Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-16, 22:07   #3631
mOna01
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D

Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Pokaż wiadomość
Ojej biedactwo Powinnas posmarowac jaks mascią typu ketonal/ prinivil ew jakas inna masc rozgrzewająca. Jesli to nie pomoze to idz do lekarza jeszcze raz. Nie chce Cie straszyc ale ja kiedys mialam taki piekielny bol miesnia udowego i przez 10 dni mialam zastrzyki w pupe i pozniej bralam jeszcze doustnie + prinivil przez caly czas. przez tydzien ledwo chodzilam ale ja to akurat bylam ekstrema..
miejmy nadzieje, ze Tobie przejdzie, moze to przez ten skurcz... jesli tak to wszystko powinno wkrotce wrocic do normy.
Dziękuję ja kiedyś miałam taki atak bólu, że mnie karetka zabrała - takie miałam bolesne @ + okazało się, że miałam nadżerki w żołądku. Zaczęło boleć jednocześnie i proszę, omdlenie w centrum miasta Też dostawałam takie bolesne zastrzyki właśnie w mięsień "tyłkowy", bo on jest duży i szybko rozprzestrzenia lek. Ale tą ulgę do teraz pamiętam Wiesz, najgorsze jest to że mam teraz mnóstwo nauki, bez przerwy koła i nie mogę sobie pozwolić na odpoczynek... Bo jak teraz zostanę 3 dni to w przyszłym tygodniu 6 kół w 3 dni bym miała

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 22:10   #3632
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
U mnie to raczej nie przejdzie, zwłaszcza w lecie. Pierwsza depilacja zapuszczonych włosów jest ok, później musiałabym je znów zapuszczać i kisić się w długich spodniach, a po drugiej depilacji miałabym już katastrofę na nogach. Stwierdziłam, że już nie dotknę moich nóg depilatorem . Używam go teraz tylko pod pachy.
Rozumiem.
Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Umieeeeram

Chyba przeziębiłam mięśnia, tego co się ciągnie przez ramię (bark) aż do karku, Jezus Maria nic nie mogę robić wykręca mnie... Byłam u faceta od "medycyny manualnej", ponaciągał, poprzestawiał kręgi, wziął 70zł a mnie boli dalej
Biedactwo... Życzę Ci, aby ból szybko minął.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 22:11   #3633
Pez
Raczkowanie

Mona01, chodzilo mi o rwe ramienną. źle napisalam za pierwszym razem.
Pewnie tak jak wiekszosc ludzi w naszych czasach spedzasz duzo czasu w pozycji siedzacej + stres powodujacy niedobor magnezu. w nocy mialas odkryta szyje, chlodno w pokoju i sie obudzilas z nerwobólem. To sie zdarza. Moze jakis lek typu apap/coldrex czy inne by Ci pomogl.. nie jestem ekspertem ale cos przeciwzapalnego/przeciwbolowego
Stary 2009-05-16, 22:14   #3634
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pez Pokaż wiadomość
Mona01, chodzilo mi o rwe ramienną. źle napisalam za pierwszym razem.
Pewnie tak jak wiekszosc ludzi w naszych czasach spedzasz duzo czasu w pozycji siedzacej + stres powodujacy niedobor magnezu. w nocy mialas odkryta szyje, chlodno w pokoju i sie obudzilas z nerwobólem. To sie zdarza. Moze jakis lek typu apap/coldrex czy inne by Ci pomogl.. nie jestem ekspertem ale cos przeciwzapalnego/przeciwbolowego
Poczytałam i to może być to, ale pasuje też zapalenie mięśnia... Koszmar jakiś Jutro pojadę na pogotowie jak nie przejdzie...

Stary 2009-05-16, 22:27   #3635
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Wróciłam
Było super.
Włoski hmm no przyznam że tylko myłam szamponem i nakładałam Ziaję. Nie było waruków ani czasu by sie bawic dłuzej. Lece nadrobic wątki

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Garnek z wrzącą wodą i 2 torebki wrzucam. Zpstawiam do ostygniecia następnie spłukuje tym włosy bez używania wody. Ręcznik nie zafarbował.

Farbuje tylko po wywarze z samodzielnie zbieranych pokrzyw.

Cytat:
Umieeeeram

Chyba przeziębiłam mięśnia, tego co się ciągnie przez ramię (bark) aż do karku, Jezus Maria nic nie mogę robić wykręca mnie... Byłam u faceta od "medycyny manualnej", ponaciągał, poprzestawiał kręgi, wziął 70zł a mnie boli dalej
Na takie dolegliwości nic od razu nie pomoże. Najlepiej byłoby rozgrzać mięsień. Przeciwbólowo i przeciwzapalnie najlepiej weź Ketonal, Ibuprom albo Naproksen. Dobrze jeśli będziesz trochę poruszać głową i ręką.

Edytowane przez trinee
Czas edycji: 2009-05-16 o 22:28
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 22:31   #3636
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aeronauta Pokaż wiadomość
A u mnie w mieście nie ma tych konsultacji
Bozie, a ten spray sun protect wygląda naprawdę nieźle . Inter fragrances ma zazwyczaj dobre składy i dużo ekstraktów wysoko w składzie, więc całkiem prawdopodobne, że to będzie niezły produkt. Jak któraś gdzieś go wyczai to niech spisuje skład i pisze gdzie kupiła!

EDIT: O, właśnie znalazłam tą mgiełkę na KWC i skład też jest

EDIT2: e składem też nie powala, choć nie powiem ekstrakty, które obiecują są. Ale żadnego filtra to ja się nie dopatrzyłam
Niedawno prosiłam Estelle o analizę składu tej mgiełki IF i szczerze mówiąc zawiodłam się. Na pewno jej nie kupię.

Magdzia, witamy z powrotem . Ale Ci dobrze - tygodniowa wycieczka, a w tej chwili u mnie jednodniowa stoi pod znakiem zapytania.

Edytowane przez aanika
Czas edycji: 2009-05-17 o 16:07
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 22:43   #3637
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
No średnio chyba. Bo ze skórą to mają bezpośredni kontakt, a włosy są martwe, jak hormony miałyby na nie wpływać? Rozumiem, na szybkość przetłuszczania się itd. to tak, ale na układanie się? Nie wydaje mi się, bo jak? Wpływ to mogą mieć na włosy, które właśnie rosną
Pewnie i masz rację, ja się nie znam
Ale wiesz - na martwą część włosa hormony faktycznie nie wpływają, jedynie na cebulki - a może cebulki mają jakiś wpływ na układanie?

mona
, bidulko
Stary 2009-05-16, 23:29   #3638
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Ale wiesz - na martwą część włosa hormony faktycznie nie wpływają, jedynie na cebulki - a może cebulki mają jakiś wpływ na układanie?
Nie no, akurat tutaj hormony są niewinne :P
Na układanie się włosów to raczej kosmetyki i pogoda mają największy wpływ. U mnie dzisiaj było deszczowo, a taka pogoda dla moich fal jest najlepsza
Ale wiem, że nie wszystkim wilgoć pasuje :P
Stary 2009-05-16, 23:51   #3639
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Umieeeeram

Ojej, trzymaj się cieplutko, moja mama od dwóch dni ma dokładnie to samo i lekarze jej nie potrafią powiedzieć dokładnie, co jej dolega

Ja tutaj ostatnio rzadko zaglądam, podczytuję Was, kiedy tylko mogę, ale jak próbowałam napisać jakieś posty to mi się explorer wieszał i

Powiem Wam tylko, że, chociaż ostatnio taki chaos u nas panuje (u mnie i Tż, znaczy się ) to po ostatniej rozmowie wybrałam się do apteki i kupiłam wreszcie ten kwas foliowy. I... zobaczymy, co będzie dalej Ale teraz uciekam już do łóżka, bo jutro na 8 na uczelnię
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 07:43   #3640
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość

Garnek z wrzącą wodą i 2 torebki wrzucam. Zpstawiam do ostygniecia następnie spłukuje tym włosy bez używania wody. Ręcznik nie zafarbował.
dzięki

Cytat:

a tak z innej beczki to ostatnie sie podbudowalam ze hoho... rozmawialam z jakas dziewczyna (znajoma znajomej) i zapytala sie mnie do ktorego gimnazjum chodze zgasiło mnie totalnie. Jak powiedzialam ze studiuje to dziewczyna az sie zaczerwieniła...
dobre, dobre

Cytat:
Słyszałam ze inter fragrances organizuje "dni zdrowych włosów" : www.zadbajowlosy.pl
Nawet Poznania nie ma

Mona jak sie czujesz?

kiedys byla taka masc rozgrzewająca dla dzieci w ciemnoniebieskim opakowaniu, moze to pomoze?

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 09:37   #3641
Klaudiczka997
Rozeznanie

A u mnie otoworzyli rosmanna

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 09:46   #3642
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość

u mnie lada chwila tez

przeglądalam sobie mazidła bo wstalam dzis o 6 rano widzialam fajne receptury na odzywki do włosow, ktos je robił?

cos czuje ze zloze tam zamówienie tylko bede musiala sprzet kupic (np ten minimikser).
Boje sie tylko ze zle odmierze i bedzie klapa

[*] 11.09.2012
Stary 2009-05-17, 09:55   #3643
19agusia91
Zakorzenienie

Mona, jak tam mięsień ?

Zrobiłam zdjęcia mojej kolekcji włosowej !

Cytat:
Powiem Wam tylko, że, chociaż ostatnio taki chaos u nas panuje (u mnie i Tż, znaczy się ) to po ostatniej rozmowie wybrałam się do apteki i kupiłam wreszcie ten kwas foliowy. I... zobaczymy, co będzie dalej
Uśmiechnęłam się taaak szeroko po przeczytaniu tej wiadomości Powodzenia

Motlku, mojego miasta też nie ma :/
Idę spłukać łeb
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 09:57   #3644
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Idę spłukać łeb
co na nim miałas? na dzis chyba dam olej a potem waxa

[*] 11.09.2012
Stary 2009-05-17, 09:59   #3645
19agusia91
Zakorzenienie

Odżywkę Timotei z bambusem , trzymam ją chyba już z pół godziny.
Jakiego masz Waxa? Dojrzewam powoli do decyzji kupienia któregoś,zamiast Glorii, ale nie wiem który lepszy,czy ten do wypadających, czy zniszczonych..
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-05-17, 10:02   #3646
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
u mnei jest i był ale taki niepełny zawsze czegoś tam nie ma.

Cytat:
a tak z innej beczki to ostatnie sie podbudowalam ze hoho... rozmawialam z jakas dziewczyna (znajoma znajomej) i zapytala sie mnie do ktorego gimnazjum chodze zgasiło mnie totalnie. Jak powiedzialam ze studiuje to dziewczyna az sie zaczerwieniła... No ale ja nie jestem lepsza bo chcac podtrzymac rozmowe zapytalam sie gdzie sie uczy,czy pracuje ( wyglad na min. 19 lat) i tu znowu zgass - miala 14 lat. Zrobilo sie tak niezrecznie ze hoho. Bylam pewna ze jest co najmniej w moim wieku a tu taki szok. W sumie to ja sie ciesze ze dala mi te nascie lat to jedyna pozytywna mysl dnia dzisiejszego
udana akcja

Cytat:
Umieeeeram

współczucia, moze masz jakies apteki 24h i tam ci coś polecą?

Cytat:
Nie no, akurat tutaj hormony są niewinne :P
Na układanie się włosów to raczej kosmetyki i pogoda mają największy wpływ. U mnie dzisiaj było deszczowo, a taka pogoda dla moich fal jest najlepsza
Ale wiem, że nie wszystkim wilgoć pasuje :P
mi wilgośc nie przeszkadza, grzywka kapkę bardziej sie puszy ale pozatym jest okey

Cytat:
Odżywkę Timotei z bambusem , trzymam ją chyba już z pół godziny.
Jakiego masz Waxa? Dojrzewam powoli do decyzji kupienia któregoś,zamiast Glorii, ale nie wiem który lepszy,czy ten do wypadających, czy zniszczonych..
ja polecam do zniszczonych.

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 10:04   #3647
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiego masz Waxa?
Miałam waxa do wypadających L'biotica, był dobry, włosy miekkie, wygladzone, nie wiem jak z wypadaniem, bo ja nie mam tego problemu.

teraz mam ten mleczy Latte i jest super, ekstra mięciutkie wlosy, zapach nie jest mocny. jestem z niego zadowolona.

Mam jeszcze waxa sun, ale nie używalam

[*] 11.09.2012
Stary 2009-05-17, 10:09   #3648
aanika
Zakorzenienie

U mnie będą te dermokonsultacje z IF. Aż trudno uwierzyć, że chce im się jechać na taką wieś . Tylko ciekawe, kiedy zamierzają to zrobić, bo nie podali terminu.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 10:15   #3649
Magdzia94
Zakorzenienie

a co to sa za konsultacje ?

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 10:18   #3650
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Powiem Wam tylko, że, chociaż ostatnio taki chaos u nas panuje (u mnie i Tż, znaczy się ) to po ostatniej rozmowie wybrałam się do apteki i kupiłam wreszcie ten kwas foliowy. I... zobaczymy, co będzie dalej Ale teraz uciekam już do łóżka, bo jutro na 8 na uczelnię
Planujecie dziecko?
Stary 2009-05-17, 10:21   #3651
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Niedawno prosiłam Estelle o analizę składu tej mgiełki IF i szczerze mówiąc zawiodłam się. Na pewno jej nie kupię.
Dzięki . Poszukałam i znalazłam i jestem z siebie dumna bo doszłam do takich samych wniosków co Estelle

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
przeglądalam sobie mazidła bo wstalam dzis o 6 rano widzialam fajne receptury na odzywki do włosow, ktos je robił?

cos czuje ze zloze tam zamówienie tylko bede musiala sprzet kupic (np ten minimikser).
Boje sie tylko ze zle odmierze i bedzie klapa
A chodzi o sera czy te olejowe odżywki? Bo sera to próbowałam, a za odżywki muszę się wziąć, bo specjalnie kupiłam lecytynę ostatnio do nich, ale jeszcze nie próbowałam.
I radzę Ci nie wgłębiać się w tą stronę, bo potem jak przychodzi do zamówienia koszyk robi się na zawrotne kwoty, a niby brałaś tylko te niezbędne rzeczy

Cytat:
A jak w ciąży zaczynają się nagle kręcić/prostować włosy? Toż to przez hormony. A chyba nie jest tak, że tylko tych włosów co rosną zmienia się struktura, tylko chyba na całej długości ? A zresztą nie wiem
aeronauta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 10:27   #3652
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:

mona
, bidulko

Cytat:
Ojej, trzymaj się cieplutko, moja mama od dwóch dni ma dokładnie to samo i lekarze jej nie potrafią powiedzieć dokładnie, co jej dolega

Widzisz, może to jakieś popularne ostatnio? :/

Cytat:
Czyżbyście coś planowali?

Cytat:
Mona jak sie czujesz?

kiedys byla taka masc rozgrzewająca dla dzieci w ciemnoniebieskim opakowaniu, moze to pomoze?
Vick vaporub, wiesz że o tym myślałam właśnie wczoraj? zawsze mnie tym Mama smarowała jak byłam mała i chora :P Może kupię dziś

Cytat:
Mona, jak tam mięsień ?
Lepiej już mnie tak nie świdruje i nie boli sam z siebie jak nic nie robię, tylko jak go napnę Nie mogę kręcić głową, w ogóle obracać się, nawet jak siedzę i utrzymuję głowę w pionie to mnie boli

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
współczucia, moze masz jakies apteki 24h i tam ci coś polecą?
Mam taką znajomą aptekę gdzie nie raz mi życie ratowali jak potrzebowałam pilnie jakiegoś leku na receptę a był wieczór. Chyba tam dziś zajrzę po coś przeciwbólowego, bo Ibuprom nie pomaga...

Stary 2009-05-17, 10:30   #3653
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki . Poszukałam i znalazłam i jestem z siebie dumna bo doszłam do takich samych wniosków co Estelle
no widzisz jaki juz jestes ekspert

Cytat:
A chodzi o sera czy te olejowe odżywki? Bo sera to próbowałam, a za odżywki muszę się wziąć, bo specjalnie kupiłam lecytynę ostatnio do nich, ale jeszcze nie próbowałam.
w sumie to chodzi mi i o odzywki i sera
Jakies proste serum na poczatek mozesz polecic?
Nie wiem jeszcze co to jest ta kąpiel wodna domyslam sie ze cos sie wstawia do garnka z wodą
Nadal to odmierzanie i proporcje mnie przerażaja

Cytat:
I radzę Ci nie wgłębiać się w tą stronę, bo potem jak przychodzi do zamówienia koszyk robi się na zawrotne kwoty, a niby brałaś tylko te niezbędne rzeczy

Od 6 rano siedzialam i czytalam, przegladalam. Nawinelo mi sie tysiace pytan, ale widze wątek podobny na wizazu to poczytam

Na poczatku pewnie duzo trzeba zainwestowac w te odmierzacze, zlewki itp............i juz tych zlewek nie kapuje bo powiedzmy taka 100ml ma podzialke 100 i obok 25 i 50 (nie wiem czego) jednak to sie nie ima tych 100ml bo 50 nie jest na polowie 100ml.
Nie wiem czy ktos sie połapie o co mi chodzi

[*] 11.09.2012
Stary 2009-05-17, 10:48   #3654
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Mi wilgośc nie przeszkadza, grzywka kapkę bardziej sie puszy ale pozatym jest okey
Mnie tam nawet wilgoć pasuje Wychodzę z mokrymi włosami z domu i cały dzień mam fryzurę fajną

Cytat:
A jak w ciąży zaczynają się nagle kręcić/prostować włosy? Toż to przez hormony. A chyba nie jest tak, że tylko tych włosów co rosną zmienia się struktura, tylko chyba na całej długości ? A zresztą nie wiem
Nie, wtedy zmienia się struktura tylko tych włosów, które dopiero wyrastaja.
Stary 2009-05-17, 10:49   #3655
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Na poczatku pewnie duzo trzeba zainwestowac w te odmierzacze, zlewki itp............i juz tych zlewek nie kapuje bo powiedzmy taka 100ml ma podzialke 100 i obok 25 i 50 (nie wiem czego) jednak to sie nie ima tych 100ml bo 50 nie jest na polowie 100ml.
Moim zdaniem z tymi zlewkami jest wszystko OK. Mam jedną z mazideł właśnie (25 ml) i podziałka wygląda w porządku
Stary 2009-05-17, 10:49   #3656
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie to chodzi mi i o odzywki i sera
Jakies proste serum na poczatek mozesz polecic?
Nie wiem jeszcze co to jest ta kąpiel wodna domyslam sie ze cos sie wstawia do garnka z wodą
Nadal to odmierzanie i proporcje mnie przerażaja
Na początek to serum jest fajne: http://www.mazidla.com/index.php?opt...d=286&Itemid=2
Proste i bardzo dobre. Z odmierzaniem nie powinnaś mieć tu problemu, bo ilość jest podana w kroplach (a butelki z produktami na mazidłach mają kroplomierze).
A kąpiel wodna to jest dokładnie to co napisałaś

Cytat:
Warto zainwestować w łyżeczki miarowe , szczególnie jeśli bawisz się ekstraktami bądź innymi sypkimi rzeczami. No i trzeba mieć jakąś zlewkę z podziałką (ja miałam w domu 25 ml, więc nie kupowałam) albo cylinder. A faktycznie na tej mazidlanej zlewce 100ml nie jest oznaczone gdzie to 100 ml jest . Jest 25,50,75, a 100 nie ma. Zresztą zlewka 25 ml też podziałki żadnej nie ma . Nie podobają mi się te zlewki , ale zlewka (najlepiej z podziałką, bo wtedy nie potrzebujesz już cylindra) jest niezbędna.
A w aptece nie sprzedają może zlewek??

Cytat:
To ma się później do połowy głowy kręcone, a resztę proste ? Fajnie to musi wyglądać

Edytowane przez aeronauta
Czas edycji: 2009-05-17 o 10:52
aeronauta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 10:53   #3657
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
To u młodych mamuś zmiana struktury włosów (jeśli w ogóle taka zmiana ma miejsce, oczywiście) jest widoczna dopiero po kilku latach, kiedy nowe włosy wyrosną i osiągną taką długość, że będzie można to już ocenić? Aż mi się wierzyć w to nie chce
Stary 2009-05-17, 10:55   #3658
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Lepiej już mnie tak nie świdruje i nie boli sam z siebie jak nic nie robię, tylko jak go napnę Nie mogę kręcić głową, w ogóle obracać się, nawet jak siedzę i utrzymuję głowę w pionie to mnie boli
Oj, biedna jesteś. Ale dobrze, że już troszkę mniej Cię boli.

Ale nędzna pogoda za oknem... Szaro i buro i pewnie będzie padać, jak wczoraj U Was też taka nędza z pogodą?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 10:56   #3659
19agusia91
Zakorzenienie

To ja chce ciąże i kręcone włosy!

U mnie też klapa. :/
Hula Hop
440/5000 minut

Edytowane przez 19agusia91
Czas edycji: 2009-05-17 o 11:00
Stary 2009-05-17, 10:58   #3660
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Benek23 Pokaż wiadomość
Ale nędzna pogoda za oknem... Szaro i buro i pewnie będzie padać, jak wczoraj U Was też taka nędza z pogodą?
U mnie jest cieplutko i słonecznie, i niedługo wychodzimy na rowery - ja i mój TŻ

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości