują
|
#1405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
|
|
#1406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1407 |
|
Wtajemniczenie
|
algi mam od kolezanki
ale jak szukalam zastosowania to znalazlam peelno na allegro itp... niedrogie sa okolo 5 zl.. ja lece wloski prostowac i na piFFko papa
|
|
|
|
#1408 |
|
Rozeznanie
|
Tequilka, wygrzebałam te dwa stare, jeszcze malują więc zrobiłam każdym kreseczkę na ręku obok siebie i mam porównanie
Rzeczywiście ten carbon black jest deczko ciemniejszy od tego zwykłego super linera, a ten co kupiłam dziś, z gwiazdkami to ma takie jakby maleńkie świecące drobinki i jest rzadszyTak, z tego carbon black byłam zadowolona
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-16 o 19:31 |
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

, eyelinerek loreala a korektor rozswietlający pod oczy również loreala of course
Oraz piękne błękitniuśkie spodenki do piżamy z serduszkiem na nodze
Ide dziś sobie potańczyć to pewnie będzie mi troche lepiej. Ale wiem, że on nie da mi żyć teraz. W co ja się wpakowałam 
tak czytam ten watek i postanowilam sie przylaczyc hehe;P mam pytanie czy ktoras z was uzywala alg morskich i jak tak to czy robilyscie jakies maseczki z dodatkiem czegos czy wcieralyscie te "grudki" same bo nie moge nigdzie znalesc jakichs przepisow konkretnych??

pierwsze słyszę. ja nigdy nic z algami nie uzywałam