Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - część 4 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-16, 21:20   #3031
eleeri
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz

Uciekam, bo małż jakiś filmik puszcza z gwizdka,
Pa kochane, do jutra

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 21:27   #3032
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Ale bez znaczenia, czy bada facet, czy kobitka? Ja też nie przepadam i robię USG
no bez znaczenia.Poprostu nikogo obcego absolutnie nie dopuszczam.
Mysle ze odwazylabym sie chirurgowi na konsultacji...
Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
W końcu się wyspałam

za to musze się pochwalić, jak któraś z Was ma albo zna taki kwiatek -hoja
ja w pokoju mam 2 które mi co jakiś czas kwitną, no i teraz przeszły same siebie, mam ponad 20 ( słownie dwadzieścia ) kwiatostanów
są piękna, ale pachną bardzo mocno i dusząco i to nocą

Co do kota, można zapisać się na forum o kotach, zawsze znajdzie się ktoś kto miał lub ma podobny problem i można skonfrontować leczenie i skutki.

Ja jestem na forum z psami takimi jak mój, są tam m.in. hodowcy którzy w razie czego zawsze poradzą
skoro spanko tzn. ze leki pomogły?musialas siegnac po antybiotyki?
Tylko widze ze ledwo poprawa a okno juz w ruch chyba zaczarowala cie magia mozliwosci w krainie snu

a na kwiatkach to ja sie zupelnienie znam. Zadnego w domku nie mam bo spora czesc jest trujaca dla kotow a reszte by pozarły,urzadzily w nich kuwete lub poprzewracaly

z forum kociarskich sie juz wyoutowalam.Zmienily sie priorytety
inaczej od rana do nocy bylabym w sieci, a z dolegliwosciami najlepiej do weta,bo przypadek przypadkowi nierowny i czasem mozna najesc sie niepotrzebnie strachu,ale to tak jak ze wszystkim.

Cytat:
własnoręcznie upieczony chlebek
jaki pieklas? rzuc przepisem
czy mowa o takim z maszyny do wypieku?

Tak sobie przypominam jak nawatku gru-sty dziewczyny wstawialy zakupy, to my podniecalysmy sie mdlosciami a teraz same szalejemy i czasu coraz mniej.

I jeszcze wam szepne ze maz mnie blachostka zirytował.Az szkoda strzepic klawiatury i jezyka.Jutro wam opowiem
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

Edytowane przez katarzynka00
Czas edycji: 2009-05-16 o 21:35
katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 21:38   #3033
Cassandra 23
Zakorzenienie

Gizmiatko, dziekuje Ci kochana za ten link to wykładów skopiowałam sobie jeden temat i juz wydrukowałam. To nie musi byc ambitny referat, wystarczy 2-3 strony, tak od oka. Prof. jest fajny i wszystkim zaliczy
Svinecko, dziekuje Tobie także co prawda mam juz referat ale może jeszcze coś z ekonomii sie przyda to zgłoszę sie do Ciebie

Cytat:
Ja się ogólnie stresuję , ale mój obecny gin ma fajny sposób bycia i badanie już mnie tak nie krępuje.
A ja jeszcze nigdy nie byłam u ginka- faceta Zawsze chodze do kobiety, jakoś nie moge sie przełamać

Cytat:
za to musze się pochwalić, jak któraś z Was ma albo zna taki kwiatek -hoja
ja w pokoju mam 2 które mi co jakiś czas kwitną, no i teraz przeszły same siebie, mam ponad 20 ( słownie dwadzieścia ) kwiatostanów
są piękna, ale pachną bardzo mocno i dusząco i to nocą

właśnie stwierdzam, że niektóre wózeczki różnią się właściwie tylko detalami, bo tak ogólnie patrząc są b. podobne.
Co to za kwiatek hoja? Poproszę o zdjęcie

A odnosnie wózków to samo zauwazyłam że prawie wszystkie są do siebie bardzo podobne.

Cytat:
my już po kolacji, dzisiaj była ekspresowa,
sałatka warzywna ze słoika z Pudliszek + ogórek kiszony + pomidor + majonezy dwa z jogurtem i własnoręcznie upieczony chlebek i kabanosik
i oczywiście herbatka z cytrynką i miodem
A my z TŻ-tem zamówilismy pizze pycha była... z czosnkiem

Zmykam juz spać bo jutro o 6 rano pobudka Na zajecia trzeba jechać...a potem dopiero za dwa tygodnie ostatni zjazd (no i zaliczenia).

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 21:52   #3034
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Mam takiego kwiatka Super mi rośnie ale lubi bardzo duzo wody, częste podlewanie. Jak zapomne podlać to bardzo szybko więdnie
Ja miałam do kwiatka przyczepioną kartkę że podlewać co 5-7 dni...tak podlewałam i padał ciągle...aż mi Mama podpowiedziała żeby włożyć go do drugiej większej doniczki i tam wlać wodę...tak by cały czas mógł sobie pobierać i od tamtej pory jest ekstra W ogóle czasami jak rano wszystko jest ok a wieczorem widzę ze pada to wystarczy dolać wodę, godzina i pięknie się podnosi

Cytat:
Napisane przez marica5 Pokaż wiadomość
No to ja też pochwale sie Moim Brzusiem
175cm/85kg/107cm brzusio
Piękne mieszkanko

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
kwiatek fajny, nie wiedzialam ze ktos go moze lubiec, ja go znam pod nazwa skrzydłokwiat i nie cierpie jak kwitnie! i strasznie wsyzbko sie rozrasta, ale jesli go ktos lubi to czmeu nie ja ostanio rozsadzalam i kazdego uszczesliwiałam
To ja jakaś inna jestem bo uwielbiam mojego

Cytat:
Napisane przez WrednaAfrodyta Pokaż wiadomość
Moje czerwone ferrari
Ekstra fura

Cytat:
wstawiam jeszcze zdjęcie rożka + 2 myjki + skarpetki
Fajny fotelik...a jaki właściciel zadowolony

Cytat:
A ja jeszcze nigdy nie byłam u ginka- faceta Zawsze chodze do kobiety, jakoś nie moge sie przełamać
A ja od zawsze do jednego faceta chodzę Nigdy nie miałam z tym problemu...może mnie ogladać z każdej strony...bo w końcu już się w życiu napatrzył

My niedawno wróciliśmy...dziękuję za życzenia imprezka się udała...ale stwierdziłam że dalekie podróże już nie są dla mnie...co prawda jechaliśmy tylko 1,5h ale już mi było słabo i głowa mnie bolała, więc pół imprezy dochodziłam do siebie...ja to się chyba nadaję tylko na domek, krótkie spacerki i wyprawy

I tak dzisiaj nachwaliłam Tżeta że mnie na koniec dnia zdenerwował...i poszedł spać...a ja siedzę na komputerze
Stary 2009-05-16, 22:07   #3035
truheart
Zakorzenienie

No to wróciłam z panieńskiego dziewczyny pojechały potańczyć, a mnie małż odholował do domu trochę mi żal szczerze mówiąc, ale tylko troszeczkę - tego balowania no i Adaś został obmacany z każdej strony
Cytat:

Ja też się zastanawiam nad takim laktatorem

Właśnie chciałam napisać, że nie mogę przetestować żeby Ci opowiedzieć o wrażeniach, ale po tym co napisała Eleeri może dam małżowi do cycka niech poczuje co mnie będzie czekało
Cytat:
A ten kot to kocur, czy kotka? Bo może w tym jest problem, kocur być może znaczy mieszkanie
Kocur, raczej na znaczenie już trochę za późno... podejrzewam czystą wredotę ale sprawdzimy te nerki dla bezpieczeństwa.
Cytat:
Ja ostatnio zaniedbałam magnez i miałam ten sam problem
szybciutko leciałam łykać tabletki

Rybki w wodach płodowych
dobre
Ja magnez łykam cały czas, ale zmieniłam preparat i podejrzewam, że ten jest gorszy..
Co do snu to chyba nawet wiem skąd mi się to wzięło jesteśmy na etapie kompletowania nowego akwarium z paletkami i tz chciał tam usilnie jeszcze neonki wetknąć
Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Ciazowe wiec pewnie takie same. No tak, gusta podobne. Szafki, wozek a teraz jeszcze spodnie
No i w dodatku i mnie lapia skurcze lydek. Mialam je juz kiedys ale az tak nie bolaly Teraz to az tchu czlowiekowi brakuje Mnie po takim skurczu czasami i dwa dni lydka boli.
A to skusiłaś się też na x-landera?
Co do skurczów - uparłam się i założyłam te buty na obcasie, efekt był taki, że myślałam, że nie dojdę do domu, bo złapało mnie jeszcze w drugą stopę
Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
I jeszcze jedna mam fobie... nie dam ginowi zbadać piersi Nigdy,przenigdy.Poprostu odmówie. I znając siebie już wiem, że bojowo będę nastawiona na pania od laktacji w szpitalu Zadnej współpracy nie podejme
no tak już mam...
Pani doradca laktacyjny nas uprzedzała, żebyśmy broniły się rękami i nogami przed położnymi w szpitalach, które chcą nam masować piersi. Podobno wiele z nich nie ma o tym pojęcia, ugniatają cycki jak jakiejś krowie do dojenia i dziewczyny mają potem zapalenia i inne historie.
Cytat:
no ja tez ostatnio pytalam czy to kocur czy kotka, ale jako kociara smiem domyslac się że jesli kocur to napewno jest kastratem,poniewaz żadko kto ma kocura ktory podsikuje-znaczy a nie jest przewidziany na rozpłodowca

Tru podawałas tam jeszcze inne objawy,moze to łysienie nie ma bezpośredniego związku z posikiwaniem.
Może to bardziej złożona sprawa.
A czy twój pupil jest wychodzący czy tylko in door?
Jeśli to nerki to wpółczuje,ale jak powszechnie wiadomo to niestety ich częsta przypadłość, ale jak w pore zapewnimy im odpowiednia opieke to sie z tego wyliza.
Jak wspominałam moja jest na karmie leczniczej i nie sika już ho ho...
Tak, jest to wykarstowany dwuletni kocurek. Łyse placki praktycznie się zagoiły po lekach. Natomiast on jest bardzo nerwowy od samego początku, w aucie wyje jakby go ze skóry obdzierali, w domu często też. Jest bardzo złośliwy - szczytem było jak wróciliśmy z podróży poślubnej (był wtedy u szwagra, który odobnie jak tz jest mega kociarzem) i pierwsze co zrobił jak go przynieśliśmy do domu to poszedł do sypialni i zrobił kupę na środku naszego łóżka
Od momentu wykastrowania był na karmie dla kastratów dbających właśnie o układ moczowy, teraz przerzuciliśmy go na tę antyalergiczną.
Generalnie jest domowy, bo mieszkamy w bloku, ale jeśli jedziemy na działkę na weekend to oczywiście jedzie z nami (tam się w ogóle urodził, jego mama wciąż do nas na jedzenia przychodzi).
Cytat:
Moje czerwone ferrari
Bomba
Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Tru, jeżeli chodzi o kotka, to sprawdźcie te nereczki. To częsta przypadłośc i niestety coś o tym wiem
Dziękuję za komplement
Sen miałaś pierwsza klasa, a te rybki..
Dziękuję za radę
Podobno sny ciężarnych są bardzo realistyczne, bardziej kolorowe niż innych

Edytowane przez truheart
Czas edycji: 2009-05-16 o 22:08
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 22:24   #3036
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Cytat:
Gizmiatko, dziekuje Ci kochana za ten link to wykładów skopiowałam sobie jeden temat i juz wydrukowałam. To nie musi byc ambitny referat, wystarczy 2-3 strony, tak od oka. Prof. jest fajny i wszystkim zaliczy
Svinecko, dziekuje Tobie także co prawda mam juz referat ale może jeszcze coś z ekonomii sie przyda to zgłoszę sie do Ciebie

.
Prosze udało misie wyczytac ze cos chcialas a ze ja na socjologii tam samo ukochalam ekonomie jak Ty postanowilam pomoc kolezance i zapodac linka co zreszta uczynilam Mam nadzieje ze sie przyda
Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość

To ja jakaś inna jestem bo uwielbiam mojego

to fajnie ja moj wystawilam na balkon zeby troche podwiedl ale on jak na zlosc zyje pełnia zycia hihi i kwitnie . Co jakis czas obcinam te kwiaty bo po prostu misie nie podobuje -a ze kwaaita dostalam od mamy to sobie zyje tylko go przesadzam do coraz to wiekszej donicy

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 22:26   #3037
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
wiesz bo jeszcze ani razu sie nie pomyliła ale mam nadzieję, że ten pierwszy raz jest teraz

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

175cm/85kg/107cm brzusio

lece na urodzinki do teścia

trzymajcie się cieplutko buziole
ładny brzusio

Cytat:
Czesc Mamusie!

Juz mam wózek niedługo wrzuce zdjęcia Jest na prawdę fajny Kupilismy jeszcze fotelik maxi cosi city car, za wszytko zaplacilismy 1340 zl, wiec mysle ze bardzo ok Bylismy jeszcze w agata meble ,szukamy jakiegos fajnego wypoczynku,ale ceny są powalajkące -bedzie trzeba poczekac troche z tym zakupem,,,,

Małgo jak czytam tak dobre wieści to łzy wzruszenia same leca mi po policzku...Na pewno wszystko bedzie dobrze, a Pawel będzie szczesliwy i ulozy się miedzy Wami

Svinecko ja mam jutro urodzinki Milo ze zauwazylas , jezeli to o mnnie chodzi
my tez mamy sporo wydatkow.......musimy kupic lozko do sypialni i zamowic drzwi przesuwane tez do sypialni.......
wozeczek super

ooo to jutro mamy birthday party

a ja jestem wykonczona!!spac mi sie chce juz, a jeszcze goscie nie poszli....musimy posprzatac jeszcze
dobranoc!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 22:34   #3038
truheart
Zakorzenienie

ja mam w poniedziałek imieniny...ciekawe czy tz będzie pamiętał, bo jak narazie nic na to nie wskazuje

Taaaka cisza ... to spadam, dobranoc mamusie

Edytowane przez truheart
Czas edycji: 2009-05-16 o 23:19
Stary 2009-05-16, 23:23   #3039
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Dziękuje za pochwalenie bryki

Lece spac bo padam, a jutro(dziś) znow na zakupki tym razem dla mnie - Tż ma mi jakis prezent sprawic Dobranoc
Stary 2009-05-16, 23:52   #3040
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
Bo u mnie jak by to powiedziec.....JESTEM W CIĄŻY
Serdecznie gratuluję i trzymam kciuki za wizytę u gina i ważne rozmowy!

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Ale miałam dziś sen! Odeszły mi wody płodowe i pomna nauk zs szkoły rodzenia chciałam je obejrzeć jaki mają kolor. No więc miałam garstkę tych wód w dłoniach, ale pływały tam rybki!! neonki jakby któraś wiedziała to sobie wyobrazi oł dżizas, ciekawe co to znaczy
Sen wymiata!!!
Cytat:
175cm/85kg/107cm brzusio
Fajny brzusio!
Cytat:
Moje czerwone ferrari
Gratuluje bryki!

eleeri gratuluję zakupów!
Stary 2009-05-17, 00:21   #3041
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
.
a ja raz udalam sie do babki(jeszcze w liceum), bo zle wyliczylam tabletki anty i urlop mojego ginka.Była ostra wymiana zdan,pani opi***a*ala mnie-doslownie,nawet obrazala, stawiala za wzor swoja corka ktora nie lyka chemii a jest x czasu z jakims gosciem.
Zadawala mi pyt dlaczego facet nie lyka anty i sie nie truje itp i czy to moim zdaniem jest szanowaniem siebie itp itd
potem chciala zebym podpisala jej oswiadczenie ze prosze ja o recepte anty,bo jakbymw razie miala klopoty z zajsciem to zebym jej nie obwiniala
Jakas porazka.
Nic jej nie podpisalam, recepty nie otrzymałam, na fotel jej nie usiadłam tylko wyszlam z hukiem
Opinie rozsiałam
Wole panów.

Cytat:
Tak, jest to wykarstowany dwuletni kocurek. Łyse placki praktycznie się zagoiły po lekach. Natomiast on jest bardzo nerwowy od samego początku, w aucie wyje jakby go ze skóry obdzierali, w domu często też. Jest bardzo złośliwy - szczytem było jak wróciliśmy z podróży poślubnej (był wtedy u szwagra, który odobnie jak tz jest mega kociarzem) i pierwsze co zrobił jak go przynieśliśmy do domu to poszedł do sypialni i zrobił kupę na środku naszego łóżka
Od momentu wykastrowania był na karmie dla kastratów dbających właśnie o układ moczowy, teraz przerzuciliśmy go na tę antyalergiczną.
Generalnie jest domowy, bo mieszkamy w bloku, ale jeśli jedziemy na działkę na weekend to oczywiście jedzie z nami (tam się w ogóle urodził, jego mama wciąż do nas na jedzenia przychodzi).
Tylko wy najlepiej znacie swego stworka.Wasze obserwacje w polaczeniu z podejrzeniami weta moga diametralnie zmienic diagnoze.

Moj kocur nie zakopuje po sobie... Robi to za niego kotka
2x zdażyło sie ze walnął kupe obok kuwety, bo poprostu miały niewybrane.
Kotka sikała na posciel tylko wtedy jesli nas nie bylo w lozku a posciel leżała rozlozona-ale koty tak maja niestety,ze nie zrobia na podloge, tylko w przyjemne miejsce i nie bylo to objawem zlosliwosci tylko syndromem problemu urologicznego, zlogami itp
A kocur jak jest glodny to otwiera wszystkie szafki w kuchni i sie na nich huśta, wiec mam pozakładane blokady i beda juz czekały na córcie.Robi to tylko jak juz swiatla pogaszone i lezymy w lozku
Ale nie uwazalam tego za zlosliwosc a inteligencje.Poprostu szuka amciu
W aucie tez strasznie miauczy ale to malo przyjemne dla kotów.Naturalny jest strach.
Z ciekawych rzeczy, moj nie lubi obcych mężczyzn w domu, boi sie ich i ma to od zawsze.Arie odstawia i chowa sie po katach.Przy tym tak miauczy ze musze go zamykac samego w pokoju i tam pod lozkiem siedzi.Nigdy nikt mu krzywdy nie zrobil,nie wiem skad to ma.

Co by nie zrobilo sie za bardzo OT na zakonczenie chcialam jeszcze dodac ze miedzy 1 a 2 paczką wet powiedział ze pierwsza karma powinna dzialac ok pol roku po skonczeniu opakowania, a w tym czasie mozemy podawac royala urinary i niestety kotka zaczeła znow lac, wiec wniosek ze musi byc nieprzerwanie na leczniczej karmie

Cytat:
Pani doradca laktacyjny nas uprzedzała, żebyśmy broniły się rękami i nogami przed położnymi w szpitalach, które chcą nam masować piersi. Podobno wiele z nich nie ma o tym pojęcia, ugniatają cycki jak jakiejś krowie do dojenia i dziewczyny mają potem zapalenia i inne historie.

ja slyszlalam ze szczypia po sutkach zeby pobudzic laktacje

A ja po tostach z zoltym serem.Chcialam zasnac bez kolacji.Wczoraj juz probowalam i choc czulam lekki głód to mala tak boksowala ze musialam zjesc i dzis jedzac pozny obiad i chcac uniknac kolacji o poznej porze znow sie nie udalo.Mala sie kotłowała w brzuszku a teraz juz spi
dobranoc
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 05:45   #3042
truheart
Zakorzenienie

Dzień dobry raz mi się udało i jestem pierwsza? obudził mnie głód i kot uwalony na nogach

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Sen wymiata!!!
Może Adaś zostanie nurkiem
Cytat:
a ja raz udalam sie do babki(jeszcze w liceum), bo zle wyliczylam tabletki anty i urlop mojego ginka.Była ostra wymiana zdan,pani opi***a*ala mnie-doslownie,nawet obrazala, stawiala za wzor swoja corka ktora nie lyka chemii a jest x czasu z jakims gosciem.
Zadawala mi pyt dlaczego facet nie lyka anty i sie nie truje itp i czy to moim zdaniem jest szanowaniem siebie itp itd
potem chciala zebym podpisala jej oswiadczenie ze prosze ja o recepte anty,bo jakbymw razie miala klopoty z zajsciem to zebym jej nie obwiniala
Jakas porazka.
Nic jej nie podpisalam, recepty nie otrzymałam, na fotel jej nie usiadłam tylko wyszlam z hukiem
Opinie rozsiałam
Wole panów.
No to niezła baba dobrze, że ją olałaś
Ja mam z kobietami i dobre i złe doświadczenia, a obecnie chodzę do faceta. Mogę się zgodzić, że chyba badają delikatniej, a poza tym płeć jest mi obojętna, byle by znali się dobrze na tym co robią
Cytat:
Tylko wy najlepiej znacie swego stworka.Wasze obserwacje w polaczeniu z podejrzeniami weta moga diametralnie zmienic diagnoze.

Moj kocur nie zakopuje po sobie... Robi to za niego kotka
2x zdażyło sie ze walnął kupe obok kuwety, bo poprostu miały niewybrane.
Kotka sikała na posciel tylko wtedy jesli nas nie bylo w lozku a posciel leżała rozlozona-ale koty tak maja niestety,ze nie zrobia na podloge, tylko w przyjemne miejsce i nie bylo to objawem zlosliwosci tylko syndromem problemu urologicznego, zlogami itp
A kocur jak jest glodny to otwiera wszystkie szafki w kuchni i sie na nich huśta, wiec mam pozakładane blokady i beda juz czekały na córcie.Robi to tylko jak juz swiatla pogaszone i lezymy w lozku
Ale nie uwazalam tego za zlosliwosc a inteligencje.Poprostu szuka amciu
W aucie tez strasznie miauczy ale to malo przyjemne dla kotów.Naturalny jest strach.
Z ciekawych rzeczy, moj nie lubi obcych mężczyzn w domu, boi sie ich i ma to od zawsze.Arie odstawia i chowa sie po katach.Przy tym tak miauczy ze musze go zamykac samego w pokoju i tam pod lozkiem siedzi.Nigdy nikt mu krzywdy nie zrobil,nie wiem skad to ma.

Co by nie zrobilo sie za bardzo OT na zakonczenie chcialam jeszcze dodac ze miedzy 1 a 2 paczką wet powiedział ze pierwsza karma powinna dzialac ok pol roku po skonczeniu opakowania, a w tym czasie mozemy podawac royala urinary i niestety kotka zaczeła znow lac, wiec wniosek ze musi byc nieprzerwanie na leczniczej karmie
No dziś w nocy do 3 były miauki, aż się zmęczył i zasnął.
Widzę po Twoim opisie, że każdy kot ma jakieś swoje humory i fanaberie. Ja przywykłam do psów, które biegają tylko po poziomie podłogi i bardziej słuchają właścicieli
Cytat:

Dla mnie jeszcze straszny jest terror butelkowy. Ciągle słyszę, że znajomym (czy kuzynce) wmawiają, że mama ma za mało mleka, że dziecko jest głodne i trzeba dokarmić butelką, a najlepiej "niech pani sobie da spokój z tym cyckiem" jak wiadomo, że produkcja pokarmu nie uruchamia się z siłą wodospadu po porodzie tylko stopniowo się rozkręca, co może trwać nawet do 5 dni po porodzie.

O malż też wstał i buszuje po lodówce więc zjemy coś razem.
Miłej niedzieli, zajrzę później jak ktoś jeszcze wstanie

Edytowane przez truheart
Czas edycji: 2009-05-17 o 05:47
Stary 2009-05-17, 08:12   #3043
frida110
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
Witajcie

Jak sie miewacie mamusie???

Bo u mnie jak by to powiedziec.....JESTEM W CIĄŻY

nie pytajcie jak to?? bo ja sama nie wiem.....

wsumie to w czwartek sie dowiedzilam.....i nie moge uwiezyc i boje sie jak chleraaaaa......

Wsumie to nie jestem z Pawłem ale czasem sie potykalismy no i wlasnie to jego dziecko.....oczywiscie... .

nadal nie wieze.....

nooo musialm sie wam wygadac....

nie wiem wogole co robic narazie....bo nie wiem czy mowic odrazu Pawłowi czy rodzicą ehh....

ja to mam zycie....a 2009 rok to dopiero jest...:mu r:

Buziaczki kochane
Malga gratulacje Ale się cieszę Takie dobre wiadomości czytam z samego rana Pisz nam tutaj jak tam na wizycie i jak się Wam układa, no i oczywiście jaka reakcja przyszłego tatusia

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Ponieważ większość ciuszków już mam, zabrałam się w końcu za dzidziowe zakupy

pościel do łóżeczka (do tego dokupuję przybornik i śpiwór) - ta pierwsza w paseczki pomarańczowe
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=621374954

otulaczek:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=627846620

pościel do wózka:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=626453927
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 08:12   #3044
syla39
Wtajemniczenie

Dzien doberek.

Tru nie kupilam jeszcze x-landera ale to moj typ i jeszcze maxi cosi mura....sie zastanawiam.

Dziewczyny jaki okropny mialam sen Snilo mi sie ze poronilam, teraz w szostym miesiacu. Splakalam sie strasznie.
W dodatku znowu obudzil mnie skurcz, mam wrazenie ze nabieraja na sile

No nic, slonko swieci wiec mam nadzieje ze dzien bedzie lepszy od nocy.

Dzisiaj Nory beda chodzic podwojnie dumne. Nie dosc ze ich swieto narodowe to jeszcze norweg wygral eurowizje. Tak czulam ze tak bedzie.

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 08:55   #3045
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Dzien doberek.

Tru nie kupilam jeszcze x-landera ale to moj typ i jeszcze maxi cosi mura....sie zastanawiam.

Dziewczyny jaki okropny mialam sen Snilo mi sie ze poronilam, teraz w szostym miesiacu. Splakalam sie strasznie.

No nic, slonko swieci wiec mam nadzieje ze dzien bedzie lepszy od nocy.

Dzisiaj Nory beda chodzic podwojnie dumne. Nie dosc ze ich swieto narodowe to jeszcze norweg wygral eurowizje. Tak czulam ze tak bedzie.
to tylko sen

mnie dzisiaj obudzil potworny bol żołądka!! nie wiem z czego.......i cala noc latalam do kibelka bo mnie biegunka wziela!dzisiaj juz troche lepiej...nie wiedzialam co wziac na ten zołądek i wzielan nospe-chyba pomoglo, ale nadal troszke mnie cos kreci w zoladkumama zrobila mi jakas herbatke na trawienie, ktora ma w skladzie koperek , rumianek i miete-moze bede sie lepiej czuc .......

Afrodytko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE I TWOJEGO BRZUSZKA

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 09:19   #3046
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Malga -gratulacje trzymaj sie cieplutko

Afrodytko
Z urodzinowego korzystam zwyczaju,
By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
I życzyć ci naprawdę z całą serdecznością
By szczęście napełniło ci duszę radością
Czegóż jeszcze Ci życzę?
Zdrowia i dostatku!
Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku!
Siedmiomilowych butów i czapki niewidki,
Spełniającej życzenia małej złotej rybki
Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna,
Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina,
Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych,
Dywanów latających i talentów licznych.
Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych,
Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych.
Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych,
Poklasku i uznania i awansów licznych.
Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze,
Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze,
Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki,
A w południowych Indiach plantacji herbatki.
Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie
I innego schronienia w wybranej krainie.
Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw,
Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw.
Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii,
I życia w stanie choćby lekkiej euforii.
Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości,
Dużo radości z życia i wiecznej młodości.

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 10:10   #3047
mariolasl
Zakorzenienie

AFRODYTO
Spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia i wszelkiej pomyślności!!!

Cytat:
Napisane przez frida110 Pokaż wiadomość

pościel do łóżeczka (do tego dokupuję przybornik i śpiwór) - ta pierwsza w paseczki pomarańczowe

otulaczek:

pościel do wózka:
Gratuluje udanych zakupów!!!
--------
A ja niedawno wstałam (u mnie godzina wcześniej, jeśli ratuje mnie takie tłumaczenie ), dobudzam się nad szklanką soku, a małż robi śniadanie
Stary 2009-05-17, 10:34   #3048
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Jesssu nie stresuj mnie , zaraz wstawiam, bo już zmniejszam
Cytat:
To ja tu się sprężam żeby wstawić zdjęcia, a Ty spać uciekasz

a ja się aż spociłam

wstawiam jeszcze zdjęcie rożka + 2 myjki + skarpetki
Przepraszam , nie chciałam
Fajny fotelik , widzę, że już ćwiczyliście wkładanie do niego małego pasażera i że zawijanie w rożek to też już pestka

Cytat:
Ja chodziłam i do kobiet i do mężczyzn i z mojego doświadczenia wynika, że facet gin jest jednak delikatniejszy

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
I tak dzisiaj nachwaliłam Tżeta że mnie na koniec dnia zdenerwował...i poszedł spać...a ja siedzę na komputerze
A to niedobry

Cytat:

Właśnie chciałam napisać, że nie mogę przetestować żeby Ci opowiedzieć o wrażeniach, ale po tym co napisała Eleeri może dam małżowi do cycka niech poczuje co mnie będzie czekało
(...)
Jak Twój TŻ przetestuje to zdaj relację
To, co napisałaś o położnych mnie przeraża, rozumiem, że ja mogę nie umieć, ale one? I weź tu człowieku oddaj się w ręce służby zdrowia bez lęku

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 10:35   #3049
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie jeszcze straszny jest terror butelkowy. Ciągle słyszę, że znajomym (czy kuzynce) wmawiają, że mama ma za mało mleka, że dziecko jest głodne i trzeba dokarmić butelką, a najlepiej "niech pani sobie da spokój z tym cyckiem" jak wiadomo, że produkcja pokarmu nie uruchamia się z siłą wodospadu po porodzie tylko stopniowo się rozkręca, co może trwać nawet do 5 dni po porodzie.
Ale kto wmawia? Lekarze, położne czy ciocie "dobra rada"? Nie ma to jak wsparcie

Cytat:

otulaczek:

pościel do wózka:
Bardzo ładna pościel , otulaczek już mam , a pościeli do wózka nie kupuję (przynajmniej na razie), ale ta co wkleiłaś jest fajna

Cytat:
Dzien doberek.
(...)
(...)
, ale to tylko sen , a dzidzia ma się dobrze . Mnie też skurcze dokuczają
Hehe

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
mnie dzisiaj obudzil potworny bol żołądka!! nie wiem z czego.......i cala noc latalam do kibelka bo mnie biegunka wziela!dzisiaj juz troche lepiej...nie wiedzialam co wziac na ten zołądek i wzielan nospe-chyba pomoglo, ale nadal troszke mnie cos kreci w zoladkumama zrobila mi jakas herbatke na trawienie, ktora ma w skladzie koperek , rumianek i miete-moze bede sie lepiej czuc ......
, za dużo różności wczoraj

Cytat:
A ja niedawno wstałam (u mnie godzina wcześniej, jeśli ratuje mnie takie tłumaczenie ), dobudzam się nad szklanką soku, a małż robi śniadanie
Ratuje Cię to, że jesteś w ciąży i powinnaś się wysypiać , miłego dnia (a we wtorek wizyta )

Afrodyta z okazji urodzin życzymy Ci z Kubusiem wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo miłości i fajnych ludzi blisko siebie

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim

H. MacLeod

.
Stary 2009-05-17, 10:46   #3050
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

WrednaAfrodytko duzo szczescia, zdrowka i wszystkiego czego sobie zamarzysz, a przede wszystkim pomyslnego rozwiazania i pociechy z maluszka

hej dziewczynki
ale mialam dzis chwile zgrozy - dostalam rano jakis skurczy i sie przerazilam, zaczelam mierzyc juz nawet czas i co trzy minuty byly i przerazenie, ze jeszcze nie mam torby so szpitala, ze nie przeprowadzona jestem, no i najwazniejsze, ze maluszek za maly, juz chcialam dzwonic po TZ i do szpitala ale wzielam nospe polozylam sie i na szczescie ustalo - ale stracha mialam niezlego

Cytat:
175cm/85kg/107cm brzusio

lece na urodzinki do teścia

trzymajcie się cieplutko buziole
super brzusio
Cytat:
oj nie wycałuję Cię po tych stópkach
niestety te strzałki nie działają

tak jak te strzałki to działa samo ponowne naciśnięcie "odpowiedz" albo naciśnięcie strzałki "dalej" w górnym lewym rogu monitora, bo komputer pamięta wtedy cytaty na które odpowiadam, ale już tego co napisałam w odpowiedzi na nie niestety nie da się już odzyskać

nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam o co mi chodzi
to chyba zle sie zrozumialysmy - sprawdzilam kilka razy - napisalam cos, potem to skasowalam back spacem i wcisnelam UNDO i mam z powrotem tekst wiec nie wiem jak Ty robilas
a przeciez nacisniecie odpowiedz albo dalej to zupelnie co innego bo to wgrywanie sie nowej witryny przeciez - a mi chodzi o sam tekst, ktory tak jak kasujesz to tez i przywracasz
chyba nie wciskalas tych strzalek o ktore mi chodzilo
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 10:56   #3051
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
ale mialam dzis chwile zgrozy - dostalam rano jakis skurczy i sie przerazilam, zaczelam mierzyc juz nawet czas i co trzy minuty byly i przerazenie, ze jeszcze nie mam torby so szpitala, ze nie przeprowadzona jestem, no i najwazniejsze, ze maluszek za maly, juz chcialam dzwonic po TZ i do szpitala ale wzielam nospe polozylam sie i na szczescie ustalo - ale stracha mialam niezlego
Ojej , dobrze, że przeszło . Wytłumacz Marcelkowi, że jeszcze nie czas
A powiedz mi, to był ból jak na miesiączkę, czy twardnienie brzucha? Bo ja się boję, że nie poznam, że to skurcz

H. MacLeod

.
Stary 2009-05-17, 11:09   #3052
eleeri
Zakorzenienie

Dzień dobry,

Cytat:
skoro spanko tzn. ze leki pomogły?musialas siegnac po antybiotyki?
Tylko widze ze ledwo poprawa a okno juz w ruch chyba zaczarowala cie magia mozliwosci w krainie snu

jaki pieklas? rzuc przepisem
czy mowa o takim z maszyny do wypieku?

I jeszcze wam szepne ze maz mnie blachostka zirytował.Az szkoda strzepic klawiatury i jezyka.Jutro wam opowiem
Antybiotyk był do smarowania nosa w środku, a czy pomógł to bym polemizowała, dzisiaj znowu nie spałam

już nie wiem co mam robić, bo nic nie pomaga
a najbardziej się boję, że zarażę młodego jak się urodzi i wtedy to już chyba się potnę

chlebek:
Składniki
· 200 g zakwasu żytniego
· 530 g mąki pszennej chlebowej
· 280 g wody
· 15 g soli
· ewentualnie 1 łyżeczka słodu
· ewentualnie przyprawy
Mieszamy składniki, wyrabiamy przez około 10 minut, żeby ciasto było ładnie wyrobione i sprężyste, a następnie pozostawiamy przez 20 do 30 minut, żeby odpoczęło. Po tym czasie wyrabiamy ponownie przez minutę lub dwie i przekładamy do koszyczka. Koszyk z ciastem ląduje w piekarniku rozgrzanym do około 50 stopni i oczywiście wyłączonym. Jak wyrośnie (mniej więcej podwoi swoją objętość) przerzucamy go na blachę wyłożoną papierem do pieczenia (posypanym mąką), nacinamy i wsuwamy do piekarnika (jakieś 240 stopni) na 10 minut. W tym czasie warto wygenerować trochę pary. Potem obniżam temperaturę do około 200 stopni i piekę tak kolejne 10 minut. Kolejne 30-35 minut w temp. 180 stopni.

co zrobił Twój małż?

Cytat:
Jest bardzo złośliwy - szczytem było jak wróciliśmy z podróży poślubnej (był wtedy u szwagra, który odobnie jak tz jest mega kociarzem) i pierwsze co zrobił jak go przynieśliśmy do domu to poszedł do sypialni i zrobił kupę na środku naszego łóżka

No ja bym się zirytowała na maxa i nie wiem jak by się to skończyło - dla kota oczywiście

Cytat:
Jakas porazka.
Opinie rozsiałam
Wole panów.

No to świetna lekarka
chemia ???
kurde lata łykałam tabletki i jakoś nie czuję się podtruta, a z zajściem w ciąże nie miałam problemu

co do tabletek dla faceta to ja i tak wolałabym łykać sama, tak dla pewności, bo co by zależało "zapomnieć" facetowi przecież on nie zaciąży

jakaś zacofana ta ginka

szczypią po sutkach , no niech by mnie taka uszczypała w cycka

Cytat:
który wzór?

Cytat:

Nie martw się to tylko sen

Cytat:

mój też dzisiaj zrobił śniadanie
no nie wiem, ale chyba zapiszę w kalendarzu

Afrodyto wszystkiego najlepszego

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Przepraszam , nie chciałam
Fajny fotelik , widzę, że już ćwiczyliście wkładanie do niego małego pasażera i że zawijanie w rożek to też już pestka
Nie szkodzi

no wkładanie do rożka i fotelika mamy juz opanowane

Cytat:

to chyba zle sie zrozumialysmy - sprawdzilam kilka razy - napisalam cos, potem to skasowalam back spacem i wcisnelam UNDO i mam z powrotem tekst wiec nie wiem jak Ty robilas
a przeciez nacisniecie odpowiedz albo dalej to zupelnie co innego bo to wgrywanie sie nowej witryny przeciez - a mi chodzi o sam tekst, ktory tak jak kasujesz to tez i przywracasz
chyba nie wciskalas tych strzalek o ktore mi chodzilo
Kurcze chyba trzeba się sprężyć z tą torbą do szpitala, ja też jeszcze w lesie, a dzisiaj brzuch też zaczął mnie boleć, tylko tak jak na okres, ale na szczęście przeszło.

A te Twoje skurcze to tak jak, np. skurcz łydki, czy jaki

A źle się zrozumiałyśmy
zacytuj kogoś i napisz mu odpowiedź,
najedź kursorem na "buźkę" i naciśnij "backspace"

powinno Cię wywalić z powrotem do wszystkich wiadomości na wątku, nie będziesz już w odpowiedzi,
a jak dasz jeszcze raz "odpowiedz" albo "dalej" to nie będziesz miała już tego co wcześniej napisałaś odpowiadając na cytat

Stary 2009-05-17, 11:13   #3053
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Ojej , dobrze, że przeszło . Wytłumacz Marcelkowi, że jeszcze nie czas
A powiedz mi, to był ból jak na miesiączkę, czy twardnienie brzucha? Bo ja się boję, że nie poznam, że to skurcz
w sumie to troche jak na miesiaczke tylko, ze mocniej i z takim kluciem, brzuch przy okazji tez mi stwardnial

na szczescie nospa pomogla wiec moze to byly te przepowiadacze
ulzylo mi bo juz sie wystraszylam powaznie - JESZCZE NIE CZAS!

ale cos czuje, ze marcelek nie wytrwa do konca, oby jeszcze miesiac ponosic

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
A źle się zrozumiałyśmy
zacytuj kogoś i napisz mu odpowiedź,
najedź kursorem na "buźkę" i naciśnij "backspace"

powinno Cię wywalić z powrotem do wszystkich wiadomości na wątku, nie będziesz już w odpowiedzi,
a jak dasz jeszcze raz "odpowiedz" albo "dalej" to nie będziesz miała już tego co wcześniej napisałaś odpowiadając na cytat
hmm?? ale nie rozumiem teraz - to nie ja pisalam to podkreslone
nie wiem juz o co chodzi
Stary 2009-05-17, 11:15   #3054
eleeri
Zakorzenienie

Cytat:
hmm?? ale nie rozumiem teraz - to nie ja pisalam to podkreslone
nie wiem juz o co chodzi

ja pisałam to podkreślone

spróbuj zrobić tak jak napisałam w tym tekście podkreślonym to zobaczysz o co mi chodzi i w czym mam problem

Stary 2009-05-17, 11:19   #3055
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry,

Antybiotyk był do smarowania nosa w środku, a czy pomógł to bym polemizowała, dzisiaj znowu nie spałam

już nie wiem co mam robić, bo nic nie pomaga
a najbardziej się boję, że zarażę młodego jak się urodzi i wtedy to już chyba się potnę
(...)
Nie szkodzi

no wkładanie do rożka i fotelika mamy juz opanowane
(...)
A te Twoje skurcze to tak jak, np. skurcz łydki, czy jaki
eleeri a ten ogólny to powiedział od czego ten katar? Współczuję, niby mała rzecz, ale jaka upierdliwa i uprzykrzająca życie.

Widzę, że nie ja jedna nie wiem do końca, jak może wyglądać skurcz , czuję się pocieszona

Cytat:
w sumie to troche jak na miesiaczke tylko, ze mocniej i z takim kluciem, brzuch przy okazji tez mi stwardnial

na szczescie nospa pomogla wiec moze to byly te przepowiadacze
ulzylo mi bo juz sie wystraszylam powaznie - JESZCZE NIE CZAS!

ale cos czuje, ze marcelek nie wytrwa do konca, oby jeszcze miesiac ponosic
Dzięki za odpowiedź , dobrze, że nospa pomogła

No właśnie, chociaż jeszcze miesiąc

H. MacLeod

.
Stary 2009-05-17, 11:22   #3056
eleeri
Zakorzenienie

Cytat:
eleeri a ten ogólny to powiedział od czego ten katar? Współczuję, niby mała rzecz, ale jaka upierdliwa i uprzykrzająca życie.
No właśnie nie powiedział
to nawet nie jest katar, dziurki mam suche i puste, a nos zawalony i pozatykany gdzieś w górze, ale to nie zatoki, bo zostałam zmacana i nic nie bolało

Stary 2009-05-17, 11:30   #3057
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:

ja pisałam to podkreślone

spróbuj zrobić tak jak napisałam w tym tekście podkreślonym to zobaczysz o co mi chodzi i w czym mam problem
tak rzeczywiscie wywala - ale to dlatego, ze zaznaczylas ta buzke to cofnelo - jabys postawila kursor za buzka to bys ja skasowala

no zle sie zrozumialysmy - ja myslalam, ze tylko skasowalo Ci tekst w okienku a Ciebie cofnelo calkowicie

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

o matko nie moge sie kompletnie zebrac zeby isc sie myc
zrobcie cos ze mna

skad bierzecie sily na ogarniecie sie? zwlaszcza jak trzeba glowe umyc
Stary 2009-05-17, 11:31   #3058
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie powiedział
to nawet nie jest katar, dziurki mam suche i puste, a nos zawalony i pozatykany gdzieś w górze, ale to nie zatoki, bo zostałam zmacana i nic nie bolało
Kurczę, to naprawdę nieciekawie , ale jak nie zatoki, to co to może być? A może lekarz nie-teges?

Ja Was czytam (te objaśnienia, kiedy wywala, cofa, kasuje) i nic nie kumam

H. MacLeod

.
Stary 2009-05-17, 11:32   #3059
UnholyOne
Ola-Unhola

Dzieńdoberek Kochane

Afrodyto
, wsztystkiego najlepszego, dużo dużo szczęścia, miłości i przede wszystkim spełnienia marzeń

Tru, ja też mam jutro imieniny Mój Małż chyba tez nie pamięta

Frida, fajne zakupki. Pościel do łóżeczka ma fajny wzór

Svinecka, no to się strachu najadłaś. Tłumacz, tłumacz Marcelkowi, zeby jeszcze posiedział
Ale kurcze je tez coś mam z tym brzuchem. wczoraj wieczorem znowu bralam nospę, bo mnie pobolewał okresowo, a potem znowu te kłucia w środku

Syla, to tylko sen. Myślę, ze za bardzo się wczułaś w opowieśc Marioli i to na to wpłynęło
Mura, mura

Mariola fajnie masz z tym śniadankiem. Mój Małż w niedziele jeszcze spi...

Idę mieszac kapustkę bo się przypali

Edit: Svinecko pytałaś o cenę tuniki w H&M - 119,90
Stary 2009-05-17, 11:33   #3060
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
skad bierzecie sily na ogarniecie sie? zwlaszcza jak trzeba glowe umyc
Patrzymy na swoje odbicie w lustrze i to nas przekonuje ostatecznie

H. MacLeod

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości