|
|
#1351 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
*Perdoname aunque yo no te perdonare/ / Wybacz nawet gdy ja nie zdołam wybaczyć Tobie.
* Si dices que te vas, estas rompiendo el mundo sobre mi/ / Po tym jak kiedys powiesz "odchodzę" zabijesz dla mnie świat. * Escondere la pena, frente a todos los demas/ / Przeciwstawię się bólowi i wszystkim wkoło. * Yo maldigo el dia que nos ha unido/ / Przeklinam dzień, który nas połączył * Hoy sin ti me muero/ / Dzis umieram bez Ciebie * Mirame a los ojos y si quieres marchate/ / Popatrz mi głeboko w oczy i jeśli chcesz to odejdź już teraz. * Me olvido y no te digo, lo mucho que te amo/ / Zapomiałeś o mnie, już nigdy nie powiem Ci, jak bardzo Cię kocham. * Sin ti no se quien soy, ni a donde voy/ / Bez Ciebie nie wiem, kim jestem, ani gdzie pójść * Soy completamente tuya/ / Cała jestem Twoja. *en silencio te busco.. - w ciszy cie szukam *no se por que, pero estoy loca por Ti - nie wiem dlaczego, ale oszalałam na twoim punkcie *No permitas que me enamore de tí - nie pozwól mi sie w Tobie zakochać *No se puede olvidar a alguien a quien se sigue Amando - nie da sie zapomniec kogos kogo sie wciaz kocha *Disfruta del momento,aprovecha los recuerdos pero no te acostumbres - ciesz sie z chwili obecnej, czerp ze wspomnien, ale nie przywiazuj się *Todo en la vida cambia pero quedan los recuerdos - wszystko w zyciu sie zmienia, lecz pozostają wspomnienia *Es más fácil enamorarse sin amar que desenamorarse Amando - łatwiej zakochać sie nie kochając, niż odkochać kochając *A veces sueño con volar, elevarme hasta el cielo y jamás volver - czasmi marze, aby poleciec, uniesc sie ku niebu i nigdy nie wrocic *Elevarse hasta cielo, desaparecer, olvidar - unieść sie ku niebu, zniknąć, zapomnieć *Quisiera entre los problemas encontrar el sentido - chciałabym pośród kłopotów znaleźć sens *siento algo en mi, que nuca avia sentido por alguien - Czuję w sobie coś, czego nigdy nie czułam wobec kogoś. |
|
|
|
#1352 |
|
Raczkowanie
|
szczepimy przypadki. półrozegrzane sprzężenia spojrzeń. daj mi powód, ale nie dawaj wyboru. zasypywałeś pytaniami nigdy nie wprost. ta dziwna niepewność i cisza powrotów. krwotok chamstwa z naszych sumień. jesteś zbyt często za blisko. maxfactorem zaślepia. oriflamem wita, żegna avonem. i z johnson & jonson zdradza. kobieta. prędzej czy później każdą 'miłość' spotka autotrawienie.
|
#1353 |
|
Zadomowienie
|
wolność ma dziwny posmak: delikatnie oleisty, z nutą goryczy i rozpływającym się ciepłem.
we wszystkie moje wątpliwości wpatrywały się okna i obce oczy przechodniów. niepewność, kawałek po kawałku, wrzucałam bo pobliskich koszy ostatnio żyję na bezdechu. sucho mi w gardle, ty jesteś mój tlen. brakuje mi kilku dodatkowych godzin w dobie. a jednak coś kłuje mnie z lewej strony moich myśli. bo przecież ciebie nie obchodzi już co mnie właśnie teraz trapi, co obecnie tworzę i o czym teraz myślę. nie interesują cię już moje ulubione książki, piosenki czy herbata, jaką pijam co rano. nie intryguje cię już jaki jest mój ulubiony zapach i kolor. nie jesteś już ciekawy co chciałabym robić w przyszłości, ani czego się boję naprawdę. ja wiem, że nie zmienię tego, że nie już patrzysz w moją stronę i że ja dam sobie z tym radę. |
|
|
|
#1354 |
|
Raczkowanie
|
- nie lubisz kobiet ? - lubię. ale żal mi facetów, bo nie wiedzą, do czego niektóre z nas są zdolne, żeby postawić na swoim twoje imię widniało na mojej prywatnej liście marzeń zakazanych jeszcze niedawno całkiem miłe stworzonko, a teraz kawał zdziry
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#1355 |
|
Przyczajenie
|
Inspiration91, Kissabble, Snowball,Kastelle . < 33 i wiele innych. ; )
Zapomnij co było. ! Przepraszam za smutek, dziękuje za miłość. ; (
Wielka pustka w sercu mym .. brak mi Ciebie, spojrzeń twych . Bo wiesz, że w moim sercu na zawsze będziesz Ty . ! Twe słowa przepełniły całą mnie . . ( Ania Deko- o nic nie pytaj ) Pff.. miłość. ?! Czy takie ''coś'' w ogóle istnieje.?! Ja coraz częściej myślę, że nie . . Twa osoba osoba jest wyjątkowa. ! Mi wystarczą twoje słowa. ; * Ja wiem że lepiej było by nie czuć nic.. Albo cofnąć czas.</ 3 Będę Cie na zawsze kochała i nie zmienię zdania za nic. ! ; * To co miałeś, to co żyło w Tobie i zagubiło swój sens o tak . . |
|
|
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
defacto, mój Aniołku przegenialny!
;* przerażająca równoległość trwania. sny wpisane do rejestru zapomnianych. nie jestem pewna, czy mamy prawo do potężnego zgonu. spóźniona. jemu uczucia trzeba było wysyłać do wczoraj... wracamy do siebie. tylko co robią tu te podwójne ciągłe? milczące ptaki niedomówień obsiadły ramiona. poszukuję właściwego błękitu i wrażliwości w stopach. skończyło się na przedwczesnych spazmach trzeźwości. - no weź ją zgub! to tylko miłość. - nie da się zgubić czegoś tak wielkiego.
|
#1357 |
|
Rozeznanie
|
pokazuję światu pogodną twarz.
no bo jak długo można mieć pretensje do losu? ale pomyślałam: co będzie to będzie. jestem wierząca,zdałam się na los. nie chcę aż takich wyrzeczeń! cierpliwie znosi gdy gorzej się czuje czy tochę narzekam. często marzę o tym.
|
|
#1358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-------------------------------------------------------------------------------- JEDYNEMU który podarował mi księżyc.. PIERWSZEMU który nauczył mnie Kochac.. OSTATNIEMU dla którego morze łez wylałam.. CHłOPAKOWI któremu bałam się wyznac.. jak wiele dla mnie znaczy.. <3 Nie wiem co piję, ale jeśli to miłość - to nalej mi jeszcze..
On nie wie,że ona myśli o nim.. te dziesiątki stron za milością.. Lato było jak ze snu, chyba tak wygląda cud.. ![]() może kiedyś powiem Ci, jakie wino lubię.. ..W pogoni za marzeniem łatwo jest wszystko spartaczyć..
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
wciąż pytam sama siebie czy jesteś dla mnie potokiem wrażeń, czy tylko puentą mego sumienia
patrzyłam w jego oczy jak w Twoje kiedyś tam.. nie wiem, jak trafiłeś do mnie, może z deszczem,ot, przelotnie coś szeptałeś, coś mówiłeś, albo wcale cię nie było już nie pamiętam kiedy trafiłeś pod mój dach marzyciele to ludzie prości - tylko mają bliżej do nieba jak twardym słowom nadać blask? czuję jak znów moje uczucia topią się na półce w kuchnii |
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem że ukradłam Wam kilka fajnych opisów, jak będę po maturach przejrzę cały wątek(postaram się)
tu cos z moich daaawnych zbiorów. jeśli się powtarza, to sory Si Vis Amari Ama ! (Jeśli Chcesz Być Kochanym - Kochaj!) W Głowie Tysiące Pytań, A Odpowiedzi Brak .. wbrew ludziom, wbrew światu, wbrew losowi, zgodnie z przeznaczeniem... zawsze razem... Nie ma radości gdy ktoś się złości... Samotność to nie cierpienie...samotność to przyzwyczajenie... Obrazić łatwo można, lecz przeprosić potem trudno... Lubię deszcz, bo w deszczu nie widać moich łez... Wspomnienia To Do Siebie Mają, Chcesz Czy Nie Chcesz - Zawsze Wracają... ...Nie Potrzebuję Słów - Wystarczy Dotyk Twych Ust... Każdy Ludek Szuka Ludka, Który W Sercu Czyni Cudka! Bo Serca Są Po To, By Krwawić Tęsknotą, A Myśli Są Po To, By Wierzyć W Nie... Oni Mogą Żyć, Ale Tylko Razem... Nie Rozdzielaj Ich, Nie Odzieraj Z Marzeń! Pozwól Mi Świecić, Gdy Słońca Brak... Być Nadzieją, Gdy Szukasz Dnia... ![]() Miłość Potrafi Znaleźć Drogę Tam, Gdzie Nie Ma Nawet Ścieżki... Sto Myśli Na Minutę, A w Nich Tylko Jedna Osoba... Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich. To oddanie swojej przyszłości i swojego szczęścia w ręce drugiego człowieka. To zaufanie bez reszty. To odsłonięcie swoich słabości. I tak właśnie Cię kocham. Miłość jedyna jest miłość nie zna końca miłość cierpliwa jest zawsze ufająca wszystko potrafi znieść wszystko oddać umie życiu nadaje sens każdego zrozumie. Nigdy nie jest za późno, aby sie pojednać, Nigdy nie jest za późno, na to, aby pokochać, Nigdy także nie jest za późno, Aby być szczęśliwym.. Prawdziwa miłość nie podlega zmianie, Żadnym się brakiem nigdy nie zniechęci, W zaćmieniu szczęścia wierna nam zostanie, W zawodach życia boleść nam uświęci. Miłość jako nasionko leśne z wiatrem szybko leci, ale gdy drzewem w sercu wyrośnie, to chyba razem z sercem wyrwać ją można. |
|
|
|
#1361 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I milo mi że ktoś coś czasem ukradnie ;** ja okradam cały czas . non stop . ![]() Cytat:
![]() Ciesze sie że coś sie podoba . twoje jak zwykle boskie . Miło . a ty mojaa ! <333Zawstydzasz Ale i tak moje opisy nie dorównają w żadnym wypadku twoim ;*Ojoj , ja boska ? i w dodatku twoja ? No już większych koplementów nie mogłam dostać dagmaruffka - cieszy mnie to kradnij kradnij ;**Kinderka13 - nie no skąd że mnie to jak najbardziej cieszy , cudowna mojja ! ;*** To chyba wszystko , troszke tego było , ale już wkońcu musiałam no , ![]() ____________________ Mamy to coś czego nie można zniszczyć,
to setki pięknych chwil w świecie tak pełnym nienawiści Teraz tłumaczy sobie - jest wielu lepszych niż on... Plan 'A' - miłość , plan 'B' - cierpienie . Który plan wybierzesz ? Plan 'A' taak ? , ale musisz wiedziec że przy wybraniu planu 'a' plan 'b' cie nie ominie .. moje marzenia zahaczone o twoje myśli . Zapamiętaj mnie taką jaką byłam .. To już jest koniec, nie ma już nic!! Jestem już wolna!!! Mogę iść Pić ![]() Gdyby tak można było Serce każdego człowieka wyjąć Otworzyć, popatrzeć i znowu ukryć go w ciele Wtedy wiedziałbyś dobrze Kto wrogiem, a kto przyjacielem... Pozbyła się telewizora . Wyrzuciła radio przez okno . Zniszczyła komputer , przestała nawet wychodzić z domu.. A wszystko dlatego że nie wierzyła w szczęśliwe związki . Mam alergię na miłość .. Krówy cukierówy (BrzudUla) ![]() ![]()
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-05-16 o 22:35 |
||
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny , wiem ze prosby nie sa tutaj mile widziane.
ale sama nic nie potrafie wymyslic . a chcialabym jakies opisy dotyczace sytuacji ze chlopak chce zerwac bo ktos mu nawciskal kitow i stracil zaufanie do mnie . i chcialam cos w stylu ze przykro ze wierzy znajomym a mi nie . moga byc po ang. dzieki wielkie
|
#1363 |
|
Rozeznanie
|
bardzo trudno pogodzić się z tym,że ukochana osoba odchodzi na zawsze.
była o najtrudniejsza decyzja w jej życiu,a na podjęcie jej miała tylko chwilę. dlaczego musiałam tak cierpieć?
|
|
#1364 |
|
Raczkowanie
|
Po policzku spływa tęsknoty łza...
Chcę być Twoim życiem a nie patrzeć na nie z boku... Dzisiaj mnie pragniesz jutro się wstydzisz... Życie to jedna wielka biba... ; DD To tylko miłość nie panikuj nie ma czego tu się bać...
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
aaaaaaa. !! * Ty wieszzz że ja Ciebie tak mocnoo .. <333 ![]() a ktoś kiedyś powiedział, że stara miłość nie rdzewieje. bardzo mądry ktoś. absurd goni absurd. zataczam się w krainach radości i marznę w trampkach na mrozie. śmieję się duchu biegnąc i rozbijając swoje skołtunione myśli o beton. harmonia zmysłów już jest, a mur niedorzeczności po części zburzony. teraz złam dla mnie zasady, a potem ustalimy własne, dobrze? Edytowane przez defacto Czas edycji: 2009-05-16 o 22:48 |
|
|
|
#1366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Słuchasz jakiś tandetnych plot które niszczą to co piękne . Jestem od Ciebie uzależniona ale oni niszczą mój głód. Boję się teraz tego że przez te plotki strace cały sens mojego życia. Zawsze dla Ciebie byłam aniołem. I co teraz się to zmieniło ? Przez co ? Dlaczego ? Dlatego że ja jako jedyna mówię prawdę ? nie mam weny ); .
|
|
|
#1367 |
|
Rozeznanie
|
On już nie wróci. Możesz dopić jego herbatę.
Bo jak dostanę dwukropek i gwiazdkę to się rumienię przez dwa dni ;]] Wszyscy się szprycują kłamstwem, jak narkoman chemią. Tylko przyjdź do mnie. Spraw by niebo zabłysło tak jak wtedy ;] Nie ma nic bardziej przerażającego, niż głupota w akcji. Znaczenie mnie i jego znaczenie przesunięte i odroczone w nieskończoność. I dziś wieczorem będę najmocniej zakochana na całym świecie. W erze telefonów komórkowych tak trudno jest trzasnąć słuchawką. A niedopity rum rozgrzeje jeszcze krew. Jeszcze wszystko będzie możliwe, nim stanie się tak jak gdyby nigdy nic nie było.
|
#1368 |
|
Raczkowanie
|
Trochę się opuściłam , pewnie mnie już nawet nie pamiętają ; ) .
I nie dam po sobie poznać jak bardzo tak naprawdę cierpię. Będzie tak jakbyśmy się nigdy nie poznali. Przypatrywanie się życiu człowieka prowadzi do nostalgii. Jest częścią mnie , w którą na codzień wierze. Co więcej , jest mój. Tęsknota ma duże znaczenie . I oni rozumieją me smutki i sprawy. Miłość zazwyczaj to przyjemność. Chciałabym tylko byś umacniał mnie w cierpieniu, nadał nadzieje. Trudne do wypełnienia uczucie.
Nie używam prostownicy od 1.09.2011r. Edytowane przez jeanettex3 Czas edycji: 2009-05-16 o 23:45 |
|
|
|
#1369 | ||
|
Zadomowienie
|
chocapic -
Twoja dzisiejsza porcja opisów była zachwycająca. ukradłam dużo. ![]() Primadonna - mmm moja. <3 cud, miód Mycha. ![]() Cytat:
- ej, kochanie odłóżmy kłótnie na potem. - powiedz mi, co Ty najlepszego robisz ? - bo chcę, byś mówił znów w naszym języku. - i znów od nowa analizuję pół zdania, pół milczenia, pół okrzyki. - wróćmy do naszego rozumienia się bez słów. tylko tyle mi przyszło do głowy. może coś się przyda. ![]() Cytat:
__ lepiej złamcie mi serce niż nos. zawszę dostaję gorzki koniec lizaka. to ogromnie ułatwia wybór, gdy wszystko jest jednakowe. wszystko, co dobre, jest albo tuczące, albo niemoralne. wszystko, co się opłaca posiadać, opłaca się również, aby na to czekać. ( Marilyn Monroe ) ^ jestem najlepszą, cholerną rzeczą, jaką kiedykolwiek widziałeś na oczy. spróbuję być lepsza przez jakiś czas. ciekawi mnie, co z tego wyjdzie. śmierć sprzedaje się najlepiej, jest jak towar w sklepach. chce być z Tobą blisko.
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
i tak na noc trochę inny klimat
![]() – Syneczku tylko uważaj na przejściu przy szkole. – Grozisz mi?! Mam czarny pas w poniżaniu. ![]() To nie fikcja, to Fakty. Właśnie otrzymaliśmy informację, że niedługo będziemy mogli skręcać wyłącznie w prawo a stołeczni policjanci zamierzają zabierać prawo jazdy za każdy skręt w lewo. Pozostaje pytanie jak bardzo politycy zamierzają ingerować w ruch drogowy. Niedługo pewnie będziemy mogli jeździć wyłącznie na biegu wstecznym i to tylko w garażu. ![]() – Czego słuchasz bracie? – Udało mi się ściągnąć z Watykanu, prosto z netu, wspaniałą homilię na JP – dwójkach. – chyba na MP – trójkach – Na MP – trójkach, przepraszam. – Witajcie bracia. – Witaj ojcze. O! Nowe buty ojcze. Zamszowe. – Nie. Za swoje. – Mamusiu, dlaczego te panie tak stoją? – Te panie... Te panie w lesie jagody zbierają. – Tak, mama ma rację. Te panie... Zbierają w lesie jagody, grzyby, nie ojciec? Głównie grzyby. To jest taki, no jeden z najstarszych zawodów świata to... zbieractwo. – Repeat, please: „My pen is...”. – My penis... Normal. – Really? No! Your pen is... is long! Show me please! ![]() Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-05-17 o 00:16 |
|
|
|
#1371 |
|
Raczkowanie
|
zakichanakrolewna - przepraszam Słonko <3 nie potrafię pomóc .
nawet Cię nie lubię, a Ty mi mówisz tu o jakiejś miłości moja świadomość powoli przyzwyczaja się z brakiem Ciebie, lecz serce w stanie ciągłej depresji miłosnej mówię Ci, że zostanę z Tobą do końca życia, a Ty jak gdyby nigdy nic odchodzisz… teraz to już nawet mamy tą samą krew, kochanie obudziłam się rano i łóżko było puste, herbata dopita, szafka opróżniona naprawdę nie mam mowy, nie mam mowy żyć bez Ciebie! Wrzeszcz, krzycz, drzyj się – ja i tak zostanę Lepszego od Ciebie nie poznam już, skaczę… Ciepłem ciała obdarz mnie Niby wszystko gra, ale czemu serce tak cholernie piecze? Nabieram się na Ciebie kolejny raz Ona płacze na Twoim ramieniu, a Ty uderzasz ją w twarz Przyczyną życia jesteś .
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-05-17 o 01:03 |
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
defacto, Martusia1992 - Dziewczyny, czujcie się okradzione
![]() ____ kto komu pokaże? sprawię, że wszystko, co Twoje stanie się horrorem zastanów się, co robisz! to historia taka nikt się nie przejmuje wcale nie przyznałeś się nawet do jednego błędu tak dalej być nie może... łza na policzku wzniosę do nieba ręce chcemy sprawiedliwości, to o nią walczymy żal za serce łapie szansa znikła nikt przykładem nie świeci odszedł w ciszy, ale cały świat o tym słyszy wkraczam do akcji coraz częściej nieszczęście za nieszczęściem życie jest po prostu kruche tymczasem rozpacz popękane serce jakaś paranoja! aż mnie boli głowa...
|
#1373 |
|
Rozeznanie
|
Natalkaxdd dzięki mała <3
Marzeniatko Job kocham Wczoraj gdy spojrzałam w lustro nie mogłam uwierzyć.. Co jeden palant mógł ze mną zrobić.. Piękną kobietą bez kompleksów.. Zrobiłam się pie.przoną szarą myszką..! A jeżeli chcesz kochać musisz się postarać.. Chodziłam po pokoju wciąż czekając.. W sumie sama nie wiedziałam na co.. Na telefon, dzwonek do drzwi, a może tylko na wizytę sąsiadki.. Chcesz..? Zapraszam.. Tobie nigdy nie odmówię.. |
|
|
|
#1374 |
|
Rozeznanie
|
mam myśli leniwe, przytłumione jak barwy jesieni.
zniknęło wszystko co było ruchem, nerwem, przestrzenią. i co on widzi w tej piegowatej zołzie? no co? czy można tak za kimś tęsknić? jestem tak brzydka, że, aż przyjemnie patrzeć. ;d łzy kapią na wyrwaną z zeszytu kartkę. myśli gonią się nawzajem, a wszystkie szare i ponure. każdy kto opłakuje samotność, dźwiga na sercu ciężar ponad własne siły. są momenty gdzie nie należy pocieszać za wszelką cenę.
|
|
#1375 |
|
BAN stały
|
Marzeniatko- widzę teksty z JOB'a ;DD
a wogóle Twoje opisy u-wiel-biam!! ![]() bez off'a: Ej lala, nie jest słodko? być kur.wą, się kur.wić, kiedy zmądrzejesz słonko? Szukam wyzwania.. będziesz nim? ;* brak Ciebie jest bólem ciszy.. ciężarem dziwnego oczekiwania.. i dziwi Cię cisza i boisz się słów.. |
|
|
|
#1376 |
|
Raczkowanie
|
Twoja osoba jak marzenie.. zamieniła się już we wspomnienie.. Uwierz mi, nie ma sensu ze sobą byc, nie-Ty, nie- My - SPADAJ! Może spotkają się jeszcze w samotnym mieście Ona-zalana łzami.. On-obojętny.. Uczucia topię w sobie, jestem taka jaką chcą mnie widzieć ... Jestem gwiazdą, jestem indywidualistką, wykształconym przykładem inteligencji. ![]() Nastrój pełnoletni kąsa niewinnych ludzi. posuwam się po omacku. Ucieknijmy, wezmę cię w miejsce Do fantazji o mnie i o tobie. Mogę Cię poczuć, Uciekającego przez moją toń.
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Snowball,
taaak job uwielbiam ten film, jest tak genialny w swojej głupocie Sheisunusual, dziękuję ![]() dzisiaj trochę anglojęzycznych ![]() Meet me after dark again // spotkaj mnie, gdy znowu się zrobi ciemno I am nothing more than to see you there //nie jestem niczym więcej niż tu widzisz Will we be lost before the dawn?// może zgubimy się przed świtem? Where I can see you, my love?// gdzie mogę widzieć Twoją miłość? I hold my breath //wstrzymuje oddech I hide behind a smile //ukrywam się za swym uśmiechem Lost all faith in the things I have achieved //straciłam wiarę we wszystko co osiągnęłam I've woken now to find myself //obudziłam się, by znaleźć samą siebie In the shadows of all I have created //pośród cieni wszystkiego co stworzyłam I'm longing to be lost in you// pragnę zagubić się w tobie Crawling through this world// czołgając się przez ten świat I have grown so weary of this lie I live// Dorosłam zmęczona kłamstwem, którym żyję |
|
|
|
#1378 |
|
Zadomowienie
|
_ Czasem chcę się do Ciebie przytulić, tak po prostu, bez konkretnego powodu. Pościel pachnie Tobą, zamykam oczy - czuję Cię obok jakbyś był o krok stad. Otwieram je - znikasz. To był błąd - nic tak nie uspokaja jak dotyk Twoich rąk. przeMILCZeć. Poszła do domu, noc całą płakała, a nad ranem udawała, że już zapomniała.
|
|
#1379 |
|
Raczkowanie
|
przestrzelona nieostrożnym słowem...
ja mogę tak być na skraju spraw w niedorzeczności bezpiecznie trwać Wypaczona wola, chory cel ...
|
#1380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piękne słowa ! z jakiego to utworu ? )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.

;* 

wystarczy Marzena 
okradam Panią. ;D ;*
I milo mi że ktoś coś czasem ukradnie 
<3
<3