![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię Kerastase, Ambre Solaire, Biotherm, Aquolina, Inneov, Flowerbomb i inn
Cytat:
odlewka - Aquolina Chocolovers i jakbyś mogła dwa słowa napisać o tej masce: L’Oreal Professionnel Liss Extreme maska ok. 180/200ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię Kerastase, Ambre Solaire, Biotherm, Aquolina, Inneov, Flowerbomb i inn
zainteresowały mnie te sample:
LIGHT MEDIUM (o-glo) - użyty 2-3 razy LIGHT MARTIAN (matte) - ubytek ok. 10% PERFECT (semi matte) - użyty 2-3 razy NEUTRAL (matte) - ubytek ok. 10% SOFT BRONZER (bronzer) - użyty 2-3 razy SNUGGLE (róż do policzków) - użyty 2-3 razy ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
Peeling poziomkowy na razie w negocjacjach z queen, która ma interesujące mnie sample Ps. interesują mnie u Ciebie niektóre próbeczki (jeśli sprawa z peelingiem się wyjaśni, to - mam nadzieję - będziemy pertraktować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Coś za - Carolina Herrera 212 Sexy, ok. 20/30ml?
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
zwarte i gotowe
![]() na tą chwilę szukam tylko rzeczy z wish list - chociaż pokusy atakują mnie ze wszystkich stron ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
no coz, szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie?
Interesuje mnie poziomka Aquolina,Herrera 212,Neonatura,Czekoladki Bourjois Mam wiele poza wątkiem. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=264598 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;12312387]moze cos u mnie za Inneov albo mgielke do cienkich wlosow Kerastase?[/quote]
Inneov dziś wyszedł, zaraz uaktualnie wątek edit: mgiełke oddam za coś pilnie poszukiwanego (chociaż kusi mnie Clinique powder 08) też mi przykro ![]() Cytat:
- Cukrowy peeling do ciała Oriflame "Milk & Honey" 200ml NOWY!!! posiadasz może jeszcze peelingi/scruby do ciała/stóp lub coś jeszcze z mojej wish list? Np. tak: oddaję roll-on kofeinowy i peeling aquoliny za wybrane sample Mam 3 pyt.: 1. jak Ty to widzisz? może zupełnie inaczej? 2. jak duże są te sample? na ile mniej więcej aplikacji starczają? ja mam próbki tylko z polskich aukcji i nie starczają na długo ![]() 3. jest szansa na mini odsypke (na 1-2 aplikacje) Kaolin Powder Sunlight? Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2009-05-15 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Witaj!
A więc interesuje Cię u mnie Lancome i peeling cukrowy(obydwa nowe) Poza wątkiem mam jeszcze peeling kokosowo-czekoladowy perfecta (tylko powąchany), peeling farmony cynamonowy(nowy),peelin Oriflame grejpfrut(została połowa)i balsam grejpfrut nowy,peeling cukrowy Garniera(żółty) użyty ze dwa razy,nowe palety do makijażu Joko i Euphora,peeling do ust Sally Hansen w pomadce nowy,żel punktowy na wypryski TBS nowy Próbeczki robione: Chanel Anna Sui Versace Meduza Nina czerwone jabłuszko Klein Euphoria Nowego adidasa w szkle Vitality Z Anew mam laser na naczynka raz uzyty i Trilaser wyszczuplający nowy Z Garniera mam podwójny peeling taki zestaw przeciw niedoskonałościom skóry(niczym płatki garniera) Mam peeling do ciała Elizabeth Arden Sunflower 200ml nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
znalazłaś może ten link do micelka? ile jest mniej więcej wart?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
witaj, interesują mnie
L’Oreal Professionnel Liss Extreme maska ok. 180/200ml - Aquolina peeling poziomkowy, ok. 80/100ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
🦄
|
O ja ślepa kicha
![]()
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Marzy mi sie probka DKNY Delicious Night ![]() Mam chyba jeszcze koncowke decantu Flowerbomb EDT chyba,ze moglaby Cie pokusic czyms innym zapachowo ![]()
![]() |
#77 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
Kerastase Ekspanser odbudowujący z kompleksem Vita-Ciment 100ml, użyty kilka razy Może jeszcze byś coś sobie dobrała? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
hej
![]()
![]() |
#79 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie znalazłam linka, tu jest link do podobnego produktu (z tym, że ten jest tylko do demakijażu oczu, a mój jest micelkiem) właśnie jestem w trakcie innego opakowania tego samego micela, więc jeśli nie chcesz ryzykować całej butelki, to mogę zrobić odlewkę (butelka z pompką, więc opakowanie jest higieniczne) a tą nową butelkę chyba wycofam z targowiska ![]() [1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;12319150]witaj, interesują mnie L’Oreal Professionnel Liss Extreme maska ok. 180/200ml - Aquolina peeling poziomkowy, ok. 80/100ml[/quote] wpadły mi w oko 4ki IsaDora Cytat:
![]() * 10ml w atomku (mam mililitrową 5tkę i 10tkę) * 10ml w atomku + dodatkowe ml w mniejszej/większej fiolce (żeby uzupełniać atomek), chyba że masz większy atom ![]() ps. a jaka minimalna i maksymalna ilość Cię interesuje? a może chciałabyś wymienić swój flakon? ![]() Cytat:
![]() tu jest moja dawna lista próbek (może się zdarzyć, że czegoś już nie mam) klik (ps. próbki secret obsession już nie szukam, teraz już przynajmniej większego dekantu), doszły mi też nowe próbeczki na wymianę, dziś je dopiszę do listy Cytat:
![]() Tak jak zaznaczyłam w wątku - Kerastase oddam za Glorię/Naturę Mil./Diora niestety |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie moglabym podzielic sie YSL NU EDT,Shiseido Zen,Hypnose EDT-napisz mi tylko jaka pojemnosc mozesz zaoferowac ![]()
![]() |
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie uaktualniłam listę zerknij raz jeszcze ![]() mogę oddać 3-4 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
🦄
|
Kochana, hmmm... Ja mogę mieć w zasadzie każdy atomek tylko trochę mi zawsze za tym schodzi
![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Witaj!
A więc oddam Ci peeling Farmony,cukrowy peeling Garniera,peeling cukrowy Oriflame i Lancome a chciałabym w zamian Neonaturę Souffle,białą i brązową czekoladkę Bourjois. A nad peelingiem kokosowo- czekoladowym Perfecty się zastanowię.Co ty na to? Chyba że wybierzesz coś jeszcze? Mam kilka nowych produktów Sally Hansen jeszcze inne rzeczy więc jak coś to ponegocjujemy ale zarezerwuj te trzy rzeczy dla mnie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
1. Peeling Perfecta czekoladowy 2. Peeling Milk&Honey 3. So magic! 4. Peeling Garniera/Farmona Białej czeko już nie ma ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
wpadły mi w oko 4ki IsaDora
a coś jeszcze ode mnie poza cieniami IsaDora być znalazła żeby oddać maskę Loreal? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
A co powiesz na Neonatura,brązująca czekoladka i After Hours Oriflame za peeling Garnier, Farmona , Cukrowy Oriflame , Lancome no i myślę nad kokosowo czekoladowym do tego.
Mam jeszcze peeling Arden Sunflower i do tego peelingu cukrowego Oriflame zel nałyszczający do kąpieli nowy. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- A fakt na białej czeko mi zależało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Wtajemniczenie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;12331802]wpadły mi w oko 4ki IsaDora
a coś jeszcze ode mnie poza cieniami IsaDora być znalazła żeby oddać maskę Loreal?[/quote] mam 2 pyt. - czy jest możliwa wymiana osobista w Wawce i czy mogłabyś zrobić 1 ml próbki Eternity i Romance? Cytat:
![]() robiłaś jakąś symulację czy to taka propozycja bez uwzględniania cen? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
To póki co luźna propozycja.Nie wiem co i jak ci zaproponować.
A co ty proponujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Kerastase serum na końcówki lub maskę L'Oreal?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mogę też coś dorzucić z mojej pielęgnacji, ale 2 zapachów nie oddam za peelingi ![]() nic na siłę Niestety nie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.